Komentari 162

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    snjeska83
    Draga mozda ti je do veze.i.zbog slike steka.ajd javi si uspjela
  • Default avatar -
    1foxi
    draga snjeska SRETAN TI RODENDAN I UZIVAJ,bila sam malo vani,pa me evo opet,al nista...a ko je dobio nek mu je sa srecom,STA VISE RECI :D
  • Default avatar -
    snjeska83
    sretno curke koje ste dobileeee.valjda cemo saznat danas :)
  • Default avatar -
    lovrinjogaucho
    Držim si fige....bit ću sretnija a onda i svi oko mene!
    Zdrava1987
    Pa bolje je kupovati skuplju ali domacu hranu nego vec ako govorite o pesticidima i hemiji na vocu i povrcu. Ja narucujem od zene sa sela jaja, mlijeko i sir (sada) medjutim kada je lijeto onda i voce i povrce. …prikaži još!
  • Default avatar -
    ketic34
    Ja imam volju i super krenem a onda me kuhanje ukucanima totalno ubije u pojam :( Sigurna sam da bi uz drustvo i nadzor bila mrak! I da netko sprema samo za mene uh...sto bi to bilo super...Nupo je prava …prikaži još!
  • Default avatar -
    snjeska83
    odlicni proizvodiiii, ja na njima tjedan dana, ajme srece kad sam vidjela ovu priliku, ovo je cure prilika koja se ne propusta.imate i na facebooku njihovu stranicu.odite tam.cut cete nase price ljudi koji volimo nupo.da znate kaj ovim dobivate ne …prikaži još!
  • Default avatar -
    Martina_vg
    Curke... Meni se to čini jako skupo i ako si date malo truda, odete u trgovinu, planirate si objede živjeti ćete zdravo i nečete se kljukati kemijom. Ja sam skinula 10kg sa 5 obroka dnevno. Naravno to su bili manji …prikaži još!
  • Default avatar -
    snjeska83
    jos 3 dana prijaveeeee, jedva cekam :)
  • Default avatar -
    1foxi
    memrem vise,pojest cu sve nokte od nestrpljenja,kog su zvali nek stavi obavijest MOOOOLIIIM VAAAS,HVAALLLAA <3 :D
    Zdrava1987
    Ja sam bez ikakvih hemikalija smrsala 6.kg bez diijete za 10.dana (vozila samo biciklo). Ovdje bi se trebao preferirati prirodan nacin mrsavljenja a ne neki sa hemikalijama jos ti ode zeludac. dobijes odg.figuru sutra placaj na hiljada da ti zeludac normalno radi
  • Default avatar -
    Nuposavjetnik
    Dragi svi, pokusat cu odgovoriti na neka pitanja koja su se pojavila u diskusiji. Nupo proizvodi su nacinjeni od proteina soje i mlijeka te su obogaćeni vitaminima, mineralima i vlaknima. Imaju definiranu kalorijsku vrijednost sto je od kljucne važnosti u …prikaži još!
  • Default avatar -
    lovrinjogaucho
    Isčekivanje!!!!! Joj tako to želim!
  • Default avatar -
    snjeska83
    Hvala draga.ja da sam dobila svi bi znali al ove 3 nijedna sr ne bi javila i nas oslobodila cekanja.cure drage mogle ste bar fer bit i javit da ste dobile i same znate kak je mrsko cekqt.mi vise ne …prikaži još!
  • Default avatar -
    snjeska83
    Ajd super.drago mi da jesi.ne bi bilo fer da nisi hihi.nek nam je sa srecom hihi
  • Default avatar -
    tunjicka
    Kako ste skinuli 27 kg? Uz Nupo ili?
  • Default avatar -
    1foxi
    NEMREM,haha
  • Default avatar -
    snjeska83
    i koliko nas se je prijavilo :)
  • Default avatar -
    snjeska83
    navijamo za curkeee
  • Default avatar -
    snjeska83
    jos 3 dana prijaveeeee, jedva cekam :)
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.