Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Divan je logo kojim se ova kozmetička tvrtka predstavlja:"Ljubav prema prirodi,u suradnji s znanošću pretvorena u ljepotu." Željela bih ovaj poklon paket jer smatram da bi mi ova blagodat kozmetike podarila bolji završetak,a još ljepši početak iduće godine. Zašto? Zato
…prikaži još! Zato jer čitajući ovaj tekst,ostala sam opčinjena ponajprije ljepotom toskanskog grada gdje je osnovana tvrtka.Obožavam prirodnu kozmetiku i baš poput Bottega Verde,gajim ljubav prema prirodi!
Na njihovoj stranici pronašla sam zaista raznoraznu kozmetiku koje bi svako žensko biće rado poželjelo,pa tako i ja.Kokos,orhideja,šipak,argan,badem,...,baš sve što ja obožavam,a PRIRODA nam sve to daje i zato je trebamo poštivati i cijeniti! Ovo je blagodat za moju kožu!!!
katarina53g umag! ja bi željela osvojiti paket prirodne kozmetike iz razloga što nisam u mogučnosti si priuštiti taka poklon jer sam u invalidskoj mirovini i mirovina mi je jako mala, oboljela sam od raka dojke i terapija kemoi zraćenje učinili
…prikaži još!li su svoje lice mi se od bola i brige nabrzinu osušila lice mi je ispijeno od lijekova svakodnevno putovanje u rijeku iz umaga učinili su svoje umor ,lijekovi i bol uništili su mi cijlo tjelo željela bi malo usporiti starost obnoviti kožu lica grudi i cijelog tijela zato ako mi želite pokloniti malo sreče onda mi poklonite i malo nade da če se tim tretmanima moje lice i tjelo malo oporaviti srdačan pozdrav
VOLJELA BIH DA BAŠ JA DOBIJEM PAKET PRIRODNE KOZMETIKE JER BOLUJEM OD PSORIJAZE I KAO ŠTO SAM PROČITALA U OVOJ KOZMETICI IMA SOLI MRTVOGA MORA A DOKAZANO JE DA POMAŽU U NJEZI PSORIJATIČNE KOŽE,A SAMA SI JU NE MOGU PRIUŠTITI...
e ovako!posto inace nemam srece u tim nagradnim igrama i cisto sumljam da cete odabrati bas mene, barem cu bit toliko skromna i zamoliti vas da mi posaljete testere od kozmetike da je isprobam,ako vam nije problem! takoder cu tada
…prikaži još!da moci komentirati kvalitetu vasih proizvoda te imati o cemu pisati ovdje na vasim stranicama! nadam se da me razumijete!srdacan pozdrav!
Hm, vrlo jednostavno...Volim prirodu, živim na selu i uživam prirodu i svim prirodnim stvarima koji pomažu meni da budem zdrava i prirodna..kreme ne mogu sama proizvoditi ali tu ćete mi vi pomoći..Hvala
Od nedavno imamo u kuci malu bebu koja nam je cijeli zivot okrenula naglavacke, tako da bi mi ovaj predivan poklon paket jaaako dobro dosao.. vratio bi me malo u normalu i dao mi motivaciju da se posvetim sebi.. Dojim
…prikaži još! pa izbjegavam kozmetiku sa kemikalijama i raznim dodatcima, pa bi ovo bila savrsena alternativa :)
Pogledala sam članak, i sviđa mi se nagrada, lijepo od vas što dajete tako dobre proizvode. I baš ih ima puno u paketu. Mislim da bi meni dobro došao paket, jer sam baš istrošila neke proizvode koje koristim, i trebaju
…prikaži još! mi novi. Oduvijek sam htjela probati prirodne proizvode, ali nisam imala priliku. Mlada sam, i htjela bih na vrijeme zaštititi svoju kožu, a ovdje vidim ima proizvoda za cijelo tijelo. Nadam se nagradi. Hvala, i čestitam dobitnicama. :-)
Moja kčer obožava Vašu stranicu.pa je i mene nagovorila,da Vam se pridružim.Stvarno sam oduševljena jer imate puno zanimljivih tema,koja mene interesiraju.Volim prirodnu kozmetiku jer me vrača u moje mlade dane,kada neka druga nije ni postojala,stoga se toplo preporučam za ovu nagradu!
Ovo bi bio idealan poklon za jrednu od mojih sestra koju volim najviše na svijetu!Obožava sve što je prirodno a sa tim sam je ja zarazila:)))))Priroda je lijek i samo je to dovoljno!
