Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Kaj? Pa glačanje subotom navečer nalazi se u mojoj kategoriji zabave. Pustim neki film i glačanje prođe bez velikih trauma. Doduše jedna moćna pegla olakšava posao, pa sam više nego voljna udmomiti jednu Philipsovu za zajedničko gledanje filmova u romantičnom
…prikaži još! okruženju mojega doma. Lijepi pozdrav!
Ova nagrada će mi pomoći da zavolim glačanje jer više onda neću morati glačati sama, sestra ili mama će morati glačati samnom pa mi neće biti jakoooo dosadno. :)
Nakon pranja, rublje odlažem na hrpu koja postaje sve veća kako se bliži kraj tjedna. Onda, teškog srca krećem s peglanjem i tako provedem skoro svaku nedjelju, cijelo poslije podne. S novim glačalom skratila bih vrijeme koje mi je inače
…prikaži još! potrebno za peglanje, stigla bih možda i koju knjigu pročitati ali najveći uspjeh bio bi kad bih kćeri dokazala da peglanje nije najteža stvar na svijetu.
Ne peglam već mjesecima jer se grozim od moje prastare pegle koja što god joj napravim ostavlja tragove na odjeći. Trenutno mi je prihvatljivije stavit majce na vješalicu čim izađu iz vešmašine i tako ih sušit, malo rukama pritisnut hlače
…prikaži još! da ih poravnam i slično. Treba mi ova sexy pegla, i da rekla sam sexy jer s usporedbom između moje, ova je komad ;)
Treba mi ovaaaaa pegla !!!
ja sam preveliki jinx da ga dobijem..svako glačalo do sada mi se pokvarilo :( mislim da kad bih ga dobila bis se sigurno spekla na njega u roku od 5 sec :)
Glačati rublje od jutra do mraka, strpljivo ne može žena svaka! To nije posao lak i ne ide nikad glatko, to zna ama baš svatko! Ali postoji rješenje za sve moje probleme, Philips PerfectCare glačalo glača bez ikakve dileme! Ono
…prikaži još!!
Ono skoro sav posao obavlja samo,
tako da mi samo ležimo i odmaramo!
Za isto vrijeme izglača duplo više odjeće,
nema što ono ne radi i neće,
da ga imam ne bi za mene bilo veće sreće!
Mogla bih s njim glačati i do 2 sata,
oglačati rublje i od svoja 3 brata,
jer za taj najgori zanat,
potreban je i kvalitetan alat!
Nježno, brzo i lako izglačala bih sve rublje u trenu,
ovo glačalo, što je više potrebno za jednu ženu!
Ovom glačalu nije potrebno ni podešavati temperaturu,
ne moramo stalno gledati na uru,
s njim sve vrste tkanina budu izglačane dok kažeš keks,
ono sve radi na eks!
Odjeća više neće izgoriti s njim,
to je sad posao lak i fin!
Čak ni sjajne mrlje ne ostaju,
uz ovu najbolju parnu postaju!
S njim glačati je prava avantura,
pa ga želi svaka mama ili cura!
Glačati s njim bih voljela jako i ja,
jer Philips PerfectCare pegla najbolji posao umije i zna!
Iskreno da vam kažem, ništa mi ne može pomoći da zavolim glačanje, ali mi može olakšati. Glačalo koje sad imam je marke xy i toliko teško njime glačati da nije za vjerovati, moram jako stisnuti da izglačala nešto najjednostavnije i
…prikaži još! proći sto puta preko istog mjesta i to onda traje satima, i eto sad kad sam lijepo oblikovala mišiće na rukama, treba mi nešto što će mi ubrzati posao, tako da toliko nevoljeno glačanje što prije prođe.
Naravno da će mi pomoći, kad jednom pređem preko dojeće a ona ostane zategnuta i glatka a ne kad s ovom starom moram deset puta gore, dolje a odjeći opet nije dobro ispeglana... Naravno da ću odmah zavoliti peglanje.
Ova pegla će toliko poboljšati moju bijednu mušku sposobnost peglanja da to neće biti istina. Ispeglat ću gotovo bez truda i poteškoća hrpu veša koja me čeka mjesecima, a o budućim naporima da ni ne govorim. Ako ovo nije ušteda
…prikaži još! onda ne znam šta je!
Jedino što sam do sada željela peglati su kartice. A kako za peglanje kartice treba i pokriće to mi, unatoč želji, nije uspjevalo. Svako drugo peglanje, od kose do rublja mi nije primamljivo. Ali naravno moram peglati rublje, a kosa
…prikaži još!sa mi se od napora sama ispegla. Pa da se tome bar malo veselim, molim da razmotrite ove moje probleme i dileme i riješite ih. Philips to može ako hoće.
