Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
odlicni proizvodiiii, ja na njima tjedan dana, ajme srece kad sam vidjela ovu priliku, ovo je cure prilika koja se ne propusta.imate i na facebooku njihovu stranicu.odite tam.cut cete nase price ljudi koji volimo nupo.da znate kaj ovim dobivate ne
…prikaži još! bi ni sekunde razmisljale vec odmah na link i sve upisat kaj treba. zaista se moze zivjet, kretat i radit i ovo je dosta.a cm idu dolje skupa s kilama.
@snejska dijete od 5.godina zna sta je hemikalija i zna da se kiselinama ne smije prilaziti. Zao mi je sto spadas mejdu osobe koje nista ne mogu bez hemije! Zasto vjezbati kada mogu kljukati tablete i mrsati. zar ne? Medjutim
…prikaži još! to je ipak hemija. Jer nema te biljke koja topi salo i koja cini cuda! Znaci ako nema biljke ako je to vec zdrava kravica 10000000 puta objasnila kaj ti spominjes da je to na prirodnoj bazi? Ta hemija koju ti pijes ima isti sastojak kao Fatt burner. Ukucaj na google...fol prirodna baza a sama hemija. Nista ne vjezbas a salo se topi. Nakon par mjeseci budu ko tokrilni ormar i svako im kriv.
@snejska zaboravih ti napisati imas na netu stranicu http://www.kakosmrsati.com/ lik objasnjava vjezbice kalorije bla bla. vrhunac se temelji na nekom sejku koji se pije 1-2 puta na dan gdje unosis samo 200kalorija... sta je kvaka? Ni tu ne moze bez
…prikaži još! hemije! Ako je na prirodnoj bazi neka mi neko to dokaze!
I kazu zdravo da covjek unese do 200kalorija! Na onoj drugoj stranici procitala sam iskustva ljudi koji kada su dostigli zeljenu tezinu rekli cim sam prestao/la uzimati "zdravi obrok" ( s obzirom da je doticni Dusan reklamirao zdrav obrok)udebljao/la sam
…prikaži još! se. Dusan nije njima nista odg. Samo ih je blokirao! Drugo sta sam procitala jeste da je bilo naroda koji se zalio na zeludac - mislis da im je Dusan nesta odg? BLOKIRAO ih je! Sad nagradno pitanje da li je to profesionalnost? Ok je sto je Dusan prikazao sebe kako je izgledao, kako sada izgleda. Medjutim osobe koji su sumnjali u obrok rekao im je jedan "profesionalac": " Dobro, onda ces ti spadati medju one koji se nikad nece rijesiti svojih masnih naslaga!"
Ako mi ne vjerujete otidjite i uclanite se. Da vidite da lik reklamira hemiju i da oni koji u to sumnjaju ili zale se ili ih vrijedja ili blokira!
Znaci u 95% price upravo si potvrdila moju pricu! Drugo, ucini mi uslugu Jedi kao sto si navikla ali izbaci NUPO! Budi iskrena i drzi se toga par sedmica, pljuni me budes li smrsala onoliko koliko si mrsala konzumirajuci NUPO!
…prikaži još!! Ti da si DOBRO mrsala na prirodnoj bazi NUPO ti nebi bio potreban!
Trece : ono sto si rekla da ti ne ubacujem rijeci u usta ( za NUPO) ti rece da sam ti ja strpala u usta da je na prirodnoj bazi. Ok vec ako sama kazes, priznajes da nije na prirodnoj bazi..moje pitanje NA KAKVOJ JE ONDA? PRIZNAJES DA JE HEMIJA!
Nadam se da si se prijavila cvijetak.btw pametno zboris.a kaj se okusa nupo tice ajme da nesto mize biti tako fino nisam mogla ni zamislit.spojit ugodno s korisnim jednostavno neodoljivo ;)
Pa bolje je kupovati skuplju ali domacu hranu nego vec ako govorite o pesticidima i hemiji na vocu i povrcu. Ja narucujem od zene sa sela jaja, mlijeko i sir (sada) medjutim kada je lijeto onda i voce i povrce.
…prikaži još! Danas je tesko naci nekoga ko se ne sluzi hemijom hem radi krupnoce drugo radi boljeg prirasta. Medjutim oni koji se ne sluze hemijom danas imaju najvise klijenata!
Jedna moja rodjaka zavrsila je farmaciju i hajde ona je objasnjavala tako neke stvari sta su ucili na faxu i zena prica ovo mlijeko sto serviraju u tetrapaku kao zdravo i domace to je samo boja i voda i aroma. Ono mlijeko sto vidjamo nj.one cisterne na tockovima sto idu po selima to mlijeko preradjuju u sireve i najskuplje ih prodaju a seljanima otkupljuju DOMACE MLIJEKO PO NAJNIZOJ CIJENI! Tarhanu pravim sama, tjestjelinu opcenito... kupujem psenicu i kukuruz meljem i tako se hranimo (ja i moj muz). Druga stvar sto se tice nj. mesa u prodavnicama ja licno kupujem samo sa onom oznakom halal. Znam da zivotinje nisu brutalno ubijane i znam da nece "svasta" zaklati niti uvaliti (kao sto drugi rade)...
Samo bih porucila da npr kod jajeta pogledaju koliko se zumance zuti kod prirodnog jajeta a kako se zumance haman ha pa sto nije zacrnilo kod ovih farma gdje kljukaju koke sa hormonima samo da vise jaja dadnu a boli nekog briga koliko je to zdravo.
Takodjer rodjaka koja je studirala pricala je da ovi sto nemaju halal cetifikate kod svakog je nesta nadjeno u mesu sto ukazuje da su ih kljukali nekakvim hormonima rasta samo da od npr teleta bude za mjesec dana ogroman vo (ili krava) i da ga kolju. Zato ako ce te da slusate vas organizam kupujte sta je zdravo makar i skuplje a domace.
Keti evo ja prek moba sad probala i iste sekunde.mi otvorio da de mogu prijavit.ne kuuim gdje.je.problem al sve je.moguce ;). Javi ak.si uspjela.probaj prek.google chrome.il sl
Mršavi uz Nupo!
Komentari 162
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.