Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Bila bih presretna kada bih mogla dobiti ovo glačalo - bila bi poklon mojoj majci. Ona neumorno pegla mojim dvama sestrama i meni već godinama, a naravno da smo mi pravi užas za svaku mamu - same haljine i košulje,
…prikaži još! volani, mašne, nabori i falte. Peglanje svaka od nas 4 redovito izbjegava - ovom peglom uštedile bi dosta vremena, a peglanje bi prestala biti takva muka.
Osobno mi peglanje nije jača strana,ali sa ovakvim super glačalom mislim da će sve ići kao od šale. S radošću i lakoćom ću obavljat i ovaj dio kućanskog posla ne samo za sebe nego će i ostali članovi moga kućanstva
…prikaži još! htjeti koristiti peglu.Nadam se da ću biti ta sretnica i osvojiti super glačalo.
Nas ima pet u obitelji. Uz supruga i tri sina ne mogu očekivati da mi netko pomogne u glačanju, a glačalo koje imam je staro i stvarno bi mi dobro došla pomoć pri glačanju sa novim glačalom. Glačanje inače ne
…prikaži još! volim, pogotovo ljeti dok je vručina i ima hrpa veša jer se veš neprestano prlja. Stoga Vas molim nagradite me sa novim glačalom
pa da i ja zavolim glačanje!
Nikad nisam redovito glačala, uvijek mi se to činilo kao gubitak vremena. Ali sad, s obzirom da nam za par dana na svijet dolazi mala kćerkica, znam da ću morati početi redovito glačati, posebno sve te male dječje stvarčice i
…prikaži još! tome se čak veselim! :) Ovo bi mi glačalo pomoglo i uljepšalo te trenutke. :)
Ne moram podešavati temperaturu?! Ma već sam sad poželjela isprobati takvo glačalo. Osim što će meni biti puno lakše, i moja mama će biti sretnija jer neće morati glačati moje stvari kad god mi padne napamet. Još više mi se
…prikaži još! sviđa što nema rizika od pregorijevanja. To znači da ću napokon moći glačati i bijelu robu u nadi da neće postati zlatno-žuta zbog visoke temperature.
seka! moj komentar:razveselilo me kad sam ga ugledala(glacalo)jer bi mi olaksalo zivot i ostavilo vise vremena.Ukljućila sam se odmah u nagradnu igru al bi mi bilo još draže da mogu ukljućiti GLAČALO PHILIPSCARE PURE G 7635 jer izgleda elegantno i
…prikaži još!i glačanje sa njime bila bi pjesma!!!! pozdrav seka.
Glačanje ne volim, ali uvijek žudim za fino ispeglanim rubljem. Imam glačalo na struju već duže godina,sve je slabije, a takvo je i moje raspoloženje kad pogledam u hrpu veša. Stvarno je vrijeme da se pomirim s činjenicom da to
…prikaži još!o moram raditi, zato mislim da bi me ova pegla mogla zaintigrirati i da bi ovako moćna, mogla pozitivno utjecati na ovu moju odluku.
Sjednem lijepo na trosjed ispred svog Philips televizora. Dasku za peglanje postavim na odgovarajuću visinu. Philips parnu postaju napunim vodom i uključim. S lijeve strane na trosjed stavim osušeno rublje, pogladim ga peglom i slažem na desnu stranu. Uzajamno komplementarno
…prikaži još! djelovanje Philips televizora i parne postaje ponese me skladnom sinergijom i prije nego film završi, pogledom lijevo i desno ustanovim da mi je sve rublje na desnoj strani. Lako i bez stresa ili napora. To može samo Philips! :)
Eh da mi je ova "makina", glačala bi robu svima. Vjerujte, nije šala, za ovakvo glačalo, sve bih dala. Glačala bi brže i bolje i uz to bila dobre volje. Moja je košara uvijek puna do vrha i sad ne
…prikaži još! i sad ne vidim koja je glačanju svrha.
Ali kad bi mi ovaj stroj dali, glačanje mi nebi bilo kao po kazni, uživala bih gledajući kako se moja košara prazni.
Želim ovo glačalo više nego si to zamisliti možete, usrećite me, samo Vi to možete.
Ne glačam!!!! Hodam zgužvana kao da me "krava sažvakala". I ne smeta mi. Ali moja mama bi bila sretna da joj djete konačno počme sličiti na pravu curu.
Usrećite moju mamu :)
od kud da započnem?! glačanje uopće ne volim. toliko da niti ne kupujem odjevne predmete koje se moraju glačat :/ sreća pa živim s mamom, pa joj podvalim one koje moram hihihi pravo da vam kažem, ni sama nisam sigurna
…prikaži još!rna da znam glačati, ali možda bih uz neko ovako slatko glačalo naučila ;)
Ovo glačalo izgleda tako svemirski da ću djeci "prodati" priču da je to nekakvo čarobno glačalo i nagovorit ih da mi izglačaju svo rublje. Kad god drugi glačaju umjesto mene, ja zavolim glačanje
Jooooj a ja baš volim peglati. Opušta mi živce. Raspalim si Rock pjesme i peglam :)) Samo, kad imate staru peglu sve se to oduži, umorite se brzo i često to raspoloženje splasne kad shvatite da ta ista pegla ispušta
…prikaži još! vodu i time mrlja odjeću, kad ne možete podesiti idealnu temperaturu peglanja pa ili je sve prepeglano (čitaj prepečeno) ili nije dobro ispeglano. :( Uz Philips PerfectCare glačalo, bez pola muke i živciranja odjeća bi bila tip-top opeglana jako brzo, a moju želju i volju za peglanjem samo bi povećala :) Još uz to dodate muziku koju volite i oduševljenju nema kraja kad s lakoćom obavite svima mrski posao :D
Uf, skoro sam zakasnila na ovu igru..Hmm..Kako bi mi ovo glacalo pomoglo?? Pa vrlo jednostavno..Student sam i kod sebe na stanu imam peglu i to neku najnajjadniju koja postoji..Mama mi ju je izvadila iz podruma i rekla da je jako
…prikaži još! jako stara ali da radi i da ce mi za fax biti dobra. Nisam se bunila, inace bi si sama morala kupiti peglu ali peglanje sa njom meni je pravo mucenje..;/..Neke stvari poput naguzvane kosulje ili kute koje moram imati dok idem u labaratorij nemogu uopce lijepo speglati pa me nekada i sram..Mislim da sa ovom peglom bi jako jako zavoljela peglanje, jer zapravo onda uopce i ja nebi trebala peglati vec bi pegla isla sama ;)
Dobitnica glačala za rublje je...
Komentari 211
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.