Inače nikad nisam ništa osvojila od lota, bilo kakvih igara i sl, možda me Philips nagradi jer sam radišna i vrijedna i olakša mi ovaj posao, pa možda objavim oglas da povoljno peglam veš onima koji nemaju vremena jer peglaju kartice. Tako da i ja nakon veša popeglam i karticu.
Izaberite me i nećete pogriješiti kao što nisam ni ja kad sam birala vaše proizvode.
Draga Zdrava kravo ja volim glačati i to mi je zabava, jedino otkad imam problema sa vratnom kralježnicom to mi je počelo predstavljati
problem.Ali vaše perfektno glačalo uvelike bi pomoglo u bržem obavljanju kućanskih poslova. Unaprijed hvala
Moje glačalo iz noćne more...ovo je već ne znam koja pegla po redu da mi je peglanje najgori kućanski posao. da, moja pegla... Pohabana, curi na sve strane, zaflekana tako da ne mogu niti popeglati stvari, a da prije toga
…prikaži još! ne stavim neku gazu ili ručnik...I ono najgore...svaki puta kad uđem u djetetovu sobu imam direktan pik na nju. I strese me svaki puta kad je moram upaliti jer znam da kreće noćna mora. A palim je svaki dan jer moja pegla nije u stanju popeglati veš u jednom šusu. I to zamara. ova nova pegla bi ako ništa drugo mogla riješiti moje trzavice...
Eh, ja već volim glačanje...osobito navečer kada klinci zaspu, ja upalim TV i trk po peglu...ali ovaj ljepotan će biti zaslužan da mi peglanje bude još draže :-)
Ovo je glačalo mojih snova.Već dugo vrijeme po trgovinama gledam ovakva glačala ali s obzirom da sam na porodiljnom financije mi ne dozvoljavaju i kupnju istog.Pripreme za peglanje u mom domu znaju se odužiti i po nekoliko dana ali uvijek
…prikaži još! na moju štetu jer onda hrpa robe bude još veća.S obzirom da imam četvero dječice,od toga dvoje bebača, robe za peglanje ima kao u priči a peglanju nikad kraja.Zbog toga sam i razmišljala o ovakvom glačalu no snovi su jedno a stvarnost nešto drugo.S glačalima inače baš nemam sreće jer posljednje dvije u otišle zbog kvara na grijaču i to kratko nakon isteka garancije a nisu bile neke bezvezne nego Tefal i Roventa.Kad bi imala ovakvo glačalo to bi znatno skratilo moje vrijeme glačanja koje zna potrajat do dugo u noć.Ja bi bila zadovoljna a i više bi vremena ostalo za druženje s djecom i suprugom.Pozdrav i sretno svima.
Kako zavoljeti glačanje??? Jednostavno slijedite upute: 1. Pripremite rublje za glačanje 2. Bacite pogled na Vaše novo Philips PerfectCare Pure GC7635 glačalo... na njegovu ergonomsku dršku koja je kao stvorena za meko klizanje po svježe opranom rublju, razmislite malo i
…prikaži još!lo i vrhunskoj tehnologiji kao što je OptimalTemp i Smart Control Procesor, o svim prednostima tlačne parne postaje ...
I dok o svemu dobro promislite Vaše rublje je izglačano.
3. Kako je to moguće???
Odgovor je: Philips PerfectCare Pure GC7635 glačalo
Pomognite novopečenoj supruzi u nevolji:) Muž ima veći ormar od mene prepun košulja, a moj staž peglanja i nije toliko dug da bi izašla na kraj s tom količinom najtežeg rublja za peglanje:(Stoga smatram da bi ova pegla rješila sve
…prikaži još!e moje probleme:) Stoga za sretan i skladan početak braka uz ispeglane košulje i veliko zadovoljstvo muža Philips PerfectCare Pure GC7635 glačalo je upravo ono što nam treba:)
Več posjedujem glačalo Philips,treča generacija, samo je starije godine proizvodnje, i jedino što mogu komentirati je da je odlično, jednostavno za rukovat, lagano za glačat, izuzetno dobro, nikad u kvaru, cijenom svakako povoljno, pa sam sigurna da je ovo novo
…prikaži još! Philips PerfectCare Pure GC7635 savršeno i kako i ime kaže BRIŽNO prema rublju. Bila bi sretna i ja i cijela moja obitelj da se i ovo novo Philips glačalo pridruži nama kao novi član naše i naše Philips obitelji.
Dobitnica glačala za rublje je...
Komentari 211
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.