Komentari 162

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    chupko
    ajme ja ne pamtim jesam li ikad bila ovoliko nestrpljiva :-) svakih pet minuta dolazim na kravicu vidjeti ima li išta novo...
    Zdrava1987
    Ja nikad nebi mogla da jedem/pijem nesta ako ne znam sastojke. ovdje bih porucila ljudima da ne kupuju cajeve u onim "filter-vrecicama" 90% vam prasine serviraju. Radije u apoteci ili kod travara domace uzmite. Skuplje ali makar znate sta konzumirate.
  • Default avatar -
    roma
    ne znam nista o Nupo proizvodima, pa o njima necu nista ni napisati. Ali zamolila bi odgovor od svih ovdje dal mislite da je normalno za odraslu osobu, da citiram iz clanka: '' ...Nupo dijetalna prehrana u vrlo niskoenergetskoj dijeti …prikaži još!
  • Default avatar -
    snjeska83
    Helenu i sanelu znam iz grupe i vec se radujemo njihovim uspjesima ;). Tu smo da smo.si.podrska i ne sumnjam da ce.bit odlicne
  • Default avatar -
    snjeska83
    https://www.facebook.com/groups/546491538694847/ ovo je grupa nupoljupci, postoji vise od mj dana, ima nas skoro 40-ak. neki su na nupu neki nisu, neki se savjetuju al ono najvaznije je da smo si potpora, pa ako ko zeli nek slobodno dodje. skidat kg …prikaži još!
  • Default avatar -
    promasenislucaj
    smrc, mene nisu ..mi STARIJE dobi nismo zanimljivi .... :(
  • Default avatar -
    ciciko
    hvala mexico83 :*
  • Default avatar -
    lovrinjogaucho
    Držim si fige....bit ću sretnija a onda i svi oko mene!
  • Default avatar -
    snjeska83
    Cuj draga njih desetak iz moje grupe jos nitko nije zvao al cuj jucer su odradeni na desetci ljudi pa nije ni cudno da nas nisu ni zvali.jer 3 od ohohoho trebalo je odabrat a bilo je cca 450 prijava.mozda …prikaži još!
  • Default avatar -
    snjeska83
    Iskreno draga cinjenica je da ce se na meni vise vidjet jer sam mrsavija kaj je je al mislik da jr ovo bad za tebe idealna prilika jer ces nAvic zeludac na manje i.iskreno dosta mi je mrsavih modela koji …prikaži još!
    Zdrava1987
    Porucila bih svim clanovima zdrave krave radije "jedite" juhe 2 puta dnevno po jedan susak a da 90% cini voda - lakse ce te tako smrsati nego konekakvim magicnim napicima, sejkovima itd. (vec ako ne zelite vjezbati) medjutim ako imate …prikaži još!
  • Default avatar -
    ciciko
    čeka se,čeka
  • Default avatar -
    vanja1982
    sa kojeg su vas broja jučer zvali? meni se baterija istrošila i kada sam je napunila vidim 2 propuštena poziva sa nepoznatog broja.Možda su me zvali a nisu me mogli dobiti :-(
    Zdrava__Krava
    Dragi moji, prijave su gotove, sretno svima!
  • Default avatar -
    natka0511
    Bok curke, evo da se i ja malo javim i onako uletim.... Iskreno, sada sam pročitala da su rezultati navodno sutra iako sam se ja pomirila s činjenicom da nisam izabrana jer sam na razgovoru shvatila da već počinju s …prikaži još!
  • Default avatar -
    vanja1982
    pa ne mogu vjerovatu!!! čini mi se da sam propustila svoju šansu!mislim da su me zvali a nisam se mogla javiti. :-(((((
  • Default avatar -
    ketic34
    hahaha chupko,i ja ...ma da i ne upadnem nekako mi lakse kad znam da sam se prijavila...ono me s prijavom izludjivalo...ispisala sam obrazac 20-ak puta! ;)
    Helena1411
    :(( mene nisu zvali..ocito moji razlozi nisu bili dovoljni....:'(
  • Default avatar -
    mexico83
    Baš me zanima prema ćemu se odlučivalo tko ide u drugi krug.
    erika78
    Mene zanima jeli itko odabran ili se to još čeka.
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.