Komentari 162

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zdrava__Krava
    Dragi moji, prijave su gotove, sretno svima!
  • Default avatar -
    snjeska83
    Ok hvalaa da znamo. A curka od 18 ajaja.kuzim te.ja kad upisala fax sve krenulo.do tad bila twiggy
  • Default avatar -
    ketic34
    nisam se uspjela prijaviti ni preko google croma ni preko ničega...razočarana sam užasno...možda i ne bi upala ali grozno mi je što nisam dobila priliku....:(
  • Default avatar -
    ketic34
    otvori mi stranicu,popunim sve,dodam sliku i nakon nekog vremena kao da nema internet veze...nemam pojma zašto...više sreće dr.put mada mi je sad jako puno značilo :(...sretno cure vama koje upadnete :)
    Zdrava__Krava
    Dragi moji, zbog velikog upita čitatelja, odlučili smo produžiti prijave do 31.1. do 10.00 h ujutro!
  • Default avatar -
    snjeska83
    Draga mozda ti je do veze.i.zbog slike steka.ajd javi si uspjela
  • Default avatar -
    snjeska83
    Cuj btw i meni se.prvi dan.dugo ucitavalo pa pricekaj
  • Default avatar -
    snjeska83
    Ajd super.drago mi da jesi.ne bi bilo fer da nisi hihi.nek nam je sa srecom hihi
    marija0311
    jel netko zna po kojem kriteriju biraju
  • Default avatar -
    snjeska83
    Ah bilo bi super da se zna hihi.vjerojatno po tezini,zelji covjeka da skine i bude uporan jer na kraju krajeva vazno je da covjek bude zdrav i s manje kg.je treba.im netko tko je lijen i bu fusal hihi.zato ce …prikaži još!
  • Default avatar -
    chupko
    snjeska, ako su to kriteriji ja upadam sigurno :))) mislim da tu nema cure koja je od mene veća, iako znam da sve želimo upast, tj da nam je svima želja OGROMNA!! pa eto, po tome moja želja je jednaka …prikaži još!
  • Default avatar -
    snjeska83
    Vazno je imat volju i skinut i odrzat tezinu.uzalud i nupo ak ti ne odluxis hihi.mala ak vec nisi a vjerojatno i jesi na nupo fejsu dodji tam hihi.i sretnoooo.ja sam imala i 40kn viska s trudnocom hiji.ostala debela trudna …prikaži još!
  • Default avatar -
    lovrinjogaucho
    Držim si fige....bit ću sretnija a onda i svi oko mene!
  • Default avatar -
    ciciko
    moj BMI je 49...,tako da sam najteža :(
  • Default avatar -
    ketic34
    Ja imam volju i super krenem a onda me kuhanje ukucanima totalno ubije u pojam :( Sigurna sam da bi uz drustvo i nadzor bila mrak! I da netko sprema samo za mene uh...sto bi to bilo super...Nupo je prava …prikaži još!
  • Default avatar -
    snjeska83
    Ciciko pa kak si ti uopce i ziva.ja sa 27.7 sam pretila a ti skoro duplo.ajajaj.definiticno ood hitno moras to rjesavat.kak si toliko dobila uopce.hormoni.trudnoce.il kaj.
  • Default avatar -
    ciciko
    snješka83 o živa,živa..sve pomalo,a najviše žlica..jbg.
  • Default avatar -
    snjeska83
    A kod svih je zlica presudila hihi trebali smo jest iz one s rupom hihi.ajd draga nadam se da es dibit gidim da tebi zaista treba vise neg meni
  • Default avatar -
    snjeska83
    Ajne gresaka.vrazji mob u rano jutro ja jos coravija ahaha.shvatila si kaj sam mislila hihi.da ces dobit ti jer tebi treba vise neg meni ;).ak dobis nemoi se zajebavat.ovo ti zaista zadnji vlak i budi hrabra i ustrajna i ne …prikaži još!
    erika78
    Mene zanima jeli itko odabran ili se to još čeka.
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.