Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za sada ne volim glačanje ,jer je ono za mene gubitak vremena, a život je prekratak.Vjerujem da bi sa ovim glačalom hrpa rublja koja me gleda sa radnog stola puno brže nestala i ujedno mi dokazala da se ljepota ponekad
…prikaži još!d krije i u perfektno izglačanom ormaru. A i vremena ostaje dovoljo da se ista i nosi :)
Htjela bih se uvjeriti da ova pegla može olakšati svim ženama život,
a ne im otežavati kao dosadašnje pegle i da zavolim to dosadno peglanje, jer nitko neće umjesto mene ispeglati, osim ako nekome ne platim ;-)
Starom peglom muku mučim,
nikako da se peglati naučim.
Dragi voli lijepe kragne,
nikako da mi novu peglu dadne.
Prođe Božić, pređe ljeto,
stara pegla uništi sve to.
Nova pegla mi samo treba,
i eto sreće do neba. <3
Glačanje je super, glačati je okaay kad od Zdrave krave dobiješ Philips PerfectCare! Želim ju baš jako da mi glačat' bude lako, jer glača sve tkanine pa za zgužvano neema zime! Ma kakvo progorijevanje, ma kakve mrlje sjajne, uz nju
…prikaži još!ju će mi sve košulje biti tako bajne!
:) Zdrava krava <3
Ne volim peglati jer moram dobro paziti,
temperaturu podešavati i tkaninu orošavati.
Ali Phillips i Zdrava Krava mi nude
da peglanje moj omiljeni posao bude.
PO svemu pročitanom, shvatila sam da ovo glačalo glača samo od sebe, praktički moju pomoć ni ne treba, pa naravno da ću zavoliti glačanje uz nešto tako spretno i sposobno! Moram mu još samo smisliti ime i dobrodošao je u obitelj :)
Uz dvoje male djece i supruga (koji je ponekad kao 3. dijete) kvalitetno glačalo mi je na vrhu wish liste. Ne samo da bi mi olakšalo i ubrzalo glačanje hrpe rublja, nego i zamornog čišćenja iste koje je neizostavno kod
…prikaži još!d većine glačala. Nekoliko puta vuči peglu po istom mjestu nije ni malo zabavno. Vjerujem da bih uz pravo glačalo uz puno manje truda i vremena postigla puno bolje rezultate. Ne bih se više psihički pripremala, dapače, vjerojatno bih od sreće i zapjevala.
Svaki tjedan svojom starom Peglicom osvojim Himalaju. Himalaja je moj naziv od milja za kup veša koji se sastoji od barem 5 bubnjeva veš mašine. Posteljina je u temeljima, hrpe ručnika u sredini, a fini veš pri vrhu. I tako
…prikaži još! ja uključim Peglicu, napunim ju gorivom i idemoooo!!!
A jadna moja Peglica, stvarno je već stara i zaslužila je otići u mirovinu već odavno. Vrijeme je za nove, mlade, snage i nekako mi se baš čini da bi ovo krasno Philips glačalo bilo baš dobar suputnik u mojim pohodima na visoke planine. :)
Pošto se Baki Mraz i meni bliži godišnjica, a moje vrijeme darivanja je daleko i Baka Mraz je poželjela ovu parnu postaju da mi izglača sveeeee odore za obilazak dječice kroz dimljak...jel vi znate koliko se to prlja i mjenja
…prikaži još! u svakoj noći puta?...eto vi darujte Baku Mraz, a ja ću vas i vašu dječicu za Božić, jel smo se dogovorili?hohohohohoo
Od glačanja meni nema veće muke, glačam ko da imam dvije lijeve ruke. Glačalo mi "bolesno" i staro, "šepa" ko da mu se nebi dalo. Kad bih imala glačalo bolje, glačala bi do mile volje. Uživala bi kao žena svaka,
…prikaži još!ka, rješila bi hrpu na brzaka.
Zdrava Krava ako meni glačalo daš, obećajem ispeglati i "veš" Vaš.
Glačala bi sa njim uvijek, jer uz Philips glačanje je lijek.
