Komentari 162

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    1foxi
    NEMREM,haha
  • Default avatar -
    snjeska83
    Ahahah foxi.ja vec oguglala.danas je moj rodjendan i ima da sam na njeg mislim i uzivam.ak sudjeno.sudjeno i bok.al kuzim te.takva sam bila do danas ahaha
  • Default avatar -
    Antares19
    ja nemrem više čekati - trebala bih učiti za ispite, a visim tu na zdravoj, na nupo fejsu, na nupoljupcima i ono... u iščekivanju godota...
  • Default avatar -
    snjeska83
    Draga odi ucit skola je vaznija od svega.tvoj buduci kruh.ja uzivam u rodjendanu jerda su mislili zvaT zvali bi hihi
  • Default avatar -
    1foxi
    draga snjeska SRETAN TI RODENDAN I UZIVAJ,bila sam malo vani,pa me evo opet,al nista...a ko je dobio nek mu je sa srecom,STA VISE RECI :D
  • Default avatar -
    snjeska83
    Hvala draga.ja da sam dobila svi bi znali al ove 3 nijedna sr ne bi javila i nas oslobodila cekanja.cure drage mogle ste bar fer bit i javit da ste dobile i same znate kak je mrsko cekqt.mi vise ne …prikaži još!
  • Default avatar -
    1foxi
    da nazalost ne cekamo,šmrc,e a mozda nesmiju jos nis rec <3
  • Default avatar -
    hpaj
    baš sam razočarana ne zbog toga kaj me nisu zvali nego sam se opet uvjerila da je to sve jedno veliko sranje i laž za sva ta sranja koja trebaš kupit ,ja cijeli mjesec živim sa punim frižiderom povrča i …prikaži još!
  • Default avatar -
    tunjicka
    Curke drage,koliko vidim sve koje su pisale pred razgovor sa njima su i dalje tu,što znači da nas niti jednu nisu zvali.Tko zna šta ljudi traže i koliko nas je uopće bilo na razgovoru.A vjerujem da rezultate nećemo čitati ovdje …prikaži još!
    Zdrava__Krava
    Dragi moji, zadatak nije bio nimalo lagan i molimo vas za još malo strpljenja. Sutra tijekom dana će se znati kandidati koji su izabrani. Pozdrav od tvoje Zdrave Krave
  • Default avatar -
    tunjicka
    Eto vidite curke,uzalud se nervirate :) Pozdrav svima :))))))))))
  • Default avatar -
    snjeska83
    Nita sutra vidimo curke.bas me zanima dal ce izgubit vise od mene ahahah
  • Default avatar -
    natka0511
    Bok curke, evo da se i ja malo javim i onako uletim.... Iskreno, sada sam pročitala da su rezultati navodno sutra iako sam se ja pomirila s činjenicom da nisam izabrana jer sam na razgovoru shvatila da već počinju s …prikaži još!
  • Default avatar -
    snjeska83
    Potpisujem te natka.i ja sam bila na razgovoru i zaista se nadam da ce curke cvrsto zagrist i iskoristit priliku da skinu sto vise a ne fusat jer nas ima na stotine kojr bi cijenila i bile presretne da dobiju.osim …prikaži još!
    Zdrava__Krava
    Dragi moji, tri kandidatkinje koje će sudjelovati u Nupo projektu mršavljenja su Snježana Vidović, Sanela Lovrak i Helena Paj Hrustić. Čestitamo kandidatkinjama i želimo im uspješno mršavljenje! Pozdrav od tvoje Zdrave Krave
  • Default avatar -
    snjeska83
    navijamo za curkeee
  • Default avatar -
    smokvica
    jedva cekam kad ce poceti "projekt mrsavljenja" ;) cure drzim fige da uspijete
    Zdrava__Krava
    S obzirom da je kandidatkinja Snježana Vidović odustala od projekta radi osobnih razloga, zamijenila ju je sljedeća kandidatkinja prema izboru stručnog žirija, a ona je Ivančica Tajsl Dragičević. Tvoja Zdrava Krava
  • Default avatar -
    snjeska83
    Helenu i sanelu znam iz grupe i vec se radujemo njihovim uspjesima ;). Tu smo da smo.si.podrska i ne sumnjam da ce.bit odlicne
  • Default avatar -
    snjeska83
    Erika mi mozemo sam zavidjet njina sto nismo na niihovom mjestu.svi bi se rado mjenjali s njima hihi.ima da skinu kg i ne razocaraju nas ljubomorne hahah.
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.