Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
moj suprug kaže da ja ne znam glačati, jer satima se patim, a odjeća ostane skoro onakva kakva je bila i prije glačanja. Ja mu kažem da nije problem u meni već u nekvalitetnom glačalu, ali ne vjeruje mi, pa
…prikaži još! mi treba ovo super Philips PerfectCare Pure GC7635 glačalo da mu dokažem da nije u pravu
Ja mrzim glačanje. Moja "ljubav" prema glačalu rodila se u djetinjstvu, kada sam bila zadužena za glačanje odjeće čitave obitelji, i to ni više ni manje nego metalnim glačalom koje se grijalo na štednjaku nakon svakog komada odjeće. A ako
…prikaži još! ako sam željela stvoriti paru, peglala bih preko vlažne pamučne gaze.
Sad kad sam vas upoznala sa svojom traumom, evo nove. Najdraži odjevni predmet mog dragog je - košulja. Ima ih u svim bojama, uzorcima i materijalima. Posebno mi je draga jedna bijela, lanena. Od glačanja ove košulje mrskije mi je samo gledanje zasjedanja Sabora.
Kažu da je najbolji način za borbu protiv strahova suočavanje s istim, pa se eto otprilike jednom tjedno prihvatim najjeftinijeg modela glačala koje posjedujem. Dolijevanje vode nakon svake košulje, mokri podovi, kapljice znoja koje se slijevaju niz čelo dok pokušavam izglačati dotičnu bijelu lanenu košulju, a mislima mi prolazi luda ideja da je sakrijem na dno ormara. Ili spalim brenerom.
Eto, mislim da sam svojom pričom dokazala kako zaista, ali stvarno trebam ovo glačalo! Moj dečko i njegova lanena košulja bit će vam zahvalni. A o sebi da ne pričam :)
Ne volim peglat jer imam staru peglu koja mi više štete na odjeći napravi nego koristi. Kako sam prije dvije godine ostala bez posla, nažalost nova pegla je samo san. Prije god. dana sam rodila curicu tako da i ne
…prikaži još! moram objašnjavat koliko veša imam za peglat ali kao što sam napisala od moje pegle baš i nema neke koristi. Nova pegla bi me jako usrećila, a naravno i moje ukućane jer bi konačno imali lijepo opeglanu odjeću. Hvala
Žalim se svima već nekoliko godina, kako sve stignem, ali opeglati nikako, kao da nas je sto u kući, uvijek hrpe odjeće, čeka neko bolje sutra. Istina, ne volim peglati, ali još je jedna istina da ne volim jer imam
…prikaži još! peglu iz kamenog doba koja moje peglanje čini ravnim kopanju bez "oruđa", peglanje je za mene pravi bojni pothvat...deset puta prevuci preko jednog te istog mjesta, pa onda voda krene curiti na sve strane, pa dobro zalije odjecu i pod,pa onda briši pod i tako unedogled, a o košuljama i muževim radnim odjelima da i ne pričam, nemoguća misija broj 2.
Već jako duuuuugo želim neko kvalitetnije glačalo, ali uvijek novac ode na nešto neophodnije, važnije, a čini mi se da nikada neće doći red na moju novu peglu stoga sam se jako razveselila kada sam vidjela da poklanjate glačalo i odlučila okušati sreću.
Želim svima puno uspjeha, i tko god da dobije ovo glačalo razvesliti će se, a to i jest najvažnije, hvala Vam zbog toga.
Nikada nisam voljela glačanje. Kada sam bila mala gledala bi mamu kako glača i pritom se jako žuri, jer, rekla mi je da treba štediti struju zato što glačalo troši jako puno struje. Opterećivalo me je to njezino brzo glačanje.
…prikaži još! Sada i sama iza sebe imam puno godina glačalačkog iskustva i dva studenta kojima svaki vikend perem i glačam brdo robe. U zadnje vrijeme izglačam samo ono što mi je hitno jer sam jako umorna i pomalo sam se ulijenila. Hrpu neispeglane odjeće složim na hrpu i prekrijem. I tako ja pomalo slažem već dva tjedna i onda shvatim kako sam već pretjerala sa prekrivanjem, iznesem svu tu odjeću i peglam do jutra, istuširam se i odem na posao sa podočnjacima "do poda". Sutradan mi sin donese sportsku opremu cijelog svojeg nogometnog tima sa velikom molbom, jer teta koja brine o njihovoj opremi završila je u bolnici. Sada više ne mogu spremiti svu tu odjeću na hrpu, pa odjednom postanem vrijedna, operem, osušim, ispeglam i uredno složenu i mirisnu odjeću predajem mojem najdražem nogometašu. Moram priznati da mi se osmjeh dugo zadržao na licu kada sam ugledala veliku bombonjeru i cvijeće, znak zahvalnosti mojih nogometaša. Eto, ponekad nam je glačanje i ugodno...
Ova nagrada će mi pomoći da zavolim glačanje jer više onda neću morati glačati sama, sestra ili mama će morati glačati samnom pa mi neće biti jakoooo dosadno. :)
Moj suprug inače radi ravnopravno sa mnom kućanske posslove, jedio mu peglanje nikada nije išlo. Nekako je to prepuštao meni. Ali nedavno sam bila u bolnici jer sam išla roditi. Moj boravak se produžio neplanski na 14 dana - što
…prikaži još! prije što poslije poroda a moj suprug mi je javio da je počeo peglati i zbilja , stavljao je prati rublje - peglati. Mislim da bi mu ovo glačalo bila još veća motivacija da ponekad opegla kad ja nisam u blizini i mogućnosti. A meni bi to pomoglo jer mala beba , puno stvari za peglanje pa bi mogla u jednom mahu sve opeglati.
