Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Erika mi mozemo sam zavidjet njina sto nismo na niihovom mjestu.svi bi se rado mjenjali s njima hihi.ima da skinu kg i ne razocaraju nas ljubomorne hahah.
I kazu zdravo da covjek unese do 200kalorija! Na onoj drugoj stranici procitala sam iskustva ljudi koji kada su dostigli zeljenu tezinu rekli cim sam prestao/la uzimati "zdravi obrok" ( s obzirom da je doticni Dusan reklamirao zdrav obrok)udebljao/la sam
…prikaži još! se. Dusan nije njima nista odg. Samo ih je blokirao! Drugo sta sam procitala jeste da je bilo naroda koji se zalio na zeludac - mislis da im je Dusan nesta odg? BLOKIRAO ih je! Sad nagradno pitanje da li je to profesionalnost? Ok je sto je Dusan prikazao sebe kako je izgledao, kako sada izgleda. Medjutim osobe koji su sumnjali u obrok rekao im je jedan "profesionalac": " Dobro, onda ces ti spadati medju one koji se nikad nece rijesiti svojih masnih naslaga!"
Ako mi ne vjerujete otidjite i uclanite se. Da vidite da lik reklamira hemiju i da oni koji u to sumnjaju ili zale se ili ih vrijedja ili blokira!
@dadek78 upravo tako.. ljudi koji nauce na konekakve dijete cesto im se javi JOJO ekekat. Nemaju granicu nemaju zdrav nacin razmisljanja. Kontaj eh sad cu na dijetu drzati se dijete par sedmica kada se dodje do idealne figure prestanu s
…prikaži još! dijetom ali NAVIKE ISHRANE ostale isle i odmah trpaj sve i svasta u se.
ja sam probala Nupo proizvode, i meni su skroz fini i zasitni, bolji su mi od hebalife, na kojem nisam mogla izdrzati nikako, jedino kaj su jako skupi!!! Ne bih se slozila da je neka kemija u njima, jer su
…prikaži još! napravljeni od protina i sirutke....a na kraju svega, pa jel nije kemija u svemu kaj kupimo?? Meso koje je staro 10 godina pa je našopano sa antb da bi bilo opce meso....koje kavi E-ovi se nalaze u svemu, od jugutra i mlijka pa do apsolutno svega, nema pakiranja na kojem ne pise sastav: bla bla bla i Exxx, Exyy....voce koje je spricano sa kojecim...i tako to....ak nemas neku kumicu na placu pa znas da su njene kokice dobro hranjene i da znas da joj mozes vjerovati i da to kaj kupis je pravo domace pile...isto tak i za pajceka, ovo kaj se kupi u konzumu ili sparu ili tak negdi, ko zna kolko je to meso staro i cime je sve cjepljeno i kolko puta je odmrznuzo i smrznuto....TAK DA JE KEMIJA U SVEMU KAJ KUPIS
Slazem se da bi se doslo do dobre linije da se i vjezbati treba, ali racunica je jako jednostavna, ak potrosis vise nego uneses u organizam onda bus i gubil kile!!!! Dabe ici u teretanu na uru vremena a pojesti 3000kcl(pogotovo u namirnicama koje nisu zdrave)....pa nes nikad nis skinul....
Meni su NUPO proizvodi skupi ali jako fini, jaaako, jako
Keti evo ja prek moba sad probala i iste sekunde.mi otvorio da de mogu prijavit.ne kuuim gdje.je.problem al sve je.moguce ;). Javi ak.si uspjela.probaj prek.google chrome.il sl
ako su to kriteriji onda bi ja trebala upasti ,jer samo da kazem,pretila sam :( i to sve nakon trudnoce,u trudnoci dobila 7 kila a nakon trudnoce 4* toliko,uzasno,isprobala sto dijeta i taman kad se ponadam da ide sve se
…prikaži još! vrati duplo.... nupo sam probala i uistinu djeluje i ne vraca se ali mi je nazalost to preskupo i zato bi voljela upasti zbog sebe i zbog zdravlja
nisam se uspjela prijaviti ni preko google croma ni preko ničega...razočarana sam užasno...možda i ne bi upala ali grozno mi je što nisam dobila priliku....:(
Vazno je imat volju i skinut i odrzat tezinu.uzalud i nupo ak ti ne odluxis hihi.mala ak vec nisi a vjerojatno i jesi na nupo fejsu dodji tam hihi.i sretnoooo.ja sam imala i 40kn viska s trudnocom hiji.ostala debela trudna
…prikaži još! ahaha.sad sam na 83 i manje.dobila il ne javi mi se na fejsu ak trebas potporu
Mršavi uz Nupo!
Komentari 162
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.