Komentari 162

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    ciciko
    snjeska83 potpisujem.
  • Default avatar -
    Lolaaa
    Uh, i ja stalno stišćem F5 i nadam se da ću osvojiti. Ovo mi jako treba. :(
    Zdrava__Krava
    Zbog velikog broja prijava, uži krug kandidata koje ćemo pozvati na razgovor ćemo znati tijekom idućeg tjedna. Sretno svima, tvoja Zdrava Krava
  • Default avatar -
    lovrinjogaucho
    Isčekivanje!!!!! Joj tako to želim!
  • Default avatar -
    snjeska83
    Ah ja izgaram da saznam hihi ak ne mogu iz ove koze vanka.dobro da sam u selidbi pa.kispi svugdje
  • Default avatar -
    snjeska83
    Ahaha mislila misli svugdje i ocito jesu ahahaha
    erika78
    kada će biti rezultati tko će biti sretnik
  • Default avatar -
    Branka91
    Ja sam se prijavila samo jednom jer mi je rečeno da je to dovoljno... Baš bi voljela ovo osvojiti i uvjeriti se da stvarno kilograme mogu skinuti i osjećati se lijepo kao nekada :D MRŠAVI UZ NUPO I NE OSJEĆAJ …prikaži još!
  • Default avatar -
    antero
    joj jedva čekam ......da me izvučete pa da i ja skinem suvišne kilograme napokon.....♥
    kraljicazg
    jel se zna kad ce rezultati ,baš bi voljela ovo probati ...
  • Default avatar -
    snjeska83
    Cure pa par postova dolje vam.pise da zbog jako velike navale budu tek tijekom ovog tjedna znali koga ce odabrat za razgovor.znaci cekamo,mucimo se i grizemo ;).a od tih kaj su pizvanibodabrat ce 3.zamislite to kao razgovor za posao.
  • Default avatar -
    ciciko
    čeka se,čeka
    Zdrava__Krava
    Sutra tijekom dana kandidate odabrane u uži krug pozvat ćemo na razgovor koji će se održati u petak od 12 do 17 sati. Tvoja Zdrava Krava
    erika78
    i ja bi da sam na popisu odabranih
    erika78
    živi bili pa vidjeli
    1andrej
    nindja mladi ce explodirati
  • Default avatar -
    promasenislucaj
    brojim sateeee,,minuteee...sekundeeeee
  • Default avatar -
    snjeska83
    Dan D je dosao.telefoni pripremljeni na dohvat ruke negdje.sretno nam svima.ak me i ne nazovu bit cu sretna zbog vas radi vas i ljubomorna al sretna hihi
  • Default avatar -
    hpaj
    uspjela sam zvali su me na razgovor,juuupppppiiiiii
    erika78
    Mene zanima jeli itko odabran ili se to još čeka.
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.