Komentari 162

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zdrava1987
    @dadek78 upravo tako.. ljudi koji nauce na konekakve dijete cesto im se javi JOJO ekekat. Nemaju granicu nemaju zdrav nacin razmisljanja. Kontaj eh sad cu na dijetu drzati se dijete par sedmica kada se dodje do idealne figure prestanu s …prikaži još!
  • Default avatar -
    snjeska83
    joj molim te ne stavljaj mi rijeci u usta jer nigdje nisam rekla da je to na prirodnoj bazi jer iskreno nemam blage veze. kao drugo skinut 6kg u 10 dana je sve sam ne zdravo. kao trece imate skroz …prikaži još!
  • Default avatar -
    snjeska83
    btw kaj se kemije tice, duso sve oko nas je kemija btw nazalost, i priroda je kemija hihi.vise ni na placu nisi ziher kaj kupujes
  • Default avatar -
    snjeska83
    Ocito me nisi citala kak treba jer sqm rekla da ne znam na kojoj ne bazi al ajd dobro.kao drugo kaj god ja velim ti ces procitat kaj se tebi cita a ne kaj pise.ja cu postivat tvoje misljenje da …prikaži još!
    Zdrava1987
    Pa prvo procitaj i malo razmisli prije nego sto nesta kazes. Ti si se nahorozila na moj komentar! Fa postujes tudje nebi se nahorozila! Drugi put ispeci pa reci! Pozdrav!
  • Default avatar -
    malicvjetak1
    ja sam probala Nupo proizvode, i meni su skroz fini i zasitni, bolji su mi od hebalife, na kojem nisam mogla izdrzati nikako, jedino kaj su jako skupi!!! Ne bih se slozila da je neka kemija u njima, jer su …prikaži još!
  • Default avatar -
    nina0407
    Naravno da su sve zamjene često i prerađeni proizvodi i možda sadrže i aditive,ali to sve dobivamo i kroz ostalu hranu. Ovi zamjenski obroci olakšavaju dijetu zato što su niske kalorijske vrijednosti i nema brojanja kalorija. Kada se netko odluči …prikaži još!
  • Default avatar -
    snjeska83
    https://www.facebook.com/NupoHrvatska?ref=ts&fref=ts nupova stranica na fejsu
  • Default avatar -
    blazenasramek
    zainteresirana sam za nupo proizvode..... da li mi možete reći gdje ih mogu kupiti?
  • Default avatar -
    snjeska83
    na nupo fejs stranici od 04.01. imate cijene pod slikom cokoladica u komentarima ako kome sto to pomaze
    Zdrava1987
    Ja nikad nebi mogla da jedem/pijem nesta ako ne znam sastojke. ovdje bih porucila ljudima da ne kupuju cajeve u onim "filter-vrecicama" 90% vam prasine serviraju. Radije u apoteci ili kod travara domace uzmite. Skuplje ali makar znate sta konzumirate.
  • Default avatar -
    snjeska83
    https://www.facebook.com/NupoHrvatska/app_128953167177144 nupo prodajna mjesta, ja npr u farmacia uzimam
    Zdrava1987
    Kada bi neko meni mogao garantovati da je na prirodnoj bazi i ja bih uzela!
  • Default avatar -
    Nuposavjetnik
    Dragi svi, pokusat cu odgovoriti na neka pitanja koja su se pojavila u diskusiji. Nupo proizvodi su nacinjeni od proteina soje i mlijeka te su obogaćeni vitaminima, mineralima i vlaknima. Imaju definiranu kalorijsku vrijednost sto je od kljucne važnosti u …prikaži još!
  • Default avatar -
    roma
    ne znam nista o Nupo proizvodima, pa o njima necu nista ni napisati. Ali zamolila bi odgovor od svih ovdje dal mislite da je normalno za odraslu osobu, da citiram iz clanka: '' ...Nupo dijetalna prehrana u vrlo niskoenergetskoj dijeti …prikaži još!
    Zdrava1987
    Moze li se u BiH naruciti
  • Default avatar -
    snjeska83
    Cuj draga a kaj je u zivotu normalno.najmanje je normalno kaj smo se zdebljali ko prasci il bar ja.ovdje mi je najvaznijo da sadrzi sve proteine,minerale i vitamine.mislim da je na kraju krajeva ipak to najvaznije bar meni.nema idealnog rjesenja.ak …prikaži još!
    Zdrava1987
    hvala :)
  • Default avatar -
    snjeska83
    jos 3 dana prijaveeeee, jedva cekam :)
  • Default avatar -
    snjeska83
    jos 3 dana prijaveeeee, jedva cekam :)
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.