Komentari 308

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    mp1
    Divan je logo kojim se ova kozmetička tvrtka predstavlja:"Ljubav prema prirodi,u suradnji s znanošću pretvorena u ljepotu." Željela bih ovaj poklon paket jer smatram da bi mi ova blagodat kozmetike podarila bolji završetak,a još ljepši početak iduće godine. Zašto? Zato …prikaži još!
  • Default avatar -
    Nenche
    Ja bi željela ovaj poklon paket za svoj 62. rođendan kojeg slavim 28.11.2011.
  • Default avatar -
    ombra
    katarina53g umag! ja bi željela osvojiti paket prirodne kozmetike iz razloga što nisam u mogučnosti si priuštiti taka poklon jer sam u invalidskoj mirovini i mirovina mi je jako mala, oboljela sam od raka dojke i terapija kemoi zraćenje učinili …prikaži još!
  • Default avatar -
    happymeal
    VOLJELA BIH DA BAŠ JA DOBIJEM PAKET PRIRODNE KOZMETIKE JER BOLUJEM OD PSORIJAZE I KAO ŠTO SAM PROČITALA U OVOJ KOZMETICI IMA SOLI MRTVOGA MORA A DOKAZANO JE DA POMAŽU U NJEZI PSORIJATIČNE KOŽE,A SAMA SI JU NE MOGU PRIUŠTITI...
  • Default avatar -
    antoniakrava
    e ovako!posto inace nemam srece u tim nagradnim igrama i cisto sumljam da cete odabrati bas mene, barem cu bit toliko skromna i zamoliti vas da mi posaljete testere od kozmetike da je isprobam,ako vam nije problem! takoder cu tada …prikaži još!
  • Default avatar -
    seka13
    Hm, vrlo jednostavno...Volim prirodu, živim na selu i uživam prirodu i svim prirodnim stvarima koji pomažu meni da budem zdrava i prirodna..kreme ne mogu sama proizvoditi ali tu ćete mi vi pomoći..Hvala
  • Default avatar -
    mamamaja7
    Od nedavno imamo u kuci malu bebu koja nam je cijeli zivot okrenula naglavacke, tako da bi mi ovaj predivan poklon paket jaaako dobro dosao.. vratio bi me malo u normalu i dao mi motivaciju da se posvetim sebi.. Dojim …prikaži još!
  • Default avatar -
    Inchy
    Pogledala sam članak, i sviđa mi se nagrada, lijepo od vas što dajete tako dobre proizvode. I baš ih ima puno u paketu. Mislim da bi meni dobro došao paket, jer sam baš istrošila neke proizvode koje koristim, i trebaju …prikaži još!
  • Default avatar -
    dinata
    Moja kčer obožava Vašu stranicu.pa je i mene nagovorila,da Vam se pridružim.Stvarno sam oduševljena jer imate puno zanimljivih tema,koja mene interesiraju.Volim prirodnu kozmetiku jer me vrača u moje mlade dane,kada neka druga nije ni postojala,stoga se toplo preporučam za ovu nagradu!
  • Default avatar -
    asisko
    Ovo bi bio idealan poklon za jrednu od mojih sestra koju volim najviše na svijetu!Obožava sve što je prirodno a sa tim sam je ja zarazila:)))))Priroda je lijek i samo je to dovoljno!
  • Default avatar -
    hanny
    Imam 24 godine i student sam. Do sada sam isprobala sve moguće kreme,ali nisam našla onu koja me oduševljava! Htjela bi probati nešto prirodno i kvalitetno za svoju kožu.
  • Default avatar -
    Svijesnost
    zato sto sam tek rodila divno malo bice i treba mi poklon da nahranim dusu i lice, proizvodima iz Zelene trgocine-Bottege verde. I zato sto vas LIJEPO MOLIM:)
    Tinna7
    Čitajući članak, odlučila sam igrati igru jer imam vrlo osjetljivu kožu lica i skoro svaka krema koju sam koristila nije mi baš odgovarala. Voljela bih probati ove proizvode da se i sama uvjerim da mogu naći najbolje za sebe. Čula …prikaži još!
  • Default avatar -
    SJMG
    Više baš i nisam mlada pa mislim da sve ono što je priroda pokvarila jedino prirodnom kozmetikom mogu popraviti tako da sam idealna za dobiti poklon.
    gregori
    Voljela bih dobiti ovu kozmetiku jer patim od alergije i moja koža burno reagira na sve osim prirodnih prirodnih sastojaka
  • Default avatar -
    koalica77
    „Godina 2050. Kako smo spasili našu Zemlju Iako je bilo potrebno uložiti puno napora i promjena u navikama ljudi uspjeli smo u naumu da živimo u skladu sa prirodom i da spasimo Zemlju od daljnjeg propadanja. U zadnjih nekoliko desetljeća, …prikaži još!
  • Default avatar -
    martim
    za dobar savjet o zdravlju pitamo baku o njenim prirodnim lijekovima... za dobar duh izadjemo van u setnju kroz prirodu.. sa prijateljima i sa partnerom najvise uzivamo kada smo prirodni.. tako nam i prirodna kozmetika pomaze da budemo u svakoj …prikaži još!
  • Default avatar -
    mirjanamiriam
    Do sada sam probala nekoliko krema za lice, još više losiona za tijelo, ali nisam našla one koji odgovaraju mojoj koži. Često mi se nakon nanošenja kreme pojavljuju prištići i stvaraju sliku kao da ne brinem o svom licu. Voljela …prikaži još!
  • Default avatar -
    Malal
    ...vjerujem da sve te prirodne stvarčice jako dobro djeluju na kožu lica i tijela! A budući da sam ja u "blaženom stanju" kad je potrebna intenzivna njega kože, samo pravi priodni proizvodi dolaze u obzir!! I bila bih presretna da …prikaži još!
  • Default avatar -
    dedobroje
    Imam jako osjetljivu i suhu kožu osjetljivu na hladnoću i vjetar i čini mi se da bi mi ova prirodna kozmetika savršeno odgovarala, pogotovo sad kad sam trudna i ova bujica hormona mom tenu i nije baš naklonjena ;) sve …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.