Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
S obzirom da je kandidatkinja Snježana Vidović odustala od projekta radi osobnih razloga, zamijenila ju je sljedeća kandidatkinja prema izboru stručnog žirija, a ona je Ivančica Tajsl Dragičević. Tvoja Zdrava Krava
Ja sam danas bila na razgovoru i svi su bili jako simpatični... mene zanima dali je netko pitao kada možemo očekivati konačnu odluku i kako će nam javiti - ja sam bila pod tolikom tremom da sam zaboravila pitati :)
cuj draga, ja idem u teretanu 4, nekad 5x tjedno, i uz to sam na zdravoj hrani i shaekovima.shake jedva popijem koliko je zaistan i fin i zaista mi zamijeni obroke. oni coko bar iako su malo skuplji zaista zasite
…prikaži još! da jedva jedes. cuj ak se ne potrudis i ne ulozis u sebe onda ne mos nist ni ocekivat.da se moze gubit kile sam od znojenja billo bi super al ja sam misljenja da je 70% zdrava prehrana, 20% vjezbanje a 10% dajem na nas koji moramo biti ustrajni.ne moze jedno bez drugoga, sve je vazno,al prehrana je definitivno najvaznija.ovak sam sigurna da jedem hranu koja ima dovoljno vitamina, minerala i ostlih vaznih stvari da ne nabrajam.da se moze lako skinut svi bi bili twiggy kaj ne
Potpisujem te natka.i ja sam bila na razgovoru i zaista se nadam da ce curke cvrsto zagrist i iskoristit priliku da skinu sto vise a ne fusat jer nas ima na stotine kojr bi cijenila i bile presretne da dobiju.osim
…prikaži još! sto nagrada vrijedi i financijski najvise meni vrijedi zbog dobra koja cini nasim tijelima.mi na razgovorina mozda nismo dobro se pokazali jer trema je ucinila svoje jer smo znale da nan to prevec znaci.da mi nije znacila prevec ne bi se zblokiraLa na pitanjima i rekla bi.koliko mi znaci ahqhaha.zato cure ima da vidimo odlicne rezultate sto ni ne sumnjam hihi
@snejska dijete od 5.godina zna sta je hemikalija i zna da se kiselinama ne smije prilaziti. Zao mi je sto spadas mejdu osobe koje nista ne mogu bez hemije! Zasto vjezbati kada mogu kljukati tablete i mrsati. zar ne? Medjutim
…prikaži još! to je ipak hemija. Jer nema te biljke koja topi salo i koja cini cuda! Znaci ako nema biljke ako je to vec zdrava kravica 10000000 puta objasnila kaj ti spominjes da je to na prirodnoj bazi? Ta hemija koju ti pijes ima isti sastojak kao Fatt burner. Ukucaj na google...fol prirodna baza a sama hemija. Nista ne vjezbas a salo se topi. Nakon par mjeseci budu ko tokrilni ormar i svako im kriv.
Dan D je dosao.telefoni pripremljeni na dohvat ruke negdje.sretno nam svima.ak me i ne nazovu bit cu sretna zbog vas radi vas i ljubomorna al sretna hihi
otvori mi stranicu,popunim sve,dodam sliku i nakon nekog vremena kao da nema internet veze...nemam pojma zašto...više sreće dr.put mada mi je sad jako puno značilo :(...sretno cure vama koje upadnete :)
mene nitko nije zvao :( a s obzirom da sam u dubrovniku nisam se previse ni nadala....sto juznije to tuznije :( ali curke neizmjerno mi je drago zbog vas drzim vam fige i sretno!!!!! :*
Mršavi uz Nupo!
Komentari 162
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.