Komentari 162

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    nina0407
    Naravno da su sve zamjene često i prerađeni proizvodi i možda sadrže i aditive,ali to sve dobivamo i kroz ostalu hranu. Ovi zamjenski obroci olakšavaju dijetu zato što su niske kalorijske vrijednosti i nema brojanja kalorija. Kada se netko odluči …prikaži još!
  • Default avatar -
    ciciko
    divna si...iako mislim da ćeš ti imati više sreće.U kratko vrijeme biti ćeš na idealnoj kilaži,a to super reklama
  • Default avatar -
    Lolaaa
    Uh, i ja stalno stišćem F5 i nadam se da ću osvojiti. Ovo mi jako treba. :(
  • Default avatar -
    tunjicka
    Rekli su Oreškovićeva ulica u Sloboštini 6h/1.
  • Default avatar -
    Branka91
    Ja sam se prijavila samo jednom jer mi je rečeno da je to dovoljno... Baš bi voljela ovo osvojiti i uvjeriti se da stvarno kilograme mogu skinuti i osjećati se lijepo kao nekada :D MRŠAVI UZ NUPO I NE OSJEĆAJ …prikaži još!
  • Default avatar -
    mexico83
    četitam :)
  • Default avatar -
    ketic34
    Napokon sam uspjea jeeeeeeee!!!!Curke hvala na savjetima i podršci :**** neka nam je sa srećom! Hvala Zdravoj kravi na pruženoj prilici....Hvala svima!:*
    kraljicazg
    jel se zna kad ce rezultati ,baš bi voljela ovo probati ...
  • Default avatar -
    snjeska83
    btw kaj se kemije tice, duso sve oko nas je kemija btw nazalost, i priroda je kemija hihi.vise ni na placu nisi ziher kaj kupujes
    erika78
    Sada sam tek vidjela da su već izabrali opet nisam imala sreće.
  • Default avatar -
    snjeska83
    Ciciko pa kak si ti uopce i ziva.ja sa 27.7 sam pretila a ti skoro duplo.ajajaj.definiticno ood hitno moras to rjesavat.kak si toliko dobila uopce.hormoni.trudnoce.il kaj.
    Zdrava1987
    @snejska zaboravih ti napisati imas na netu stranicu http://www.kakosmrsati.com/ lik objasnjava vjezbice kalorije bla bla. vrhunac se temelji na nekom sejku koji se pije 1-2 puta na dan gdje unosis samo 200kalorija... sta je kvaka? Ni tu ne moze bez …prikaži još!
  • Default avatar -
    mexico83
    Čestitam :) i zavidim ;) otkud ste i koliko imate kila ako nije tajna?
    Zdrava1987
    Radije cu se znojiti nego placati skupu hemiju..jos treba zeludac da mi ode..
  • Default avatar -
    snjeska83
    I mene su zvali i jos jednu curu koju znan.dodjite na fejs u grupu nupoljupci pridruzite nam se.u slobistini je razgovor.fejsaj me za adresu.necemo jqvno.snjezana svajcer
  • Default avatar -
    snjeska83
    Ah bilo bi super da se zna hihi.vjerojatno po tezini,zelji covjeka da skine i bude uporan jer na kraju krajeva vazno je da covjek bude zdrav i s manje kg.je treba.im netko tko je lijen i bu fusal hihi.zato ce …prikaži još!
  • Default avatar -
    snjeska83
    Cuj btw i meni se.prvi dan.dugo ucitavalo pa pricekaj
    1andrej
    nindja mladi ce explodirati
  • Default avatar -
    hpaj
    baš sam razočarana ne zbog toga kaj me nisu zvali nego sam se opet uvjerila da je to sve jedno veliko sranje i laž za sva ta sranja koja trebaš kupit ,ja cijeli mjesec živim sa punim frižiderom povrča i …prikaži još!
  • Default avatar -
    ciciko
    a kolko nas se prijavilo?
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.