Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Pa prvo procitaj i malo razmisli prije nego sto nesta kazes. Ti si se nahorozila na moj komentar! Fa postujes tudje nebi se nahorozila! Drugi put ispeci pa reci! Pozdrav!
Curke drage,koliko vidim sve koje su pisale pred razgovor sa njima su i dalje tu,što znači da nas niti jednu nisu zvali.Tko zna šta ljudi traže i koliko nas je uopće bilo na razgovoru.A vjerujem da rezultate nećemo čitati ovdje
…prikaži još! nego će nas zvati kao i za razgovor tak da nema nerviranja.Dok čekate već možete same početi bilježiti što ste pojele svaki dan,svaku namirnicu zapisati makar to bila kockica čokolade.Nakon tjedan dana promijenite nešto u svemu tome i možda bude nekih rezultata već od toga.Šta drugo reći,tko se još nada Nupu SRETNO!!
Snjeska83- imam 18 godina, i u 2 godine sam 'nabacila' 15 kila a da zapravo nisam ni skuzila..:(( i na svakakvim dijetama sam bila al nis mi nije vrijedilo..nazalost..:(
Dragi moji, zadatak nije bio nimalo lagan i molimo vas za još malo strpljenja. Sutra tijekom dana će se znati kandidati koji su izabrani. Pozdrav od tvoje Zdrave Krave
i ja isto do sad sam skinula 27 kg i još trbam toliko,pa fakat bi bila jako jako haqppy da uđem u taj krug,i tebi želim isto da uspiješ.. daj mi reci točno gdje to treba doć jer pola nisam
…prikaži još! čula mali mi je nekaj cendrao tak da nisam ziher... hvala
cure bila na razgovoru, treba prevelika ajaj, ak nista bar sam imala priliku :). curke mene su zvali s fiksnog ak se dobro sjecam. nek nam je svima danas sretno a sam ce 3 biti sretnice :). ko zeli nek
…prikaži još! dodje u grupu nupoljupci na fejsu tam sam ja i jos prek 30ak cura.podrska smo si u skidanju kg. pa ak vam treba jedna slobodno navratite :). ak nista bar sam anu begic vidjela.steta sto ju nisam za onu fajn crvenu haljinu upitala gdje ju je nabavila.mrak zgledi zena bas mraak
Ajne gresaka.vrazji mob u rano jutro ja jos coravija ahaha.shvatila si kaj sam mislila hihi.da ces dobit ti jer tebi treba vise neg meni ;).ak dobis nemoi se zajebavat.ovo ti zaista zadnji vlak i budi hrabra i ustrajna i ne
…prikaži još! daj se da te hrana obuzme.znam tesko je al tebe vise trebaju ljudi koji te vole neg hrana ;).ak sam nepristojna sam ti reci.ja kaj na umu to na drumu
snjeska, ako su to kriteriji ja upadam sigurno :))) mislim da tu nema cure koja je od mene veća, iako znam da sve želimo upast, tj da nam je svima želja OGROMNA!! pa eto, po tome moja želja je jednaka
…prikaži još! mojoj kilaži :) pozdrav curke, i svima sretno!!
ej curke sam da se malo uključim bila sam odustala kad nisu zvali,ali kad su nazvali da sam izbrana od toliko kandidata bila sam happy imam problema sa kilama stalno a najviše se to nakupilo u dvije trudnoće, do sad
…prikaži još! sam skinula 25 kg i malo više ,ali imam barem još toliko i više za skinut,pružila mi se prilika i iskoristit ću to maksimalno,a vi druge curke budite nam podrška jer i same znate kako je teško kad se boriš sa kilama... Veliki pozdrav <3
Mršavi uz Nupo!
Komentari 162
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.