Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Kad malo pogledam cijene ove pegle .. morala bi sama peglat, a ja bi mogla nešto drugo dotle radit. Ako ne pegla sama, ne vrijedi ništa više od moje koju imam trenutno, a moja je koštala 100 kuna.
Glačanje mi nije mrsko niti sada, naprotiv, dođe mi kao neko opuštanje :-)
Zna mi zasmetati curenje vode iz glačala, zato mislim da bi ova stvarčica ispunila sva moja očekivanja.
Već dugo je gledam ;-)
Samo o njemu razmišljam, to nije "pegla", to je mini jahta i sanjam kako klizi satenskim morem moje posteljine.......ahhhhhhh, peglam, glačalooooommmmm, ahhhh, Philips PerfectCare Pure GC7635, Perfect, perfect,Pure, Care, Care,,,Philip...ssssssss.... Sekana
Kod kuće imam peglu koja me nervira čim ju pogledam, ne moram čak niti peglati. Curi voda iz nje, ostavlja mrlje na odjeći i odjeća nakon peglanja ne izgleda ispeglano. Naravno da nijedna žena ne voli peglanje kada joj oduzima
…prikaži još! puno vremena. Novo Philipsovo PerfectCare Pure pegla me na prvi pogled očarala, posebno njezina meni najprimamljivija karakteristika, a to je velika ušteda vremena. Moglo bi se reći da je to bila ljubav na prvo čitanje članka o njoj. :) Lako bih zavoljela peglanje uz ovu divotu od pegle!!
U braku sam 18 godina i uz veliku familiju ni sama ne znam koliko sam već tona rublja izglačala. To je kućanski posao koji najviše mrzim. Pegle mijenjam skoro kao gaće, trenutno imam neki muzejski primjerak bez pare. Najviše mrzim
…prikaži još! peglati svoje uniforme za posao, imaju puno džepića, različitih su materijala, a šef mi dobije ospice ako svaki nabor nije na svom mjestu. To je ona stara škola liječnika i medicinskih sestara koje su bile uštirkane do iznemoglosti. Ova PerfectCare pegla mi se stvarno čini perfect. Strašno bi ju voljela dobiti pa bi bez pol muke i sa puno volje peglala od jutra do sutra!
Kako će mi pomoći? Tako što više neću propaliti niti jednu najsvečaniju košuljicu iz ormara, tako što neću prolijevati vodu dok sedamdesetsedmi put pokušavam precizno nadosipati destiliranu vodu, tako što si neću pokvariti frizuru isfeniranu taj dan od silne "disko
…prikaži još! pare" i tako što se neću iživcirati što mi iz rupica na pegli ispada smeće od kamenca. Po bijelom rublju, razumije se.
Glacalo PerfectCare je moj san,otkako ne radim glacam u fusu kako bi rekli,nakon pegle obicnjace kupila sam rabljenu parnu postaju,ali nazalost stalno se kvari pa je cesto na servisu,a novu si u trenutnim okolnostima ne mogu priustiti.Uz dvoje djece kod
…prikaži još! kuce pegla je uvijek u pogonu,cesto i nocu jer dan je rezerviran za njih.Sretno onom tko ju dobije jer je jednostavno savrsena.
Glačanje rublja i košulja nije neki problem, ali ispeglati stoljnjake damastne ili šlingane to je prava muka. Nošnju slavonsku urediti to je poduhvat koji bi Philips PerfectCare Pure GC7635 odradio na ponos i slavu svoju, a naravno i moju :).
…prikaži još! :).
Glačati svilu i šlingu bez straha tko to ne bi poželio, a uz Philips PerfectCare Pure GC7635 glačalo i glačanje zavolio.
