Komentari 211

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    gogilix
    Nemam nikakav poseban komentar osim da mi stvarno treba nova pegla, mojoj mami i meni pod hitno nova pegla jer imamo nekakvu staru 15 god. koja em nema paru em se ne moze namjestiti temp. pa je ili hladna ili …prikaži još!
    foxxyy100
    Sa kvalitetnim glačalom i samo glačanje postaje ugodnije. Ne postanem mrzovoljna, ako neko rublje ne mogu lijepo izglačati. Štedim vrijeme, a samim tim imam više vremena za ljudi i stvari koje me vesele. Ovakav pomagač, svakako bi bio prava blagodat za mene !
  • Default avatar -
    Tarade
    Pomoć mami nudim, ali za peglanjem ne žudim. Hvala bogu što ovakve igre postoje, jer jedino one bolje sutra kroje. Ima mama peglu koja ju ne sluša, koja sklopku baca i troši vodu kao da je suša. Lagano već i …prikaži još!
  • Default avatar -
    BRANKA24
    Glačati nikada nisam voljela ja Al što mogu kad obitelj imam sad Štramplice za bebu, hlače za dječake Košulja za muža, bakina vesta koja joj je tijesna Didove potkošulje,a tu se nađe i nešto moje Sve to izglačat moram sad …prikaži još!
  • Default avatar -
    martinasimec
    Ah,koji divan osječaj zadovoljstva i sreće kada vidimo nešto savršeneo, a još je divnije kada je to savršenstvo u našim rukama... Teško je voljeti neku dosadnu obavezu bez koje nebi mogli izgledati ljepo i profinjeno ali sve je lakše kada …prikaži još!
  • Default avatar -
    andrijanak
    Volim glačati... samo sa Philips-om!
    eleja
    Kada vidim svoju staru peglu,od muke mi s čela počne kapati znoj, ne znam što je goge kad je vidim, kamenac između ploče ili efekt smeđeg otiska koji stvori na mojem bijelom rublju...da mi peglanje ne bi bilo tlaka, Philips …prikaži još!
    Cujzonja
    Žena mi obavezno natrpa punu košaru krvetnine, pa ajde ti sada to ispeglaj s nekom starom maleckom peglom! Joj, kak bi me ova spasila!!!
  • Default avatar -
    bubi13
    Želim samo olakšati barem jedan kućanski posao mojoj dragoj mami koja naša pepeljuga, jer svi mi njezini ukućani smo po drugim poslovima tako da je sve na njoj.
  • Default avatar -
    fokica
    Potpuno je pogrešno mišljenje da ne volimo glačati. mi volimo glačati, ali ne volimo dostupna nam glačala. Dok sam bila mala, sjećam se kako je baka mahala s teškom željeznom peglom u koju je prije stavila zapaljeni valjda ugljen, da …prikaži još!
  • Default avatar -
    prag
    Velika je razlika glačati s kvalitetnim ili lošim glačalom. Sjećam se još mučenja s onim starog tipa pez pare, pa parnog, a glačala sam i s parnim postajama. Svaka naprednija je bila pravo otkriće: brže, jednostavnije i najbitnije: puno ljepše …prikaži još!
  • Default avatar -
    strasilica
    Ako je istina ono što se navodi za ovo glačalo, da se za isto vrijeme može ispeglati dvostruko više odjeće, ovo glačalo bi moglo postati moj najbolji pomagač u kući. Ako je to istina moram ga nabaviti što prije, jer …prikaži još!
  • Default avatar -
    suzi_91
    Procitala sam prvih nekoliko komentara i zaista izgleda da nitko ne voli glacati! Ne znam zasto, meni to ne predstavlja veliki problem (vjerojatno jer ne glacam svakodnevno i obicno preferiram odjecu koja se rasteze tako da glacanje nije potrebno :P). …prikaži još!
  • Default avatar -
    croboy
    Nas je troje muskih u kuci i nasoj majci bi ta pegla puno pomogla jer sada imamo staru peglu koja umjesto da pusta paru pusta vodu punu kamenca jer nema filter i neda se ocistit! zato ova pegla Philips PerfectCare …prikaži još!
  • Default avatar -
    angiebral
    Peglanje mi je najdosadniji posao u kućanstvu. Najviše vremena izgubim peglajući. Da si uljepšam vrijeme dok peglam maštam po mojoj prošlosti i putujem po vremenu kad mi je bilo najljepše.Tako peglajući proputujem svoje lijepe dogodovštine a još nisam ispeglala svu …prikaži još!
  • Default avatar -
    zzzada
    Glačanje mi baš nije omiljena aktivnost, tako da smo često (čitaj: stalno) zatrpani hrpama neizglačanog rublja. Glačalo mi je već prastaro, nakupilo se kamenca tako da je para neupotrebljiva, pa glačam po starinski: malo navlažim vodom i polako glačaj. Obzirom …prikaži još!
  • Default avatar -
    marina1990
    Ova pegla moj je san, da mi olakša dan. Da ispeglem svu robu za jedan trenutak, pa da brže poletim u užitak, Uživancija sa mojim najdrsžima, i da traje satima, to bi radila umjesto da stalno peglam :)
  • Default avatar -
    rowan
    Treba poslušati savjet Mile Elegović ( ili je to bila Žuži??)ma nema veze, obje su na pravom putu jer ako peglaš u štiklama osjećaš se sexy a pri tome i izgledaš dobro. Pa onda još malo jače zamahneš i guzom …prikaži još!
  • Default avatar -
    minimini
    ništa me ne može uvjeriti da je glačanje zabavno, ali volim ova glačale sa puno pare, jer mi se kosa jako lijepo nakovrča
  • Default avatar -
    katija85
    Posto mi treba glačalo namjeravam si ga kupit al neko super jeftino jer naravno nema se. A posto poklanjate moze meni tako da moja odjeca bude peglana philips perfectcare glačalom a ne nekim jeftinim od 80kn.
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.