Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Naravno da su sve zamjene često i prerađeni proizvodi i možda sadrže i aditive,ali to sve dobivamo i kroz ostalu hranu. Ovi zamjenski obroci olakšavaju dijetu zato što su niske kalorijske vrijednosti i nema brojanja kalorija. Kada se netko odluči
…prikaži još! na taj način ishrane,odvoji izvjesna sredstva,onda se i pridržava. U tome je caka a i jednostavnije je nego svakodnevno osmišljavati jelovnike. Iz tog se razloga oni koji si to mogu priuštiti odlučuju na taj način mršavljenja. Ja jako pazim na ishranu i svakodnevno kuham zdrave obroke ali znam ponekad uzeti zamjenski obrok-proteine ili spirulteinu. Nupo nisam probala ali bih volila 7dana zamjeniti sve obroke. Čula sam da je hrana preukusna. Neću se prijaviti jer nemam poseban višak kilograma pa neka iskoriste oni kojima je potrebnije. Zna li netko koliko koštaju pripravci?
Ja sam se prijavila samo jednom jer mi je rečeno da je to dovoljno... Baš bi voljela ovo osvojiti i uvjeriti se da stvarno kilograme mogu skinuti i osjećati se lijepo kao nekada :D MRŠAVI UZ NUPO I NE OSJEĆAJ
…prikaži još!ĆAJ SE DEBELO, GLUPO :D
Napokon sam uspjea jeeeeeeee!!!!Curke hvala na savjetima i podršci :**** neka nam je sa srećom! Hvala Zdravoj kravi na pruženoj prilici....Hvala svima!:*
Ciciko pa kak si ti uopce i ziva.ja sa 27.7 sam pretila a ti skoro duplo.ajajaj.definiticno ood hitno moras to rjesavat.kak si toliko dobila uopce.hormoni.trudnoce.il kaj.
@snejska zaboravih ti napisati imas na netu stranicu http://www.kakosmrsati.com/ lik objasnjava vjezbice kalorije bla bla. vrhunac se temelji na nekom sejku koji se pije 1-2 puta na dan gdje unosis samo 200kalorija... sta je kvaka? Ni tu ne moze bez
…prikaži još! hemije! Ako je na prirodnoj bazi neka mi neko to dokaze!
I mene su zvali i jos jednu curu koju znan.dodjite na fejs u grupu nupoljupci pridruzite nam se.u slobistini je razgovor.fejsaj me za adresu.necemo jqvno.snjezana svajcer
Ah bilo bi super da se zna hihi.vjerojatno po tezini,zelji covjeka da skine i bude uporan jer na kraju krajeva vazno je da covjek bude zdrav i s manje kg.je treba.im netko tko je lijen i bu fusal hihi.zato ce
…prikaži još! prvo bit razgovori jer papir trpi svasta a u razgovoru s covjekom neke stvari i vidis.moje skromno misljenje.nest tipa razgovoru za posao
baš sam razočarana ne zbog toga kaj me nisu zvali nego sam se opet uvjerila da je to sve jedno veliko sranje i laž za sva ta sranja koja trebaš kupit ,ja cijeli mjesec živim sa punim frižiderom povrča i
…prikaži još!i svega normalnoga i ostatak moje familije,a očito sam se prijeavila na krivi izbor,valjda su bile u pitanju manekenke
Mršavi uz Nupo!
Komentari 162
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.