Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Ja osobno volim glačanje, ali ne sa bilo kakvim glačalom jer mi se obično desi da ili rublje nije dosta izglačano ili najčešće pregorim i uništim robu - evo zadnja mi je bila košulja iz Sisleya koju sam pregorila glačanjem
…prikaži još! i uništila je a da sam je jednom samo obukla. To mi se je desilo već na tri košulje prije - novu košulju glačam i onda je uništim, odnosne "prekurim", a nekada mi se na tamnoj odjeći desi da ostanu tragovi od glačanja. Pretpostavljam da je to sve stoga jer nemam kvalitento glačalo, a prava glačala su preskupa i nikako da uštedim za glačalo. Uistinu volim glačati i glačam za sve ukućane doma, samo što nemam kvalitetno glačalo koje bi mi olakšalo posao, jer moje uglavnom puno toga uništi. Bila bih više nego sretna da dobijem glačalo, najsretnija žena na svijetu, obzirom da volim glačatti, a nemam sredstava za kupnju kvalitentog glačala, a do sada nikda nisam imala sreće dobiti gratis. Bila bih vam više nego zahvalna. Pozdrav.
Stvarno volim pomoći mami kad god imam vremena. Kad nema puno obaveza na fakultetu volim kuhati ručak i peći kolače, a moji roditelji ih još više obožavaju jesti. Ali moram Vam priznati da mi je glačanje stvarno "noćna mora" još
…prikaži još! od djetinjstva kad sam igrajući se vruću peglu naslonila na svoje uho. Mislim da nikad neću zavoljet glačanje, ali sigurno će mi postati mrvicu draže ako osvojim ovo PerfectCare glačalo. Iznenadit ću mamu nagradom i obećajem da ću joj pomoći u glačanju. A naša već jakooo stara pegla moći će napokin otići u zasluženu penziju i to nakon dugog radnog staža. Pa se nadam da će se i meni jedanput osmjehnuti sreća u Vašim nagradnim igrama!
Mislila sam napisati hvalospjev glačalu, ali sam se sjetila da imam još malo dostojanstva, koje želim i zadržati, pa makar glačala starom peglom. Moram, međutim, reći da bih baš voljela vidjeti kako to da ovo glačalo ne ostavlja usjajenu tkaninu,
…prikaži još! to me najviše izluđuje pri glačanju!
s obzirom da sam provela dva mjeseca na "privremenom radu" u turizmu, spremala 10 apartmana i ispeglala milijarde lancuna, plahti, ručnika...slijedeće dvije godine ne želim ni čuti za riječ GLAČANJE.Ili možda ipak uz ovu novu peglicu dobijem volju :)
Kada bi me netko pitao koji je najgori posao na cijelom svijetu moj odgovor bi bio peglanje. Uz moju staru peglu to je pravo mučenje. Prvo se mora raspodijeliti veš...muževe košulje i bodiči od sina na jednu hrpu, pamuk na
…prikaži još! drugu...tu več prođe oko sat vremena, i več mi je dosta. A onda tek peglanje, uliti vodu kroz onu malu rupicu na pegli je prava lutrija i namjestiti pravu temperaturu. Nedao Bog da slučajno zazvoni telefon, pa ju moram ištekat iz struje, za svaki slučaj jer ahhh ma dogodi se da nešto i pregori. Najčešće muževa košulja ;) Pa onda ponovo ju uštekat čekat da se zagrije, mjenjat temperaturu...ma joj evo muka mi je samo kad se sjetim. TREBA MI NOVA PEGLA!!!
Glačalo na paru Philips Azur EXCEL PLUS 535 kupila sam prije više od 20 godina i niti jedan dan me nije razočaralo, a moj posao peglanja robe pretvorio u najlakši kućanski posao. Philips je marka kojoj vjerujem iz osobnoga iskustva
…prikaži još! i ovo novo glačalo Philips PerfectCare Pure GC7635 vjerujem da ne samo izgledom, već i novom revolucionarnom tehnologijom OptimalTemp, bez podešavanja temperature može samo olakšati i ubrzati posao peglanja, te s toga može samo pomoći da se peglanje još više zavoli i postane jedan od dražih kućanskih poslova.
Opet ja, daj curke prestanite kukati s tim komentarima! Dajte malo humora i mašte! "S "PEGLOM" se doista može "svašta". Moš" recimo i kosu, pa tost, pa recimo "kuvaš kavu", pa spališ ga tko te dirne, moš ju prodat pa
…prikaži još!pa riješiš OVRHU i tako dalje. U ovoj krizi s "PEGLOM" se može SVE, he, he!
Ne zamjerite, radujte se i šalom osvježite ovu pustošiju oko nas!
