Komentari 211

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    barbara_66
    Nečete vjerovati ali ja imamam još uvijek ono staro glačalo samo s kotačićem nije na paru.Već je na izdisaju Mislim da je iz 80 godine.Dobro bi mi došlo ovo glačalo što samo glača i izgleda ko svemirski brod. Tad bi …prikaži još!
    biomare
    Troje djece, muž i ja, zamislite koliko je to isprljane i oprane odjeće svaki tjedan. I tako iz tjedna u tjedan meni se roba nakuplja u košarama samo zato što mi je muka od same pomisli na moju 7godina staru …prikaži još!
  • Default avatar -
    dposlon
    Ja sam možda među rijetkima,,ali obožavam peglati veš...pošto mi je pegla otišla u tisuće komadića ,,,bila bih sretna ako dobim ovu prekrasnu peglu.
  • Default avatar -
    kata88
    ja već volim glačanje jer me to zaista opušta, uključim glazbu i laganini.. no ponekad me frustrira moje glačalo jer ne uspijem ispeglati kako treba. Pa eto, vjerujem da bih uz ovo glačalo išlo sve kako treba bez imalo muke!
    Eglantine
    Žalim se svima već nekoliko godina, kako sve stignem, ali opeglati nikako, kao da nas je sto u kući, uvijek hrpe odjeće, čeka neko bolje sutra. Istina, ne volim peglati, ali još je jedna istina da ne volim jer imam …prikaži još!
  • Default avatar -
    santol1
    Moja žena bi bila presretna kada bi osvojila ovo glačalo, da ne moram peglati sa starim.
  • Default avatar -
    drazenka000
    Glačalo izgleda prekrasno, voljela bih ga imati!!
  • Default avatar -
    ggalovic
    uz glačalo svemirskog dizajna , osjećala bih se kao da glačam u nekoj drugoj galaskiji
  • Default avatar -
    ruza10
    Peglanje, ma ne nije mi muž obećao opeglati 5 mašina, ali zet bome je 7, toliko je siguran da neću dobiti da se ceri i kaže može i 10 mašina peglam veša...eh mladenačka drskost :) eto tako bi zavolila peglanje, …prikaži još!
  • Default avatar -
    slatkabrineta
    Zato jer imam peglu staru, a ova mi se baš sviđa, ljubičasta i ljupka. Ma hajde da ne pišem romane. Jednostavno ću dati mužu da pegla s njom :)) A ja ću se diviti novoj pegli :-)
  • Default avatar -
    treSnja2
    Zavoljeti glačanje?- nemoguća misija, samo kad se sjetim hlača s crtom ili košulja s naborima, a tek sakoi. Željela bih probati ovu vrstu zabave s ovakvim glačalom- djeluje ohrabrujuće, mislim da bih tada češće spajala ugodno i korisno! Ajmo iskušati ove mogućnosti!
  • Default avatar -
    nemoguvjerovati
    seka!Razveselilo me kad sam ga ugledala jer bi mi olakšalo život i ostavilo više vremena.Uključila sam se odmah u nagradnu igru ali bi mi bilo još draže da da mogu ukljućiti i glačalo philipsCare Pure 7635 jer izgleda elegantno i …prikaži još!
  • Default avatar -
    Silma
    Moj dečko nosi samo košulje, a svatko zna da je njihovo peglanje zamorno ako nemaš dobru peglu. Ja je nemam tako da bi ova pegla bila idealna za njegove košulje...
  • Default avatar -
    Sinajka
    S obzirom da obožavam saunu vjerujem da ću uz ovaj uređaj za glaćanje i sa ovim uređajem za glačanje, prilikom glačanja, uspjeti postići efekt saune dodajući u vodu za glaćanje par kapi eteričnog ulja ružmarina, lavande.Na taj naćin još ću …prikaži još!
  • Default avatar -
    zusana
    da dobijem ovo prekrasno glačalo ne bi se više odricala od peglanja u korizmi.
    byakuya
    Koliko sam uspijela pročitati jedna sam od rijeđih žena koja usitinu voli glačati. Najljepši osjećaj kad vidite lijepo ozglačanu košulju ali to nije moguće bez kvalitetnog glačala. S obzirom da moje glačalo lagano odkazuje poslušnost i počinje ispuštati vodu kad …prikaži još!
  • Default avatar -
    lolavie
    Draga Zdrava Kravo! Pišem ti jer me mama gnjavi već nekoliko dana da napišem komentar jer bi ona jako htjela ovu peglu, a čula je za Zdravu Kravu od susjede. Iskreno, drago mi je što sam se registrirala jer bi …prikaži još!
  • Default avatar -
    majamajchy
    Glačanje mi čak i nije najmrskiji kućanski posao. Istina, nije mi niti najdraži, ali meni ima i gorih, na primjer, mrzim usisavanje, to mi je grozno, a i grozim se onih odvratnih prašnjavih vrečića i mijenjanja i pražnjenja vrećica kad …prikaži još!
    vlaja
    Kao i sve novopečene mame, peglam svaki dan jer se i bebina robica pere svaki dan. To sve skupa traje prilično dugo jer moja stara pegla nema snage niti paru pa sam prisiljena pritiskati kao luda...već duže se nadam vlastitoj …prikaži još!
  • Default avatar -
    doribelina
    Uf, skoro sam zakasnila na ovu igru..Hmm..Kako bi mi ovo glacalo pomoglo?? Pa vrlo jednostavno..Student sam i kod sebe na stanu imam peglu i to neku najnajjadniju koja postoji..Mama mi ju je izvadila iz podruma i rekla da je jako …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.