Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Ja nikad nebi mogla da jedem/pijem nesta ako ne znam sastojke. ovdje bih porucila ljudima da ne kupuju cajeve u onim "filter-vrecicama" 90% vam prasine serviraju. Radije u apoteci ili kod travara domace uzmite. Skuplje ali makar znate sta konzumirate.
ne znam nista o Nupo proizvodima, pa o njima necu nista ni napisati. Ali zamolila bi odgovor od svih ovdje dal mislite da je normalno za odraslu osobu, da citiram iz clanka: '' ...Nupo dijetalna prehrana u vrlo niskoenergetskoj dijeti
…prikaži još! (VLCD - Very Low Calorie Diet) s kojom osoba unese manje od 800 kalorija...'' ? Znaci dal smatrate da je normalno mrsavljenje ako osoba u sebe dnevno unese samo do 800 kalorija? vidim da u clanku pise i da je moguca kombinacija obroka pa da dodje do 1200 kalorija, ali tu sad ne raspravljam o tome.
ja imam oko 90 kg, imala sam 60 kg i u zadnjih par godina sam se udebljala iz zdravstvenih razloga ali i zbog posla kojeg radim (sjedim cijeli dan i ne krecem se) a dok nisam pocela ovo sto radim stalno sam bila u pokretu i trcala.
najzdravije mrsavljenje je tako da si rasporedite hranu na minimalno 5 obroka dnevno! ne to nije mnogo! i vidjet cete razliku za mjesec dana! naravno, ako jedete bijeli kruh, zamjenite ga s crnim ili razenim, jedite vise kuhanu hranu a ne przenu, jedite bijelo meso ali samo ponekad crveno, jedite vise ribe, zamjenite obicnu tjesteninu s integralnom, jedite vise voca i povrca...mozda nekima to nije privlacno niti ukusno, ali tijelo ce Vam biti zahvalno! vi sebi sami radite prehranu. naravno svi cete ovdje naici na PROBLEM - NECETE SMRSAVITI U 1-2 MJESECA nego mozda u GODINU - DVIJE...
kao sto je napisano, tijelo ce biti zahvalno i biti cete zdraviji!
problem je u nasim glavama, sto nikako da promjenimo prehranu.i svi to morate priznati da je tako! svi cete sad naci neke isprike da nemate vremana za kuhanje, da radite konstantno....ali morate priznati da je sve tocno sto je ovdje napisano!
zelim srecu svima koji su se prijavili! :)
nadam se da cete zadrzati tezinu koju postignete!
a ja idem po planu gore napisanom :) pomalo ali sigurno se spustam na cilj :)
https://www.facebook.com/groups/546491538694847/ ovo je grupa nupoljupci, postoji vise od mj dana, ima nas skoro 40-ak. neki su na nupu neki nisu, neki se savjetuju al ono najvaznije je da smo si potpora, pa ako ko zeli nek slobodno dodje. skidat kg
…prikaži još! kg u drustvu plus savjeti mnogo je lakse
Cuj draga njih desetak iz moje grupe jos nitko nije zvao al cuj jucer su odradeni na desetci ljudi pa nije ni cudno da nas nisu ni zvali.jer 3 od ohohoho trebalo je odabrat a bilo je cca 450 prijava.mozda
…prikaži još!a su te zvali a mi cemo u pon saznat ko su oni.
Iskreno draga cinjenica je da ce se na meni vise vidjet jer sam mrsavija kaj je je al mislik da jr ovo bad za tebe idealna prilika jer ces nAvic zeludac na manje i.iskreno dosta mi je mrsavih modela koji
…prikaži još! postaju mrsaviji.radije bi neki na kojem se vidi da je zaista debeo debeo model pa kako je skinula.npr slimmies reklama one vec i tad bile mrsave ps cisti.photoshop.i na ano begic se fajn vidi.zelim realnu osobu a ne neku kaj sam.photoshopirajju i lazu.mislim da bi ti u odnosu na manje na mj bazi izgubila i duplo vise kg.draga cross fingers i javiii
Porucila bih svim clanovima zdrave krave radije "jedite" juhe 2 puta dnevno po jedan susak a da 90% cini voda - lakse ce te tako smrsati nego konekakvim magicnim napicima, sejkovima itd. (vec ako ne zelite vjezbati) medjutim ako imate
…prikaži još! stomacine stvorit ce vam se kontra efekat smrsat ce te a koza objesiti ( nema te vjezbe koju ce tu kozu "poravnati) sem op.zahvata!. Ja sam tip osobe mrsava svugdje samo stomak izvaljen. Nije mi bilo druge vec kupiti traku za trcanje, sprava za trbusnjake i biciklo. Za 10.dana 6.kg smrsala! Izbacila secer, izbacila masnoce, izbacila svoju staru naviku hranjenja. Dorcak mi je 1-2 intergralna toasta uz caj ( s dva natren zasladjivaca). Rucak obavezno na kasku. vecere nema. Pijem kiselu vodu ( mineralnu vodu). Takav rezim ishrane meni je pomogao da smrsam 6.kg plus vjezbe. Potrosim dnevno 5000.kalorija a 7000 kalorija odgovara jednoj kili! Vjezbam 4-5. sati nekad 2-4 ali rezultati su tu. Protiv nadutosti pijem sensiu ( ne samo da ukloni nadotost vec ti i ocisti organizam (protjera te da imas da izvines mehku stolicu (proljev)). Neki ljudi govore ima jedna dijeta kao stvara plocice nema sanse bez znoja! Dijeta je tu da se drzite rezima ishrane da se ne prejedate. UZ pomoc dijete mozete par kila smrsati, oni koji nemaju stomacine oni mogu. Medjutim, ovi koji imaju vjerujte javit ce vam se kontra efekat smrsat ce te sa objesenom kozom! Kazu ima bolnicka dijeta kao preporucuje se samo osobama koji ce smrsati 20-30.kg sad vi racunajte fakat mrsate ali ostane objesena koza! Kazu strije se ne mogu ukloniti bez op.zahvata mogu ali uz vjezbu! Najveci unos kalorija covjek ne svjesno unosi putem ovih sokova za razmucivanje. Tu je kalorijska bomba a da niste svjesni.
sa kojeg su vas broja jučer zvali? meni se baterija istrošila i kada sam je napunila vidim 2 propuštena poziva sa nepoznatog broja.Možda su me zvali a nisu me mogli dobiti :-(
Bok curke, evo da se i ja malo javim i onako uletim.... Iskreno, sada sam pročitala da su rezultati navodno sutra iako sam se ja pomirila s činjenicom da nisam izabrana jer sam na razgovoru shvatila da već počinju s
…prikaži još! ponedjeljkom. No kako bilo da bilo, ja sam prvo iznenađena što su me uopće izabrali u uži dio, a drugo oduševljena sam Anom Begić i ostalim curkama koje su bile tamo. Toliko jednostavne, simpatične i baš smo se lijepo nasmijale. Ana me oduševila svojim izgledom jer izgleda fantastično iako moram priznati da je moj cilj i da bi bila presretna da dođem na njezino kako je izgledala prije korištenja Nupa.
Eto, svima od srca želim sreću, a one koje izaberu neka stvarno ozbiljno iskoriste danu priliku i svima nama pokažu da su uz Nupo ostvarile barem dio svojim sna.... Pozdrav svima :-*
hahaha chupko,i ja ...ma da i ne upadnem nekako mi lakse kad znam da sam se prijavila...ono me s prijavom izludjivalo...ispisala sam obrazac 20-ak puta! ;)
Mršavi uz Nupo!
Komentari 162
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.