Komentari 211

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    tomis
    Pisat ću vam ono što hoda mi po glavi jer voljena me žena svakodnevno gnjavi. Mjesecima samo kuka pa se žali da njoj u kući nova pegla fali. I svakim danom sve više kvoca za novu peglu nek iznađem novca, …prikaži još!
  • Default avatar -
    makeitbetter
    Mislila sam napisati hvalospjev glačalu, ali sam se sjetila da imam još malo dostojanstva, koje želim i zadržati, pa makar glačala starom peglom. Moram, međutim, reći da bih baš voljela vidjeti kako to da ovo glačalo ne ostavlja usjajenu tkaninu, …prikaži još!
  • Default avatar -
    bubito
    Starom peglom muku mučim, nikako da se peglati naučim. Dragi voli lijepe kragne, nikako da mi novu peglu dadne. Prođe Božić, pređe ljeto, stara pegla uništi sve to. Nova pegla mi samo treba, i eto sreće do neba. <3
  • Default avatar -
    belina80
    Glačanje mi nije mrsko niti sada, naprotiv, dođe mi kao neko opuštanje :-) Zna mi zasmetati curenje vode iz glačala, zato mislim da bi ova stvarčica ispunila sva moja očekivanja. Već dugo je gledam ;-)
  • Default avatar -
    suzanns22
    Ovo glačalo bi mi itekako pomoglo da zavolim glačanje jer,suprug i ja smo 13 god.u braku i moram priznati da sam jedna od onih koje ne vole glačanje pa si on jadan sam mora glačati.Naime ovakva glačala su skupa a …prikaži još!
  • Default avatar -
    marina33
    Ova stvar je toliko divna da te jednostavno zove na glačanje!Naravno da mi se ne da s onom mojom,kad jednu stvar peglam 15 minuta, i na kraju zguzvanija nego sta je bila...malo smanjim,pa malo pojacam,pa okreni ovako,pa onako...pa idem pospricati.. …prikaži još!
  • Default avatar -
    stanli
    Ova pegla me je svojim izgledom oduševila i čini mi se kao zgodan kućni modni dodatak. Djeluje moderno i moćno i kojojo ženi peglanje s ovom peglom neće biti zadovoljstvo?
  • Default avatar -
    mlada678
    S ovim glačalom sve nesavršeno postaje savršeno :)
  • Default avatar -
    Qiarita
    Ljudi pozdrav, neću pisati o sebi jer meni ne treba pegla. Vjerovali ili ne baš sam za jednu takvu nedavno oženila muža. Rekla sam mu jednu večer; ako želiš izgledati ko' gospodin čovjek i pri tome imati sretnu ženu - …prikaži još!
  • Default avatar -
    natertua
    Eno iza ugla svekrva vreba jel' moj veš ispeglan kak treba. I opet ona meni po glavi skače kako sam to ispeglala njenog sina hlače. Kad kažem da pegla je preslaba i stara „To ti ne znaš peglat!“ – ona …prikaži još!
  • Default avatar -
    Skaineska
    Mislim da ćete me najbolje uvjeriti u sve prednosti ovog glačala ako mi pošaljete jedno na adresu. ;-)
  • Default avatar -
    LENI1403
    Več posjedujem glačalo Philips,treča generacija, samo je starije godine proizvodnje, i jedino što mogu komentirati je da je odlično, jednostavno za rukovat, lagano za glačat, izuzetno dobro, nikad u kvaru, cijenom svakako povoljno, pa sam sigurna da je ovo novo …prikaži još!
  • Default avatar -
    SPAROGA1
    Mome veselju ne bi bilo kraja da dobijem takvu peglu.Uvijek sam imala neke jeftine koje su loše peglale,palile zavjese i na hlačama na crtu napravile još jednu.Ukoliko me izvučete bit ću sretna i unaprijed Vam zahvaljujem.
  • Default avatar -
    Kosmosinterpolitena
    Glačanje rublja i košulja nije neki problem, ali ispeglati stoljnjake damastne ili šlingane to je prava muka. Nošnju slavonsku urediti to je poduhvat koji bi Philips PerfectCare Pure GC7635 odradio na ponos i slavu svoju, a naravno i moju :). …prikaži još!
  • Default avatar -
    nescho
    Koliko mi ide glačanje govori vam činjenica da sam išao glačati one "plastične" kratke hlače za kupanje i naravno dobio rastopljenu masu i uništio i njih i peglu :P Danas sam ipak malo pametniji ali svejedno mrzim peglanje (ne vole …prikaži još!
  • Default avatar -
    lolavie
    Draga Zdrava Kravo! Pišem ti jer me mama gnjavi već nekoliko dana da napišem komentar jer bi ona jako htjela ovu peglu, a čula je za Zdravu Kravu od susjede. Iskreno, drago mi je što sam se registrirala jer bi …prikaži još!
  • Default avatar -
    Marjanca5
    Kako zavoljeti glačanje uz Vaše Philips PerfectCare glačalo?? Hmmm... već cijeli dan vrtim u glavi kako opisati riječima moje oduševljenje prema glačanju ako osvojim ovo prekrasno glačalo... moram priznati da otkad sam jučer naišla na ovu Vašu nagradnu igru moje …prikaži još!
  • Default avatar -
    amonara7777
    Ne želim da ovo izgleda kao tračanje, ali moja supruga ne voli glačanje. Pa zato to ja radim, bolje nego da se s njom svadim. Već poznajem sve vrste tkanina, jer to je ono što me zanima. Kako ih ispeglati,a …prikaži još!
    floydviolet
    Sjednem lijepo na trosjed ispred svog Philips televizora. Dasku za peglanje postavim na odgovarajuću visinu. Philips parnu postaju napunim vodom i uključim. S lijeve strane na trosjed stavim osušeno rublje, pogladim ga peglom i slažem na desnu stranu. Uzajamno komplementarno …prikaži još!
    Biserach
    imam peglu. u kompliciranoj smo vezi. ja sam se već odavno ohladila, a ona uvijek hot-hot. frendica me savjetuje da je konačno dampam jer brži je handjob, a ja je svako malo iskoristim kad mi treba. tipično ljudski. baš prekjučer …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.