Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Pisat ću vam ono što hoda mi po glavi jer voljena me žena svakodnevno gnjavi. Mjesecima samo kuka pa se žali da njoj u kući nova pegla fali. I svakim danom sve više kvoca za novu peglu nek iznađem novca,
…prikaži još!ovca,
da od stare pegle već boli je ruka
i da peglanje postalo je prava joj muka.
Da je dovoljno ne volim i ne cijenim,
da ne udovoljavam željama njenim.
Da frendice joj dobile pegle nove
čak ona mene i na posao zove.
Od rana jutra i zore rane
ona tako gundra po cijele dane.
A što ću ja moj dragi Bože
kad pobjeći ne mogu iz te svoje kože.
Toliko me guši da jedva dišem
iz kog razloga sve ovo pišem.
Uz novu Philips PerfectCare Pure GC7635 peglanje bi zavolio
Jer bi se konačno od njenog kvocanja odmorio.
Mislila sam napisati hvalospjev glačalu, ali sam se sjetila da imam još malo dostojanstva, koje želim i zadržati, pa makar glačala starom peglom. Moram, međutim, reći da bih baš voljela vidjeti kako to da ovo glačalo ne ostavlja usjajenu tkaninu,
…prikaži još! to me najviše izluđuje pri glačanju!
Starom peglom muku mučim,
nikako da se peglati naučim.
Dragi voli lijepe kragne,
nikako da mi novu peglu dadne.
Prođe Božić, pređe ljeto,
stara pegla uništi sve to.
Nova pegla mi samo treba,
i eto sreće do neba. <3
Glačanje mi nije mrsko niti sada, naprotiv, dođe mi kao neko opuštanje :-)
Zna mi zasmetati curenje vode iz glačala, zato mislim da bi ova stvarčica ispunila sva moja očekivanja.
Već dugo je gledam ;-)
Ovo glačalo bi mi itekako pomoglo da zavolim glačanje jer,suprug i ja smo 13 god.u braku i moram priznati da sam jedna od onih koje ne vole glačanje pa si on jadan sam mora glačati.Naime ovakva glačala su skupa a
…prikaži još! moja pegla je nasljedstvo moje mame pa se više naljutim na peglu negoli išta izglačam jer sve je na kraju izgužvano.Tako da se držim onoga da pametniji popuštaju pa sam i ja odustala od peglanja.Kada bih je osvojila i moj muž bi bio najsretniji na svijetu.Žena bi mu napokon primila peglu u ruke, :)
Ova stvar je toliko divna da te jednostavno zove na glačanje!Naravno da mi se ne da s onom mojom,kad jednu stvar peglam 15 minuta, i na kraju zguzvanija nego sta je bila...malo smanjim,pa malo pojacam,pa okreni ovako,pa onako...pa idem pospricati..
…prikaži još! nema vode (samo ne znam kroz koju je rupu uspjela iscuriti i tako imaginarno nestati)...i sve je jos dobro ako mi se na kraju ne zalijepi za tkaninu i unisti po obicaju neku novu majicu...Tako da....ako osvojim ovu peglu,svu robu iz ormara cu stavit na pranje i uzivati u peglanju cijeli dan :-)
Ova pegla me je svojim izgledom oduševila i čini mi se kao zgodan kućni modni dodatak. Djeluje moderno i moćno i kojojo ženi peglanje s ovom peglom neće biti zadovoljstvo?
Ljudi pozdrav, neću pisati o sebi jer meni ne treba pegla. Vjerovali ili ne baš sam za jednu takvu nedavno oženila muža. Rekla sam mu jednu večer; ako želiš izgledati ko' gospodin čovjek i pri tome imati sretnu ženu -
…prikaži još! kupi mi pravu peglu. Odmah drugi dan surprise. :D
A sada da zapravo pređem na temu "koja se traži". Dakle, moja najbolja prijateljica je prošli ponedjeljak imala rodjendan. I znate što joj se dogodilo kao vrhunac večeri, riknula joj pegla. Na njen 30-ti. :( Zove ona mene i kaže; "Stara znaš planirala sam večer provesti peglajući i ne možeš vjerovati krepala mi pegla. Hahaha tko još pegla na svoj rođendan" - našalila se. Drugi dan, krenula faza očaja; nema što iskombinirati za obući jer je uvijek pokoji odjevni predmet u vešu za peglanje. Ta žena, majka, kraljica je frik peglačica, pegla sve osim kuhinjskih krpa. Zamislite koja je drama njen život bez pegle. Uglavnom, ponudim se ja da joj za roćkas (sa malim zakašnjenjem) participiram u iznosu za peglu pa da si kupi neku s kojom će joj peglanje biti gušt. Neda ni čuti. A onda kao točku na "i" vidim vaš natječaj, morala sam se javiti jer ga vidim kao zadnju šansu da je iznenadim. Ne brinite, u medjuvremenu sam kupila poklon! :)
Eno iza ugla svekrva vreba jel' moj veš ispeglan kak treba. I opet ona meni po glavi skače kako sam to ispeglala njenog sina hlače. Kad kažem da pegla je preslaba i stara „To ti ne znaš peglat!“ – ona
…prikaži još!– ona odgovara.
