Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Nikad nisam voljela glačanje, previše mi je statičan posao i dugo traje, ali što se može i to se mora. Sa ovakvim glačalom ako ništa drugo bar bi uživala u brzini glačanja, a i dizajn glačala je savršen.
joooooooooooj..mrzim glačanje :,( posvuda hrpa neispeglane odjeće.doduše uredno posložena ali ipak neispeglana...a tek onaj osjećaj kada moram na posao ,pa ispeglati odoru,pa hlače dobiju duplu crtu po sredini..ajoooooooj....bljak..bljak..help mi...Nadam se da bi mi PerfectCare glačalo omogućilo lakše,brže i jednostavnije glačanje
…prikaži još!e službenih košulja i hlača koje me svakodnevno izluđuju.a tek uporaba krpica preko hlača kako ne bi ostao sjaj od glačala...joooooj....katastrofa..čitajući o ovom tipu Philipsova glačala uvidjela sam svoju nadu i spas ;)
Zdrava KravaMoj vodič kroz vitalnost
Hrana
Zdravlje
Dijeta&Vitalnost
Fitness
Wellness
Ljepota
Ljubav
Green&Bio
Specijali
Alati
Stručnjaci
Diskusije
Kvizovi
Video
Kolumna
Dobrodošao mirjana43
moj profil
odjava
Traži
Uključi se i osvoji glačalo za rublje!
Uključi se i osvoji glačalo za rublje! Foto: PR
Green&Bio
Green&Bio
ispiši članak
pošalji članak
spremi u moje članke
Datum objave:
21. 08. 2014.
Autor:
Sponzorirani članak
(91)Dodaj komentar
Ostavi komentar ispod članka i osvoji Philips PerfectCare Pure GC7635 glačalo
U našem nagradnom natječaju koji će trajati od 21. do 26. kolovoza u 11 sati možeš osvojiti Philips PerfectCare Pure GC7635 glačalo. Glačanje slovi kao ne baš omiljeni kućanski posao pa nam u komentaru napiši kako će ti ova nagrada pomoći da zavoliš glačanje? Najbolji komentar po izboru Zdrave Krave ćemo nagraditi
Pravila nagradnog natječaja pročitaj ovdje.
Glačanje bez rizika
PerfectCare zahvaljujući OptimalTemp funkciji jedino je glačalo kojem nije potrebno dodatno podešavati temperaturu. Nježno, brzo i jednostavno glačanje svih vrsta tkanina u trenu. Jedan od kućanskih poslova koji većina žena stavlja na čekanje je glačanje i to ponajprije zbog vremena koje oduzima i napora koji treba uložiti u ravnanje zamornih nabora. No uz prave pomagače taj posao uskoro bi mogao postati jedan od dražih. Danas, vjerovali ili ne, postoje glačala koja skoro sav posao obavljaju sama. Takve su i parne postaje Philips PerfectCare koje pružaju brze rezultate za sve odjevne predmete, bez rizika od progorijevanja ili sjajnih mrlja.
Philips, svjetski broj 1 među markama za glačanje, od 1956., kada je proizveo svoje prvo električno glačalo, neprestano radi na usavršavanju i održavanju odjeće. Svoje povjerenje Philips glačalima do sada je poklonilo više od 400 milijuna ljudi diljem svijeta, a svake 2,5 sekunde netko na svijetu odabere glačalo tvrtke Philips.
''Philips PerfectCare glačala zahvaljujući revolucionarnoj tehnologiji OptimalTemp glačaju sve vrste odjeće od svile do lana, pamuka ili kašmira...bilo kojim redoslijedom, bez ikakvog dodatnog podešavanja temperature, dok ravnoteža pare i temperature pruža odlične rezultate bez sjajnih dijelova na vašoj odjeći. Sav težak posao za vas u trenu obavlja PerfectCare glačalo i to s izvrsnim rezultatima'', istaknula je Božena Brnas, voditeljica marketinga Philipsa.
Nježno, brzo i jednostavno glačanje za sve vrste tkanine
Osim tehnologije OptimalTemp još jedna odlična značajka ovog proizvoda je to da kod PerfectCare glačala ne dolazi do curenja tekućine. Procesor Smart Control održava stalnu temperaturu ploče za glačanje zbog čega ona nikad nije ni prevruća ni prehladna, a zahvaljujući sustavu easy de-calc koji uklanja kamenac za manje od minute produljuje se životni vijek parne stanice. Bilo da za izlazak spremaš sebe ili pak cijelu obitelj, svaki je trenutak važan. Prednosti tlačne parne postaje dvostruka su količina proizvedene pare u odnosu na klasično glačalo i ispuštanje mlaza pare pri vrlo visokom i stalnom tlaku kako bi brže prodrla u materijal. Drugim riječima, za isto vrijeme brže glačaš dva puta veću količinu odjeće, a zahvaljujući velikom spremniku za vodu možeš neprekidno glačati i do 2 sata.