Vaša Sekana
Kod kuće već imam dosta staro glačalo zbog kojeg ne volim glačati. Glačalo ima podosta godina pa već iz njega curi voda jer se najvjerojatnije nakupio kamenac u njemu i dosta vremena mu treba da se ugrije. Možda sam zbog
…prikaži još! toga izgubila volju za peglanjem. Ova nagrada bi mi opet vratila volju za glačanjem jer ja volim glačati, ali mi je potrebano ovako odlično glačalo.
A Boze dragi...kaze gospon Philip da je njegova pegla trenutno najbolja i da najbolje lezi u rukama zaposlenih dama koje nemaju puno vremena a imaju puno vesa. Kaze on da ne moram mjenajti temperaturu kad peglam svoju svilu i da
…prikaži još! izbacuje vise...ovaj pare. Ja vjerujem gospodinu Philipsu i zelim probati njegovu peglu...da mi olaksa zivot ;)
Ne želim da ovo izgleda kao tračanje, ali moja supruga ne voli glačanje. Pa zato to ja radim, bolje nego da se s njom svadim. Već poznajem sve vrste tkanina, jer to je ono što me zanima. Kako ih ispeglati,a
…prikaži još!lati,a ne pregoriti,
Philips je hvala Bogu uspio stvoriti.
Uvijek se bojim na odjeći sjajnih mrlja
i da je cureći tekućina iz pegle prlja.
Glačam sve, pamuk, svilu, lan,
čak i zavjese za stan.
Prvo nafajtam veš,
pa dlanom peglu probam,
pogledam i štirku u spreju dodam.
Ma postao sam pravi peglač majstor,
neki dan sam ispeglao i zastor.
Zato nova pegla dobro bi iskorištena bila u mojim rukama,
skratila bi vrijeme mojim mukama,
jer peglao bih, više i bolje,
i zasigurno s više volje.
S Philipsom bih faca bio,
zato bih tu peglu imati htio. :)
Ovo glačalo bi mi itekako pomoglo da zavolim glačanje jer,suprug i ja smo 13 god.u braku i moram priznati da sam jedna od onih koje ne vole glačanje pa si on jadan sam mora glačati.Naime ovakva glačala su skupa a
…prikaži još! moja pegla je nasljedstvo moje mame pa se više naljutim na peglu negoli išta izglačam jer sve je na kraju izgužvano.Tako da se držim onoga da pametniji popuštaju pa sam i ja odustala od peglanja.Kada bih je osvojila i moj muž bi bio najsretniji na svijetu.Žena bi mu napokon primila peglu u ruke, :)
Moja kcer Zala ima 26.8.2014 rodedan,jako voli peglanje,odlazi na studij u inozemstvo I treba nam dodatna pegla.Za rode dan cemo moj kupiti zlati prsten,ako uspomenu na taj vazno dan u zivo tu - punoljetnost,pa bi bilo zgodno, da joj prsten
…prikaži još!n umotamo kao poklon u ovu vasu peglu,I tako joj pripremimo ugodno iznenadjenje.Dobice prsten kao trajno uspomenu i Jo's peglu za njen omiljeni posao.
Lep pozdrav,ako dobijemo peglu napravicemo fotografiju na slavlju I saljemo je za objavil na vasem portalu.
Iskreno ja sam jedna od onih ljudi ako takvi uopce i postoje koji ne razumiju zašto je loše ako obučem zgužvanu robu na sebe i pustim da se izravna na meni ;) U životu nisam primirisala pegli, pogotovo kad čujem
…prikaži još! svoju mamu i sestru kad kažu da su peglali cijeli dan i da jedva stoje.Nemojte me krivo shvatiti, napravim sve ostalo. Mogu i boju gledati kako se suši, ali ona vrućina i para nezamislive su mi. U jednu ruku osjećam se užasno što nešto osnovno neznam napraviti :( Ali vidjevši ovu peglu i njezin svemirski dizajn poželim je držati u ruci i šokirati sve ;) a možda posudim koji put mami i sestri ;)
Tko kaže da je peglanje samo za ženski rod ? U Zagrebu živim i studiram sa još dva cimera i nemamo - peglu. Snalazimo se se na sve moguće načine... Bilo bi super kada bismo osvojili ovu peglu koja bi
…prikaži još! našu robu učinila puno profinjenijom, a samim time nas uglađenijima :D
ako je kao na slici onda je jednostavno - PRESAVRŠENO! a dobro bi mi došlo novo jer imamo malu bebu pa treba svu tu njenu silnu robu spopeglati. a da ne govorim o školarcu i nama roditeljima! samo perem i peglam :)
Dobitnica glačala za rublje je...
Komentari 211
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.