Komentari 162

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zdrava1987
    Radije cu se znojiti nego placati skupu hemiju
    Zdrava1987
    Radije cu se znojiti nego placati skupu hemiju..jos treba zeludac da mi ode..
  • Default avatar -
    snjeska83
    odlicni proizvodiiii, ja na njima tjedan dana, ajme srece kad sam vidjela ovu priliku, ovo je cure prilika koja se ne propusta.imate i na facebooku njihovu stranicu.odite tam.cut cete nase price ljudi koji volimo nupo.da znate kaj ovim dobivate ne …prikaži još!
  • Default avatar -
    tom8jerry
    bravo :)
  • Default avatar -
    Ena95
    Jednostavno je preskupo..
    Zdrava1987
    @snejska dijete od 5.godina zna sta je hemikalija i zna da se kiselinama ne smije prilaziti. Zao mi je sto spadas mejdu osobe koje nista ne mogu bez hemije! Zasto vjezbati kada mogu kljukati tablete i mrsati. zar ne? Medjutim …prikaži još!
    Zdrava1987
    @snejska zaboravih ti napisati imas na netu stranicu http://www.kakosmrsati.com/ lik objasnjava vjezbice kalorije bla bla. vrhunac se temelji na nekom sejku koji se pije 1-2 puta na dan gdje unosis samo 200kalorija... sta je kvaka? Ni tu ne moze bez …prikaži još!
    Zdrava1987
    I kazu zdravo da covjek unese do 200kalorija! Na onoj drugoj stranici procitala sam iskustva ljudi koji kada su dostigli zeljenu tezinu rekli cim sam prestao/la uzimati "zdravi obrok" ( s obzirom da je doticni Dusan reklamirao zdrav obrok)udebljao/la sam …prikaži još!
  • Default avatar -
    dadek78
    A kaj kad se prestane s dijetom? Ne učite ljude zdravom načinu prehrane koji im ostaje do kraja života, već muzete lovu za kratkotrajne rezultate.
    Zdrava1987
    Znaci u 95% price upravo si potvrdila moju pricu! Drugo, ucini mi uslugu Jedi kao sto si navikla ali izbaci NUPO! Budi iskrena i drzi se toga par sedmica, pljuni me budes li smrsala onoliko koliko si mrsala konzumirajuci NUPO! …prikaži još!
  • Default avatar -
    snjeska83
    i koliko nas se je prijavilo :)
  • Default avatar -
    snjeska83
    Nadam se da si se prijavila cvijetak.btw pametno zboris.a kaj se okusa nupo tice ajme da nesto mize biti tako fino nisam mogla ni zamislit.spojit ugodno s korisnim jednostavno neodoljivo ;)
  • Default avatar -
    snjeska83
    Shake 12kom je 170,42"kom500kn.juhe mislin da su ko shake cijene 12kom.imas sve na nupo fejsu
    Zdrava1987
    Pa bolje je kupovati skuplju ali domacu hranu nego vec ako govorite o pesticidima i hemiji na vocu i povrcu. Ja narucujem od zene sa sela jaja, mlijeko i sir (sada) medjutim kada je lijeto onda i voce i povrce. …prikaži još!
  • Default avatar -
    snjeska83
    Sustav kockica je odlican i ja ga koristim.a Kaj se tice prirodnisti ko mi garantira opcenito bila hrana s placa il iz ducana da ni puno kemije.
    Helena1411
    izaberitee menee :D u 6 mjesecu mi je maturalna većer i želim bit mršava do tad :((
  • Default avatar -
    snjeska83
    Jos jedan dan ko ce docekat hihi.helena ti si tako mlada.koliko mos imat godina.ah da je meni ta mlaoist i ova pamet hihi.nek nan je sretno svima
  • Default avatar -
    ketic34
    Ja se od jučer pokušavam prijaviti ali bezuspješno :(
  • Default avatar -
    snjeska83
    Keti evo ja prek moba sad probala i iste sekunde.mi otvorio da de mogu prijavit.ne kuuim gdje.je.problem al sve je.moguce ;). Javi ak.si uspjela.probaj prek.google chrome.il sl
    erika78
    Mene zanima jeli itko odabran ili se to još čeka.
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.