Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Ahahah foxi.ja vec oguglala.danas je moj rodjendan i ima da sam na njeg mislim i uzivam.ak sudjeno.sudjeno i bok.al kuzim te.takva sam bila do danas ahaha
Hvala draga.ja da sam dobila svi bi znali al ove 3 nijedna sr ne bi javila i nas oslobodila cekanja.cure drage mogle ste bar fer bit i javit da ste dobile i same znate kak je mrsko cekqt.mi vise ne
…prikaži još! cekamo jer nema sanse da niste odabrane
baš sam razočarana ne zbog toga kaj me nisu zvali nego sam se opet uvjerila da je to sve jedno veliko sranje i laž za sva ta sranja koja trebaš kupit ,ja cijeli mjesec živim sa punim frižiderom povrča i
…prikaži još!i svega normalnoga i ostatak moje familije,a očito sam se prijeavila na krivi izbor,valjda su bile u pitanju manekenke
Curke drage,koliko vidim sve koje su pisale pred razgovor sa njima su i dalje tu,što znači da nas niti jednu nisu zvali.Tko zna šta ljudi traže i koliko nas je uopće bilo na razgovoru.A vjerujem da rezultate nećemo čitati ovdje
…prikaži još! nego će nas zvati kao i za razgovor tak da nema nerviranja.Dok čekate već možete same početi bilježiti što ste pojele svaki dan,svaku namirnicu zapisati makar to bila kockica čokolade.Nakon tjedan dana promijenite nešto u svemu tome i možda bude nekih rezultata već od toga.Šta drugo reći,tko se još nada Nupu SRETNO!!
Dragi moji, zadatak nije bio nimalo lagan i molimo vas za još malo strpljenja. Sutra tijekom dana će se znati kandidati koji su izabrani. Pozdrav od tvoje Zdrave Krave
Bok curke, evo da se i ja malo javim i onako uletim.... Iskreno, sada sam pročitala da su rezultati navodno sutra iako sam se ja pomirila s činjenicom da nisam izabrana jer sam na razgovoru shvatila da već počinju s
…prikaži još! ponedjeljkom. No kako bilo da bilo, ja sam prvo iznenađena što su me uopće izabrali u uži dio, a drugo oduševljena sam Anom Begić i ostalim curkama koje su bile tamo. Toliko jednostavne, simpatične i baš smo se lijepo nasmijale. Ana me oduševila svojim izgledom jer izgleda fantastično iako moram priznati da je moj cilj i da bi bila presretna da dođem na njezino kako je izgledala prije korištenja Nupa.
Eto, svima od srca želim sreću, a one koje izaberu neka stvarno ozbiljno iskoriste danu priliku i svima nama pokažu da su uz Nupo ostvarile barem dio svojim sna.... Pozdrav svima :-*
Potpisujem te natka.i ja sam bila na razgovoru i zaista se nadam da ce curke cvrsto zagrist i iskoristit priliku da skinu sto vise a ne fusat jer nas ima na stotine kojr bi cijenila i bile presretne da dobiju.osim
…prikaži još! sto nagrada vrijedi i financijski najvise meni vrijedi zbog dobra koja cini nasim tijelima.mi na razgovorina mozda nismo dobro se pokazali jer trema je ucinila svoje jer smo znale da nan to prevec znaci.da mi nije znacila prevec ne bi se zblokiraLa na pitanjima i rekla bi.koliko mi znaci ahqhaha.zato cure ima da vidimo odlicne rezultate sto ni ne sumnjam hihi
Dragi moji, tri kandidatkinje koje će sudjelovati u Nupo projektu mršavljenja su Snježana Vidović, Sanela Lovrak i Helena Paj Hrustić. Čestitamo kandidatkinjama i želimo im uspješno mršavljenje! Pozdrav od tvoje Zdrave Krave
S obzirom da je kandidatkinja Snježana Vidović odustala od projekta radi osobnih razloga, zamijenila ju je sljedeća kandidatkinja prema izboru stručnog žirija, a ona je Ivančica Tajsl Dragičević. Tvoja Zdrava Krava
Erika mi mozemo sam zavidjet njina sto nismo na niihovom mjestu.svi bi se rado mjenjali s njima hihi.ima da skinu kg i ne razocaraju nas ljubomorne hahah.
Mršavi uz Nupo!
Komentari 162
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.