Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Ja sam se prijavila samo jednom jer mi je rečeno da je to dovoljno... Baš bi voljela ovo osvojiti i uvjeriti se da stvarno kilograme mogu skinuti i osjećati se lijepo kao nekada :D MRŠAVI UZ NUPO I NE OSJEĆAJ
…prikaži još!ĆAJ SE DEBELO, GLUPO :D
Cure pa par postova dolje vam.pise da zbog jako velike navale budu tek tijekom ovog tjedna znali koga ce odabrat za razgovor.znaci cekamo,mucimo se i grizemo ;).a od tih kaj su pizvanibodabrat ce 3.zamislite to kao razgovor za posao.
Dan D je dosao.telefoni pripremljeni na dohvat ruke negdje.sretno nam svima.ak me i ne nazovu bit cu sretna zbog vas radi vas i ljubomorna al sretna hihi
Mršavi uz Nupo!
Komentari 162
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.