Komentari 162

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    snjeska83
    Ok hvalaa da znamo. A curka od 18 ajaja.kuzim te.ja kad upisala fax sve krenulo.do tad bila twiggy
  • Default avatar -
    snjeska83
    a kaj se tice nazivanja mislim da vas nisu zvali, jer jedna curka valjda krivo broj napisala pa ju mailali da dodje. ak vam ovo kaj pomaze
  • Default avatar -
    Coffe
    Kupila sam dva puta, lijepo krenula sa skidanjem kilograma i svi su primjetili. Bila sam izuzetno zadovoljna. Uključila se u nagradnu igru u nadi da ću imati sreće i dobiti proizvode da krenem dalje i postignem svoj cilj. Ne mogu …prikaži još!
  • Default avatar -
    1foxi
    da cim prijeeee,,, :D
  • Default avatar -
    hpaj
    uspjela sam zvali su me na razgovor,juuupppppiiiiii
  • Default avatar -
    snjeska83
    btw kaj se zeluca tice, on mi nikad bolje a probava mi jos bolja tak da ti to ne igra vodu. ak imas dokaze da utjece lose na zeludac molim te daj mi i ja cu reci ok imala si …prikaži još!
  • Default avatar -
    1foxi
    bila jucer na razgovoru,al niko se ne javlja jos,dali su se kome javili,da mi drugi nismo na iglama... :D HVALA...
  • Default avatar -
    snjeska83
    Ocito me nisi citala kak treba jer sqm rekla da ne znam na kojoj ne bazi al ajd dobro.kao drugo kaj god ja velim ti ces procitat kaj se tebi cita a ne kaj pise.ja cu postivat tvoje misljenje da …prikaži još!
  • Default avatar -
    snjeska83
    joj molim te ne stavljaj mi rijeci u usta jer nigdje nisam rekla da je to na prirodnoj bazi jer iskreno nemam blage veze. kao drugo skinut 6kg u 10 dana je sve sam ne zdravo. kao trece imate skroz …prikaži još!
    Zdrava1987
    Moze li se u BiH naruciti
  • Default avatar -
    snjeska83
    Nadam se da si se prijavila cvijetak.btw pametno zboris.a kaj se okusa nupo tice ajme da nesto mize biti tako fino nisam mogla ni zamislit.spojit ugodno s korisnim jednostavno neodoljivo ;)
  • Default avatar -
    promasenislucaj
    jaoooooo još ništa?????? budu tu objavili ili svakoga posebno? Mozda su vec odabrali ili preko vikenda budu radili izbor? ufff meni je ovo gore neg Bingo čekati :)
    Zdrava__Krava
    Sutra tijekom dana kandidate odabrane u uži krug pozvat ćemo na razgovor koji će se održati u petak od 12 do 17 sati. Tvoja Zdrava Krava
  • Default avatar -
    snjeska83
    Ahaha mislila misli svugdje i ocito jesu ahahaha
  • Default avatar -
    snjeska83
    Joj draga cemu pitanja sam dodjii
  • Default avatar -
    1foxi
    da nazalost ne cekamo,šmrc,e a mozda nesmiju jos nis rec <3
  • Default avatar -
    Antares19
    Mogu se ja pridružiti vašoj grupi na fejsu, iako ne žnjopam nupo, ono da vidim iskustva itd :) malo mi je skup jer sam studentica bez redovnih primanja, ali tko zna možda kapne kakav posao pa da skupljam iskustva u vašem društvu :)
  • Default avatar -
    smokvica
    jedva cekam kad ce poceti "projekt mrsavljenja" ;) cure drzim fige da uspijete
    Zdrava1987
    Radije cu se znojiti nego placati skupu hemiju
    erika78
    i ja bi da sam na popisu odabranih
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.