Uistinu se rijetko uključujem u ove nagradne igre jer kad vidim hrpu super komentara odmah odustanem. No, vidjevši ovu prekrasnu peglu i kako je većini ovdje nezamislivo da netko voli peglanje odlučila sam se uključiti. Eto ja sam jedna od
…prikaži još! njih. Uživam u peglanju, prekrasnom mirisu svježeg rublja i naravno dobroj pegli. Peglanje me jednostavno opušta što ne mogu reći za neke druge kućanske poslove. Moja sadašnja Philips pegla je stara 8 godina i obožavam je, no mislim da je polako došlo vrijeme za nasljednicu. Puno sreće svima i uvjerena sam tko god da je osvoji da će zavoljeti i uživati u peglanju.
Još nisam čula da netko voli peglati. Imam jaku puno godina, živim sama i uvijek se moram tjerati da uzmem svoju staru peglu u ruke i ispeglam odjeću. Kada se natjeram sve uredno odradim, ali me jako bole noge. Prošli
…prikaži još! mjesec moj unuk je dobio prvu plaću. Kupio mi je stolicu za peglanje (nisam znala da postoje takve stolice). Ponosno mi je darovao tu za mene čarobnu stolicu i pomalo tužno rekao mi je: Baka, znam, da ti ni pegla nije baš u cvijetu mladosti, ali dobio sam samo pola plaće, pa kad opet skupim malo novaca kupit ću ti pravu peglu.Samo bake znaju koliko sreće mi je dao sa ovom svojom skromnom gestom. Sakrila sam se i potajno obrisala suzu radosnicu.Sada mi je peglanje lakše i ugodnije, a ova pegla me jako privlači...
Iskreno "PEGLA" JE LEGLA SUPER! Izgleda savršeno ali ne pada mi na pamet da glačam! Ovo je IDEALAN POKLON ZA MOG PENZIONERCA. Muž mi je od 1.8. u MIROVINI.Raspametila bih se od sreće mi "čovik osvoji "PEGLU", he, he!
Voli vas Sekana!
Dakle, ja sam svom dragom dala obećanje da ću, kad počnemo živjeti skupa (a to se jako približava)uvijek peglati jer je to jedini kućanski posao koji on ne može smisliti.. S obzirom da peglanje nikome nije omiljena aktivnost pa tako
…prikaži još! ni meni, ova pegla bi mi bila spas i temelj lakšeg i uspješnog zajedničkog života :) btw. ljubičasta mi je najdraža boja...
Pisat ću vam ono što hoda mi po glavi jer voljena me žena svakodnevno gnjavi. Mjesecima samo kuka pa se žali da njoj u kući nova pegla fali. I svakim danom sve više kvoca za novu peglu nek iznađem novca,
…prikaži još!ovca,
da od stare pegle već boli je ruka
i da peglanje postalo je prava joj muka.
Da je dovoljno ne volim i ne cijenim,
da ne udovoljavam željama njenim.
Da frendice joj dobile pegle nove
čak ona mene i na posao zove.
Od rana jutra i zore rane
ona tako gundra po cijele dane.
A što ću ja moj dragi Bože
kad pobjeći ne mogu iz te svoje kože.
Toliko me guši da jedva dišem
iz kog razloga sve ovo pišem.
Uz novu Philips PerfectCare Pure GC7635 peglanje bi zavolio
Jer bi se konačno od njenog kvocanja odmorio.
Ovo glačalo će mi pomoći da zavolim glačanje tako što više neću morati ložiti vatru, praviti ugljen i stavljati ga u peglu da bih mogao peglati već ću moći samo uključiti u struju i šibati majice i košulje ko lud.. ;)
Uf, skoro sam zakasnila na ovu igru..Hmm..Kako bi mi ovo glacalo pomoglo?? Pa vrlo jednostavno..Student sam i kod sebe na stanu imam peglu i to neku najnajjadniju koja postoji..Mama mi ju je izvadila iz podruma i rekla da je jako
…prikaži još! jako stara ali da radi i da ce mi za fax biti dobra. Nisam se bunila, inace bi si sama morala kupiti peglu ali peglanje sa njom meni je pravo mucenje..;/..Neke stvari poput naguzvane kosulje ili kute koje moram imati dok idem u labaratorij nemogu uopce lijepo speglati pa me nekada i sram..Mislim da sa ovom peglom bi jako jako zavoljela peglanje, jer zapravo onda uopce i ja nebi trebala peglati vec bi pegla isla sama ;)
Dobitnica glačala za rublje je...
Komentari 211
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.