Komentari 162

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    blazenasramek
    zainteresirana sam za nupo proizvode..... da li mi možete reći gdje ih mogu kupiti?
    Zdrava__Krava
    Zbog velikog broja prijava, uži krug kandidata koje ćemo pozvati na razgovor ćemo znati tijekom idućeg tjedna. Sretno svima, tvoja Zdrava Krava
  • Default avatar -
    snjeska83
    Sam dodjite ;)
  • Default avatar -
    Nuposavjetnik
    Draga Zdrava1987, proizvodi se mogu naručiti u BIH. U tom se slučaju posiljka šalje iz Slovenije, a troškovi transporta, carine i sanitarnog pregleda iznose cca 70 EUR, tako da vas 1-mjesečni paket dođe 207 EUR + 70 EUR = 277 …prikaži još!
    Zdrava1987
    Kada bi neko meni mogao garantovati da je na prirodnoj bazi i ja bih uzela!
  • Default avatar -
    snjeska83
    Ma ja i ostarila za 1godinu otkad je natjecaj otvoren ahaha od tolikog cekanja ;). Kaze se strpljen spasen hihi
  • Default avatar -
    1foxi
    vecer, ja sam nova I ISPRICAVAM SE STO OVAKO ULETAVAM i mene zanima dali je neko pitao kad ce se znati sretna 3 POBJEDNIKA
  • Default avatar -
    ciciko
    snješka83 o živa,živa..sve pomalo,a najviše žlica..jbg.
  • Default avatar -
    snjeska83
    Cuj draga a kaj je u zivotu normalno.najmanje je normalno kaj smo se zdebljali ko prasci il bar ja.ovdje mi je najvaznijo da sadrzi sve proteine,minerale i vitamine.mislim da je na kraju krajeva ipak to najvaznije bar meni.nema idealnog rjesenja.ak …prikaži još!
  • Default avatar -
    snjeska83
    Ahahah foxi.ja vec oguglala.danas je moj rodjendan i ima da sam na njeg mislim i uzivam.ak sudjeno.sudjeno i bok.al kuzim te.takva sam bila do danas ahaha
    marija0311
    ja sam isprobala razne dijete,ali kilogrami bi se vratili duplo, nupo proizvode sam isprobala na degustaciji i kupila si za tjedan dana i jako sam zadovoljna ali zbog financija malo mi je preskupo,prijavila sam se na natjecaj i nadam se …prikaži još!
  • Default avatar -
    snjeska83
    Cure pa par postova dolje vam.pise da zbog jako velike navale budu tek tijekom ovog tjedna znali koga ce odabrat za razgovor.znaci cekamo,mucimo se i grizemo ;).a od tih kaj su pizvanibodabrat ce 3.zamislite to kao razgovor za posao.
  • Default avatar -
    ciciko
    moj BMI je 49...,tako da sam najteža :(
    Zdrava__Krava
    Dragi moji, zbog velikog upita čitatelja, odlučili smo produžiti prijave do 31.1. do 10.00 h ujutro!
  • Default avatar -
    hpaj
    imala sam 134 kad sam išla u bolnicu ,kad sam rodila i došla doma 128 ,i to sam do sad skinulaod 8 mjeseca ,s tim da sam vježbala svaki dan po sat vremena i korigirala sam prehranu,a sad iamm još …prikaži još!
  • Default avatar -
    hpaj
    nadam se da nas ne zovu bezveze ,a sigurno nas ima puno pa će još onda od nas izabirat tko0 će dalje
  • Default avatar -
    snjeska83
    Shake 12kom je 170,42"kom500kn.juhe mislin da su ko shake cijene 12kom.imas sve na nupo fejsu
    marija0311
    ni ja nemogu docekati..... bole me oci gledajuci u mobitel i laptop... joj...ovo traje vjecnost
    Zdrava1987
    Znaci u 95% price upravo si potvrdila moju pricu! Drugo, ucini mi uslugu Jedi kao sto si navikla ali izbaci NUPO! Budi iskrena i drzi se toga par sedmica, pljuni me budes li smrsala onoliko koliko si mrsala konzumirajuci NUPO! …prikaži još!
    erika78
    Mene zanima jeli itko odabran ili se to još čeka.
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.