Komentari 211

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    Decipher
    Meni glačanje čak niti nije toliki problem, kada glačam isključim se od svega i kao da meditiram :D Ali opet, pegla koju sada imam nije baš nešto - moram se baš dobro naučiti da sve bude lijepo ravno, a sa …prikaži još!
  • Default avatar -
    kett87
    Ništa mi ne može pomoći da zavolim glačanje, ali uz ovakvo glačalo barem bih taj dosadan posao ubrzala!
  • Default avatar -
    PatriciaKc
    S PerfectCare glačati bi volio svako jer s njom to ide brzo i lako. Iz moje pegle često tekućina curi i zamislite, baš najviše kad mi se žuri! Ponekad i majicu koju spali, da je bacim malo mi fali. Uz …prikaži još!
  • Default avatar -
    jasna460
    Oni koji vole glačanje sigurno imaju dobru peglu jer mene moja dovodi na sto muka. Odugovlačim da uzmem peglu u ruke što duže mogu a kada počne peglanje počinje i kalvarija. Vrućina, znoj, ruke koje se tresu od umora jer …prikaži još!
    kiara_89
    Tek sam počela živjeti sa zaručnikom. Volim sve raditi za njega ali glačanje mi je uvijek najteži dio jer imam staro glačalo s kojim se redovito svađam...(nismo si baš dobri)..Uvijek mu prijetim da ću ga zamijeniti boljim - Pomozite mi …prikaži još!
  • Default avatar -
    natertua
    Eno iza ugla svekrva vreba jel' moj veš ispeglan kak treba. I opet ona meni po glavi skače kako sam to ispeglala njenog sina hlače. Kad kažem da pegla je preslaba i stara „To ti ne znaš peglat!“ – ona …prikaži još!
  • Default avatar -
    Ivonaa1994
    Inace ne igram nagradne igre, ali vidjevi ovu peglu odlucila sam ostaviti komentar. Studentica sam i uvijek negdje zurim, nikad mi odjeca nije savrseno ispeglana. Nije da bas nesto posebno volim peglati, ali studentski zivot me prisilio na samostalno peglanje. …prikaži još!
  • Default avatar -
    vesnaf
    Volim čisto i izglačano rublje, nema mi goreg kad vidim mlade kako hodaju u izgužvanoj odjeći- i k tome svoju kćer- kosa na glavi mi se digne- ovo glačalo bi bilo idealno za nju bez po muke bi imala izglačanu …prikaži još!
  • Default avatar -
    argan
    Glačanje je podnošljivo ako slušam radio ,uvijek ima veša za glačati, a ovaj prekrasan dizajn i boja glačala doprinijeli bih da mi to bude lagan posao.
  • Default avatar -
    fensika_30
    Samo jednu manu imam ja. Sve po kući radim, osim peglanja. Kad mi i to krene od ruke, možda nađem muža ja. 27.- ma godinama mi je sve bliže, vrijeme je da i ja onom pravom kažem da. Kad se …prikaži još!
  • Default avatar -
    zvonkica30
    Bilo bi divno imati peglu koja ne pecka dok peglam :))
    ConsiderCasey
    Prenosim vam pismo koje je napisala moja stara pegla za Philips PerfectCare Pure glačalo.(Da, i mene je iznenadilo što ima svoju svijest!)Nadam se da ćete prenijeti poruku, ovo je ozbiljna stvar! Hvala. Ide ovako: Dragi Philips PerfectCare Pure, Ne znam …prikaži još!
  • Default avatar -
    ajde
    ja sam odavno zavoljela glačanje - kad imam dobro glačalo ništa mi nije teško - no nedavno sam kupila neko s kojim se baš mučim i nisam zadovoljna pa bi mi baš dobro došlo ovo
  • Default avatar -
    Kristina6
    Moje staro glačalo je otišlo u staro zeljezo, a Perfect care je savršeno novo rješenje. Jednostavno peglanje i više vremena s klincima su dobitna kombinacija.
  • Default avatar -
    marina33
    Ova stvar je toliko divna da te jednostavno zove na glačanje!Naravno da mi se ne da s onom mojom,kad jednu stvar peglam 15 minuta, i na kraju zguzvanija nego sta je bila...malo smanjim,pa malo pojacam,pa okreni ovako,pa onako...pa idem pospricati.. …prikaži još!
  • Default avatar -
    mlada678
    S ovim glačalom sve nesavršeno postaje savršeno :)
  • Default avatar -
    Mindy
    Nisam kreativna ni originalna u osmišljavanju komentara, volim glačanje, ne bliži mi se nikakva godišnjica ni rođendan, a moj dragi ne bi peglao svoje košulje čak ni s ovim super glačalom, ali bi meni stvarno dobro došlo :)
  • Default avatar -
    Hea
    Ne volim peglat jer imam staru peglu koja mi više štete na odjeći napravi nego koristi. Kako sam prije dvije godine ostala bez posla, nažalost nova pegla je samo san. Prije god. dana sam rodila curicu tako da i ne …prikaži još!
  • Default avatar -
    Aanjica
    Lijep pozdrav! Mi smo dvije studentice u Zagrebu. Prije par dana pokvarilo nam se već ionako staro i ne dovoljno funkcionalno glačalo koje smo do sada koristile. Odjeća nam se sakuplja, a mi bi vrlo rado voljele na ovaj ispitni …prikaži još!
  • Default avatar -
    Anamaricek
    Šestero dječice rodila je moja draga mama, svu tu našu odjeću peglala je sasvim sama. Imala je peglu istrošenu i staru, nije ni znala da postoji ona na paru. Ponekad joj je pegla krepala, a ona je ipak kraj sa …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.