PerfectCare glačala
Glačanje je dosadnjikavo i uvijek gledam televiziju dok to radim. Problem je samo što pegla koju posjedujem nije tako čarobna kao ova koju nam opisujete te stalno moram puno paziti kada glačam. ALI....Mislim da bih s Philips PerfectCare Pure GC7635
…prikaži još!7635 glačalom mogla uključiti "funkciju autopilot" jer ova "pegla" sve radi sama....samo ju treba "pridržavati". Uz nju bih mogla bezbrižno gledati filmove i možda i uživati u glačanju..... :)
Ja ne mogu vjerovati da netko voli glačanje! Ali Netko kaže da se samo ne može bez kisika, i vode, a bez svega se može. A kako živjeti bez glačala? Imali ijedno kućanstvo koje ga nema? Zamislite neukus i izgled
…prikaži još! ljudi, samo si to zamislite kad bi ljudi šetali zgužvanih odjela, bluza, majci i dr. Zamislite samo dođete u jednu bolnicu i vidite ljude u piđamama i trenerkama zgužvanih i pored njih hodaju doktori i sestre zgužvanih uniformi. I sad se recimo neka med. sestra ili liječnik isprlja ili mehaničar, nebitno. I onda još uz tu mrlju koja i nije nešto strašno, na ispeglanoj uniformi. Ali na zgužvanoj uniformi, ili bilo kojem djelu odjeće to izgleda prljavo i odvratno, i ljudi bi izgledali kao uličari. Pa eto možda kad se malo razmisli bez kisika se ne može živjeti, a bez glačala sigurno se može živjeti, ali kako pitam ja vas. Najbolje da jedan dan odete na kavu neispeglano ili na posao, pa ćete vidjeti kako ćete se osječati.
Ah,koji divan osječaj zadovoljstva i sreće kada vidimo nešto savršeneo, a još je divnije kada je to savršenstvo u našim rukama... Teško je voljeti neku dosadnu obavezu bez koje nebi mogli izgledati ljepo i profinjeno ali sve je lakše kada
…prikaži još! tu dosadu obavljate sa nečim ljepm i profinjenim...Samo ime nam nalaže da ga zavolimo te tako si olakšati radnju peglanja odjeće... PerfectCare
...oooo, takvo funkcionalno glačalo bi mi uveliko pomogla, pošto imam veliku obitelj, pa dok operem i opeglam sav veš...padam sa nogu!!!sa ovom peglom, imam osjećaj da bi to bilo lakše, brže i jednostavnije, te bi meni ostalo malo više slobodnog
…prikaži još!og vremena!!...za male ženske užitke!!!
Kod kuće imam peglu koja me nervira čim ju pogledam, ne moram čak niti peglati. Curi voda iz nje, ostavlja mrlje na odjeći i odjeća nakon peglanja ne izgleda ispeglano. Naravno da nijedna žena ne voli peglanje kada joj oduzima
…prikaži još! puno vremena. Novo Philipsovo PerfectCare Pure pegla me na prvi pogled očarala, posebno njezina meni najprimamljivija karakteristika, a to je velika ušteda vremena. Moglo bi se reći da je to bila ljubav na prvo čitanje članka o njoj. :) Lako bih zavoljela peglanje uz ovu divotu od pegle!!
Jooooj a ja baš volim peglati. Opušta mi živce. Raspalim si Rock pjesme i peglam :)) Samo, kad imate staru peglu sve se to oduži, umorite se brzo i često to raspoloženje splasne kad shvatite da ta ista pegla ispušta
…prikaži još! vodu i time mrlja odjeću, kad ne možete podesiti idealnu temperaturu peglanja pa ili je sve prepeglano (čitaj prepečeno) ili nije dobro ispeglano. :( Uz Philips PerfectCare glačalo, bez pola muke i živciranja odjeća bi bila tip-top opeglana jako brzo, a moju želju i volju za peglanjem samo bi povećala :) Još uz to dodate muziku koju volite i oduševljenju nema kraja kad s lakoćom obavite svima mrski posao :D
Ne moram podešavati temperaturu?! Ma već sam sad poželjela isprobati takvo glačalo. Osim što će meni biti puno lakše, i moja mama će biti sretnija jer neće morati glačati moje stvari kad god mi padne napamet. Još više mi se
…prikaži još! sviđa što nema rizika od pregorijevanja. To znači da ću napokon moći glačati i bijelu robu u nadi da neće postati zlatno-žuta zbog visoke temperature.
