Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Glačanje mi čak i nije najmrskiji kućanski posao. Istina, nije mi niti najdraži, ali meni ima i gorih, na primjer, mrzim usisavanje, to mi je grozno, a i grozim se onih odvratnih prašnjavih vrečića i mijenjanja i pražnjenja vrećica kad
…prikaži još! se ugušim od prašine... Što se tiče glačanja, uvijek pokušavam peglati po malo, da mi se ne nakupi ogromna hrpa i da ne dobijem slom živaca kad se izvadi hrpa iz ormara. Najveći problem s glačanjem mi je upravo mijenjanje temperature za različite vrste odjeće i uvijek se bojim da nisam smanjila temperaturu za nešto osjetljivo i da će ostati fleka ili da ću propaliti, a onda kasnije zaboravim pojačati za npr. traperice. Ovo glačalo bi mi to olakšalo i više se ne bih morala brinuti. A i dizajn je genijalan, tako da se svaka žena može osjećati moderno čak i kad glača :)
Pomoć mami nudim, ali za peglanjem ne žudim. Hvala bogu što ovakve igre postoje, jer jedino one bolje sutra kroje. Ima mama peglu koja ju ne sluša, koja sklopku baca i troši vodu kao da je suša. Lagano već i
…prikaži još!ć i ja vidim da pegli kraj, da neće ići u raj.
Imam osjećaj da će pegla da kroz prozor leti, da na tvrdi beton sleti.
Pegla mama i radi po cijeli dan, nema odmora ni za kratkotrajni san.
San i kad uspije da dođe, zbog noćnih mora brzo prođe.
Preko noći sanja kako tatine gužvane košulje svuda lete, ne žele da kraj pegle slete.
Evo i danas joj pegla probleme radila, košulje sto puta njome prelazila.
Rijetko kada da sve prođe u redu, da mama ne završi sva u bedu.
Fortuna nije na njezinoj strani, očito se ta božica drugim stvarima bavi.
Eh kad bi barem imao love za novu, ali nažalost po meni će mama još dulje morati koristiti ovu.
Cijeli život zato o problemu peglanja slušam, pa želim Philips PerfectCare Pure GC7635 glačalo da iskušam.
Ta pegla s parom olakšala bi dan, mislim da mi je dobar plan.
Cijena svega toga bio bi osmjeh do neba, a to je sve što nam treba.
Ali siguran sam da bi uz Philips sve bilo bolje, da bi svi bili bolje volje.
Realno je očekivat da će vrijeme peglanja biti kraće, a i izbacivanje osigurača prestat će.
E, a uz to i prirodi će biti lakše, manje ćemo koristiti vodu što svima paše.
Preostalo bi više vremena za opuštanje, a time bi bilo i češće obiteljsko druženje.
Uz Philips Pure GC7635 glačalo se lakše živi, nestaju iznad pegle oni oblaci sivi.
Radosti i sreće bilo bi više, a o užasima peglanja bi se govorilo puno tiše.
Evo ako se uspije nagrada da osvoji, cijela obitelj će glačanje da zavoli.
Glačanje ne volim, ali uvijek žudim za fino ispeglanim rubljem. Imam glačalo na struju već duže godina,sve je slabije, a takvo je i moje raspoloženje kad pogledam u hrpu veša. Stvarno je vrijeme da se pomirim s činjenicom da to
…prikaži još!o moram raditi, zato mislim da bi me ova pegla mogla zaintigrirati i da bi ovako moćna, mogla pozitivno utjecati na ovu moju odluku.
Procitala sam prvih nekoliko komentara i zaista izgleda da nitko ne voli glacati! Ne znam zasto, meni to ne predstavlja veliki problem (vjerojatno jer ne glacam svakodnevno i obicno preferiram odjecu koja se rasteze tako da glacanje nije potrebno :P).