U braku sam 18 godina i uz veliku familiju ni sama ne znam koliko sam već tona rublja izglačala. To je kućanski posao koji najviše mrzim. Pegle mijenjam skoro kao gaće, trenutno imam neki muzejski primjerak bez pare. Najviše mrzim
…prikaži još! peglati svoje uniforme za posao, imaju puno džepića, različitih su materijala, a šef mi dobije ospice ako svaki nabor nije na svom mjestu. To je ona stara škola liječnika i medicinskih sestara koje su bile uštirkane do iznemoglosti. Ova PerfectCare pegla mi se stvarno čini perfect. Strašno bi ju voljela dobiti pa bi bez pol muke i sa puno volje peglala od jutra do sutra!
A Boze dragi...kaze gospon Philip da je njegova pegla trenutno najbolja i da najbolje lezi u rukama zaposlenih dama koje nemaju puno vremena a imaju puno vesa. Kaze on da ne moram mjenajti temperaturu kad peglam svoju svilu i da
…prikaži još! izbacuje vise...ovaj pare. Ja vjerujem gospodinu Philipsu i zelim probati njegovu peglu...da mi olaksa zivot ;)
Koliko sam uspijela pročitati jedna sam od rijeđih žena koja usitinu voli glačati. Najljepši osjećaj kad vidite lijepo ozglačanu košulju ali to nije moguće bez kvalitetnog glačala. S obzirom da moje glačalo lagano odkazuje poslušnost i počinje ispuštati vodu kad
…prikaži još!ad to nije potrebno jako bi me razveselilo jedno ovakvo glačalo a time bi mi uljepšali ne samo dan nego i ostatak života ne samo meni nego i cijeloj mojoj obitelji.
Osobno mi peglanje nije jača strana,ali sa ovakvim super glačalom mislim da će sve ići kao od šale. S radošću i lakoćom ću obavljat i ovaj dio kućanskog posla ne samo za sebe nego će i ostali članovi moga kućanstva
…prikaži još! htjeti koristiti peglu.Nadam se da ću biti ta sretnica i osvojiti super glačalo.
Konačno bi glačala bez straha da ću nešto upropastiti(spaliti)i to bez mrlja od vode uz dovoljnu količinu pare ,o brzom uklanjanju kamenca ne treba ni govoriti i da izgleda prekrasno.
Nakon pranja, rublje odlažem na hrpu koja postaje sve veća kako se bliži kraj tjedna. Onda, teškog srca krećem s peglanjem i tako provedem skoro svaku nedjelju, cijelo poslije podne. S novim glačalom skratila bih vrijeme koje mi je inače
…prikaži još! potrebno za peglanje, stigla bih možda i koju knjigu pročitati ali najveći uspjeh bio bi kad bih kćeri dokazala da peglanje nije najteža stvar na svijetu.
Iskreno, ne znam što bi me natjeralo na peglanje, ali ako imam nešto tako lijepo kao što je ova pegla bilo bi bezveze da stoji poklopljeno krpom, kao sadašnja pegla. Ova je za pokazivanje. Svima bi rekla: "Vidite s čime
…prikaži još! ja peglam!" Nema veze što oni ne znaju da mi mama to (još uvijek) radi.
od kud da započnem?! glačanje uopće ne volim. toliko da niti ne kupujem odjevne predmete koje se moraju glačat :/ sreća pa živim s mamom, pa joj podvalim one koje moram hihihi pravo da vam kažem, ni sama nisam sigurna
…prikaži još!rna da znam glačati, ali možda bih uz neko ovako slatko glačalo naučila ;)
Tek sam počela živjeti sa zaručnikom. Volim sve raditi za njega ali glačanje mi je uvijek najteži dio jer imam staro glačalo s kojim se redovito svađam...(nismo si baš dobri)..Uvijek mu prijetim da ću ga zamijeniti boljim - Pomozite mi
…prikaži još! da ga se riješim i da uživam u novom zajedničkom životu ;)
Pozdrav,
BRIDE-TO-BE
U posljednjem trenutku ćini mi se, Pa prije svega da odgovorim ovo da odgovorim na pitanje Kako bi mi ovog glačalo pomoglo? Pa ova koju imam kod kuće pušta konstantno vodu,te svako malo moram dopunjavati istu,zatim teperatura nije konstantna a
…prikaži još! za rubove te stalnog straha da tkanina ne preogri ili dobije sjajne rubove da ne govorim koliko vremena i napora treba da bi licilo na nešto,a samo čišćenje kamenca je katastrofa, tako da je peglanje za mene prava muka ili sama pomisao na peglanje.. tao da bi bila zaista sretna da osvojim ovo glačalo koje bi mi uveliko olakšalo peglanje bez rizika od progorijevanja ili sjajnih mrlja,curenja tekućine,te konstantno dodatno podešavati temperaturu tako da bih zavoljela peglanje,a tkanine bi ostale istog kvaliteta.
Dobitnica glačala za rublje je...
Komentari 211
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.