Komentari 162

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    snjeska83
    https://www.facebook.com/NupoHrvatska/app_128953167177144 nupo prodajna mjesta, ja npr u farmacia uzimam
  • Default avatar -
    snjeska83
    Draga odi ucit skola je vaznija od svega.tvoj buduci kruh.ja uzivam u rodjendanu jerda su mislili zvaT zvali bi hihi
    erika78
    živi bili pa vidjeli
  • Default avatar -
    dadek78
    A kaj kad se prestane s dijetom? Ne učite ljude zdravom načinu prehrane koji im ostaje do kraja života, već muzete lovu za kratkotrajne rezultate.
  • Default avatar -
    ciciko
    idem i ja...,zvali me :)
    Zdrava__Krava
    S obzirom da je kandidatkinja Snježana Vidović odustala od projekta radi osobnih razloga, zamijenila ju je sljedeća kandidatkinja prema izboru stručnog žirija, a ona je Ivančica Tajsl Dragičević. Tvoja Zdrava Krava
  • Default avatar -
    snjeska83
    Jos jedan dan ko ce docekat hihi.helena ti si tako mlada.koliko mos imat godina.ah da je meni ta mlaoist i ova pamet hihi.nek nan je sretno svima
    erika78
    kada će biti rezultati tko će biti sretnik
  • Default avatar -
    Antares19
    Ja sam danas bila na razgovoru i svi su bili jako simpatični... mene zanima dali je netko pitao kada možemo očekivati konačnu odluku i kako će nam javiti - ja sam bila pod tolikom tremom da sam zaboravila pitati :)
  • Default avatar -
    snjeska83
    cuj draga, ja idem u teretanu 4, nekad 5x tjedno, i uz to sam na zdravoj hrani i shaekovima.shake jedva popijem koliko je zaistan i fin i zaista mi zamijeni obroke. oni coko bar iako su malo skuplji zaista zasite …prikaži još!
  • Default avatar -
    snjeska83
    Potpisujem te natka.i ja sam bila na razgovoru i zaista se nadam da ce curke cvrsto zagrist i iskoristit priliku da skinu sto vise a ne fusat jer nas ima na stotine kojr bi cijenila i bile presretne da dobiju.osim …prikaži još!
    Helena1411
    izaberitee menee :D u 6 mjesecu mi je maturalna većer i želim bit mršava do tad :((
    Zdrava1987
    @snejska dijete od 5.godina zna sta je hemikalija i zna da se kiselinama ne smije prilaziti. Zao mi je sto spadas mejdu osobe koje nista ne mogu bez hemije! Zasto vjezbati kada mogu kljukati tablete i mrsati. zar ne? Medjutim …prikaži još!
  • Default avatar -
    ciciko
    snjeska83 potpisujem.
  • Default avatar -
    snjeska83
    Dan D je dosao.telefoni pripremljeni na dohvat ruke negdje.sretno nam svima.ak me i ne nazovu bit cu sretna zbog vas radi vas i ljubomorna al sretna hihi
  • Default avatar -
    ketic34
    otvori mi stranicu,popunim sve,dodam sliku i nakon nekog vremena kao da nema internet veze...nemam pojma zašto...više sreće dr.put mada mi je sad jako puno značilo :(...sretno cure vama koje upadnete :)
  • Default avatar -
    snjeska83
    Ak te danas sutra ne zovu onda nisi dobila.jer u pon bi trebalo startat tak je jedna cura rekla
  • Default avatar -
    promasenislucaj
    Mozda i malo stariji dobijemo Šansu da nam Nupo pomogne...drzim palceve svima i sebi .. moj BMI je 30,4 pretilost I stupnja :(
  • Default avatar -
    ketic34
    mene nitko nije zvao :( a s obzirom da sam u dubrovniku nisam se previse ni nadala....sto juznije to tuznije :( ali curke neizmjerno mi je drago zbog vas drzim vam fige i sretno!!!!! :*
  • Default avatar -
    snjeska83
    A kod svih je zlica presudila hihi trebali smo jest iz one s rupom hihi.ajd draga nadam se da es dibit gidim da tebi zaista treba vise neg meni
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.