I uvijek pamet ona meni soli
da dobro pegla ko peglanje voli.
A od ove stare pegle jeza me hvata
za dvije mašine trebam bar tri sata.
Izgleda da joj grijač dobro ne radi
jer veš ne pegla, već ga samo gladi.
I ne lažem, stvarno je teško
s nevaljalom peglom veš opeglat vješto.
Peglanje s PerfectCare Pure san je pravi,
san u kom sveki mi ne skače po glavi.
Jer pokazala bi ja njoj i to iz inata
koja od nas u peglanju je pravi tata-mata.
Več posjedujem glačalo Philips,treča generacija, samo je starije godine proizvodnje, i jedino što mogu komentirati je da je odlično, jednostavno za rukovat, lagano za glačat, izuzetno dobro, nikad u kvaru, cijenom svakako povoljno, pa sam sigurna da je ovo novo
…prikaži još! Philips PerfectCare Pure GC7635 savršeno i kako i ime kaže BRIŽNO prema rublju. Bila bi sretna i ja i cijela moja obitelj da se i ovo novo Philips glačalo pridruži nama kao novi član naše i naše Philips obitelji.
Mome veselju ne bi bilo kraja da dobijem takvu peglu.Uvijek sam imala neke jeftine koje su loše peglale,palile zavjese i na hlačama na crtu napravile još jednu.Ukoliko me izvučete bit ću sretna i unaprijed Vam zahvaljujem.
Glačanje rublja i košulja nije neki problem, ali ispeglati stoljnjake damastne ili šlingane to je prava muka. Nošnju slavonsku urediti to je poduhvat koji bi Philips PerfectCare Pure GC7635 odradio na ponos i slavu svoju, a naravno i moju :).
…prikaži još! :).
Glačati svilu i šlingu bez straha tko to ne bi poželio, a uz Philips PerfectCare Pure GC7635 glačalo i glačanje zavolio.
Koliko mi ide glačanje govori vam činjenica da sam išao glačati one "plastične" kratke hlače za kupanje i naravno dobio rastopljenu masu i uništio i njih i peglu :P Danas sam ipak malo pametniji ali svejedno mrzim peglanje (ne vole
…prikaži još!e to ni žene, kamoli mi muškarci), tako da je i minimalno olakšanje tog omraženog kućanskog posla od velike pomoći, kamoli tek ova zvijer koja - koliko mi se čini - uvelike olakšava peglanje!
Nema mi mrže stvari od peglanja košulja, ponekad mi se to čini kao uzaludan posao, ali uz ovu makinu bi to bio mačji kašalj ;)
Draga Zdrava Kravo! Pišem ti jer me mama gnjavi već nekoliko dana da napišem komentar jer bi ona jako htjela ovu peglu, a čula je za Zdravu Kravu od susjede. Iskreno, drago mi je što sam se registrirala jer bi
…prikaži još!er bi mi dobro došlo da skinem koju kilu.
No da, pegla. Voljela bih za nekoliko dana nazvati mamu i reći joj da joj stiže nova pegla. Zapravo, najradije bih joj ju kupila, kao zahvalu za sve opeglane haljinice, majičice, pa čak i gaće i potkošulje, no studenski budžet mi to ne dopušta. Nikad tijekom osnovnoškolskog, srednjoškolskog, pa sram me reći, i fakultetskog obrazovanja nisam hodala u pogužvanoj odjeći. Odjeća mene i mojih dviju sestara (a kad si žensko, ima tu puno toga) je uvijek bila uredno popeglana. I mama se nije žalila, važno joj je bilo da pegla radi. I uz posao, brigu za tri kćeri i roditelje bez ikakve pomoći od muža (samohrana je majka) i kuća i mi smo bile uredne i bez nabora.
