Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
ja sam isprobala razne dijete,ali kilogrami bi se vratili duplo, nupo proizvode sam isprobala na degustaciji i kupila si za tjedan dana i jako sam zadovoljna ali zbog financija malo mi je preskupo,prijavila sam se na natjecaj i nadam se
…prikaži još! da cu biti izabrana,jer od velike mi je vaznosti
Draga Zdrava1987, proizvodi se mogu naručiti u BIH. U tom se slučaju posiljka šalje iz Slovenije, a troškovi transporta, carine i sanitarnog pregleda iznose cca 70 EUR, tako da vas 1-mjesečni paket dođe 207 EUR + 70 EUR = 277
…prikaži još!77 EUR. Ukoliko želite naručiti javite se na mail: infohr@nupo.si ili u call centar 01/550 3500.
Pozdrav
Napokon sam uspjea jeeeeeeee!!!!Curke hvala na savjetima i podršci :**** neka nam je sa srećom! Hvala Zdravoj kravi na pruženoj prilici....Hvala svima!:*
ako su to kriteriji onda bi ja trebala upasti ,jer samo da kazem,pretila sam :( i to sve nakon trudnoce,u trudnoci dobila 7 kila a nakon trudnoce 4* toliko,uzasno,isprobala sto dijeta i taman kad se ponadam da ide sve se
…prikaži još! vrati duplo.... nupo sam probala i uistinu djeluje i ne vraca se ali mi je nazalost to preskupo i zato bi voljela upasti zbog sebe i zbog zdravlja
Iskreno draga cinjenica je da ce se na meni vise vidjet jer sam mrsavija kaj je je al mislik da jr ovo bad za tebe idealna prilika jer ces nAvic zeludac na manje i.iskreno dosta mi je mrsavih modela koji
…prikaži još! postaju mrsaviji.radije bi neki na kojem se vidi da je zaista debeo debeo model pa kako je skinula.npr slimmies reklama one vec i tad bile mrsave ps cisti.photoshop.i na ano begic se fajn vidi.zelim realnu osobu a ne neku kaj sam.photoshopirajju i lazu.mislim da bi ti u odnosu na manje na mj bazi izgubila i duplo vise kg.draga cross fingers i javiii
jaoooooo još ništa?????? budu tu objavili ili svakoga posebno? Mozda su vec odabrali ili preko vikenda budu radili izbor? ufff meni je ovo gore neg Bingo čekati :)
Upravo sam pročitala da od svih kandidata koji dođu izaberu 3 :( Ajoj neće me valjda razočarati,sad sam se zaista zagrijala.Nikada ništa nisam osvojila pa sam baš happy.
i ja isto do sad sam skinula 27 kg i još trbam toliko,pa fakat bi bila jako jako haqppy da uđem u taj krug,i tebi želim isto da uspiješ.. daj mi reci točno gdje to treba doć jer pola nisam
…prikaži još! čula mali mi je nekaj cendrao tak da nisam ziher... hvala
I mene su zvali i jos jednu curu koju znan.dodjite na fejs u grupu nupoljupci pridruzite nam se.u slobistini je razgovor.fejsaj me za adresu.necemo jqvno.snjezana svajcer
Mršavi uz Nupo!
Komentari 162
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.