Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Nemam nikakav poseban komentar osim da mi stvarno treba nova pegla, mojoj mami i meni pod hitno nova pegla jer imamo nekakvu staru 15 god. koja em nema paru em se ne moze namjestiti temp. pa je ili hladna ili
…prikaži još! vrela.A osim toga jos peglamo na kuhinjskom stolu pa bi nas nova pegla bas razveselila.
Sa kvalitetnim glačalom i samo glačanje postaje ugodnije. Ne postanem mrzovoljna, ako neko rublje ne mogu lijepo izglačati. Štedim vrijeme, a samim tim imam više vremena za ljudi i stvari
koje me vesele. Ovakav pomagač, svakako bi bio prava blagodat za mene !
Pomoć mami nudim, ali za peglanjem ne žudim. Hvala bogu što ovakve igre postoje, jer jedino one bolje sutra kroje. Ima mama peglu koja ju ne sluša, koja sklopku baca i troši vodu kao da je suša. Lagano već i
…prikaži još!ć i ja vidim da pegli kraj, da neće ići u raj.
Imam osjećaj da će pegla da kroz prozor leti, da na tvrdi beton sleti.
Pegla mama i radi po cijeli dan, nema odmora ni za kratkotrajni san.
San i kad uspije da dođe, zbog noćnih mora brzo prođe.
Preko noći sanja kako tatine gužvane košulje svuda lete, ne žele da kraj pegle slete.
Evo i danas joj pegla probleme radila, košulje sto puta njome prelazila.
Rijetko kada da sve prođe u redu, da mama ne završi sva u bedu.
Fortuna nije na njezinoj strani, očito se ta božica drugim stvarima bavi.
Eh kad bi barem imao love za novu, ali nažalost po meni će mama još dulje morati koristiti ovu.
Cijeli život zato o problemu peglanja slušam, pa želim Philips PerfectCare Pure GC7635 glačalo da iskušam.
Ta pegla s parom olakšala bi dan, mislim da mi je dobar plan.
Cijena svega toga bio bi osmjeh do neba, a to je sve što nam treba.
Ali siguran sam da bi uz Philips sve bilo bolje, da bi svi bili bolje volje.
Realno je očekivat da će vrijeme peglanja biti kraće, a i izbacivanje osigurača prestat će.
E, a uz to i prirodi će biti lakše, manje ćemo koristiti vodu što svima paše.
Preostalo bi više vremena za opuštanje, a time bi bilo i češće obiteljsko druženje.
Uz Philips Pure GC7635 glačalo se lakše živi, nestaju iznad pegle oni oblaci sivi.
Radosti i sreće bilo bi više, a o užasima peglanja bi se govorilo puno tiše.
Evo ako se uspije nagrada da osvoji, cijela obitelj će glačanje da zavoli.
Glačati nikada nisam voljela ja Al što mogu kad obitelj imam sad Štramplice za bebu, hlače za dječake Košulja za muža, bakina vesta koja joj je tijesna Didove potkošulje,a tu se nađe i nešto moje Sve to izglačat moram sad
…prikaži još!m sad
Odmah mi na oči pada mrak
Dok mi niz lice klizi znojna kap
Nadam se da me sutra čeka bolji dan
Da ću s novom peglom lakše glačat ja
Nova pegla dobro bi mi došla
Sva depresija života s njom bi prošla
Ah,koji divan osječaj zadovoljstva i sreće kada vidimo nešto savršeneo, a još je divnije kada je to savršenstvo u našim rukama... Teško je voljeti neku dosadnu obavezu bez koje nebi mogli izgledati ljepo i profinjeno ali sve je lakše kada
…prikaži još! tu dosadu obavljate sa nečim ljepm i profinjenim...Samo ime nam nalaže da ga zavolimo te tako si olakšati radnju peglanja odjeće... PerfectCare
Kada vidim svoju staru peglu,od muke mi s čela počne kapati znoj, ne znam što je goge kad je vidim, kamenac između ploče ili efekt smeđeg otiska koji stvori na mojem bijelom rublju...da mi peglanje ne bi bilo tlaka, Philips
…prikaži još! PerfectCare Pure GC7635 glačalo bi bilo moj spas bez hrđavih dodataka!
Želim samo olakšati barem jedan kućanski posao mojoj dragoj mami koja naša pepeljuga, jer svi mi njezini ukućani smo po drugim poslovima tako da je sve na njoj.
Potpuno je pogrešno mišljenje da ne volimo glačati. mi volimo glačati, ali ne volimo dostupna nam glačala. Dok sam bila mala, sjećam se kako je baka mahala s teškom željeznom peglom u koju je prije stavila zapaljeni valjda ugljen, da
…prikaži još! ju ugrije. Nisam tada shvaćala zašto, ali je baka imala dobre bicepse. Nakon toga sjećam se glačala koje se grijalo na "ringi" štednjaka. Trebao si biti i strpljiv i brz, jer koliko se sporo grijalo, toliko se brzo hladilo i uopće ti nije trebao termostat. Onda je došla električna pegla s tri crtice, a pored je stajala zdjelica s vodom kojim smo prskali ono što smo pokušavali oglačati, ali nije imalo smisla močiti ono što si se prije trudio uštirkati. I na kraju moja sadašnja ljubimica, kada pritisnem gumb za vlaženje, izlije se voda kao iz pipe, kada pritisnem gumb za "samočišćenje" na slijedećih pet tura veša imam mrvica kamenca kao u priči. Termostat radi kako mu padne na pamet, a naučila sam da je sve najbolje peglati naopačke, jer se inače poslije sjaji. Ali ipak volim glačati.