Kao i ja i sve mi djevojke, žene, majke, kraljice, tako je došlo vrijeme da i moja najdraža tinejđerka počne peglati. Isprva joj je bilo čak i zabavno, ali kad je prošlo neko vrijeme i par ispegalnih tura veša, već
…prikaži još! je postalo tlaka. "Kako se ovo ne da speglati, dok jednu stranu speglam, druga se izgužva... kako uvijek moram nešto mijenjati po temperaturi, pa paziti na tkaninu.... joj mama, jel baš moram peglati..." kaže moja kćer:)
Pa eto, da ne bi morala toliko kukati oko kućanskog posla koji je pred njom, mislim da bi uz ovo glačalo moja kćer zavoljela glačnje i rekla "pa mama, ovo je glačalo o kojem sam sanjala...":))))
Mome veselju ne bi bilo kraja da dobijem takvu peglu.Uvijek sam imala neke jeftine koje su loše peglale,palile zavjese i na hlačama na crtu napravile još jednu.Ukoliko me izvučete bit ću sretna i unaprijed Vam zahvaljujem.
Kako sam trenutno u fazi preseljenja kod dečka u Beč i kako smo u potrazi za stvarima za novi stan, Zdrava Krava bi nam puno pomogla jednim Philips PerfectCare glačalom jer bi se svom dečku pokazala ko prava domaćica koja
…prikaži još! uz super kuhanje mu uvijek i savršeno izglača košulje :)
moj suprug kaže da ja ne znam glačati, jer satima se patim, a odjeća ostane skoro onakva kakva je bila i prije glačanja. Ja mu kažem da nije problem u meni već u nekvalitetnom glačalu, ali ne vjeruje mi, pa
…prikaži još! mi treba ovo super Philips PerfectCare Pure GC7635 glačalo da mu dokažem da nije u pravu
U posljednjem trenutku ćini mi se, Pa prije svega da odgovorim ovo da odgovorim na pitanje Kako bi mi ovog glačalo pomoglo? Pa ova koju imam kod kuće pušta konstantno vodu,te svako malo moram dopunjavati istu,zatim teperatura nije konstantna a
…prikaži još! za rubove te stalnog straha da tkanina ne preogri ili dobije sjajne rubove da ne govorim koliko vremena i napora treba da bi licilo na nešto,a samo čišćenje kamenca je katastrofa, tako da je peglanje za mene prava muka ili sama pomisao na peglanje.. tao da bi bila zaista sretna da osvojim ovo glačalo koje bi mi uveliko olakšalo peglanje bez rizika od progorijevanja ili sjajnih mrlja,curenja tekućine,te konstantno dodatno podešavati temperaturu tako da bih zavoljela peglanje,a tkanine bi ostale istog kvaliteta.
joooooooooooj..mrzim glačanje :,( posvuda hrpa neispeglane odjeće.doduše uredno posložena ali ipak neispeglana...a tek onaj osjećaj kada moram na posao ,pa ispeglati odoru,pa hlače dobiju duplu crtu po sredini..ajoooooooj....bljak..bljak..help mi...Nadam se da bi mi PerfectCare glačalo omogućilo lakše,brže i jednostavnije glačanje
…prikaži još!e službenih košulja i hlača koje me svakodnevno izluđuju.a tek uporaba krpica preko hlača kako ne bi ostao sjaj od glačala...joooooj....katastrofa..čitajući o ovom tipu Philipsova glačala uvidjela sam svoju nadu i spas ;)
Zdrava KravaMoj vodič kroz vitalnost
Hrana
Zdravlje
Dijeta&Vitalnost
Fitness
Wellness
Ljepota
Ljubav
Green&Bio
Specijali
Alati
Stručnjaci
Diskusije
Kvizovi
Video
Kolumna
Dobrodošao mirjana43
moj profil
odjava
Traži
Uključi se i osvoji glačalo za rublje!
Uključi se i osvoji glačalo za rublje! Foto: PR
Green&Bio
Green&Bio
ispiši članak
pošalji članak
spremi u moje članke
Datum objave:
21. 08. 2014.
