Komentari 211

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    pero2001
    Kaj? Pa glačanje subotom navečer nalazi se u mojoj kategoriji zabave. Pustim neki film i glačanje prođe bez velikih trauma. Doduše jedna moćna pegla olakšava posao, pa sam više nego voljna udmomiti jednu Philipsovu za zajedničko gledanje filmova u romantičnom …prikaži još!
    pantaa
    Ova nagrada će mi pomoći da zavolim glačanje jer više onda neću morati glačati sama, sestra ili mama će morati glačati samnom pa mi neće biti jakoooo dosadno. :)
  • Default avatar -
    KlaraW
    Nakon pranja, rublje odlažem na hrpu koja postaje sve veća kako se bliži kraj tjedna. Onda, teškog srca krećem s peglanjem i tako provedem skoro svaku nedjelju, cijelo poslije podne. S novim glačalom skratila bih vrijeme koje mi je inače …prikaži još!
  • Default avatar -
    vikitoria
    Ne peglam već mjesecima jer se grozim od moje prastare pegle koja što god joj napravim ostavlja tragove na odjeći. Trenutno mi je prihvatljivije stavit majce na vješalicu čim izađu iz vešmašine i tako ih sušit, malo rukama pritisnut hlače …prikaži još!
  • Default avatar -
    biserka65
    MOžda bi napokon zavoljela peglanje. :-)
  • Default avatar -
    SANJALALIC
    ZBOG JEDNOG MALOG ALI VRIJEDNOG APARATIĆA ZAVOLJET ĆU I GLAČANJE JER NJEŽNO,BRZO I JEDNOSTAVNO RAVNA SVE!!!
  • Default avatar -
    yolanda
    ja sam preveliki jinx da ga dobijem..svako glačalo do sada mi se pokvarilo :( mislim da kad bih ga dobila bis se sigurno spekla na njega u roku od 5 sec :)
  • Default avatar -
    ch
    Glačati rublje od jutra do mraka, strpljivo ne može žena svaka! To nije posao lak i ne ide nikad glatko, to zna ama baš svatko! Ali postoji rješenje za sve moje probleme, Philips PerfectCare glačalo glača bez ikakve dileme! Ono …prikaži još!
  • Default avatar -
    kandjal1
    Iskreno da vam kažem, ništa mi ne može pomoći da zavolim glačanje, ali mi može olakšati. Glačalo koje sad imam je marke xy i toliko teško njime glačati da nije za vjerovati, moram jako stisnuti da izglačala nešto najjednostavnije i …prikaži još!
  • Default avatar -
    mafran
    Naravno da će mi pomoći, kad jednom pređem preko dojeće a ona ostane zategnuta i glatka a ne kad s ovom starom moram deset puta gore, dolje a odjeći opet nije dobro ispeglana... Naravno da ću odmah zavoliti peglanje.
  • Default avatar -
    moonbird
    Ova pegla će toliko poboljšati moju bijednu mušku sposobnost peglanja da to neće biti istina. Ispeglat ću gotovo bez truda i poteškoća hrpu veša koja me čeka mjesecima, a o budućim naporima da ni ne govorim. Ako ovo nije ušteda …prikaži još!
  • Default avatar -
    Jadra1957
    Jedino što sam do sada željela peglati su kartice. A kako za peglanje kartice treba i pokriće to mi, unatoč želji, nije uspjevalo. Svako drugo peglanje, od kose do rublja mi nije primamljivo. Ali naravno moram peglati rublje, a kosa …prikaži još!
  • Default avatar -
    kjuuu
    Draga Zdrava kravo ja volim glačati i to mi je zabava, jedino otkad imam problema sa vratnom kralježnicom to mi je počelo predstavljati problem.Ali vaše perfektno glačalo uvelike bi pomoglo u bržem obavljanju kućanskih poslova. Unaprijed hvala
  • Default avatar -
    Mila79
    Moje glačalo iz noćne more...ovo je već ne znam koja pegla po redu da mi je peglanje najgori kućanski posao. da, moja pegla... Pohabana, curi na sve strane, zaflekana tako da ne mogu niti popeglati stvari, a da prije toga …prikaži još!
    kisica
    Ova predivna boja zamaglit ce mi vid da ne vidim hrpu veša koju imam pa cu peglati nadajuci se da je svaki komad posljednji,
    DanijelaVukov
    Eh, ja već volim glačanje...osobito navečer kada klinci zaspu, ja upalim TV i trk po peglu...ali ovaj ljepotan će biti zaslužan da mi peglanje bude još draže :-)
  • Default avatar -
    DENNY31
    Ovo je glačalo mojih snova.Već dugo vrijeme po trgovinama gledam ovakva glačala ali s obzirom da sam na porodiljnom financije mi ne dozvoljavaju i kupnju istog.Pripreme za peglanje u mom domu znaju se odužiti i po nekoliko dana ali uvijek …prikaži još!
  • Default avatar -
    mlinkica
    Kako zavoljeti glačanje??? Jednostavno slijedite upute: 1. Pripremite rublje za glačanje 2. Bacite pogled na Vaše novo Philips PerfectCare Pure GC7635 glačalo... na njegovu ergonomsku dršku koja je kao stvorena za meko klizanje po svježe opranom rublju, razmislite malo i …prikaži još!
  • Default avatar -
    LenaLi
    Pomognite novopečenoj supruzi u nevolji:) Muž ima veći ormar od mene prepun košulja, a moj staž peglanja i nije toliko dug da bi izašla na kraj s tom količinom najtežeg rublja za peglanje:(Stoga smatram da bi ova pegla rješila sve …prikaži još!
  • Default avatar -
    LENI1403
    Več posjedujem glačalo Philips,treča generacija, samo je starije godine proizvodnje, i jedino što mogu komentirati je da je odlično, jednostavno za rukovat, lagano za glačat, izuzetno dobro, nikad u kvaru, cijenom svakako povoljno, pa sam sigurna da je ovo novo …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.