Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Inace ne igram nagradne igre, ali vidjevi ovu peglu odlucila sam ostaviti komentar. Studentica sam i uvijek negdje zurim, nikad mi odjeca nije savrseno ispeglana. Nije da bas nesto posebno volim peglati, ali studentski zivot me prisilio na samostalno peglanje.
…prikaži još! Imam neku staru peglu koja mi je vec spalila 2 majice, pa mi neku odjecu vise ni ne peglam jer se bojim da ce mi ostetiti. Nisam neki strucnjak, ali ova mi se pegla cini kao jedna od boljih, brzih za zagrijati i sto je meni jako vazno pegla koja mi vise nece ostecivati odjecu koje i onako imam sve manje. :) :) :)
Glačati nikada nisam voljela ja Al što mogu kad obitelj imam sad Štramplice za bebu, hlače za dječake Košulja za muža, bakina vesta koja joj je tijesna Didove potkošulje,a tu se nađe i nešto moje Sve to izglačat moram sad
…prikaži još!m sad
Odmah mi na oči pada mrak
Dok mi niz lice klizi znojna kap
Nadam se da me sutra čeka bolji dan
Da ću s novom peglom lakše glačat ja
Nova pegla dobro bi mi došla
Sva depresija života s njom bi prošla
Kada vidim svoju staru peglu,od muke mi s čela počne kapati znoj, ne znam što je goge kad je vidim, kamenac između ploče ili efekt smeđeg otiska koji stvori na mojem bijelom rublju...da mi peglanje ne bi bilo tlaka, Philips
…prikaži još! PerfectCare Pure GC7635 glačalo bi bilo moj spas bez hrđavih dodataka!
Stvarno volim pomoći mami kad god imam vremena. Kad nema puno obaveza na fakultetu volim kuhati ručak i peći kolače, a moji roditelji ih još više obožavaju jesti. Ali moram Vam priznati da mi je glačanje stvarno "noćna mora" još
…prikaži još! od djetinjstva kad sam igrajući se vruću peglu naslonila na svoje uho. Mislim da nikad neću zavoljet glačanje, ali sigurno će mi postati mrvicu draže ako osvojim ovo PerfectCare glačalo. Iznenadit ću mamu nagradom i obećajem da ću joj pomoći u glačanju. A naša već jakooo stara pegla moći će napokin otići u zasluženu penziju i to nakon dugog radnog staža. Pa se nadam da će se i meni jedanput osmjehnuti sreća u Vašim nagradnim igrama!
Dakle, ja sam svom dragom dala obećanje da ću, kad počnemo živjeti skupa (a to se jako približava)uvijek peglati jer je to jedini kućanski posao koji on ne može smisliti.. S obzirom da peglanje nikome nije omiljena aktivnost pa tako
…prikaži još! ni meni, ova pegla bi mi bila spas i temelj lakšeg i uspješnog zajedničkog života :) btw. ljubičasta mi je najdraža boja...
Iskreno ja sam jedna od onih ljudi ako takvi uopce i postoje koji ne razumiju zašto je loše ako obučem zgužvanu robu na sebe i pustim da se izravna na meni ;) U životu nisam primirisala pegli, pogotovo kad čujem
…prikaži još! svoju mamu i sestru kad kažu da su peglali cijeli dan i da jedva stoje.Nemojte me krivo shvatiti, napravim sve ostalo. Mogu i boju gledati kako se suši, ali ona vrućina i para nezamislive su mi. U jednu ruku osjećam se užasno što nešto osnovno neznam napraviti :( Ali vidjevši ovu peglu i njezin svemirski dizajn poželim je držati u ruci i šokirati sve ;) a možda posudim koji put mami i sestri ;)
Moja mama glača po dva sata svake subote što je i meni pokušala usaditi, međutim takav režim kod mene nije zaživio. Ne mogu se natjerati na ta dva sata za glačalom pa se često ulovim u grozničavom peglanju prije izlaska
…prikaži još! iz kuće neovisno o tome idem li na faks, odvesti dijete u vrtić, na izlet ili u poštu, jer ipak ne možemo po svijetu hodati kao da nas je krava prožvakala. :) Ova pegla bi me oslobodila stresa i opeklina nastalih u žurbi, a kratko peglanje subotom bi mi se sigurno činilo kao dobra ideja, dakle, cijeli život bi mi se promijenio nabolje :D
Oni koji vole glačanje sigurno imaju dobru peglu jer mene moja dovodi na sto muka. Odugovlačim da uzmem peglu u ruke što duže mogu a kada počne peglanje počinje i kalvarija. Vrućina, znoj, ruke koje se tresu od umora jer
…prikaži još!r jednu krpicu moram desetak puta prijeći s peglom prije nego se vidi barem malo poboljšanje. A tek žute mrlje koje ostavlja na bijeloj robi...groza. Voljela bi zamjeniti svoju staru peglu ali kao umirovljenik nemam nikada dovoljno novaca za izdvojiti za novu. Kada bi osvojila ovu peglu ne bi zavoljela samo peglanje već i život. Moja pegla štuca i kašljuca, a robe za peglanje je dosta, kao male Himalaje. Nova pegla, wow bilo bi peglanja s takvim uživanjem da bih postala i peglanator! :-)
Jedino što sam do sada željela peglati su kartice. A kako za peglanje kartice treba i pokriće to mi, unatoč želji, nije uspjevalo. Svako drugo peglanje, od kose do rublja mi nije primamljivo. Ali naravno moram peglati rublje, a kosa
…prikaži još!sa mi se od napora sama ispegla. Pa da se tome bar malo veselim, molim da razmotrite ove moje probleme i dileme i riješite ih. Philips to može ako hoće.
