Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Zelim kupiti ovo glacalo vec duze vrijeme,ali je preskupooo:(Ne uzivam u glacanju, ali su mi nahvalili ova glacala s parnim postoljem a i cijena im je takva da se iskreno nadam da sami obavljaju glacanje:)
Moje staro glačalo je otišlo u staro zeljezo, a Perfect care je savršeno novo rješenje. Jednostavno peglanje i više vremena s klincima su dobitna kombinacija.
Tko kaže da je peglanje samo za ženski rod ? U Zagrebu živim i studiram sa još dva cimera i nemamo - peglu. Snalazimo se se na sve moguće načine... Bilo bi super kada bismo osvojili ovu peglu koja bi
…prikaži još! našu robu učinila puno profinjenijom, a samim time nas uglađenijima :D
Glačanje nije samo urednost i trud domaćice da joj rublje,posteljina,ručnici i kuhinjske krpe izgledaju kao na izložbi već po meni najvažnije je da je vruće glačalo odlično za dezinfekciju rublja,a da volim glačati baš i ne no uz dobru "peglu"
…prikaži još! i dobru muziku te pjevušenje pritom mogu reći da mi sasvim podnošljivo,a tek kad vidim svoju obitelj čistu,urednu i u ispeglanom rublju te kad navečer legenem u mirisnu posteljinu osjećaj zadovoljstva je izniman i vrijedan truda !
Kao i ja i sve mi djevojke, žene, majke, kraljice, tako je došlo vrijeme da i moja najdraža tinejđerka počne peglati. Isprva joj je bilo čak i zabavno, ali kad je prošlo neko vrijeme i par ispegalnih tura veša, već
…prikaži još! je postalo tlaka. "Kako se ovo ne da speglati, dok jednu stranu speglam, druga se izgužva... kako uvijek moram nešto mijenjati po temperaturi, pa paziti na tkaninu.... joj mama, jel baš moram peglati..." kaže moja kćer:)
Pa eto, da ne bi morala toliko kukati oko kućanskog posla koji je pred njom, mislim da bi uz ovo glačalo moja kćer zavoljela glačnje i rekla "pa mama, ovo je glačalo o kojem sam sanjala...":))))
ja već volim glačanje jer me to zaista opušta, uključim glazbu i laganini.. no ponekad me frustrira moje glačalo jer ne uspijem ispeglati kako treba. Pa eto, vjerujem da bih uz ovo glačalo išlo sve kako treba bez imalo muke!
Kada bi me netko pitao koji je najgori posao na cijelom svijetu moj odgovor bi bio peglanje. Uz moju staru peglu to je pravo mučenje. Prvo se mora raspodijeliti veš...muževe košulje i bodiči od sina na jednu hrpu, pamuk na
…prikaži još! drugu...tu več prođe oko sat vremena, i več mi je dosta. A onda tek peglanje, uliti vodu kroz onu malu rupicu na pegli je prava lutrija i namjestiti pravu temperaturu. Nedao Bog da slučajno zazvoni telefon, pa ju moram ištekat iz struje, za svaki slučaj jer ahhh ma dogodi se da nešto i pregori. Najčešće muževa košulja ;) Pa onda ponovo ju uštekat čekat da se zagrije, mjenjat temperaturu...ma joj evo muka mi je samo kad se sjetim. TREBA MI NOVA PEGLA!!!
Uz dvoje male djece i supruga (koji je ponekad kao 3. dijete) kvalitetno glačalo mi je na vrhu wish liste. Ne samo da bi mi olakšalo i ubrzalo glačanje hrpe rublja, nego i zamornog čišćenja iste koje je neizostavno kod
…prikaži još!d većine glačala. Nekoliko puta vuči peglu po istom mjestu nije ni malo zabavno. Vjerujem da bih uz pravo glačalo uz puno manje truda i vremena postigla puno bolje rezultate. Ne bih se više psihički pripremala, dapače, vjerojatno bih od sreće i zapjevala.
Draga Zdrava kravo ja volim glačati i to mi je zabava, jedino otkad imam problema sa vratnom kralježnicom to mi je počelo predstavljati
problem.Ali vaše perfektno glačalo uvelike bi pomoglo u bržem obavljanju kućanskih poslova. Unaprijed hvala
Nas ima pet u obitelji. Uz supruga i tri sina ne mogu očekivati da mi netko pomogne u glačanju, a glačalo koje imam je staro i stvarno bi mi dobro došla pomoć pri glačanju sa novim glačalom. Glačanje inače ne
…prikaži još! volim, pogotovo ljeti dok je vručina i ima hrpa veša jer se veš neprestano prlja. Stoga Vas molim nagradite me sa novim glačalom
pa da i ja zavolim glačanje!
Kaj? Pa glačanje subotom navečer nalazi se u mojoj kategoriji zabave. Pustim neki film i glačanje prođe bez velikih trauma. Doduše jedna moćna pegla olakšava posao, pa sam više nego voljna udmomiti jednu Philipsovu za zajedničko gledanje filmova u romantičnom
…prikaži još! okruženju mojega doma. Lijepi pozdrav!
Eh, ja već volim glačanje...osobito navečer kada klinci zaspu, ja upalim TV i trk po peglu...ali ovaj ljepotan će biti zaslužan da mi peglanje bude još draže :-)
Eh da mi je ova "makina", glačala bi robu svima. Vjerujte, nije šala, za ovakvo glačalo, sve bih dala. Glačala bi brže i bolje i uz to bila dobre volje. Moja je košara uvijek puna do vrha i sad ne
…prikaži još! i sad ne vidim koja je glačanju svrha.
Ali kad bi mi ovaj stroj dali, glačanje mi nebi bilo kao po kazni, uživala bih gledajući kako se moja košara prazni.
Želim ovo glačalo više nego si to zamisliti možete, usrećite me, samo Vi to možete.
U posljednjem trenutku ćini mi se, Pa prije svega da odgovorim ovo da odgovorim na pitanje Kako bi mi ovog glačalo pomoglo? Pa ova koju imam kod kuće pušta konstantno vodu,te svako malo moram dopunjavati istu,zatim teperatura nije konstantna a
…prikaži još! za rubove te stalnog straha da tkanina ne preogri ili dobije sjajne rubove da ne govorim koliko vremena i napora treba da bi licilo na nešto,a samo čišćenje kamenca je katastrofa, tako da je peglanje za mene prava muka ili sama pomisao na peglanje.. tao da bi bila zaista sretna da osvojim ovo glačalo koje bi mi uveliko olakšalo peglanje bez rizika od progorijevanja ili sjajnih mrlja,curenja tekućine,te konstantno dodatno podešavati temperaturu tako da bih zavoljela peglanje,a tkanine bi ostale istog kvaliteta.
Dobitnica glačala za rublje je...
Komentari 211
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.