…prikaži još! Problem mi predstavlja moje minijaturno glacalo koje tocno stane u šaku, inace je to glacalo za putovanja i jako je malo pa tako moje glacanje traje dugo, dugo... Rijetko putujem i malo glacalo samo je rezultat zenske logike "na snizenju je pa cu kupiti", sad vidim da to nije bila pametna odluka. I da, kotacic koji sluzi za namjestanje temperature na mome glacalu sluzi samo kao ukras, jer ono radi uvijek na istoj temperaturi... Trebala bih pregledati garanti list, mozda je ipak zalutalo s odjela s igrackama :D
Bilo bi odlicno osvojiti Philips glacalo pa da glacam kao velika, s pravim velikim glacalom :D
Lijep pozdrav! Nemam poseban razlog, koji bi se istaknuo u moru drugih, zašto biste baš meni trebali pokloniti ovo glačalo. Moja mama i ja imamo jako lijep, prijateljski, veoma korektan odnos pun povjerenja. Uvijek me je ohrabrivala u svemu i
…prikaži još! davala mi vjetar u leđa kada sama nisam vjerovala u sebe. Veselila se mojim uspjesima, bila uz mene u svim životnim izazovima i padovima ali mi nikad nije dozvolila da klonem duhom i osjećam se tužno ili manje vrijedno zbog toga. Jako je vrijedna, uvijek je sve poslove žurno i predano obavljala i često u njih uključivala i mene te sam tako uz nju puno toga naučila. Rješavala je teške zadatke iz matematike, izrađivala domaće zadatke iz likovnog pa čak ponekad i iz tehničkog. Imala je težak život, ostala bez posla i radila je teško i mnogo da bi nas prehranila, a meni kao srednjoškolki a kasnije i studentici, priuštila sve što mi je bilo potrebno i nikad nije dozvolila da osjetim neimaštinu. Mama ima staro glačalo, staro skoro 30 godina, bio je to vjenčani dar. Sjećam se da sam još kao mala znala posmatrati mamu dok se muči s glačalom, koje već tada nije dobro radilo a koje je tata već nebrojeno puno puta popravljao i osposobljavao za rad. Smijala sam se njezinom mrštenju i ljutnji na staro glačalo. Iako sam kroz smijeh popratila maminu muku s glačanjem, sada bih voljela da ju obradujem i da je više ne gledam kako se muči s glačanjem i starim glačalom. Voljela bih osvojiti ovo glačalo za mamu, jer joj zaista treba i veoma bi mu se obradovala, a znam da si ga sama nikad ne bi priuštila jer uvijek ima nešto što se treba napraviti pa sebe stavlja na zadnje mjesto i tako zapravo nikad ne dođe na red.
Pošto se Baki Mraz i meni bliži godišnjica, a moje vrijeme darivanja je daleko i Baka Mraz je poželjela ovu parnu postaju da mi izglača sveeeee odore za obilazak dječice kroz dimljak...jel vi znate koliko se to prlja i mjenja
…prikaži još! u svakoj noći puta?...eto vi darujte Baku Mraz, a ja ću vas i vašu dječicu za Božić, jel smo se dogovorili?hohohohohoo
Peglanje, ma ne nije mi muž obećao opeglati 5 mašina, ali zet bome je 7, toliko je siguran da neću dobiti da se ceri i kaže može i 10 mašina peglam veša...eh mladenačka drskost :) eto tako bi zavolila peglanje,
…prikaži još!, gledajući kako on ispunjava svoj gubitak oklade :D
Potpuno je pogrešno mišljenje da ne volimo glačati. mi volimo glačati, ali ne volimo dostupna nam glačala. Dok sam bila mala, sjećam se kako je baka mahala s teškom željeznom peglom u koju je prije stavila zapaljeni valjda ugljen, da
…prikaži još! ju ugrije. Nisam tada shvaćala zašto, ali je baka imala dobre bicepse. Nakon toga sjećam se glačala koje se grijalo na "ringi" štednjaka. Trebao si biti i strpljiv i brz, jer koliko se sporo grijalo, toliko se brzo hladilo i uopće ti nije trebao termostat. Onda je došla električna pegla s tri crtice, a pored je stajala zdjelica s vodom kojim smo prskali ono što smo pokušavali oglačati, ali nije imalo smisla močiti ono što si se prije trudio uštirkati. I na kraju moja sadašnja ljubimica, kada pritisnem gumb za vlaženje, izlije se voda kao iz pipe, kada pritisnem gumb za "samočišćenje" na slijedećih pet tura veša imam mrvica kamenca kao u priči. Termostat radi kako mu padne na pamet, a naučila sam da je sve najbolje peglati naopačke, jer se inače poslije sjaji. Ali ipak volim glačati.
Uf, skoro sam zakasnila na ovu igru..Hmm..Kako bi mi ovo glacalo pomoglo?? Pa vrlo jednostavno..Student sam i kod sebe na stanu imam peglu i to neku najnajjadniju koja postoji..Mama mi ju je izvadila iz podruma i rekla da je jako
…prikaži još! jako stara ali da radi i da ce mi za fax biti dobra. Nisam se bunila, inace bi si sama morala kupiti peglu ali peglanje sa njom meni je pravo mucenje..;/..Neke stvari poput naguzvane kosulje ili kute koje moram imati dok idem u labaratorij nemogu uopce lijepo speglati pa me nekada i sram..Mislim da sa ovom peglom bi jako jako zavoljela peglanje, jer zapravo onda uopce i ja nebi trebala peglati vec bi pegla isla sama ;)
Pomognite novopečenoj supruzi u nevolji:) Muž ima veći ormar od mene prepun košulja, a moj staž peglanja i nije toliko dug da bi izašla na kraj s tom količinom najtežeg rublja za peglanje:(Stoga smatram da bi ova pegla rješila sve
…prikaži još!e moje probleme:) Stoga za sretan i skladan početak braka uz ispeglane košulje i veliko zadovoljstvo muža Philips PerfectCare Pure GC7635 glačalo je upravo ono što nam treba:)
Dobitnica glačala za rublje je...
Komentari 211
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.