Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Cuj draga njih desetak iz moje grupe jos nitko nije zvao al cuj jucer su odradeni na desetci ljudi pa nije ni cudno da nas nisu ni zvali.jer 3 od ohohoho trebalo je odabrat a bilo je cca 450 prijava.mozda
…prikaži još!a su te zvali a mi cemo u pon saznat ko su oni.
cure bila na razgovoru, treba prevelika ajaj, ak nista bar sam imala priliku :). curke mene su zvali s fiksnog ak se dobro sjecam. nek nam je svima danas sretno a sam ce 3 biti sretnice :). ko zeli nek
…prikaži još! dodje u grupu nupoljupci na fejsu tam sam ja i jos prek 30ak cura.podrska smo si u skidanju kg. pa ak vam treba jedna slobodno navratite :). ak nista bar sam anu begic vidjela.steta sto ju nisam za onu fajn crvenu haljinu upitala gdje ju je nabavila.mrak zgledi zena bas mraak
Ja sam danas bila na razgovoru i svi su bili jako simpatični... mene zanima dali je netko pitao kada možemo očekivati konačnu odluku i kako će nam javiti - ja sam bila pod tolikom tremom da sam zaboravila pitati :)
https://www.facebook.com/groups/546491538694847/ ovo je grupa nupoljupci, postoji vise od mj dana, ima nas skoro 40-ak. neki su na nupu neki nisu, neki se savjetuju al ono najvaznije je da smo si potpora, pa ako ko zeli nek slobodno dodje. skidat kg
…prikaži još! kg u drustvu plus savjeti mnogo je lakse
Mogu se ja pridružiti vašoj grupi na fejsu, iako ne žnjopam nupo, ono da vidim iskustva itd :) malo mi je skup jer sam studentica bez redovnih primanja, ali tko zna možda kapne kakav posao pa da skupljam iskustva u vašem društvu :)
Mršavi uz Nupo!
Komentari 162
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.