Komentari 162

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    mexico83
    ciciko ti si najviše zaslužila s obzirom na ITM... i moj je jako velik al ipak manji nego tvoj.. nadam se da će tebe i izabrati. Sretno!
    Zdrava1987
    Pa prvo procitaj i malo razmisli prije nego sto nesta kazes. Ti si se nahorozila na moj komentar! Fa postujes tudje nebi se nahorozila! Drugi put ispeci pa reci! Pozdrav!
  • Default avatar -
    tunjicka
    Curke drage,koliko vidim sve koje su pisale pred razgovor sa njima su i dalje tu,što znači da nas niti jednu nisu zvali.Tko zna šta ljudi traže i koliko nas je uopće bilo na razgovoru.A vjerujem da rezultate nećemo čitati ovdje …prikaži još!
    marija0311
    jel netko zna po kojem kriteriju biraju
    Helena1411
    Snjeska83- imam 18 godina, i u 2 godine sam 'nabacila' 15 kila a da zapravo nisam ni skuzila..:(( i na svakakvim dijetama sam bila al nis mi nije vrijedilo..nazalost..:(
    Zdrava__Krava
    Dragi moji, zadatak nije bio nimalo lagan i molimo vas za još malo strpljenja. Sutra tijekom dana će se znati kandidati koji su izabrani. Pozdrav od tvoje Zdrave Krave
  • Default avatar -
    ketic34
    Ja se od jučer pokušavam prijaviti ali bezuspješno :(
  • Default avatar -
    tom8jerry
    bravo :)
  • Default avatar -
    promasenislucaj
    brojim sateeee,,minuteee...sekundeeeee
  • Default avatar -
    hpaj
    i ja isto do sad sam skinula 27 kg i još trbam toliko,pa fakat bi bila jako jako haqppy da uđem u taj krug,i tebi želim isto da uspiješ.. daj mi reci točno gdje to treba doć jer pola nisam …prikaži još!
  • Default avatar -
    snjeska83
    Sustav kockica je odlican i ja ga koristim.a Kaj se tice prirodnisti ko mi garantira opcenito bila hrana s placa il iz ducana da ni puno kemije.
  • Default avatar -
    snjeska83
    cure bila na razgovoru, treba prevelika ajaj, ak nista bar sam imala priliku :). curke mene su zvali s fiksnog ak se dobro sjecam. nek nam je svima danas sretno a sam ce 3 biti sretnice :). ko zeli nek …prikaži još!
  • Default avatar -
    Ena95
    Jednostavno je preskupo..
  • Default avatar -
    snjeska83
    Nita sutra vidimo curke.bas me zanima dal ce izgubit vise od mene ahahah
  • Default avatar -
    1foxi
    i ja bi se pridruzila ako mogu <3
  • Default avatar -
    snjeska83
    Ah ja izgaram da saznam hihi ak ne mogu iz ove koze vanka.dobro da sam u selidbi pa.kispi svugdje
  • Default avatar -
    snjeska83
    Ajne gresaka.vrazji mob u rano jutro ja jos coravija ahaha.shvatila si kaj sam mislila hihi.da ces dobit ti jer tebi treba vise neg meni ;).ak dobis nemoi se zajebavat.ovo ti zaista zadnji vlak i budi hrabra i ustrajna i ne …prikaži još!
  • Default avatar -
    chupko
    snjeska, ako su to kriteriji ja upadam sigurno :))) mislim da tu nema cure koja je od mene veća, iako znam da sve želimo upast, tj da nam je svima želja OGROMNA!! pa eto, po tome moja želja je jednaka …prikaži još!
  • Default avatar -
    hpaj
    ej curke sam da se malo uključim bila sam odustala kad nisu zvali,ali kad su nazvali da sam izbrana od toliko kandidata bila sam happy imam problema sa kilama stalno a najviše se to nakupilo u dvije trudnoće, do sad …prikaži još!
    erika78
    Mene zanima jeli itko odabran ili se to još čeka.
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.