Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
mene nitko nije zvao :( a s obzirom da sam u dubrovniku nisam se previse ni nadala....sto juznije to tuznije :( ali curke neizmjerno mi je drago zbog vas drzim vam fige i sretno!!!!! :*
imala sam 134 kad sam išla u bolnicu ,kad sam rodila i došla doma 128 ,i to sam do sad skinulaod 8 mjeseca ,s tim da sam vježbala svaki dan po sat vremena i korigirala sam prehranu,a sad iamm još
…prikaži još! toliko za skinuti pa bi bila happy da mogu probat sa ovim
sa kojeg su vas broja jučer zvali? meni se baterija istrošila i kada sam je napunila vidim 2 propuštena poziva sa nepoznatog broja.Možda su me zvali a nisu me mogli dobiti :-(
Curke... Meni se to čini jako skupo i ako si date malo truda, odete u trgovinu, planirate si objede živjeti ćete zdravo i nečete se kljukati kemijom. Ja sam skinula 10kg sa 5 obroka dnevno. Naravno to su bili manji
…prikaži još!ji obroci i kombinirala sam hranu.
Nije lako ja radim i weekendima. Hranu si pripremam dan ranije.
Mc Donalds? Zašto ne? Pa ima i tamo zelena salata sa sniclom unutra. Pa to nema ništa kalorija.Naravno ako ne prelijete umak po salati!
I zapamtite... Ako jedete tako stalno svaki 7-8 dan si možete priuštiti i pizzu.
Nema ništa od "proizvoda" jer vama će pizza i dalje mirišati.
To je moje mišljenje.
ej curke sam da se malo uključim bila sam odustala kad nisu zvali,ali kad su nazvali da sam izbrana od toliko kandidata bila sam happy imam problema sa kilama stalno a najviše se to nakupilo u dvije trudnoće, do sad
…prikaži još! sam skinula 25 kg i malo više ,ali imam barem još toliko i više za skinut,pružila mi se prilika i iskoristit ću to maksimalno,a vi druge curke budite nam podrška jer i same znate kako je teško kad se boriš sa kilama... Veliki pozdrav <3
cuj draga, ja idem u teretanu 4, nekad 5x tjedno, i uz to sam na zdravoj hrani i shaekovima.shake jedva popijem koliko je zaistan i fin i zaista mi zamijeni obroke. oni coko bar iako su malo skuplji zaista zasite
…prikaži još! da jedva jedes. cuj ak se ne potrudis i ne ulozis u sebe onda ne mos nist ni ocekivat.da se moze gubit kile sam od znojenja billo bi super al ja sam misljenja da je 70% zdrava prehrana, 20% vjezbanje a 10% dajem na nas koji moramo biti ustrajni.ne moze jedno bez drugoga, sve je vazno,al prehrana je definitivno najvaznija.ovak sam sigurna da jedem hranu koja ima dovoljno vitamina, minerala i ostlih vaznih stvari da ne nabrajam.da se moze lako skinut svi bi bili twiggy kaj ne
hahaha chupko,i ja ...ma da i ne upadnem nekako mi lakse kad znam da sam se prijavila...ono me s prijavom izludjivalo...ispisala sam obrazac 20-ak puta! ;)
btw kaj se zeluca tice, on mi nikad bolje a probava mi jos bolja tak da ti to ne igra vodu. ak imas dokaze da utjece lose na zeludac molim te daj mi i ja cu reci ok imala si
…prikaži još! pravo,a ne ovako pricat bez temelja. nije ni to u redu da znas. iskreno ni vjezbat covjece po tvojoj logici ne bi covjek smio jer svako malo cujes joj koljena mi otisla ovo mi oslo od vjezbanja itd itd. nije njima od vjezbanja oslo ko vjezbanja vec od tog sto ne znaju kvalitetno vjezbat. ista stvar i za hranu ak ne jedes kvalitetno normalno da unistis zeludac.
Ja sam bez ikakvih hemikalija smrsala 6.kg bez diijete za 10.dana (vozila samo biciklo). Ovdje bi se trebao preferirati prirodan nacin mrsavljenja a ne neki sa hemikalijama jos ti ode zeludac. dobijes odg.figuru sutra placaj na hiljada da ti zeludac normalno radi
Porucila bih svim clanovima zdrave krave radije "jedite" juhe 2 puta dnevno po jedan susak a da 90% cini voda - lakse ce te tako smrsati nego konekakvim magicnim napicima, sejkovima itd. (vec ako ne zelite vjezbati) medjutim ako imate
…prikaži još! stomacine stvorit ce vam se kontra efekat smrsat ce te a koza objesiti ( nema te vjezbe koju ce tu kozu "poravnati) sem op.zahvata!. Ja sam tip osobe mrsava svugdje samo stomak izvaljen. Nije mi bilo druge vec kupiti traku za trcanje, sprava za trbusnjake i biciklo. Za 10.dana 6.kg smrsala! Izbacila secer, izbacila masnoce, izbacila svoju staru naviku hranjenja. Dorcak mi je 1-2 intergralna toasta uz caj ( s dva natren zasladjivaca). Rucak obavezno na kasku. vecere nema. Pijem kiselu vodu ( mineralnu vodu). Takav rezim ishrane meni je pomogao da smrsam 6.kg plus vjezbe. Potrosim dnevno 5000.kalorija a 7000 kalorija odgovara jednoj kili! Vjezbam 4-5. sati nekad 2-4 ali rezultati su tu. Protiv nadutosti pijem sensiu ( ne samo da ukloni nadotost vec ti i ocisti organizam (protjera te da imas da izvines mehku stolicu (proljev)). Neki ljudi govore ima jedna dijeta kao stvara plocice nema sanse bez znoja! Dijeta je tu da se drzite rezima ishrane da se ne prejedate. UZ pomoc dijete mozete par kila smrsati, oni koji nemaju stomacine oni mogu. Medjutim, ovi koji imaju vjerujte javit ce vam se kontra efekat smrsat ce te sa objesenom kozom! Kazu ima bolnicka dijeta kao preporucuje se samo osobama koji ce smrsati 20-30.kg sad vi racunajte fakat mrsate ali ostane objesena koza! Kazu strije se ne mogu ukloniti bez op.zahvata mogu ali uz vjezbu! Najveci unos kalorija covjek ne svjesno unosi putem ovih sokova za razmucivanje. Tu je kalorijska bomba a da niste svjesni.
Mršavi uz Nupo!
Komentari 162
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.