Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Glačanje je dosadnjikavo i uvijek gledam televiziju dok to radim. Problem je samo što pegla koju posjedujem nije tako čarobna kao ova koju nam opisujete te stalno moram puno paziti kada glačam. ALI....Mislim da bih s Philips PerfectCare Pure GC7635
…prikaži još!7635 glačalom mogla uključiti "funkciju autopilot" jer ova "pegla" sve radi sama....samo ju treba "pridržavati". Uz nju bih mogla bezbrižno gledati filmove i možda i uživati u glačanju..... :)
Evo svi dijelimo ovdje svoju sudbinu osuđenu na peglanje.S obzirom da je to jedini posao koji moj muž nikad nije probao,rekao je da ako osvojim peglu da će i on pokušat.:-)dajmo mom mužu priliku da iskuša čaroliju peglanja;-)
Moje peglanje bi se moglo nazvati - 3U1 Objasniti ću Vam kako i zašto: 1 - jedno veće kada peglam U vrijeme peglanja obavljam isto istovremeno tri radnje: 1 - gledam televiziju 2 - držim tf slušalicu s ramenom i
…prikaži još!nom i pričam na telefon. Istina je da me
poslije boli i rame i vrat, ali nema veze
3 - peglam.
U cijeloj toj kombinaciji se desi i "kvar", kriva majica na previsokoj temperaturi. Ne moram Vam objašnjavati kako sve to na kraju završi.
Nova pegla bi mi bila idealno rješenje i peglanje bez žutih brlja na majicama.
Nikad nisam voljela glačanje, previše mi je statičan posao i dugo traje, ali što se može i to se mora. Sa ovakvim glačalom ako ništa drugo bar bi uživala u brzini glačanja, a i dizajn glačala je savršen.
Ja mrzim glačanje. Moja "ljubav" prema glačalu rodila se u djetinjstvu, kada sam bila zadužena za glačanje odjeće čitave obitelji, i to ni više ni manje nego metalnim glačalom koje se grijalo na štednjaku nakon svakog komada odjeće. A ako
…prikaži još! ako sam željela stvoriti paru, peglala bih preko vlažne pamučne gaze.
Sad kad sam vas upoznala sa svojom traumom, evo nove. Najdraži odjevni predmet mog dragog je - košulja. Ima ih u svim bojama, uzorcima i materijalima. Posebno mi je draga jedna bijela, lanena. Od glačanja ove košulje mrskije mi je samo gledanje zasjedanja Sabora.
Kažu da je najbolji način za borbu protiv strahova suočavanje s istim, pa se eto otprilike jednom tjedno prihvatim najjeftinijeg modela glačala koje posjedujem. Dolijevanje vode nakon svake košulje, mokri podovi, kapljice znoja koje se slijevaju niz čelo dok pokušavam izglačati dotičnu bijelu lanenu košulju, a mislima mi prolazi luda ideja da je sakrijem na dno ormara. Ili spalim brenerom.
Eto, mislim da sam svojom pričom dokazala kako zaista, ali stvarno trebam ovo glačalo! Moj dečko i njegova lanena košulja bit će vam zahvalni. A o sebi da ne pričam :)
Generalno i načelno, ne volim peglat jer sve moderne pegle su teže od moje ruke i nikako da nešto ispeglaju kako treba. Uvijek ostaju nekakve crte po odjeći, košulje su mi posebno bolna točka..A znam da bi i potrošila koju
…prikaži još! kaloriju, ali s ovom gubim samo...živce :(
halo. dobro veće. evo baš sam se ostavila pegle i zasluženo sjela odmoriti uz zdravu kravu. dosta mi je peglanja za danas i onda ugledam prekrasan primjerak i ktome još i priliku da ju dobijem. ne bi bilo loše iako
…prikaži još! imam novu quadro peglicu, da joj pridodam i ovu philipsicu kao ispomoć ili barem da mi moje 17-sto godišnje derište konačno počne pegluckati umjesto da mi gunđa i govori da se ionako sve uske stvari ispeglaju na njoj. hi, baš bi bila dobra fora kravice da ju nagradim peglom. ;-)
Lijep pozdrav! Nemam poseban razlog, koji bi se istaknuo u moru drugih, zašto biste baš meni trebali pokloniti ovo glačalo. Moja mama i ja imamo jako lijep, prijateljski, veoma korektan odnos pun povjerenja. Uvijek me je ohrabrivala u svemu i
…prikaži još! davala mi vjetar u leđa kada sama nisam vjerovala u sebe. Veselila se mojim uspjesima, bila uz mene u svim životnim izazovima i padovima ali mi nikad nije dozvolila da klonem duhom i osjećam se tužno ili manje vrijedno zbog toga. Jako je vrijedna, uvijek je sve poslove žurno i predano obavljala i često u njih uključivala i mene te sam tako uz nju puno toga naučila. Rješavala je teške zadatke iz matematike, izrađivala domaće zadatke iz likovnog pa čak ponekad i iz tehničkog. Imala je težak život, ostala bez posla i radila je teško i mnogo da bi nas prehranila, a meni kao srednjoškolki a kasnije i studentici, priuštila sve što mi je bilo potrebno i nikad nije dozvolila da osjetim neimaštinu. Mama ima staro glačalo, staro skoro 30 godina, bio je to vjenčani dar. Sjećam se da sam još kao mala znala posmatrati mamu dok se muči s glačalom, koje već tada nije dobro radilo a koje je tata već nebrojeno puno puta popravljao i osposobljavao za rad. Smijala sam se njezinom mrštenju i ljutnji na staro glačalo. Iako sam kroz smijeh popratila maminu muku s glačanjem, sada bih voljela da ju obradujem i da je više ne gledam kako se muči s glačanjem i starim glačalom. Voljela bih osvojiti ovo glačalo za mamu, jer joj zaista treba i veoma bi mu se obradovala, a znam da si ga sama nikad ne bi priuštila jer uvijek ima nešto što se treba napraviti pa sebe stavlja na zadnje mjesto i tako zapravo nikad ne dođe na red.
Nikad nisam voljela glačati, ali kako se približava razdoblje suživota sa meni dragom osobom, tako mi treba bilo kakav poticaj da zavolim ovaj neophodan posao, pa i novo glačalo :)
Dobitnica glačala za rublje je...
Komentari 211
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.