Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Moj dečko nosi samo košulje, a svatko zna da je njihovo peglanje zamorno ako nemaš dobru peglu. Ja je nemam tako da bi ova pegla bila idealna za njegove košulje...
Moja kcer Zala ima 26.8.2014 rodedan,jako voli peglanje,odlazi na studij u inozemstvo I treba nam dodatna pegla.Za rode dan cemo moj kupiti zlati prsten,ako uspomenu na taj vazno dan u zivo tu - punoljetnost,pa bi bilo zgodno, da joj prsten
…prikaži još!n umotamo kao poklon u ovu vasu peglu,I tako joj pripremimo ugodno iznenadjenje.Dobice prsten kao trajno uspomenu i Jo's peglu za njen omiljeni posao.
Lep pozdrav,ako dobijemo peglu napravicemo fotografiju na slavlju I saljemo je za objavil na vasem portalu.
Kao da ne živim u ovom stoljeću.Peglam sa starom Rowentinom peglom koja mi često padne tako da je napukla a o ispustu pare sanjam.... Clin za staklo napunim vodom i špricam po robi i tako mučim svoju garderobu.Ova osvojena nagrada
…prikaži još! bi oduševila prvenstveno moje stvari koje bi oživjele i progovorile o svojoj sreći i napokon bile bez sjajnih tragova po sebi a ja kad bih ju osvojila prvo dobila srčani pa nakon oporavka uživala u modernom glačanju
Lp zdrava kravo i pošalji ovu čudesnu peglu u moj dom!!!!!!!!!
Nas je troje muskih u kuci i nasoj majci bi ta pegla puno pomogla jer sada imamo staru peglu koja umjesto da pusta paru pusta vodu punu kamenca jer nema filter i neda se ocistit! zato ova pegla Philips PerfectCare
…prikaži još!s PerfectCare Pure GC7635, nema smisla nabrajat njezine mogucnosti, rade bi ju moja majka isprobala pa da ona ocijeni dal je ona dobra
Ne volim glačanje jer imam peglu staru skoro 30 godina kojom uspijem ispeglati samo veće nabore i to uz puno muke. Za "uspješno" peglanje rublje nakon pranja moram dobro istresti i "nategnuti" da bude što ravnije nakon sušenja. To mi
…prikaži još! u većini slučajeva baš i ne uspije kako sam zamislila jer centrifuga odradi svoj posao, a moja pegla je svoj posao odavno zaboravila pa se svadimo skoro svakodnevno, uvjerava me kako joj je vrijeme za mirovinu a ja joj kažem da ne može u mirovinu dok ne nakupi bar 40 godina radnog staža. Sve se bojim da će mi jednog dana jednostavno dati otkaz. A onda mi jedino preostaje peglanje na "Peggy Bundy" način jer za novu peglu nemam.
Kad bi osvojila novu Philips PerfectCare Pure peglu, moja ljubimica bi mogla u svoju zasluženu (prijevremenu/invalidsku) mirovinu a ja bi napokon uživala u peglanju mog rublja.
Glačanje je super, glačati je okaay kad od Zdrave krave dobiješ Philips PerfectCare! Želim ju baš jako da mi glačat' bude lako, jer glača sve tkanine pa za zgužvano neema zime! Ma kakvo progorijevanje, ma kakve mrlje sjajne, uz nju
…prikaži još!ju će mi sve košulje biti tako bajne!
:) Zdrava krava <3
Generalno i načelno, ne volim peglat jer sve moderne pegle su teže od moje ruke i nikako da nešto ispeglaju kako treba. Uvijek ostaju nekakve crte po odjeći, košulje su mi posebno bolna točka..A znam da bi i potrošila koju
…prikaži još! kaloriju, ali s ovom gubim samo...živce :(
Kako će mi pomoći? Tako što više neću propaliti niti jednu najsvečaniju košuljicu iz ormara, tako što neću prolijevati vodu dok sedamdesetsedmi put pokušavam precizno nadosipati destiliranu vodu, tako što si neću pokvariti frizuru isfeniranu taj dan od silne "disko
…prikaži još! pare" i tako što se neću iživcirati što mi iz rupica na pegli ispada smeće od kamenca. Po bijelom rublju, razumije se.
Ne volim peglati jer moram dobro paziti,
temperaturu podešavati i tkaninu orošavati.
Ali Phillips i Zdrava Krava mi nude
da peglanje moj omiljeni posao bude.
Glačalo PerfectCare na oko izgleda prekrssno, ali bi isto tako peglanje mojoj snahi vjerujem bilo isto tako, budući je prije 1 mjesec rodila te bi joj uvelike pomogao takav strojčić. Do sada sam peglala ja ( svekrva ), a sada
…prikaži još!ekrva ), a sada joj prepuštam palicu, pa molim
ovu napravicu da joj olakšamo njeno svakodnevno peglanje, a i moje kada budem uskakala po potrebi. Hvala
Svjetski broj jedan, za glačanje je spreman. Svila, pamuk, lan... Ne bježi mi se van. Moje ruke ga vole, jer noge ne bole. Ni voda ne curi, sva u paru juri. Hrpa veša se smanjuje gdje PerfectCare caruje! Baš volim
…prikaži još! caruje!
Baš volim ovaj posao,
jer Philips mi je došao :)
Kad malo pogledam cijene ove pegle .. morala bi sama peglat, a ja bi mogla nešto drugo dotle radit. Ako ne pegla sama, ne vrijedi ništa više od moje koju imam trenutno, a moja je koštala 100 kuna.
Iskreno da vam kažem, ništa mi ne može pomoći da zavolim glačanje, ali mi može olakšati. Glačalo koje sad imam je marke xy i toliko teško njime glačati da nije za vjerovati, moram jako stisnuti da izglačala nešto najjednostavnije i
…prikaži još! proći sto puta preko istog mjesta i to onda traje satima, i eto sad kad sam lijepo oblikovala mišiće na rukama, treba mi nešto što će mi ubrzati posao, tako da toliko nevoljeno glačanje što prije prođe.
Sa kvalitetnim glačalom i samo glačanje postaje ugodnije. Ne postanem mrzovoljna, ako neko rublje ne mogu lijepo izglačati. Štedim vrijeme, a samim tim imam više vremena za ljudi i stvari
koje me vesele. Ovakav pomagač, svakako bi bio prava blagodat za mene !
U posljednjem trenutku ćini mi se, Pa prije svega da odgovorim ovo da odgovorim na pitanje Kako bi mi ovog glačalo pomoglo? Pa ova koju imam kod kuće pušta konstantno vodu,te svako malo moram dopunjavati istu,zatim teperatura nije konstantna a
…prikaži još! za rubove te stalnog straha da tkanina ne preogri ili dobije sjajne rubove da ne govorim koliko vremena i napora treba da bi licilo na nešto,a samo čišćenje kamenca je katastrofa, tako da je peglanje za mene prava muka ili sama pomisao na peglanje.. tao da bi bila zaista sretna da osvojim ovo glačalo koje bi mi uveliko olakšalo peglanje bez rizika od progorijevanja ili sjajnih mrlja,curenja tekućine,te konstantno dodatno podešavati temperaturu tako da bih zavoljela peglanje,a tkanine bi ostale istog kvaliteta.
Dobitnica glačala za rublje je...
Komentari 211
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.