Komentari 211

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    Manja72
    Glačanje je dosadnjikavo i uvijek gledam televiziju dok to radim. Problem je samo što pegla koju posjedujem nije tako čarobna kao ova koju nam opisujete te stalno moram puno paziti kada glačam. ALI....Mislim da bih s Philips PerfectCare Pure GC7635 …prikaži još!
  • Default avatar -
    m31593159
    Evo svi dijelimo ovdje svoju sudbinu osuđenu na peglanje.S obzirom da je to jedini posao koji moj muž nikad nije probao,rekao je da ako osvojim peglu da će i on pokušat.:-)dajmo mom mužu priliku da iskuša čaroliju peglanja;-)
  • Default avatar -
    bsmerda
    Moje peglanje bi se moglo nazvati - 3U1 Objasniti ću Vam kako i zašto: 1 - jedno veće kada peglam U vrijeme peglanja obavljam isto istovremeno tri radnje: 1 - gledam televiziju 2 - držim tf slušalicu s ramenom i …prikaži još!
  • Default avatar -
    smucalica
    Ko pegla samo radnu robu neka digne dva prsta II
  • Default avatar -
    Ivanka9
    Tko ne bi s ovim glačalom zavolio peglanje?! :)
  • Default avatar -
    sonja4
    Nikad nisam voljela glačanje, previše mi je statičan posao i dugo traje, ali što se može i to se mora. Sa ovakvim glačalom ako ništa drugo bar bi uživala u brzini glačanja, a i dizajn glačala je savršen.
    sugonja
    Ja mrzim glačanje. Moja "ljubav" prema glačalu rodila se u djetinjstvu, kada sam bila zadužena za glačanje odjeće čitave obitelji, i to ni više ni manje nego metalnim glačalom koje se grijalo na štednjaku nakon svakog komada odjeće. A ako …prikaži još!
  • Default avatar -
    Generalno i načelno, ne volim peglat jer sve moderne pegle su teže od moje ruke i nikako da nešto ispeglaju kako treba. Uvijek ostaju nekakve crte po odjeći, košulje su mi posebno bolna točka..A znam da bi i potrošila koju …prikaži još!
    valeri2310
    halo. dobro veće. evo baš sam se ostavila pegle i zasluženo sjela odmoriti uz zdravu kravu. dosta mi je peglanja za danas i onda ugledam prekrasan primjerak i ktome još i priliku da ju dobijem. ne bi bilo loše iako …prikaži još!
    YellenaBM
    Lijep pozdrav! Nemam poseban razlog, koji bi se istaknuo u moru drugih, zašto biste baš meni trebali pokloniti ovo glačalo. Moja mama i ja imamo jako lijep, prijateljski, veoma korektan odnos pun povjerenja. Uvijek me je ohrabrivala u svemu i …prikaži još!
  • Default avatar -
    crnka555
    Nikad nisam voljela glačati, ali kako se približava razdoblje suživota sa meni dragom osobom, tako mi treba bilo kakav poticaj da zavolim ovaj neophodan posao, pa i novo glačalo :)
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.