Komentari 162

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    ciciko
    idem i ja...,zvali me :)
  • Default avatar -
    mexico83
    četitam :)
  • Default avatar -
    mexico83
    ciciko ti si najviše zaslužila s obzirom na ITM... i moj je jako velik al ipak manji nego tvoj.. nadam se da će tebe i izabrati. Sretno!
  • Default avatar -
    promasenislucaj
    smrc, mene nisu ..mi STARIJE dobi nismo zanimljivi .... :(
  • Default avatar -
    ciciko
    hvala mexico83 :*
  • Default avatar -
    ketic34
    mene nitko nije zvao :( a s obzirom da sam u dubrovniku nisam se previse ni nadala....sto juznije to tuznije :( ali curke neizmjerno mi je drago zbog vas drzim vam fige i sretno!!!!! :*
  • Default avatar -
    hpaj
    imala sam 134 kad sam išla u bolnicu ,kad sam rodila i došla doma 128 ,i to sam do sad skinulaod 8 mjeseca ,s tim da sam vježbala svaki dan po sat vremena i korigirala sam prehranu,a sad iamm još …prikaži još!
  • Default avatar -
    vanja1982
    sa kojeg su vas broja jučer zvali? meni se baterija istrošila i kada sam je napunila vidim 2 propuštena poziva sa nepoznatog broja.Možda su me zvali a nisu me mogli dobiti :-(
  • Default avatar -
    hpaj
    mene su zvali sa ovog broja 099 815 3644
    Helena1411
    :(( mene nisu zvali..ocito moji razlozi nisu bili dovoljni....:'(
    erika78
    Sada sam tek vidjela da su već izabrali opet nisam imala sreće.
  • Default avatar -
    Martina_vg
    Curke... Meni se to čini jako skupo i ako si date malo truda, odete u trgovinu, planirate si objede živjeti ćete zdravo i nečete se kljukati kemijom. Ja sam skinula 10kg sa 5 obroka dnevno. Naravno to su bili manji …prikaži još!
  • Default avatar -
    hpaj
    ej curke sam da se malo uključim bila sam odustala kad nisu zvali,ali kad su nazvali da sam izbrana od toliko kandidata bila sam happy imam problema sa kilama stalno a najviše se to nakupilo u dvije trudnoće, do sad …prikaži još!
    marija0311
    ni ja nemogu docekati..... bole me oci gledajuci u mobitel i laptop... joj...ovo traje vjecnost
  • Default avatar -
    snjeska83
    cuj draga, ja idem u teretanu 4, nekad 5x tjedno, i uz to sam na zdravoj hrani i shaekovima.shake jedva popijem koliko je zaistan i fin i zaista mi zamijeni obroke. oni coko bar iako su malo skuplji zaista zasite …prikaži još!
  • Default avatar -
    ketic34
    hahaha chupko,i ja ...ma da i ne upadnem nekako mi lakse kad znam da sam se prijavila...ono me s prijavom izludjivalo...ispisala sam obrazac 20-ak puta! ;)
  • Default avatar -
    snjeska83
    btw kaj se zeluca tice, on mi nikad bolje a probava mi jos bolja tak da ti to ne igra vodu. ak imas dokaze da utjece lose na zeludac molim te daj mi i ja cu reci ok imala si …prikaži još!
    Zdrava1987
    Ja sam bez ikakvih hemikalija smrsala 6.kg bez diijete za 10.dana (vozila samo biciklo). Ovdje bi se trebao preferirati prirodan nacin mrsavljenja a ne neki sa hemikalijama jos ti ode zeludac. dobijes odg.figuru sutra placaj na hiljada da ti zeludac normalno radi
    Zdrava1987
    Porucila bih svim clanovima zdrave krave radije "jedite" juhe 2 puta dnevno po jedan susak a da 90% cini voda - lakse ce te tako smrsati nego konekakvim magicnim napicima, sejkovima itd. (vec ako ne zelite vjezbati) medjutim ako imate …prikaži još!
    erika78
    Mene zanima jeli itko odabran ili se to još čeka.
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.