Pa i ja bih počela peglati uz ovakvu peglu-zmaj, malo da odmjenim mamu. Zaslužila je! <3
Kako zavoljeti glačanje uz Vaše Philips PerfectCare glačalo?? Hmmm... već cijeli dan vrtim u glavi kako opisati riječima moje oduševljenje prema glačanju ako osvojim ovo prekrasno glačalo... moram priznati da otkad sam jučer naišla na ovu Vašu nagradnu igru moje
…prikaži još!oje misli su danas stalno nekamo lutale i razmišljale kojim Vas komentarom oduševiti... Stvarno nisam bila sva svoja jer sam čak mužu danas umjesto šećera u kavu stavila sol i isprobavala sam izmisliti nekakvu zgodnu pjesmicu za Vas, ali hrpa potrganih i izgužvanih papirića na stolu samo se povećavala...jednostavno sam odustala od raznih pjesmica i rime...a sad iskreno...jako bih zavoljela glačanje pošto bi financijski jako uštedjela, a imala bih moderno i novo glačalo kakvo oduvijek želim, a sigurna sam da bi zbog novog glačala moj posao glačanja preuzele i moje kćeri koje obožavaju isprobavati kako funkcioniraju nove stvari...za to vrijeme ja bih napravila nešto sasvim drugo i tako uštedjela puno dragocjenog vremena...također nakon što sam morala objasniti mužu sve one izgužvane papiriće na stolu i on Vam je želio nešto poručiti:
"Poštovana Zdrava Krava,
bit ću Vam zahvalan do groba ako poklonite ovo glačalo mojoj ženi jer će me napokon prestati gnjaviti svaki put kad u dućanu vidi glačalo.
Nekad me zaista podsjeća na malo dijete koje želi svoju igračku."
Željno isčekujemo dobitnika...pozdrav :D
Ne želim da ovo izgleda kao tračanje, ali moja supruga ne voli glačanje. Pa zato to ja radim, bolje nego da se s njom svadim. Već poznajem sve vrste tkanina, jer to je ono što me zanima. Kako ih ispeglati,a
…prikaži još!lati,a ne pregoriti,
Philips je hvala Bogu uspio stvoriti.
Uvijek se bojim na odjeći sjajnih mrlja
i da je cureći tekućina iz pegle prlja.
Glačam sve, pamuk, svilu, lan,
čak i zavjese za stan.
Prvo nafajtam veš,
pa dlanom peglu probam,
pogledam i štirku u spreju dodam.
Ma postao sam pravi peglač majstor,
neki dan sam ispeglao i zastor.
Zato nova pegla dobro bi iskorištena bila u mojim rukama,
skratila bi vrijeme mojim mukama,
jer peglao bih, više i bolje,
i zasigurno s više volje.
S Philipsom bih faca bio,
zato bih tu peglu imati htio. :)
Sjednem lijepo na trosjed ispred svog Philips televizora. Dasku za peglanje postavim na odgovarajuću visinu. Philips parnu postaju napunim vodom i uključim. S lijeve strane na trosjed stavim osušeno rublje, pogladim ga peglom i slažem na desnu stranu. Uzajamno komplementarno
…prikaži još! djelovanje Philips televizora i parne postaje ponese me skladnom sinergijom i prije nego film završi, pogledom lijevo i desno ustanovim da mi je sve rublje na desnoj strani. Lako i bez stresa ili napora. To može samo Philips! :)
imam peglu. u kompliciranoj smo vezi. ja sam se već odavno ohladila, a ona uvijek hot-hot. frendica me savjetuje da je konačno dampam jer brži je handjob, a ja je svako malo iskoristim kad mi treba. tipično ljudski. baš prekjučer
…prikaži još! dostigle smo vrhunac. 25 majica! otada je nisam ni pogledala, a kamoli dodirnula.
sve više čitam o oduševljenju žena parnim postajama pa se pitam čemu? može li mi netko pametan objasniti zašto bi se jedna kućanica palila na parnu postaju? nećemo govoriti o protuvrijednosti u parfemima, nakitu, wellness tretmanu. parna postaja je neka druga dimenzija.
one s iskustvom kažu mi da je užitak snažan, vlažan i kratak. ja to želim doživjeti!
Dobitnica glačala za rublje je...
Komentari 211
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.