Komentari 211

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    Freddie25
    Ne volim glačanje jer imam peglu staru skoro 30 godina kojom uspijem ispeglati samo veće nabore i to uz puno muke. Za "uspješno" peglanje rublje nakon pranja moram dobro istresti i "nategnuti" da bude što ravnije nakon sušenja. To mi …prikaži još!
  • Default avatar -
    nikazanella
    Peglanja nisam nikakav fan, da imam Philips zasigurno bi peglala svaki dan. Moje draga Philips pegla već je stara, svoj život za naš opeglani veš je dala. Sada napokon došlo je vrijeme, vrijeme da se dalje krene. Dosta mi je …prikaži još!
  • Default avatar -
    doroteica
    Nikada nisam voljela glačanje. Kada sam bila mala gledala bi mamu kako glača i pritom se jako žuri, jer, rekla mi je da treba štediti struju zato što glačalo troši jako puno struje. Opterećivalo me je to njezino brzo glačanje. …prikaži još!
    kristinka68
    Moja tajna želja:vidjeti muža kako lijepo glača,a ja ga hvalim kako je pravi majstor za savršeno izglačanu košulju! Pa sad da vidim kako se tajne želje ostvaruju! Jednom sam negdje pročitala ako nešto jako želimo i to uspijemo vizualizirati,tada je …prikaži još!
  • Default avatar -
    mirjana15
    ovako vam to ide kod mene, upalim omiljenu mjuzu, trebat će mi za potporu...stavim punu čašu uz stalak za peglanje...čega? kako čega, vina, dagi moji da se ne lažemo, treba hrabrost za moju peglu....i tada nastupa obna, gutačica destilirane vode, …prikaži još!
  • Default avatar -
    maky_13
    Imam skupu peglu za koju sam se nadala da će mi peglati košulje tako da se ne vidi ni jedan nabor, ali nažalost to nije tako, sad sam mislila kupiti peglu s parnim postoljem ali šta ako dam tolike novce …prikaži još!
  • Default avatar -
    anak123456
    Kada nakon višegodišnje borbe i prživljavanja sa suprugom koji je sklon lakim drogama i kockanju ostanees sam i bez ičeg o ovakvim stvarima samo možes sanjati.Sada kad sam samohraa majka najvažnije mi je za sina da pribavim hranu,za poneki izlet …prikaži još!
    Biserach
    imam peglu. u kompliciranoj smo vezi. ja sam se već odavno ohladila, a ona uvijek hot-hot. frendica me savjetuje da je konačno dampam jer brži je handjob, a ja je svako malo iskoristim kad mi treba. tipično ljudski. baš prekjučer …prikaži još!
  • Default avatar -
    Qiarita
    Ljudi pozdrav, neću pisati o sebi jer meni ne treba pegla. Vjerovali ili ne baš sam za jednu takvu nedavno oženila muža. Rekla sam mu jednu večer; ako želiš izgledati ko' gospodin čovjek i pri tome imati sretnu ženu - …prikaži još!
  • Default avatar -
    Kristal
    Zbog glačala Philips sam se registrirala, da bi konačno nešto u životu osvojila, i svo odjeću odjednom poglačala. Brdo robe sad me čeka i mučnina mene hvata jer glačalo koje imam stalno nešto iz njega kapa. Sa smiješkom glačat želim …prikaži još!
  • Default avatar -
    Skaineska
    Mislim da ćete me najbolje uvjeriti u sve prednosti ovog glačala ako mi pošaljete jedno na adresu. ;-)
  • Default avatar -
    Ivana3
    Svjetski broj jedan, za glačanje je spreman. Svila, pamuk, lan... Ne bježi mi se van. Moje ruke ga vole, jer noge ne bole. Ni voda ne curi, sva u paru juri. Hrpa veša se smanjuje gdje PerfectCare caruje! Baš volim …prikaži još!
  • Default avatar -
    Ecume
    Himna Perfect Care glačalu O lijepo, o nježno, o pametno glačalo. Dar Zdrave Krave kome sva blaga Philips joj je do. Uzroče sreći dok košulje peglam, Da nikom od sreće glačat ne dam. Zbogom problematične tkanine, brojni nabori i teški …prikaži još!
  • Default avatar -
    tonica123
    Glačanje nije samo urednost i trud domaćice da joj rublje,posteljina,ručnici i kuhinjske krpe izgledaju kao na izložbi već po meni najvažnije je da je vruće glačalo odlično za dezinfekciju rublja,a da volim glačati baš i ne no uz dobru "peglu" …prikaži još!
  • Default avatar -
    nescho
    Koliko mi ide glačanje govori vam činjenica da sam išao glačati one "plastične" kratke hlače za kupanje i naravno dobio rastopljenu masu i uništio i njih i peglu :P Danas sam ipak malo pametniji ali svejedno mrzim peglanje (ne vole …prikaži još!
  • Default avatar -
    MYDT
    ...oooo, takvo funkcionalno glačalo bi mi uveliko pomogla, pošto imam veliku obitelj, pa dok operem i opeglam sav veš...padam sa nogu!!!sa ovom peglom, imam osjećaj da bi to bilo lakše, brže i jednostavnije, te bi meni ostalo malo više slobodnog …prikaži još!
  • Default avatar -
    damac
    Iskreno, ne znam što bi me natjeralo na peglanje, ali ako imam nešto tako lijepo kao što je ova pegla bilo bi bezveze da stoji poklopljeno krpom, kao sadašnja pegla. Ova je za pokazivanje. Svima bi rekla: "Vidite s čime …prikaži još!
  • Default avatar -
    zrinka50
    Cijelo popodne peglam kauč gledajući sport na Tv-u, a žena pegla li ga pegla iz dana u dan i to satima. To što čitam o ovom Philips glačalu izgleda idealno pa bi ga poželio svojoj ženi kako bi skratila vrijeme …prikaži još!
  • Default avatar -
    psredic
    MOJA ŽENA VOLI PEGLATI!!!
  • Default avatar -
    doribelina
    Uf, skoro sam zakasnila na ovu igru..Hmm..Kako bi mi ovo glacalo pomoglo?? Pa vrlo jednostavno..Student sam i kod sebe na stanu imam peglu i to neku najnajjadniju koja postoji..Mama mi ju je izvadila iz podruma i rekla da je jako …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.