Komentari 211

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    traviata
    Ja osobno volim glačanje, ali ne sa bilo kakvim glačalom jer mi se obično desi da ili rublje nije dosta izglačano ili najčešće pregorim i uništim robu - evo zadnja mi je bila košulja iz Sisleya koju sam pregorila glačanjem …prikaži još!
  • Default avatar -
    defne
    Stvarno volim pomoći mami kad god imam vremena. Kad nema puno obaveza na fakultetu volim kuhati ručak i peći kolače, a moji roditelji ih još više obožavaju jesti. Ali moram Vam priznati da mi je glačanje stvarno "noćna mora" još …prikaži još!
  • Default avatar -
    makeitbetter
    Mislila sam napisati hvalospjev glačalu, ali sam se sjetila da imam još malo dostojanstva, koje želim i zadržati, pa makar glačala starom peglom. Moram, međutim, reći da bih baš voljela vidjeti kako to da ovo glačalo ne ostavlja usjajenu tkaninu, …prikaži još!
    xenia64
    s obzirom da sam provela dva mjeseca na "privremenom radu" u turizmu, spremala 10 apartmana i ispeglala milijarde lancuna, plahti, ručnika...slijedeće dvije godine ne želim ni čuti za riječ GLAČANJE.Ili možda ipak uz ovu novu peglicu dobijem volju :)
  • Default avatar -
    ninanesto
    Kada bi me netko pitao koji je najgori posao na cijelom svijetu moj odgovor bi bio peglanje. Uz moju staru peglu to je pravo mučenje. Prvo se mora raspodijeliti veš...muževe košulje i bodiči od sina na jednu hrpu, pamuk na …prikaži još!
  • Default avatar -
    5FENIKS
    Glačalo na paru Philips Azur EXCEL PLUS 535 kupila sam prije više od 20 godina i niti jedan dan me nije razočaralo, a moj posao peglanja robe pretvorio u najlakši kućanski posao. Philips je marka kojoj vjerujem iz osobnoga iskustva …prikaži još!
  • Default avatar -
    123mama
    Meni je ovo glačalo san samo nikad nemam novaca da ga kupim.Možda ga dobijem?!
  • Default avatar -
    88Sekana
    Opet ja, daj curke prestanite kukati s tim komentarima! Dajte malo humora i mašte! "S "PEGLOM" se doista može "svašta". Moš" recimo i kosu, pa tost, pa recimo "kuvaš kavu", pa spališ ga tko te dirne, moš ju prodat pa …prikaži još!
  • Default avatar -
    Linda5
    Kod kuće već imam dosta staro glačalo zbog kojeg ne volim glačati. Glačalo ima podosta godina pa već iz njega curi voda jer se najvjerojatnije nakupio kamenac u njemu i dosta vremena mu treba da se ugrije. Možda sam zbog …prikaži još!
  • Default avatar -
    trixy
    A Boze dragi...kaze gospon Philip da je njegova pegla trenutno najbolja i da najbolje lezi u rukama zaposlenih dama koje nemaju puno vremena a imaju puno vesa. Kaze on da ne moram mjenajti temperaturu kad peglam svoju svilu i da …prikaži još!
  • Default avatar -
    pllavusa
    Najradije peglam kartice, kreditne naravno, a dok ih peglam baba pegla i para joj ide na uši ;) ak me razmete kaj hoću reći ;)
  • Default avatar -
    amonara7777
    Ne želim da ovo izgleda kao tračanje, ali moja supruga ne voli glačanje. Pa zato to ja radim, bolje nego da se s njom svadim. Već poznajem sve vrste tkanina, jer to je ono što me zanima. Kako ih ispeglati,a …prikaži još!
  • Default avatar -
    suzanns22
    Ovo glačalo bi mi itekako pomoglo da zavolim glačanje jer,suprug i ja smo 13 god.u braku i moram priznati da sam jedna od onih koje ne vole glačanje pa si on jadan sam mora glačati.Naime ovakva glačala su skupa a …prikaži još!
  • Default avatar -
    vujka
    samim pogledom na ovo glačalo sam zavoljela glačanje
  • Default avatar -
    Valerija10
    Moja kcer Zala ima 26.8.2014 rodedan,jako voli peglanje,odlazi na studij u inozemstvo I treba nam dodatna pegla.Za rode dan cemo moj kupiti zlati prsten,ako uspomenu na taj vazno dan u zivo tu - punoljetnost,pa bi bilo zgodno, da joj prsten …prikaži još!
  • Default avatar -
    ferencica
    uz ovakvu peglu zavolila bi peglanje ,časne mi zdravokravske riječi! Draga Zdrava krava razveselite me i ispeglat ću vam sav veš :)
  • Default avatar -
    denibajric6
    Moja žena baš ne voli glačanje, pa je to moj posao, pa bi htio da imam baš to glačalo za moje 3 princeze kako bi uvijek imale ispeglanu odjeću.
  • Default avatar -
    NeoSerenity
    Iskreno ja sam jedna od onih ljudi ako takvi uopce i postoje koji ne razumiju zašto je loše ako obučem zgužvanu robu na sebe i pustim da se izravna na meni ;) U životu nisam primirisala pegli, pogotovo kad čujem …prikaži još!
  • Default avatar -
    zoxparty
    Tko kaže da je peglanje samo za ženski rod ? U Zagrebu živim i studiram sa još dva cimera i nemamo - peglu. Snalazimo se se na sve moguće načine... Bilo bi super kada bismo osvojili ovu peglu koja bi …prikaži još!
  • Default avatar -
    Enny
    ako je kao na slici onda je jednostavno - PRESAVRŠENO! a dobro bi mi došlo novo jer imamo malu bebu pa treba svu tu njenu silnu robu spopeglati. a da ne govorim o školarcu i nama roditeljima! samo perem i peglam :)
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.