Komentari 211

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    ivanashtrbac
    Volim svoju peglu, jer ima "dušu", bar se tako tješim. Nisam ljubitelj peglanja, ali pegle koje peglaju skoro same, tko to ne bi zavolio?
  • Default avatar -
    KSrsic
    probat ću sa telekinezom, kad glačalo krene samo možda mi postane zanimljivije
  • Default avatar -
    kaja00
    Bila bih presretna kada bih mogla dobiti ovo glačalo - bila bi poklon mojoj majci. Ona neumorno pegla mojim dvama sestrama i meni već godinama, a naravno da smo mi pravi užas za svaku mamu - same haljine i košulje, …prikaži još!
  • Default avatar -
    MANSAB
    Osobno mi peglanje nije jača strana,ali sa ovakvim super glačalom mislim da će sve ići kao od šale. S radošću i lakoćom ću obavljat i ovaj dio kućanskog posla ne samo za sebe nego će i ostali članovi moga kućanstva …prikaži još!
  • Default avatar -
    nikolina2904
    Roba me na hrpi čeka da postane glatka i meka. Peglati volim pa vas novo glačalo molim. I još nek je ljubičaste boje, ostvariti će se želje moje.
  • Default avatar -
    vesna2007
    Nas ima pet u obitelji. Uz supruga i tri sina ne mogu očekivati da mi netko pomogne u glačanju, a glačalo koje imam je staro i stvarno bi mi dobro došla pomoć pri glačanju sa novim glačalom. Glačanje inače ne …prikaži još!
  • Default avatar -
    sic
    Nikad nisam redovito glačala, uvijek mi se to činilo kao gubitak vremena. Ali sad, s obzirom da nam za par dana na svijet dolazi mala kćerkica, znam da ću morati početi redovito glačati, posebno sve te male dječje stvarčice i …prikaži još!
  • Default avatar -
    nadino
    uh što bi mi legla, ova Philips pegla :)
  • Default avatar -
    Ljubs
    Ne moram podešavati temperaturu?! Ma već sam sad poželjela isprobati takvo glačalo. Osim što će meni biti puno lakše, i moja mama će biti sretnija jer neće morati glačati moje stvari kad god mi padne napamet. Još više mi se …prikaži još!
  • Default avatar -
    nemoguvjerovati
    seka! moj komentar:razveselilo me kad sam ga ugledala(glacalo)jer bi mi olaksalo zivot i ostavilo vise vremena.Ukljućila sam se odmah u nagradnu igru al bi mi bilo još draže da mogu ukljućiti GLAČALO PHILIPSCARE PURE G 7635 jer izgleda elegantno i …prikaži još!
  • Default avatar -
    rosmari
    Glačanje ne volim, ali uvijek žudim za fino ispeglanim rubljem. Imam glačalo na struju već duže godina,sve je slabije, a takvo je i moje raspoloženje kad pogledam u hrpu veša. Stvarno je vrijeme da se pomirim s činjenicom da to …prikaži još!
    floydviolet
    Sjednem lijepo na trosjed ispred svog Philips televizora. Dasku za peglanje postavim na odgovarajuću visinu. Philips parnu postaju napunim vodom i uključim. S lijeve strane na trosjed stavim osušeno rublje, pogladim ga peglom i slažem na desnu stranu. Uzajamno komplementarno …prikaži još!
  • Default avatar -
    Mona35
    Eh da mi je ova "makina", glačala bi robu svima. Vjerujte, nije šala, za ovakvo glačalo, sve bih dala. Glačala bi brže i bolje i uz to bila dobre volje. Moja je košara uvijek puna do vrha i sad ne …prikaži još!
  • Default avatar -
    majac7
    Ne glačam!!!! Hodam zgužvana kao da me "krava sažvakala". I ne smeta mi. Ali moja mama bi bila sretna da joj djete konačno počme sličiti na pravu curu. Usrećite moju mamu :)
  • Default avatar -
    sanjabirkic
    od kud da započnem?! glačanje uopće ne volim. toliko da niti ne kupujem odjevne predmete koje se moraju glačat :/ sreća pa živim s mamom, pa joj podvalim one koje moram hihihi pravo da vam kažem, ni sama nisam sigurna …prikaži još!
  • Default avatar -
    brijac
    kao muškarcu,ovo glačalo bi mi skratilo muke oko peglanja iuštedilo puno vremena naspram starog glačala...hvala ;)
  • Default avatar -
    letido
    Jedino ako će sama peglati ja ču zavoljeti peglanje
  • Default avatar -
    tince
    Ovo glačalo izgleda tako svemirski da ću djeci "prodati" priču da je to nekakvo čarobno glačalo i nagovorit ih da mi izglačaju svo rublje. Kad god drugi glačaju umjesto mene, ja zavolim glačanje
  • Default avatar -
    PelicaMaya
    Jooooj a ja baš volim peglati. Opušta mi živce. Raspalim si Rock pjesme i peglam :)) Samo, kad imate staru peglu sve se to oduži, umorite se brzo i često to raspoloženje splasne kad shvatite da ta ista pegla ispušta …prikaži još!
  • Default avatar -
    doribelina
    Uf, skoro sam zakasnila na ovu igru..Hmm..Kako bi mi ovo glacalo pomoglo?? Pa vrlo jednostavno..Student sam i kod sebe na stanu imam peglu i to neku najnajjadniju koja postoji..Mama mi ju je izvadila iz podruma i rekla da je jako …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.