Nikad nisam redovito glačala, uvijek mi se to činilo kao gubitak vremena. Ali sad, s obzirom da nam za par dana na svijet dolazi mala kćerkica, znam da ću morati početi redovito glačati, posebno sve te male dječje stvarčice i
…prikaži još! tome se čak veselim! :) Ovo bi mi glačalo pomoglo i uljepšalo te trenutke. :)
Cijelo popodne peglam kauč gledajući sport na Tv-u, a žena pegla li ga pegla iz dana u dan i to satima. To što čitam o ovom Philips glačalu izgleda idealno pa bi ga poželio svojoj ženi kako bi skratila vrijeme
…prikaži još!ijeme koje utroši na glačanju starom peglom.
Moje glačalo iz noćne more...ovo je već ne znam koja pegla po redu da mi je peglanje najgori kućanski posao. da, moja pegla... Pohabana, curi na sve strane, zaflekana tako da ne mogu niti popeglati stvari, a da prije toga
…prikaži još! ne stavim neku gazu ili ručnik...I ono najgore...svaki puta kad uđem u djetetovu sobu imam direktan pik na nju. I strese me svaki puta kad je moram upaliti jer znam da kreće noćna mora. A palim je svaki dan jer moja pegla nije u stanju popeglati veš u jednom šusu. I to zamara. ova nova pegla bi ako ništa drugo mogla riješiti moje trzavice...
Uistinu se rijetko uključujem u ove nagradne igre jer kad vidim hrpu super komentara odmah odustanem. No, vidjevši ovu prekrasnu peglu i kako je većini ovdje nezamislivo da netko voli peglanje odlučila sam se uključiti. Eto ja sam jedna od
…prikaži još! njih. Uživam u peglanju, prekrasnom mirisu svježeg rublja i naravno dobroj pegli. Peglanje me jednostavno opušta što ne mogu reći za neke druge kućanske poslove. Moja sadašnja Philips pegla je stara 8 godina i obožavam je, no mislim da je polako došlo vrijeme za nasljednicu. Puno sreće svima i uvjerena sam tko god da je osvoji da će zavoljeti i uživati u peglanju.
Kod kuće već imam dosta staro glačalo zbog kojeg ne volim glačati. Glačalo ima podosta godina pa već iz njega curi voda jer se najvjerojatnije nakupio kamenac u njemu i dosta vremena mu treba da se ugrije. Možda sam zbog
…prikaži još! toga izgubila volju za peglanjem. Ova nagrada bi mi opet vratila volju za glačanjem jer ja volim glačati, ali mi je potrebano ovako odlično glačalo.
Nisam kreativna ni originalna u osmišljavanju komentara, volim glačanje, ne bliži mi se nikakva godišnjica ni rođendan, a moj dragi ne bi peglao svoje košulje čak ni s ovim super glačalom, ali bi meni stvarno dobro došlo :)
Kao i sve novopečene mame, peglam svaki dan jer se i bebina robica pere svaki dan. To sve skupa traje prilično dugo jer moja stara pegla nema snage niti paru pa sam prisiljena pritiskati kao luda...već duže se nadam vlastitoj
…prikaži još! parnoj stanici (iskreno, preskupe su mi!) da se peglanje drastično skrati, a ja konačno počnem uživati jer mi više ne oduzima previše vremena!E onda ću i svojoj mami peglati! :-)
Troje djece, muž i ja, zamislite koliko je to isprljane i oprane odjeće svaki tjedan. I tako iz tjedna u tjedan meni se roba nakuplja u košarama samo zato što mi je muka od same pomisli na moju 7godina staru
…prikaži još! peglu, kojoj su rupice koz koje treba ići para začepljene, al zato na svim drugim mjestima curi ko luda. Stopalo joj je toliko zagoreno da peglam preko dvije gaze da si neuništim robu, a da ne kažem da mi je glava u torbi svaki put kad je palim jer joj je kabel već sav zapetljan i žice na mjestima ogoljene! I tako mi za peglanje treba puno snage, živaca i hrabrosti, a ponajviše vremena. Ne da bi uz Phillips PerfectCare Pure GC7635 zavoljela glačanje, već bi to postalo moja omiljena aktivnost! A cure bi bile presretne, sve bi im haljinice visile i ormaru, a mama bi imala više vremena za njih!
Dobitnica glačala za rublje je...
Komentari 211
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.