Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Meni glačanje čak niti nije toliki problem, kada glačam isključim se od svega i kao da meditiram :D Ali opet, pegla koju sada imam nije baš nešto - moram se baš dobro naučiti da sve bude lijepo ravno, a sa
…prikaži još! PerfectCareom bih sve to obavila savršeno i za čas :)
S PerfectCare glačati bi volio svako jer s njom to ide brzo i lako. Iz moje pegle često tekućina curi i zamislite, baš najviše kad mi se žuri! Ponekad i majicu koju spali, da je bacim malo mi fali. Uz
…prikaži još!li.
Uz PerfectCare glačanje bih zavoljela ja,
jer njoj nije problem pamuk, kašmir pa ni svila.
Nabori, volančići i mašnice
sve bi se ispeglalo uz Philipsovu peglu za glačanje.
Ova pegla prava je stvar
pa nek puno pegla on tko je dobije na dar!
Oni koji vole glačanje sigurno imaju dobru peglu jer mene moja dovodi na sto muka. Odugovlačim da uzmem peglu u ruke što duže mogu a kada počne peglanje počinje i kalvarija. Vrućina, znoj, ruke koje se tresu od umora jer
…prikaži još!r jednu krpicu moram desetak puta prijeći s peglom prije nego se vidi barem malo poboljšanje. A tek žute mrlje koje ostavlja na bijeloj robi...groza. Voljela bi zamjeniti svoju staru peglu ali kao umirovljenik nemam nikada dovoljno novaca za izdvojiti za novu. Kada bi osvojila ovu peglu ne bi zavoljela samo peglanje već i život. Moja pegla štuca i kašljuca, a robe za peglanje je dosta, kao male Himalaje. Nova pegla, wow bilo bi peglanja s takvim uživanjem da bih postala i peglanator! :-)
Tek sam počela živjeti sa zaručnikom. Volim sve raditi za njega ali glačanje mi je uvijek najteži dio jer imam staro glačalo s kojim se redovito svađam...(nismo si baš dobri)..Uvijek mu prijetim da ću ga zamijeniti boljim - Pomozite mi
…prikaži još! da ga se riješim i da uživam u novom zajedničkom životu ;)
Pozdrav,
BRIDE-TO-BE
Eno iza ugla svekrva vreba jel' moj veš ispeglan kak treba. I opet ona meni po glavi skače kako sam to ispeglala njenog sina hlače. Kad kažem da pegla je preslaba i stara „To ti ne znaš peglat!“ – ona
…prikaži još!– ona odgovara.
I uvijek pamet ona meni soli
da dobro pegla ko peglanje voli.
A od ove stare pegle jeza me hvata
za dvije mašine trebam bar tri sata.
Izgleda da joj grijač dobro ne radi
jer veš ne pegla, već ga samo gladi.
I ne lažem, stvarno je teško
s nevaljalom peglom veš opeglat vješto.
Peglanje s PerfectCare Pure san je pravi,
san u kom sveki mi ne skače po glavi.
Jer pokazala bi ja njoj i to iz inata
koja od nas u peglanju je pravi tata-mata.
Inace ne igram nagradne igre, ali vidjevi ovu peglu odlucila sam ostaviti komentar. Studentica sam i uvijek negdje zurim, nikad mi odjeca nije savrseno ispeglana. Nije da bas nesto posebno volim peglati, ali studentski zivot me prisilio na samostalno peglanje.
…prikaži još! Imam neku staru peglu koja mi je vec spalila 2 majice, pa mi neku odjecu vise ni ne peglam jer se bojim da ce mi ostetiti. Nisam neki strucnjak, ali ova mi se pegla cini kao jedna od boljih, brzih za zagrijati i sto je meni jako vazno pegla koja mi vise nece ostecivati odjecu koje i onako imam sve manje. :) :) :)
Volim čisto i izglačano rublje, nema mi goreg kad vidim mlade kako hodaju u izgužvanoj odjeći- i k tome svoju kćer- kosa na glavi mi se digne- ovo glačalo bi bilo idealno za nju bez po muke bi imala izglačanu
…prikaži još! i urednu odjeću bez znojenja i gubljenja previše vremena na peglanje kako ona kaže. Sigurna sam da bi joj ovo čudo pomoglo da zavoli glačanje i da svijetom hoda kao prava dama
Glačanje je podnošljivo ako slušam radio ,uvijek ima veša za glačati, a ovaj prekrasan dizajn i boja glačala doprinijeli bih da mi to bude lagan posao.
