Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Draga Zdrava1987, proizvodi se mogu naručiti u BIH. U tom se slučaju posiljka šalje iz Slovenije, a troškovi transporta, carine i sanitarnog pregleda iznose cca 70 EUR, tako da vas 1-mjesečni paket dođe 207 EUR + 70 EUR = 277
…prikaži još!77 EUR. Ukoliko želite naručiti javite se na mail: infohr@nupo.si ili u call centar 01/550 3500.
Pozdrav
Cuj draga a kaj je u zivotu normalno.najmanje je normalno kaj smo se zdebljali ko prasci il bar ja.ovdje mi je najvaznijo da sadrzi sve proteine,minerale i vitamine.mislim da je na kraju krajeva ipak to najvaznije bar meni.nema idealnog rjesenja.ak
…prikaži još! vjezbas pored nupa pojedes dodatni konkretni obrok i to je to.ja vjezbam vec par mj.na zdravijoj sam prehrani i.otkd sam ubacaila nupo pogotovo popodne i navecer kad mi kriticno kg idu dolje a ja nisam gladna
Ahahah foxi.ja vec oguglala.danas je moj rodjendan i ima da sam na njeg mislim i uzivam.ak sudjeno.sudjeno i bok.al kuzim te.takva sam bila do danas ahaha
ja sam isprobala razne dijete,ali kilogrami bi se vratili duplo, nupo proizvode sam isprobala na degustaciji i kupila si za tjedan dana i jako sam zadovoljna ali zbog financija malo mi je preskupo,prijavila sam se na natjecaj i nadam se
…prikaži još! da cu biti izabrana,jer od velike mi je vaznosti
Cure pa par postova dolje vam.pise da zbog jako velike navale budu tek tijekom ovog tjedna znali koga ce odabrat za razgovor.znaci cekamo,mucimo se i grizemo ;).a od tih kaj su pizvanibodabrat ce 3.zamislite to kao razgovor za posao.
imala sam 134 kad sam išla u bolnicu ,kad sam rodila i došla doma 128 ,i to sam do sad skinulaod 8 mjeseca ,s tim da sam vježbala svaki dan po sat vremena i korigirala sam prehranu,a sad iamm još
…prikaži još! toliko za skinuti pa bi bila happy da mogu probat sa ovim
Znaci u 95% price upravo si potvrdila moju pricu! Drugo, ucini mi uslugu Jedi kao sto si navikla ali izbaci NUPO! Budi iskrena i drzi se toga par sedmica, pljuni me budes li smrsala onoliko koliko si mrsala konzumirajuci NUPO!
…prikaži još!! Ti da si DOBRO mrsala na prirodnoj bazi NUPO ti nebi bio potreban!
Trece : ono sto si rekla da ti ne ubacujem rijeci u usta ( za NUPO) ti rece da sam ti ja strpala u usta da je na prirodnoj bazi. Ok vec ako sama kazes, priznajes da nije na prirodnoj bazi..moje pitanje NA KAKVOJ JE ONDA? PRIZNAJES DA JE HEMIJA!
Mršavi uz Nupo!
Komentari 162
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.