Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Moš mislit,odabir po kojem kriteriju?! :) Ne želim polemizirati ali kao i sve drugo u našem sistemu... Ipak želim uspjeh odabranima,a onima koje nisu,pogotovo nama dalje od Zagreba-Izračunajte putne troškove,odlazak na razgovor,sigurno ponovljeni dolazak bar dva,tri puta...možda i više... Pa
…prikaži još!
Pa sad,jel vam se to isplati?!Možete si za tu lovu i SAME PRIUŠTITI NUPO,A NE DA VAM NETKO KAŽE KAKO STE NEŠTO DOBILE BESPLATNO!
Pa si sad mislite!
I ne budite nezadovoljne!:)
Možemo mi bez Nupa skinuti višak!Sve je to u glavi!!! :)Sretno!
Kupila sam dva puta, lijepo krenula sa skidanjem kilograma i svi su primjetili. Bila sam izuzetno zadovoljna. Uključila se u nagradnu igru u nadi da ću imati sreće i dobiti proizvode da krenem dalje i postignem svoj cilj. Ne mogu
…prikaži još! više kupiti, a dolazi zima i vratit će se sigurno sve na staro bez obzira što i dalje pazim na prehranu.I sad sam kao i ovi tmurni dani. :-( Pozz.
Mršavi uz Nupo!
Komentari 162
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.