Imam 24 godine i student sam. Do sada sam isprobala sve moguće kreme,ali nisam našla onu koja me oduševljava! Htjela bi probati nešto prirodno i kvalitetno za svoju kožu.
zato sto sam tek rodila divno malo bice i treba mi poklon da nahranim dusu i lice, proizvodima iz Zelene trgocine-Bottege verde. I zato sto vas LIJEPO MOLIM:)
Čitajući članak, odlučila sam igrati igru jer imam vrlo osjetljivu kožu lica i skoro svaka krema koju sam koristila nije mi baš odgovarala. Voljela bih probati ove proizvode da se i sama uvjerim da mogu naći najbolje za sebe. Čula
…prikaži još! sam da su proizvodi ove marke vrlo kvalitetni, pa bi se i sama htjela uvjeriti. Mlada sam i stalo mi je do izgleda, njegujem svoju kožu, pa mislim da bih trebala osvojiti ovaj paket. :)
„Godina 2050. Kako smo spasili našu Zemlju Iako je bilo potrebno uložiti puno napora i promjena u navikama ljudi uspjeli smo u naumu da živimo u skladu sa prirodom i da spasimo Zemlju od daljnjeg propadanja. U zadnjih nekoliko desetljeća,
…prikaži još!a, nakon što je čovjek postao svjestan načina na kojem šteti Zemlji a i samom sebi, poduzeti su važni koraci u tom pravcu. Uporaba solarne energije i energije vjetra, gradnja ekološki prihvatljivih domova, racionalno korištenje električne energije i vode, električni automobili i automobili na vodik, izbacivanja iz uporabe herbicida i pesticida u poljoprivredi i organski uzgoj voća, povrća i drugih poljoprivrednih sirovina samo su neki od primjera. Nagli razvoj tehnologije krajem 20. i početkom 21. stoljeća pomogao nam je u tom naumu. Ona je ugrađena u mnoge procese i strojeve koji nam danas pomažu da živimo u skladu s prirodom, u skladu sa samim sobom.
Jer bit življenja nije u uništavanju nego u stvaranju.
A kako kaže i slogan Bottege Verde „Ljubav prema prirodi, u suradnji sa znanošću pretvorena u ljepotu“ jer voljeti prirodu i živjeti u skladu s njom znači i voljeti sebe.“
Nadam se da to nije samo neka kratka SF priča...
za dobar savjet o zdravlju pitamo baku o njenim prirodnim lijekovima... za dobar duh izadjemo van u setnju kroz prirodu.. sa prijateljima i sa partnerom najvise uzivamo kada smo prirodni.. tako nam i prirodna kozmetika pomaze da budemo u svakoj
…prikaži još!koj od navedenih prilika prirodno lijepe..
Do sada sam probala nekoliko krema za lice, još više losiona za tijelo, ali nisam našla one koji odgovaraju mojoj koži. Često mi se nakon nanošenja kreme pojavljuju prištići i stvaraju sliku kao da ne brinem o svom licu. Voljela
…prikaži još! bih isprobati prirodnu kozmetiku. Ionako se sve češće okrećem prirodnim riješenjima. Bliže se blagdani i vrijeme darivanja i bilo bi lijepo dobiti poklon paket. Pogotovo jer ga ne bih prisvojila samo za sebe - dio paketa otišao bi i u sestrine ruke.
...vjerujem da sve te prirodne stvarčice jako dobro djeluju na kožu lica i tijela! A budući da sam ja u "blaženom stanju" kad je potrebna intenzivna njega kože, samo pravi priodni proizvodi dolaze u obzir!! I bila bih presretna da
…prikaži još!a se mogu okupati šamponom s ekstraktom badema, a zatim namazati baršunastom kremom za tijelo i uživati u egzotičnom mirisu kokosa !!!! :)
Imam jako osjetljivu i suhu kožu osjetljivu na hladnoću i vjetar i čini mi se da bi mi ova prirodna kozmetika savršeno odgovarala, pogotovo sad kad sam trudna i ova bujica hormona mom tenu i nije baš naklonjena ;) sve
…prikaži još! kreme mi se čine kao preagresivne a opet koža vapi za hidratacijom jer sam cijeli dan u zatvorenom grijanom prostoru koji jer zbog komplikacija moram strogo mirovat... Dali će me miris irisa opustiti? pošaljite nagradu pa ćemo vidjet
Prirodna kozmetika s mirisom Toskane
Komentari 308
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.