Komentari 162

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    mexico83
    Baš me zanima prema ćemu se odlučivalo tko ide u drugi krug.
  • Default avatar -
    1foxi
    bila jucer na razgovoru,al niko se ne javlja jos,dali su se kome javili,da mi drugi nismo na iglama... :D HVALA...
  • Default avatar -
    snjeska83
    Cuj draga njih desetak iz moje grupe jos nitko nije zvao al cuj jucer su odradeni na desetci ljudi pa nije ni cudno da nas nisu ni zvali.jer 3 od ohohoho trebalo je odabrat a bilo je cca 450 prijava.mozda …prikaži još!
  • Default avatar -
    vanja1982
    pa ne mogu vjerovatu!!! čini mi se da sam propustila svoju šansu!mislim da su me zvali a nisam se mogla javiti. :-(((((
  • Default avatar -
    snjeska83
    cure bila na razgovoru, treba prevelika ajaj, ak nista bar sam imala priliku :). curke mene su zvali s fiksnog ak se dobro sjecam. nek nam je svima danas sretno a sam ce 3 biti sretnice :). ko zeli nek …prikaži još!
  • Default avatar -
    snjeska83
    mislila sam trema ajajaj. ah stalno grijesim ajaja hihi
  • Default avatar -
    Antares19
    Ja sam danas bila na razgovoru i svi su bili jako simpatični... mene zanima dali je netko pitao kada možemo očekivati konačnu odluku i kako će nam javiti - ja sam bila pod tolikom tremom da sam zaboravila pitati :)
  • Default avatar -
    snjeska83
    Ak te danas sutra ne zovu onda nisi dobila.jer u pon bi trebalo startat tak je jedna cura rekla
  • Default avatar -
    1foxi
    vecer, ja sam nova I ISPRICAVAM SE STO OVAKO ULETAVAM i mene zanima dali je neko pitao kad ce se znati sretna 3 POBJEDNIKA
  • Default avatar -
    snjeska83
    cuj ak te nazovu danas il suttra onda si jedna od njih bar ja tak mislim logicno je jer starta se od pon, tak je rekla jedna od natjecateljica
  • Default avatar -
    snjeska83
    a kaj se tice nazivanja mislim da vas nisu zvali, jer jedna curka valjda krivo broj napisala pa ju mailali da dodje. ak vam ovo kaj pomaze
  • Default avatar -
    snjeska83
    https://www.facebook.com/groups/546491538694847/ ovo je grupa nupoljupci, postoji vise od mj dana, ima nas skoro 40-ak. neki su na nupu neki nisu, neki se savjetuju al ono najvaznije je da smo si potpora, pa ako ko zeli nek slobodno dodje. skidat kg …prikaži još!
  • Default avatar -
    Antares19
    Mogu se ja pridružiti vašoj grupi na fejsu, iako ne žnjopam nupo, ono da vidim iskustva itd :) malo mi je skup jer sam studentica bez redovnih primanja, ali tko zna možda kapne kakav posao pa da skupljam iskustva u vašem društvu :)
  • Default avatar -
    snjeska83
    Joj draga cemu pitanja sam dodjii
  • Default avatar -
    1foxi
    i ja bi se pridruzila ako mogu <3
  • Default avatar -
    snjeska83
    Sam dodjite ;)
  • Default avatar -
    snjeska83
    sretno curke koje ste dobileeee.valjda cemo saznat danas :)
  • Default avatar -
    1foxi
    da cim prijeeee,,, :D
  • Default avatar -
    snjeska83
    Ma ja i ostarila za 1godinu otkad je natjecaj otvoren ahaha od tolikog cekanja ;). Kaze se strpljen spasen hihi
  • Default avatar -
    1foxi
    memrem vise,pojest cu sve nokte od nestrpljenja,kog su zvali nek stavi obavijest MOOOOLIIIM VAAAS,HVAALLLAA <3 :D
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.