Komentari 211

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    Ivonaa1994
    Inace ne igram nagradne igre, ali vidjevi ovu peglu odlucila sam ostaviti komentar. Studentica sam i uvijek negdje zurim, nikad mi odjeca nije savrseno ispeglana. Nije da bas nesto posebno volim peglati, ali studentski zivot me prisilio na samostalno peglanje. …prikaži još!
  • Default avatar -
    psredic
    MOJA ŽENA VOLI PEGLATI!!!
  • Default avatar -
    BRANKA24
    Glačati nikada nisam voljela ja Al što mogu kad obitelj imam sad Štramplice za bebu, hlače za dječake Košulja za muža, bakina vesta koja joj je tijesna Didove potkošulje,a tu se nađe i nešto moje Sve to izglačat moram sad …prikaži još!
    eleja
    Kada vidim svoju staru peglu,od muke mi s čela počne kapati znoj, ne znam što je goge kad je vidim, kamenac između ploče ili efekt smeđeg otiska koji stvori na mojem bijelom rublju...da mi peglanje ne bi bilo tlaka, Philips …prikaži još!
  • Default avatar -
    defne
    Stvarno volim pomoći mami kad god imam vremena. Kad nema puno obaveza na fakultetu volim kuhati ručak i peći kolače, a moji roditelji ih još više obožavaju jesti. Ali moram Vam priznati da mi je glačanje stvarno "noćna mora" još …prikaži još!
  • Default avatar -
    blejko2306
    Dakle, ja sam svom dragom dala obećanje da ću, kad počnemo živjeti skupa (a to se jako približava)uvijek peglati jer je to jedini kućanski posao koji on ne može smisliti.. S obzirom da peglanje nikome nije omiljena aktivnost pa tako …prikaži još!
  • Default avatar -
    NeoSerenity
    Iskreno ja sam jedna od onih ljudi ako takvi uopce i postoje koji ne razumiju zašto je loše ako obučem zgužvanu robu na sebe i pustim da se izravna na meni ;) U životu nisam primirisala pegli, pogotovo kad čujem …prikaži još!
    socunkaceti
    Moja mama glača po dva sata svake subote što je i meni pokušala usaditi, međutim takav režim kod mene nije zaživio. Ne mogu se natjerati na ta dva sata za glačalom pa se često ulovim u grozničavom peglanju prije izlaska …prikaži još!
  • Default avatar -
    jasna460
    Oni koji vole glačanje sigurno imaju dobru peglu jer mene moja dovodi na sto muka. Odugovlačim da uzmem peglu u ruke što duže mogu a kada počne peglanje počinje i kalvarija. Vrućina, znoj, ruke koje se tresu od umora jer …prikaži još!
  • Default avatar -
    letido
    Jedino ako će sama peglati ja ču zavoljeti peglanje
  • Default avatar -
    Jadra1957
    Jedino što sam do sada željela peglati su kartice. A kako za peglanje kartice treba i pokriće to mi, unatoč želji, nije uspjevalo. Svako drugo peglanje, od kose do rublja mi nije primamljivo. Ali naravno moram peglati rublje, a kosa …prikaži još!
  • Default avatar -
    kaja00
    Bila bih presretna kada bih mogla dobiti ovo glačalo - bila bi poklon mojoj majci. Ona neumorno pegla mojim dvama sestrama i meni već godinama, a naravno da smo mi pravi užas za svaku mamu - same haljine i košulje, …prikaži još!
  • Default avatar -
    88Sekana
    Samo o njemu razmišljam, to nije "pegla", to je mini jahta i sanjam kako klizi satenskim morem moje posteljine.......ahhhhhhh, peglam, glačalooooommmmm, ahhhh, Philips PerfectCare Pure GC7635, Perfect, perfect,Pure, Care, Care,,,Philip...ssssssss.... Sekana
  • Default avatar -
    osobeno
    peglajmo se, ne vodimo rat ;)
  • Default avatar -
    Anamaricek
    Šestero dječice rodila je moja draga mama, svu tu našu odjeću peglala je sasvim sama. Imala je peglu istrošenu i staru, nije ni znala da postoji ona na paru. Ponekad joj je pegla krepala, a ona je ipak kraj sa …prikaži još!
  • Default avatar -
    gogilix
    Nemam nikakav poseban komentar osim da mi stvarno treba nova pegla, mojoj mami i meni pod hitno nova pegla jer imamo nekakvu staru 15 god. koja em nema paru em se ne moze namjestiti temp. pa je ili hladna ili …prikaži još!
  • Default avatar -
    anak123456
    Kada nakon višegodišnje borbe i prživljavanja sa suprugom koji je sklon lakim drogama i kockanju ostanees sam i bez ičeg o ovakvim stvarima samo možes sanjati.Sada kad sam samohraa majka najvažnije mi je za sina da pribavim hranu,za poneki izlet …prikaži još!
  • Default avatar -
    marina1990
    Ova pegla moj je san, da mi olakša dan. Da ispeglem svu robu za jedan trenutak, pa da brže poletim u užitak, Uživancija sa mojim najdrsžima, i da traje satima, to bi radila umjesto da stalno peglam :)
  • Default avatar -
    ch
    Glačati rublje od jutra do mraka, strpljivo ne može žena svaka! To nije posao lak i ne ide nikad glatko, to zna ama baš svatko! Ali postoji rješenje za sve moje probleme, Philips PerfectCare glačalo glača bez ikakve dileme! Ono …prikaži još!
  • Default avatar -
    PatriciaKc
    S PerfectCare glačati bi volio svako jer s njom to ide brzo i lako. Iz moje pegle često tekućina curi i zamislite, baš najviše kad mi se žuri! Ponekad i majicu koju spali, da je bacim malo mi fali. Uz …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.