Samo jednu manu imam ja. Sve po kući radim, osim peglanja. Kad mi i to krene od ruke, možda nađem muža ja. 27.- ma godinama mi je sve bliže, vrijeme je da i ja onom pravom kažem da. Kad se
…prikaži još! pročuje po kvartu da sam i u peglanju maherica ja, bit će udvarača gro, to već svatko zna.:))
Prenosim vam pismo koje je napisala moja stara pegla za Philips PerfectCare Pure glačalo.(Da, i mene je iznenadilo što ima svoju svijest!)Nadam se da ćete prenijeti poruku, ovo je ozbiljna stvar! Hvala. Ide ovako: Dragi Philips PerfectCare Pure, Ne znam
…prikaži još! znam znaš li, ali moji najbolji dani su iza mene. Proživjela sam dug i ispunjen život. Vlasnica me redovito i čistila i koristila za sve moguće materijale. No, godine su tu. Ja više ne mogu ko nekad. A vlasnica stalno nešto pegla. Puno odjeće, pogotovo od njenog brata. Stalno mi zanovijeta kako se on stalno presvlači i uvijek ima posla s njegovim košuljama. A i ja joj otežavam. Nemrem više ni špricnut vodicu kak spada, pa si ona sama mora pomoći s čašom vode. Znam se i zakurit malo, pa me mora ištekati dok se ne skuliram. Vidim da joj idem na živce, čim me vidi- ode smiješak s lica. Ma i meni treba dulji odmor. Treba mi penzija. Mislim da sam je zaslužila.
Ovdje ti, Philipse, upadaš, dragi moj. Molila bih te da me dođeš zamijeniti kod moje vlasnice. Nije loša, pazit će na tebe ako ćeš joj pomagati. Ti si moja jedina šansa da se konačno opustim i da moja draga vlasnica ponovno zavoli peglanje. Da ponovno pokaže smiješak.
Bez obzira na ishod, želim ti dugi vijek u dobrom domu, Philipse.
Hvala ti na pažnji.
S poštovanjem,
STARA PEGLA
ja sam odavno zavoljela glačanje - kad imam dobro glačalo ništa mi nije teško - no nedavno sam kupila neko s kojim se baš mučim i nisam zadovoljna pa bi mi baš dobro došlo ovo
Moje staro glačalo je otišlo u staro zeljezo, a Perfect care je savršeno novo rješenje. Jednostavno peglanje i više vremena s klincima su dobitna kombinacija.
Ova stvar je toliko divna da te jednostavno zove na glačanje!Naravno da mi se ne da s onom mojom,kad jednu stvar peglam 15 minuta, i na kraju zguzvanija nego sta je bila...malo smanjim,pa malo pojacam,pa okreni ovako,pa onako...pa idem pospricati..
…prikaži još! nema vode (samo ne znam kroz koju je rupu uspjela iscuriti i tako imaginarno nestati)...i sve je jos dobro ako mi se na kraju ne zalijepi za tkaninu i unisti po obicaju neku novu majicu...Tako da....ako osvojim ovu peglu,svu robu iz ormara cu stavit na pranje i uzivati u peglanju cijeli dan :-)
Nisam kreativna ni originalna u osmišljavanju komentara, volim glačanje, ne bliži mi se nikakva godišnjica ni rođendan, a moj dragi ne bi peglao svoje košulje čak ni s ovim super glačalom, ali bi meni stvarno dobro došlo :)
Ne volim peglat jer imam staru peglu koja mi više štete na odjeći napravi nego koristi. Kako sam prije dvije godine ostala bez posla, nažalost nova pegla je samo san. Prije god. dana sam rodila curicu tako da i ne
…prikaži još! moram objašnjavat koliko veša imam za peglat ali kao što sam napisala od moje pegle baš i nema neke koristi. Nova pegla bi me jako usrećila, a naravno i moje ukućane jer bi konačno imali lijepo opeglanu odjeću. Hvala
Lijep pozdrav! Mi smo dvije studentice u Zagrebu. Prije par dana pokvarilo nam se već ionako staro i ne dovoljno funkcionalno glačalo koje smo do sada koristile. Odjeća nam se sakuplja, a mi bi vrlo rado voljele na ovaj ispitni
…prikaži još!i rok koji je pred vratima izaći uredne s izglačanom odjećom. Novo glačalo bi nam uštedjelo već ionako siromašan studentski džeparac i vrijeme te bi zbog toga zavoljele glačanje. Anja i Tena
Šestero dječice rodila je moja draga mama, svu tu našu odjeću peglala je sasvim sama. Imala je peglu istrošenu i staru, nije ni znala da postoji ona na paru. Ponekad joj je pegla krepala, a ona je ipak kraj sa
…prikaži još!kraj sa krajem sklepala.
Na užarenoj peći je peglu staru svoju grijala,
kako bi se njena djeca u urednoj odjeci slatko smijala.
Za sve te muke, mnogo joj hvala,
i da joj omogucim novu peglu sve bih dala.
Ja sam student i prihoda svojih nemam,
a uvijek sam sanjala da mami iznenadenje spremam.
Nadam se da cu moci ovu peglu uruciti mami u ruke,
pa da sada za sebe pegla bezbrizno i bez muke.
Ja vjerujem u tebe draga moja Zdrava Krava,
znam da imas srca i dobrica si prava.
I Philips proizvodi bolji su iz dana u dan,
sigurno ce mi pomoci da ostvarim svoj mali plan.
Ako i pegle ove za moju mamu neće biti,
ona će svakako, barem čokoladu od mene dobiti.
Dobitnica glačala za rublje je...
Komentari 211
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.