Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Pa bolje je kupovati skuplju ali domacu hranu nego vec ako govorite o pesticidima i hemiji na vocu i povrcu. Ja narucujem od zene sa sela jaja, mlijeko i sir (sada) medjutim kada je lijeto onda i voce i povrce.
…prikaži još! Danas je tesko naci nekoga ko se ne sluzi hemijom hem radi krupnoce drugo radi boljeg prirasta. Medjutim oni koji se ne sluze hemijom danas imaju najvise klijenata!
Jedna moja rodjaka zavrsila je farmaciju i hajde ona je objasnjavala tako neke stvari sta su ucili na faxu i zena prica ovo mlijeko sto serviraju u tetrapaku kao zdravo i domace to je samo boja i voda i aroma. Ono mlijeko sto vidjamo nj.one cisterne na tockovima sto idu po selima to mlijeko preradjuju u sireve i najskuplje ih prodaju a seljanima otkupljuju DOMACE MLIJEKO PO NAJNIZOJ CIJENI! Tarhanu pravim sama, tjestjelinu opcenito... kupujem psenicu i kukuruz meljem i tako se hranimo (ja i moj muz). Druga stvar sto se tice nj. mesa u prodavnicama ja licno kupujem samo sa onom oznakom halal. Znam da zivotinje nisu brutalno ubijane i znam da nece "svasta" zaklati niti uvaliti (kao sto drugi rade)...
Samo bih porucila da npr kod jajeta pogledaju koliko se zumance zuti kod prirodnog jajeta a kako se zumance haman ha pa sto nije zacrnilo kod ovih farma gdje kljukaju koke sa hormonima samo da vise jaja dadnu a boli nekog briga koliko je to zdravo.
Takodjer rodjaka koja je studirala pricala je da ovi sto nemaju halal cetifikate kod svakog je nesta nadjeno u mesu sto ukazuje da su ih kljukali nekakvim hormonima rasta samo da od npr teleta bude za mjesec dana ogroman vo (ili krava) i da ga kolju. Zato ako ce te da slusate vas organizam kupujte sta je zdravo makar i skuplje a domace.
Ja imam volju i super krenem a onda me kuhanje ukucanima totalno ubije u pojam :( Sigurna sam da bi uz drustvo i nadzor bila mrak! I da netko sprema samo za mene uh...sto bi to bilo super...Nupo je prava
…prikaži još! stvar za mene sve na gotovo,a onda bi tata preuzeo kuhinju po svakom pitanju hihihi ;)
odlicni proizvodiiii, ja na njima tjedan dana, ajme srece kad sam vidjela ovu priliku, ovo je cure prilika koja se ne propusta.imate i na facebooku njihovu stranicu.odite tam.cut cete nase price ljudi koji volimo nupo.da znate kaj ovim dobivate ne
…prikaži još! bi ni sekunde razmisljale vec odmah na link i sve upisat kaj treba. zaista se moze zivjet, kretat i radit i ovo je dosta.a cm idu dolje skupa s kilama.
Curke... Meni se to čini jako skupo i ako si date malo truda, odete u trgovinu, planirate si objede živjeti ćete zdravo i nečete se kljukati kemijom. Ja sam skinula 10kg sa 5 obroka dnevno. Naravno to su bili manji
…prikaži još!ji obroci i kombinirala sam hranu.
Nije lako ja radim i weekendima. Hranu si pripremam dan ranije.
Mc Donalds? Zašto ne? Pa ima i tamo zelena salata sa sniclom unutra. Pa to nema ništa kalorija.Naravno ako ne prelijete umak po salati!
I zapamtite... Ako jedete tako stalno svaki 7-8 dan si možete priuštiti i pizzu.
Nema ništa od "proizvoda" jer vama će pizza i dalje mirišati.
To je moje mišljenje.
Ja sam bez ikakvih hemikalija smrsala 6.kg bez diijete za 10.dana (vozila samo biciklo). Ovdje bi se trebao preferirati prirodan nacin mrsavljenja a ne neki sa hemikalijama jos ti ode zeludac. dobijes odg.figuru sutra placaj na hiljada da ti zeludac normalno radi
Dragi svi, pokusat cu odgovoriti na neka pitanja koja su se pojavila u diskusiji. Nupo proizvodi su nacinjeni od proteina soje i mlijeka te su obogaćeni vitaminima, mineralima i vlaknima. Imaju definiranu kalorijsku vrijednost sto je od kljucne važnosti u
…prikaži još!sti u procesu mršavljenja. Riječ je o danskom proizvodu iza kojeg stoji 30 kliničkih studija. Dakle, istraživanja su rađena upravo s Nupo proizvodima i ona su ukazala na njihovu korist kod skidanja kilograma. Proizvodi su registrirani kao hrana za posebne prehrambene potrebe čime su strogo kontrolirani. Svi sastojci su također u skladu sa propisima. Sto se tice "prirodnosti" ovisi što se smatra prirodnim. Primjerice Nupo proizvodi su obojeni beta-karotenom. To je prirodni pigment iz skupine karotenoida kakav nalazimo npr. u mrkvi. Čini li to proizvod prirodnim ili su prirodne samo namirnice?
Postavljeno je i pitanje sto nakon koristenja Nupo proizvoda odnosno uči li Nupo pravilnim prehrambenim navikama. Dakle, Nupo je razvio tzv. sustav kockica koji se može pogledati na njihovoj fb: stranicihttp://issuu.com/lekarnar.com/docs/nupo_sustav_kockica_hr?mode=window&backgroundColor=%23222222
Poanta je sustava da hrana s obzirom na kalorijsku vrijednost nosi određeni broj kockica (60 kcal = 1 kockica). Što je kaloričnija hrana, jasno nosi i veći broj kockica dok niskokalorična, a nutritivno vrijedna hrana nosi tek jednu kockicu. Osoba ima na raspolaganju ograničeni broj kockica i samim time se potiče unos kvlaitetnije hrane i dugoročno uči pravilnim prehrambenim navikama.
Nupo nudi još jednu veliku prednost, a to je savjetovanje s nutricionistima (na promocijama, telefonu i mailu), a mršavljenje uz podršku školovane stručne osobe je sigurno kvalitenije i pomaže u postizanju dugoročnih rezultata što je i najbitnije u svakom procesu mršavljenja.
Pozdrav
Hvala draga.ja da sam dobila svi bi znali al ove 3 nijedna sr ne bi javila i nas oslobodila cekanja.cure drage mogle ste bar fer bit i javit da ste dobile i same znate kak je mrsko cekqt.mi vise ne
…prikaži još! cekamo jer nema sanse da niste odabrane
Mršavi uz Nupo!
Komentari 162
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.