Inače nikad nisam ništa osvojila od lota, bilo kakvih igara i sl, možda me Philips nagradi jer sam radišna i vrijedna i olakša mi ovaj posao, pa možda objavim oglas da povoljno peglam veš onima koji nemaju vremena jer peglaju kartice. Tako da i ja nakon veša popeglam i karticu.
Izaberite me i nećete pogriješiti kao što nisam ni ja kad sam birala vaše proizvode.
Bila bih presretna kada bih mogla dobiti ovo glačalo - bila bi poklon mojoj majci. Ona neumorno pegla mojim dvama sestrama i meni već godinama, a naravno da smo mi pravi užas za svaku mamu - same haljine i košulje,
…prikaži još! volani, mašne, nabori i falte. Peglanje svaka od nas 4 redovito izbjegava - ovom peglom uštedile bi dosta vremena, a peglanje bi prestala biti takva muka.
Samo o njemu razmišljam, to nije "pegla", to je mini jahta i sanjam kako klizi satenskim morem moje posteljine.......ahhhhhhh, peglam, glačalooooommmmm, ahhhh, Philips PerfectCare Pure GC7635, Perfect, perfect,Pure, Care, Care,,,Philip...ssssssss.... Sekana
Šestero dječice rodila je moja draga mama, svu tu našu odjeću peglala je sasvim sama. Imala je peglu istrošenu i staru, nije ni znala da postoji ona na paru. Ponekad joj je pegla krepala, a ona je ipak kraj sa
…prikaži još!kraj sa krajem sklepala.
Na užarenoj peći je peglu staru svoju grijala,
kako bi se njena djeca u urednoj odjeci slatko smijala.
Za sve te muke, mnogo joj hvala,
i da joj omogucim novu peglu sve bih dala.
Ja sam student i prihoda svojih nemam,
a uvijek sam sanjala da mami iznenadenje spremam.
Nadam se da cu moci ovu peglu uruciti mami u ruke,
pa da sada za sebe pegla bezbrizno i bez muke.
Ja vjerujem u tebe draga moja Zdrava Krava,
znam da imas srca i dobrica si prava.
I Philips proizvodi bolji su iz dana u dan,
sigurno ce mi pomoci da ostvarim svoj mali plan.
Ako i pegle ove za moju mamu neće biti,
ona će svakako, barem čokoladu od mene dobiti.
Nemam nikakav poseban komentar osim da mi stvarno treba nova pegla, mojoj mami i meni pod hitno nova pegla jer imamo nekakvu staru 15 god. koja em nema paru em se ne moze namjestiti temp. pa je ili hladna ili
…prikaži još! vrela.A osim toga jos peglamo na kuhinjskom stolu pa bi nas nova pegla bas razveselila.
Kada nakon višegodišnje borbe i prživljavanja sa suprugom koji je sklon lakim drogama i kockanju ostanees sam i bez ičeg o ovakvim stvarima samo možes sanjati.Sada kad sam samohraa majka najvažnije mi je za sina da pribavim hranu,za poneki izlet
…prikaži još!t sa njim.Još vučem repve duga.Od kučanskih aparata imam najednostavnija, a sječam se svoje parne stanice-poklon drage prije za pir.Pare od nje koje je bivši dobio su otišle vjerovatno u maruhianin dim ili??'
Naravno da bih voljela osvojiti ovako dobro peglo tako da što manje vremena provedem peglajući (jer sa ovim koje imam mi treba dosta vremena jer je slabe snage)i da mi što više vremena ostanne za sina <3
Ova pegla moj je san,
da mi olakša dan.
Da ispeglem svu robu za jedan trenutak,
pa da brže poletim u užitak,
Uživancija sa mojim najdrsžima,
i da traje satima,
to bi radila umjesto da stalno peglam :)
Glačati rublje od jutra do mraka, strpljivo ne može žena svaka! To nije posao lak i ne ide nikad glatko, to zna ama baš svatko! Ali postoji rješenje za sve moje probleme, Philips PerfectCare glačalo glača bez ikakve dileme! Ono
…prikaži još!!
Ono skoro sav posao obavlja samo,
tako da mi samo ležimo i odmaramo!
Za isto vrijeme izglača duplo više odjeće,
nema što ono ne radi i neće,
da ga imam ne bi za mene bilo veće sreće!
Mogla bih s njim glačati i do 2 sata,
oglačati rublje i od svoja 3 brata,
jer za taj najgori zanat,
potreban je i kvalitetan alat!
Nježno, brzo i lako izglačala bih sve rublje u trenu,
ovo glačalo, što je više potrebno za jednu ženu!
Ovom glačalu nije potrebno ni podešavati temperaturu,
ne moramo stalno gledati na uru,
s njim sve vrste tkanina budu izglačane dok kažeš keks,
ono sve radi na eks!
Odjeća više neće izgoriti s njim,
to je sad posao lak i fin!
Čak ni sjajne mrlje ne ostaju,
uz ovu najbolju parnu postaju!
S njim glačati je prava avantura,
pa ga želi svaka mama ili cura!
Glačati s njim bih voljela jako i ja,
jer Philips PerfectCare pegla najbolji posao umije i zna!
S PerfectCare glačati bi volio svako jer s njom to ide brzo i lako. Iz moje pegle često tekućina curi i zamislite, baš najviše kad mi se žuri! Ponekad i majicu koju spali, da je bacim malo mi fali. Uz
…prikaži još!li.
Uz PerfectCare glačanje bih zavoljela ja,
jer njoj nije problem pamuk, kašmir pa ni svila.
Nabori, volančići i mašnice
sve bi se ispeglalo uz Philipsovu peglu za glačanje.
Ova pegla prava je stvar
pa nek puno pegla on tko je dobije na dar!
Dobitnica glačala za rublje je...
Komentari 211
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.