Velika je razlika glačati s kvalitetnim ili lošim glačalom. Sjećam se još mučenja s onim starog tipa pez pare, pa parnog, a glačala sam i s parnim postajama. Svaka naprednija je bila pravo otkriće: brže, jednostavnije i najbitnije: puno ljepše
…prikaži još! i kvalitetnije izglačano rublje. Vjerujem da bi me ova napredna tehnologija raspametila pa bi glačala i ono što sad ne glačam...
Ako je istina ono što se navodi za ovo glačalo, da se za isto vrijeme može ispeglati dvostruko više odjeće, ovo glačalo bi moglo postati moj najbolji pomagač u kući. Ako je to istina moram ga nabaviti što prije, jer
…prikaži još! ću biti najsretnija mama i supruga na svijetu-uz njega ću s osmijehom peglati, jer ću zanti da ću imati duplo više vremena za supruga i svoje troje klinaca kod kuće. Onaj tko radi, sigurno će razumijeti, jer uza sve obaveze često imam grižnju savjesti jer eto peglam umjesto da uživam sa sebi najdražim stvorenjima u životu..ovako ću moći i jedno i drugo a da svi budemo sretni, i ispeglani. :)
Procitala sam prvih nekoliko komentara i zaista izgleda da nitko ne voli glacati! Ne znam zasto, meni to ne predstavlja veliki problem (vjerojatno jer ne glacam svakodnevno i obicno preferiram odjecu koja se rasteze tako da glacanje nije potrebno :P).
…prikaži još! Problem mi predstavlja moje minijaturno glacalo koje tocno stane u šaku, inace je to glacalo za putovanja i jako je malo pa tako moje glacanje traje dugo, dugo... Rijetko putujem i malo glacalo samo je rezultat zenske logike "na snizenju je pa cu kupiti", sad vidim da to nije bila pametna odluka. I da, kotacic koji sluzi za namjestanje temperature na mome glacalu sluzi samo kao ukras, jer ono radi uvijek na istoj temperaturi... Trebala bih pregledati garanti list, mozda je ipak zalutalo s odjela s igrackama :D
Bilo bi odlicno osvojiti Philips glacalo pa da glacam kao velika, s pravim velikim glacalom :D
Nas je troje muskih u kuci i nasoj majci bi ta pegla puno pomogla jer sada imamo staru peglu koja umjesto da pusta paru pusta vodu punu kamenca jer nema filter i neda se ocistit! zato ova pegla Philips PerfectCare
…prikaži još!s PerfectCare Pure GC7635, nema smisla nabrajat njezine mogucnosti, rade bi ju moja majka isprobala pa da ona ocijeni dal je ona dobra
Peglanje mi je najdosadniji posao u kućanstvu. Najviše vremena izgubim peglajući. Da si uljepšam vrijeme dok peglam maštam po mojoj prošlosti i putujem po vremenu kad mi je bilo najljepše.Tako peglajući proputujem svoje lijepe dogodovštine a još nisam ispeglala svu
…prikaži još! robu. Zato mi je potrebno učinkovito peglo da što brže ispeglam robu za moju mnogobrojnu obitelj.
Glačanje mi baš nije omiljena aktivnost, tako da smo često (čitaj: stalno) zatrpani hrpama neizglačanog rublja. Glačalo mi je već prastaro, nakupilo se kamenca tako da je para neupotrebljiva, pa glačam po starinski: malo navlažim vodom i polako glačaj. Obzirom
…prikaži još! na to nije ni čudo što glačam kad baš moram. Ne moram ni objašnjavati kako bi mi ovo glačalo uvelike olakšalo posao. A nadam se da bi se kćerka jednostavno zaljubila u njega i ne bi ga ispuštala iz ruke!
Ova pegla moj je san,
da mi olakša dan.
Da ispeglem svu robu za jedan trenutak,
pa da brže poletim u užitak,
Uživancija sa mojim najdrsžima,
i da traje satima,
to bi radila umjesto da stalno peglam :)
Treba poslušati savjet Mile Elegović ( ili je to bila Žuži??)ma nema veze, obje su na pravom putu jer ako peglaš u štiklama osjećaš se sexy a pri tome i izgledaš dobro. Pa onda još malo jače zamahneš i guzom
…prikaži još! i eto, radiš vježbe, zatežeš stranjicu i uz to imaš i speglani veš. To je dobar plan ali nikako ga provesti. Doduše, moja vrpa nespeglanog veša je zbog loše pegle, koja još uvijek radi (ali nemojte reći mom mužu). Doduše s njom jačam i bicepse i moram biti na oprezu da nekoga ne ozljedim. Ali ponekad se zamišljam kako ću jednom, kada budem imala poštenu peglu, sjesti pred TV, ubaciti omiljenu seriju i uz serijski maraton, opušteno i bez previše bojazni od upale mišića odpeglati u bolji život ( i kao rezultat konačno imate ispeglani veš). A onda i nije problem imati štikle na nogama i mrdnuti stražnjicom kad muž naiđe.
Posto mi treba glačalo namjeravam si ga kupit al neko super jeftino jer naravno nema se. A posto poklanjate moze meni tako da moja odjeca bude peglana philips perfectcare glačalom a ne nekim jeftinim od 80kn.
Dobitnica glačala za rublje je...
Komentari 211
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.