Komentari 211

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    mjooch
    Dajte priliku Philips PerfectCare glačalu da izravna bore na mojim košuljama i umanji muku svima onima koji mi pomažu u tom procesu. Vječno zahvalan!
  • Default avatar -
    zagubljena78
    Za sada ne volim glačanje ,jer je ono za mene gubitak vremena, a život je prekratak.Vjerujem da bi sa ovim glačalom hrpa rublja koja me gleda sa radnog stola puno brže nestala i ujedno mi dokazala da se ljepota ponekad …prikaži još!
  • Default avatar -
    choise
    Htjela bih se uvjeriti da ova pegla može olakšati svim ženama život, a ne im otežavati kao dosadašnje pegle i da zavolim to dosadno peglanje, jer nitko neće umjesto mene ispeglati, osim ako nekome ne platim ;-)
  • Default avatar -
    bubito
    Starom peglom muku mučim, nikako da se peglati naučim. Dragi voli lijepe kragne, nikako da mi novu peglu dadne. Prođe Božić, pređe ljeto, stara pegla uništi sve to. Nova pegla mi samo treba, i eto sreće do neba. <3
  • Default avatar -
    Edithah
    Glačanje je super, glačati je okaay kad od Zdrave krave dobiješ Philips PerfectCare! Želim ju baš jako da mi glačat' bude lako, jer glača sve tkanine pa za zgužvano neema zime! Ma kakvo progorijevanje, ma kakve mrlje sjajne, uz nju …prikaži još!
  • Default avatar -
    tflanjak
    Ne volim peglati jer moram dobro paziti, temperaturu podešavati i tkaninu orošavati. Ali Phillips i Zdrava Krava mi nude da peglanje moj omiljeni posao bude.
  • Default avatar -
    DeeDina
    PO svemu pročitanom, shvatila sam da ovo glačalo glača samo od sebe, praktički moju pomoć ni ne treba, pa naravno da ću zavoliti glačanje uz nešto tako spretno i sposobno! Moram mu još samo smisliti ime i dobrodošao je u obitelj :)
  • Default avatar -
    gita50
    Uz dvoje male djece i supruga (koji je ponekad kao 3. dijete) kvalitetno glačalo mi je na vrhu wish liste. Ne samo da bi mi olakšalo i ubrzalo glačanje hrpe rublja, nego i zamornog čišćenja iste koje je neizostavno kod …prikaži još!
  • Default avatar -
    nina0303
    Svaki tjedan svojom starom Peglicom osvojim Himalaju. Himalaja je moj naziv od milja za kup veša koji se sastoji od barem 5 bubnjeva veš mašine. Posteljina je u temeljima, hrpe ručnika u sredini, a fini veš pri vrhu. I tako …prikaži još!
  • Default avatar -
    nellyje
    voljela bih da jedno ovakvo glačalo olakša najbolje godine života mojoj mami. ...lijep pozdrav :)
  • Default avatar -
    djedmraz
    Pošto se Baki Mraz i meni bliži godišnjica, a moje vrijeme darivanja je daleko i Baka Mraz je poželjela ovu parnu postaju da mi izglača sveeeee odore za obilazak dječice kroz dimljak...jel vi znate koliko se to prlja i mjenja …prikaži još!
  • Default avatar -
    ksenchica1801
    Od glačanja meni nema veće muke, glačam ko da imam dvije lijeve ruke. Glačalo mi "bolesno" i staro, "šepa" ko da mu se nebi dalo. Kad bih imala glačalo bolje, glačala bi do mile volje. Uživala bi kao žena svaka, …prikaži još!
  • Default avatar -
    MOPSGIZMOTAZ
    Uistinu se rijetko uključujem u ove nagradne igre jer kad vidim hrpu super komentara odmah odustanem. No, vidjevši ovu prekrasnu peglu i kako je većini ovdje nezamislivo da netko voli peglanje odlučila sam se uključiti. Eto ja sam jedna od …prikaži još!
  • Default avatar -
    dadoitea
    Još nisam čula da netko voli peglati. Imam jaku puno godina, živim sama i uvijek se moram tjerati da uzmem svoju staru peglu u ruke i ispeglam odjeću. Kada se natjeram sve uredno odradim, ali me jako bole noge. Prošli …prikaži još!
  • Default avatar -
    88Sekana
    Iskreno "PEGLA" JE LEGLA SUPER! Izgleda savršeno ali ne pada mi na pamet da glačam! Ovo je IDEALAN POKLON ZA MOG PENZIONERCA. Muž mi je od 1.8. u MIROVINI.Raspametila bih se od sreće mi "čovik osvoji "PEGLU", he, he! Voli vas Sekana!
  • Default avatar -
    senkab
    Evo iz znatiželje, izazivam ovo glačalo na "dvoboj" sa 5 zaostalih neopeglanih tura rublja, čisto da vidimo može li uspješno odoljeti izazovu! :)
  • Default avatar -
    blejko2306
    Dakle, ja sam svom dragom dala obećanje da ću, kad počnemo živjeti skupa (a to se jako približava)uvijek peglati jer je to jedini kućanski posao koji on ne može smisliti.. S obzirom da peglanje nikome nije omiljena aktivnost pa tako …prikaži još!
  • Default avatar -
    tomis
    Pisat ću vam ono što hoda mi po glavi jer voljena me žena svakodnevno gnjavi. Mjesecima samo kuka pa se žali da njoj u kući nova pegla fali. I svakim danom sve više kvoca za novu peglu nek iznađem novca, …prikaži još!
  • Default avatar -
    benjaminpozega
    Ovo glačalo će mi pomoći da zavolim glačanje tako što više neću morati ložiti vatru, praviti ugljen i stavljati ga u peglu da bih mogao peglati već ću moći samo uključiti u struju i šibati majice i košulje ko lud.. ;)
  • Default avatar -
    doribelina
    Uf, skoro sam zakasnila na ovu igru..Hmm..Kako bi mi ovo glacalo pomoglo?? Pa vrlo jednostavno..Student sam i kod sebe na stanu imam peglu i to neku najnajjadniju koja postoji..Mama mi ju je izvadila iz podruma i rekla da je jako …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.