Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Nečete vjerovati ali ja imamam još uvijek ono staro glačalo samo s kotačićem nije na paru.Već je na izdisaju Mislim da je iz 80 godine.Dobro bi mi došlo ovo glačalo što samo glača i izgleda ko svemirski brod. Tad bi
…prikaži još! glačala pjevajući i krstareći svemirom.Sada sam mrzovoljna i ljuta jer moram na starinski način krpu kvasit da bi opeglala veš.Ne vjerujete!DOĐITE I UVJERITE SE!!!
Troje djece, muž i ja, zamislite koliko je to isprljane i oprane odjeće svaki tjedan. I tako iz tjedna u tjedan meni se roba nakuplja u košarama samo zato što mi je muka od same pomisli na moju 7godina staru
…prikaži još! peglu, kojoj su rupice koz koje treba ići para začepljene, al zato na svim drugim mjestima curi ko luda. Stopalo joj je toliko zagoreno da peglam preko dvije gaze da si neuništim robu, a da ne kažem da mi je glava u torbi svaki put kad je palim jer joj je kabel već sav zapetljan i žice na mjestima ogoljene! I tako mi za peglanje treba puno snage, živaca i hrabrosti, a ponajviše vremena. Ne da bi uz Phillips PerfectCare Pure GC7635 zavoljela glačanje, već bi to postalo moja omiljena aktivnost! A cure bi bile presretne, sve bi im haljinice visile i ormaru, a mama bi imala više vremena za njih!
ja već volim glačanje jer me to zaista opušta, uključim glazbu i laganini.. no ponekad me frustrira moje glačalo jer ne uspijem ispeglati kako treba. Pa eto, vjerujem da bih uz ovo glačalo išlo sve kako treba bez imalo muke!
Žalim se svima već nekoliko godina, kako sve stignem, ali opeglati nikako, kao da nas je sto u kući, uvijek hrpe odjeće, čeka neko bolje sutra. Istina, ne volim peglati, ali još je jedna istina da ne volim jer imam
…prikaži još! peglu iz kamenog doba koja moje peglanje čini ravnim kopanju bez "oruđa", peglanje je za mene pravi bojni pothvat...deset puta prevuci preko jednog te istog mjesta, pa onda voda krene curiti na sve strane, pa dobro zalije odjecu i pod,pa onda briši pod i tako unedogled, a o košuljama i muževim radnim odjelima da i ne pričam, nemoguća misija broj 2.
Već jako duuuuugo želim neko kvalitetnije glačalo, ali uvijek novac ode na nešto neophodnije, važnije, a čini mi se da nikada neće doći red na moju novu peglu stoga sam se jako razveselila kada sam vidjela da poklanjate glačalo i odlučila okušati sreću.
Želim svima puno uspjeha, i tko god da dobije ovo glačalo razvesliti će se, a to i jest najvažnije, hvala Vam zbog toga.
Peglanje, ma ne nije mi muž obećao opeglati 5 mašina, ali zet bome je 7, toliko je siguran da neću dobiti da se ceri i kaže može i 10 mašina peglam veša...eh mladenačka drskost :) eto tako bi zavolila peglanje,
…prikaži još!, gledajući kako on ispunjava svoj gubitak oklade :D
Zato jer imam peglu staru, a ova mi se baš sviđa, ljubičasta i ljupka. Ma hajde da ne pišem romane. Jednostavno ću dati mužu da pegla s njom :)) A ja ću se diviti novoj pegli :-)
Zavoljeti glačanje?- nemoguća misija, samo kad se sjetim hlača s crtom ili košulja s naborima, a tek sakoi. Željela bih probati ovu vrstu zabave s ovakvim glačalom- djeluje ohrabrujuće, mislim da bih tada češće spajala ugodno i korisno! Ajmo iskušati ove mogućnosti!
seka!Razveselilo me kad sam ga ugledala jer bi mi olakšalo život i ostavilo više vremena.Uključila sam se odmah u nagradnu igru ali bi mi bilo još draže da da mogu ukljućiti i glačalo philipsCare Pure 7635 jer izgleda elegantno i
…prikaži još! glačanje sa njime bila bi mi pjesma.Pozdrav seka.
Moj dečko nosi samo košulje, a svatko zna da je njihovo peglanje zamorno ako nemaš dobru peglu. Ja je nemam tako da bi ova pegla bila idealna za njegove košulje...
