Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
"Zamisli život u ritmu muzike za ples, i peglaj... peglaj..." Eh, tako si ja pjevam kad peglam pa ide nekako... lakše... Kad se po nekoliko puta na dan presvuku moja dva tinejđera, pa muž, pa ja... uvijek ima hrpetina veša
…prikaži još! za peglat. S novom peglom sve bi to bilo brže, lakše i bezbolnije. Zato, peglo, kreni... kreni prema meni ;).
Evo svi dijelimo ovdje svoju sudbinu osuđenu na peglanje.S obzirom da je to jedini posao koji moj muž nikad nije probao,rekao je da ako osvojim peglu da će i on pokušat.:-)dajmo mom mužu priliku da iskuša čaroliju peglanja;-)
Kako sam trenutno u fazi preseljenja kod dečka u Beč i kako smo u potrazi za stvarima za novi stan, Zdrava Krava bi nam puno pomogla jednim Philips PerfectCare glačalom jer bi se svom dečku pokazala ko prava domaćica koja
…prikaži još! uz super kuhanje mu uvijek i savršeno izglača košulje :)
s obzirom da sam provela dva mjeseca na "privremenom radu" u turizmu, spremala 10 apartmana i ispeglala milijarde lancuna, plahti, ručnika...slijedeće dvije godine ne želim ni čuti za riječ GLAČANJE.Ili možda ipak uz ovu novu peglicu dobijem volju :)
Htjela bih se uvjeriti da ova pegla može olakšati svim ženama život,
a ne im otežavati kao dosadašnje pegle i da zavolim to dosadno peglanje, jer nitko neće umjesto mene ispeglati, osim ako nekome ne platim ;-)
Velika je razlika glačati s kvalitetnim ili lošim glačalom. Sjećam se još mučenja s onim starog tipa pez pare, pa parnog, a glačala sam i s parnim postajama. Svaka naprednija je bila pravo otkriće: brže, jednostavnije i najbitnije: puno ljepše
…prikaži još! i kvalitetnije izglačano rublje. Vjerujem da bi me ova napredna tehnologija raspametila pa bi glačala i ono što sad ne glačam...
Želim samo olakšati barem jedan kućanski posao mojoj dragoj mami koja naša pepeljuga, jer svi mi njezini ukućani smo po drugim poslovima tako da je sve na njoj.
Posto mi treba glačalo namjeravam si ga kupit al neko super jeftino jer naravno nema se. A posto poklanjate moze meni tako da moja odjeca bude peglana philips perfectcare glačalom a ne nekim jeftinim od 80kn.
Ne igram za sebe nego za mamu koja kao i sve mi žene ne voli baš glačanje.
U zadnjih par mjeseci pokvarilo joj se nekoliko glačala pa se nadam da bi ovo trebalo poslužiti malo duže (naravno ako nam ga poklonite)
Iskreno "PEGLA" JE LEGLA SUPER! Izgleda savršeno ali ne pada mi na pamet da glačam! Ovo je IDEALAN POKLON ZA MOG PENZIONERCA. Muž mi je od 1.8. u MIROVINI.Raspametila bih se od sreće mi "čovik osvoji "PEGLU", he, he!
Voli vas Sekana!
U posljednjem trenutku ćini mi se, Pa prije svega da odgovorim ovo da odgovorim na pitanje Kako bi mi ovog glačalo pomoglo? Pa ova koju imam kod kuće pušta konstantno vodu,te svako malo moram dopunjavati istu,zatim teperatura nije konstantna a
…prikaži još! za rubove te stalnog straha da tkanina ne preogri ili dobije sjajne rubove da ne govorim koliko vremena i napora treba da bi licilo na nešto,a samo čišćenje kamenca je katastrofa, tako da je peglanje za mene prava muka ili sama pomisao na peglanje.. tao da bi bila zaista sretna da osvojim ovo glačalo koje bi mi uveliko olakšalo peglanje bez rizika od progorijevanja ili sjajnih mrlja,curenja tekućine,te konstantno dodatno podešavati temperaturu tako da bih zavoljela peglanje,a tkanine bi ostale istog kvaliteta.
Dobitnica glačala za rublje je...
Komentari 211
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.