Autor:
Sponzorirani članak
(91)Dodaj komentar
Ostavi komentar ispod članka i osvoji Philips PerfectCare Pure GC7635 glačalo
U našem nagradnom natječaju koji će trajati od 21. do 26. kolovoza u 11 sati možeš osvojiti Philips PerfectCare Pure GC7635 glačalo. Glačanje slovi kao ne baš omiljeni kućanski posao pa nam u komentaru napiši kako će ti ova nagrada pomoći da zavoliš glačanje? Najbolji komentar po izboru Zdrave Krave ćemo nagraditi
Pravila nagradnog natječaja pročitaj ovdje.
Glačanje bez rizika
PerfectCare zahvaljujući OptimalTemp funkciji jedino je glačalo kojem nije potrebno dodatno podešavati temperaturu. Nježno, brzo i jednostavno glačanje svih vrsta tkanina u trenu. Jedan od kućanskih poslova koji većina žena stavlja na čekanje je glačanje i to ponajprije zbog vremena koje oduzima i napora koji treba uložiti u ravnanje zamornih nabora. No uz prave pomagače taj posao uskoro bi mogao postati jedan od dražih. Danas, vjerovali ili ne, postoje glačala koja skoro sav posao obavljaju sama. Takve su i parne postaje Philips PerfectCare koje pružaju brze rezultate za sve odjevne predmete, bez rizika od progorijevanja ili sjajnih mrlja.
Philips, svjetski broj 1 među markama za glačanje, od 1956., kada je proizveo svoje prvo električno glačalo, neprestano radi na usavršavanju i održavanju odjeće. Svoje povjerenje Philips glačalima do sada je poklonilo više od 400 milijuna ljudi diljem svijeta, a svake 2,5 sekunde netko na svijetu odabere glačalo tvrtke Philips.
''Philips PerfectCare glačala zahvaljujući revolucionarnoj tehnologiji OptimalTemp glačaju sve vrste odjeće od svile do lana, pamuka ili kašmira...bilo kojim redoslijedom, bez ikakvog dodatnog podešavanja temperature, dok ravnoteža pare i temperature pruža odlične rezultate bez sjajnih dijelova na vašoj odjeći. Sav težak posao za vas u trenu obavlja PerfectCare glačalo i to s izvrsnim rezultatima'', istaknula je Božena Brnas, voditeljica marketinga Philipsa.
Nježno, brzo i jednostavno glačanje za sve vrste tkanine
Osim tehnologije OptimalTemp još jedna odlična značajka ovog proizvoda je to da kod PerfectCare glačala ne dolazi do curenja tekućine. Procesor Smart Control održava stalnu temperaturu ploče za glačanje zbog čega ona nikad nije ni prevruća ni prehladna, a zahvaljujući sustavu easy de-calc koji uklanja kamenac za manje od minute produljuje se životni vijek parne stanice. Bilo da za izlazak spremaš sebe ili pak cijelu obitelj, svaki je trenutak važan. Prednosti tlačne parne postaje dvostruka su količina proizvedene pare u odnosu na klasično glačalo i ispuštanje mlaza pare pri vrlo visokom i stalnom tlaku kako bi brže prodrla u materijal. Drugim riječima, za isto vrijeme brže glačaš dva puta veću količinu odjeće, a zahvaljujući velikom spremniku za vodu možeš neprekidno glačati i do 2 sata.
PerfectCare glačala
Uf, skoro sam zakasnila na ovu igru..Hmm..Kako bi mi ovo glacalo pomoglo?? Pa vrlo jednostavno..Student sam i kod sebe na stanu imam peglu i to neku najnajjadniju koja postoji..Mama mi ju je izvadila iz podruma i rekla da je jako
…prikaži još! jako stara ali da radi i da ce mi za fax biti dobra. Nisam se bunila, inace bi si sama morala kupiti peglu ali peglanje sa njom meni je pravo mucenje..;/..Neke stvari poput naguzvane kosulje ili kute koje moram imati dok idem u labaratorij nemogu uopce lijepo speglati pa me nekada i sram..Mislim da sa ovom peglom bi jako jako zavoljela peglanje, jer zapravo onda uopce i ja nebi trebala peglati vec bi pegla isla sama ;)
Dobitnica glačala za rublje je...
Komentari 211
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.