S obzirom da obožavam saunu vjerujem da ću uz ovaj uređaj za glaćanje i sa ovim uređajem za glačanje, prilikom glačanja, uspjeti postići efekt saune dodajući u vodu za glaćanje par kapi eteričnog ulja ružmarina, lavande.Na taj naćin još ću
…prikaži još!u više zavoljeti vrijeme provedeno glačajući nepregledne količine rublja upravo sa ovim glačalom u ruci. Nakon glačanaj osjećat ću se super relaksiranom, odmorenom i opuštenom.Kao da nisam glačala već bila u sauni sa svojim prijateljicama. ;)
Koliko sam uspijela pročitati jedna sam od rijeđih žena koja usitinu voli glačati. Najljepši osjećaj kad vidite lijepo ozglačanu košulju ali to nije moguće bez kvalitetnog glačala. S obzirom da moje glačalo lagano odkazuje poslušnost i počinje ispuštati vodu kad
…prikaži još!ad to nije potrebno jako bi me razveselilo jedno ovakvo glačalo a time bi mi uljepšali ne samo dan nego i ostatak života ne samo meni nego i cijeloj mojoj obitelji.
Draga Zdrava Kravo! Pišem ti jer me mama gnjavi već nekoliko dana da napišem komentar jer bi ona jako htjela ovu peglu, a čula je za Zdravu Kravu od susjede. Iskreno, drago mi je što sam se registrirala jer bi
…prikaži još!er bi mi dobro došlo da skinem koju kilu.
No da, pegla. Voljela bih za nekoliko dana nazvati mamu i reći joj da joj stiže nova pegla. Zapravo, najradije bih joj ju kupila, kao zahvalu za sve opeglane haljinice, majičice, pa čak i gaće i potkošulje, no studenski budžet mi to ne dopušta. Nikad tijekom osnovnoškolskog, srednjoškolskog, pa sram me reći, i fakultetskog obrazovanja nisam hodala u pogužvanoj odjeći. Odjeća mene i mojih dviju sestara (a kad si žensko, ima tu puno toga) je uvijek bila uredno popeglana. I mama se nije žalila, važno joj je bilo da pegla radi. I uz posao, brigu za tri kćeri i roditelje bez ikakve pomoći od muža (samohrana je majka) i kuća i mi smo bile uredne i bez nabora.
Pa i ja bih počela peglati uz ovakvu peglu-zmaj, malo da odmjenim mamu. Zaslužila je! <3
Glačanje mi čak i nije najmrskiji kućanski posao. Istina, nije mi niti najdraži, ali meni ima i gorih, na primjer, mrzim usisavanje, to mi je grozno, a i grozim se onih odvratnih prašnjavih vrečića i mijenjanja i pražnjenja vrećica kad
…prikaži još! se ugušim od prašine... Što se tiče glačanja, uvijek pokušavam peglati po malo, da mi se ne nakupi ogromna hrpa i da ne dobijem slom živaca kad se izvadi hrpa iz ormara. Najveći problem s glačanjem mi je upravo mijenjanje temperature za različite vrste odjeće i uvijek se bojim da nisam smanjila temperaturu za nešto osjetljivo i da će ostati fleka ili da ću propaliti, a onda kasnije zaboravim pojačati za npr. traperice. Ovo glačalo bi mi to olakšalo i više se ne bih morala brinuti. A i dizajn je genijalan, tako da se svaka žena može osjećati moderno čak i kad glača :)
Kao i sve novopečene mame, peglam svaki dan jer se i bebina robica pere svaki dan. To sve skupa traje prilično dugo jer moja stara pegla nema snage niti paru pa sam prisiljena pritiskati kao luda...već duže se nadam vlastitoj
…prikaži još! parnoj stanici (iskreno, preskupe su mi!) da se peglanje drastično skrati, a ja konačno počnem uživati jer mi više ne oduzima previše vremena!E onda ću i svojoj mami peglati! :-)
Uf, skoro sam zakasnila na ovu igru..Hmm..Kako bi mi ovo glacalo pomoglo?? Pa vrlo jednostavno..Student sam i kod sebe na stanu imam peglu i to neku najnajjadniju koja postoji..Mama mi ju je izvadila iz podruma i rekla da je jako
…prikaži još! jako stara ali da radi i da ce mi za fax biti dobra. Nisam se bunila, inace bi si sama morala kupiti peglu ali peglanje sa njom meni je pravo mucenje..;/..Neke stvari poput naguzvane kosulje ili kute koje moram imati dok idem u labaratorij nemogu uopce lijepo speglati pa me nekada i sram..Mislim da sa ovom peglom bi jako jako zavoljela peglanje, jer zapravo onda uopce i ja nebi trebala peglati vec bi pegla isla sama ;)
Dobitnica glačala za rublje je...
Komentari 211
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.