Komentari 211

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    Morska_Sirena
    Kad malo pogledam cijene ove pegle .. morala bi sama peglat, a ja bi mogla nešto drugo dotle radit. Ako ne pegla sama, ne vrijedi ništa više od moje koju imam trenutno, a moja je koštala 100 kuna.
  • Default avatar -
    belina80
    Glačanje mi nije mrsko niti sada, naprotiv, dođe mi kao neko opuštanje :-) Zna mi zasmetati curenje vode iz glačala, zato mislim da bi ova stvarčica ispunila sva moja očekivanja. Već dugo je gledam ;-)
  • Default avatar -
    88Sekana
    Samo o njemu razmišljam, to nije "pegla", to je mini jahta i sanjam kako klizi satenskim morem moje posteljine.......ahhhhhhh, peglam, glačalooooommmmm, ahhhh, Philips PerfectCare Pure GC7635, Perfect, perfect,Pure, Care, Care,,,Philip...ssssssss.... Sekana
  • Default avatar -
    anak2105
    Kod kuće imam peglu koja me nervira čim ju pogledam, ne moram čak niti peglati. Curi voda iz nje, ostavlja mrlje na odjeći i odjeća nakon peglanja ne izgleda ispeglano. Naravno da nijedna žena ne voli peglanje kada joj oduzima …prikaži još!
  • Default avatar -
    valencia72
    U braku sam 18 godina i uz veliku familiju ni sama ne znam koliko sam već tona rublja izglačala. To je kućanski posao koji najviše mrzim. Pegle mijenjam skoro kao gaće, trenutno imam neki muzejski primjerak bez pare. Najviše mrzim …prikaži još!
  • Default avatar -
    vanja_cro
    Jako ću zavoliti peglanje malih stvarčica jer za dva tjedna dolazi bebačica. A pegla će nam biti najdraži kućni ljubimac :)
  • Default avatar -
    annoaa
    Kako će mi pomoći? Tako što više neću propaliti niti jednu najsvečaniju košuljicu iz ormara, tako što neću prolijevati vodu dok sedamdesetsedmi put pokušavam precizno nadosipati destiliranu vodu, tako što si neću pokvariti frizuru isfeniranu taj dan od silne "disko …prikaži još!
  • Default avatar -
    gretagabi
    Glacalo PerfectCare je moj san,otkako ne radim glacam u fusu kako bi rekli,nakon pegle obicnjace kupila sam rabljenu parnu postaju,ali nazalost stalno se kvari pa je cesto na servisu,a novu si u trenutnim okolnostima ne mogu priustiti.Uz dvoje djece kod …prikaži još!
  • Default avatar -
    Kosmosinterpolitena
    Glačanje rublja i košulja nije neki problem, ali ispeglati stoljnjake damastne ili šlingane to je prava muka. Nošnju slavonsku urediti to je poduhvat koji bi Philips PerfectCare Pure GC7635 odradio na ponos i slavu svoju, a naravno i moju :). …prikaži još!
  • Default avatar -
    kekesa
    Kad bih morala samo jednom ili 2x preci preko majice da bude ispeglana a ne 8 puta, mozda bih i zavolila glacanje..
    lu6cka
    Kao i ja i sve mi djevojke, žene, majke, kraljice, tako je došlo vrijeme da i moja najdraža tinejđerka počne peglati. Isprva joj je bilo čak i zabavno, ali kad je prošlo neko vrijeme i par ispegalnih tura veša, već …prikaži još!
  • Default avatar -
    HAIKUlaiku2014
    PEGLA TUGA PEGLANJE STANJE MANJE JE VIŠE VEŠA JE MANJE DAJ PEGLU UBIJ TUGU.
  • Default avatar -
    SPAROGA1
    Mome veselju ne bi bilo kraja da dobijem takvu peglu.Uvijek sam imala neke jeftine koje su loše peglale,palile zavjese i na hlačama na crtu napravile još jednu.Ukoliko me izvučete bit ću sretna i unaprijed Vam zahvaljujem.
  • Default avatar -
    lanawien
    Kako sam trenutno u fazi preseljenja kod dečka u Beč i kako smo u potrazi za stvarima za novi stan, Zdrava Krava bi nam puno pomogla jednim Philips PerfectCare glačalom jer bi se svom dečku pokazala ko prava domaćica koja …prikaži još!
  • Default avatar -
    jaankica
    moj suprug kaže da ja ne znam glačati, jer satima se patim, a odjeća ostane skoro onakva kakva je bila i prije glačanja. Ja mu kažem da nije problem u meni već u nekvalitetnom glačalu, ali ne vjeruje mi, pa …prikaži još!
  • Default avatar -
    Ina005
    Glačanje-meni jedan od najomiljenijih kućanskih poslova,tako da bi mi uz ovo bilo još i ljepše.
  • Default avatar -
    Alvedina
    U posljednjem trenutku ćini mi se, Pa prije svega da odgovorim ovo da odgovorim na pitanje Kako bi mi ovog glačalo pomoglo? Pa ova koju imam kod kuće pušta konstantno vodu,te svako malo moram dopunjavati istu,zatim teperatura nije konstantna a …prikaži još!
  • Default avatar -
    choise
    Perfectcare pure needs hand to be perfect..
  • Default avatar -
    mirjana43
    joooooooooooj..mrzim glačanje :,( posvuda hrpa neispeglane odjeće.doduše uredno posložena ali ipak neispeglana...a tek onaj osjećaj kada moram na posao ,pa ispeglati odoru,pa hlače dobiju duplu crtu po sredini..ajoooooooj....bljak..bljak..help mi...Nadam se da bi mi PerfectCare glačalo omogućilo lakše,brže i jednostavnije glačanje …prikaži još!
  • Default avatar -
    doribelina
    Uf, skoro sam zakasnila na ovu igru..Hmm..Kako bi mi ovo glacalo pomoglo?? Pa vrlo jednostavno..Student sam i kod sebe na stanu imam peglu i to neku najnajjadniju koja postoji..Mama mi ju je izvadila iz podruma i rekla da je jako …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.