Komentari 308

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    summer
    Ovo su proizvodi za pravi mali kućni wellness i još k tome prirodni:))) Pravi lijek za ove zimske i pomalo depresivne dane,grrr. Loccitane,Lerbolario i svi ostali možete se sakriti jer dolazi BOTTEGA VERDE!!! …prikaži još!
  • Default avatar -
    Ana88N
    Obožavam losione,kremice, oduvijek se trackam,a ljudi se oko mene čude kako mekanu kožu imam, a ja njima velim pa jeste se sjetili da bi mogli poslije tuširanja cijelo tijelo namazati pa će i vama biti takva koža, mekana. Uglavnom otkad …prikaži još!
    volf86
    Moram priznati da do sada nisam bila upoznata sa filozofijom Bottega Verde kozmetike i čitajući ovaj članak sam se ugodno iznenadila. U zadnje sam vrijeme više počela paziti što nanosim na svoju kožu jer sam primjetila da je počela reagirati …prikaži još!
  • Default avatar -
    dariia2605
    zdravlje,zdravlje, zdravlje... kak da budem zdrava kad sam jadni student koji nema novaca za zdravu hranu, prirodnu kozmetiku i sve ostalo... da stvar bude bolja, faks je uskoro gotov, a to ujedno ne znaci da cu pocet zaradivat nego da …prikaži još!
  • Default avatar -
    snjezanaosijek
    Lijep pozdrav, Kako se nalazim u godinama kada trebam voditi računa prvenstveno o svom zdravlju što uključuje i vanjski izgled, svakako bih željela isprobati prirodnu kozmetiku. Kako je konkurencija svakodnevno jaka te se ne može pratiti, jer kozmetiku treba isorobati …prikaži još!
  • Default avatar -
    tihana979
    ...me gustaria... ...ich wurde zu gerne... ...jag vill... ...eu gostaria de.. ...je tien a... ...vorrei... ...zeljela bih...Bottega Verde :)
  • Default avatar -
    drenova
    Bilo bi dobro osvojiti ovaj paket za ženu jer bi se možda koja utakmica gledala bez komentara sa strane
    dora_84
    Čim sam pročitala naslov članka znala sam da trebam igrati igru jer moja mama obožava kozmetiku, a posebno poštuje onu prirodnu. Kao i većina žena, voli se brinuti o sebi i svom izgledu, ali mi joj nažalost ovakav poklon ne …prikaži još!
  • Default avatar -
    mala21_zg
    Isprobala sam mnoge proizvode, te na neke dobila alergijske reakcije. Htjela bih isprobati nešto novo na prirodnoj bazi da mi se koža više ne ljušti i da nije suha, pogotovo sad kad dolazi zima:)
  • Default avatar -
    sofyx
    volim i koristim samo prirodnu kozmetiku, a ovaj bi kompletic podjelila sa svojom kcerkom koja je rodila prije 3 mjeseca i jako bi joj dobro dosla prirodna njega !
  • Default avatar -
    vuckica
    Voljela bih jedan dan živjeti i jednu noć odsanjati kao vilinska princeza umotana u plašt Majke Prirode. Otpočinuti od ovoga svijeta neprirodnog u njenom toplom i mirisnom naručju. Vratiti se svojim korijenima i probuditi uspavana osjetila, nešto na što smo …prikaži još!
  • Default avatar -
    NeverMind
    Kako sam u 6. mjesecu trudnoće ne usudim se bas koristiti kozmeticke proizvode i bilo bi jako lijepo oraspoloziti kozu prirodnom kozmetikom.
  • Default avatar -
    emmasandra
    Aha... znači opet ja fulala... ne na face ovdje :)) Volim prirodnu kozmetiku i volila bi imat priliku isprobati i prirodnu kozmetiku Bottega Verde. Ovaj poklon paket toliko primamljivo zvuči da točno ne znam što bi od svega izdvojila. Potrebno …prikaži još!
    KikiDee
    Imam jako osjetljivu kožu s dosta nepravilnosti na licu. Probala sam dosta toga i nije mi ništa pomoglo. Probala sam jeftine preparate, a za skupe nemam novaca, pa se nadam da bi mi ovi proizvodi pomogli. Ako bi mi pomogli …prikaži još!
  • Default avatar -
    Lucija55
    Imam problematičnu kožu i još nisam našla pravi proizvod....stvarno mi ovo treba i nadam se da ću osvojiti. :D
  • Default avatar -
    Leonafairy
    Ja bih jako jako rado jedan Vaš paket, molim lijepo :) iako, ne razlikujem se baš puno od svih drugih dobrih žena na ovom portalu, zdrav i zeleni život, organska kozmetika, prirodna sredstva za čišćenje, puna kuća smućkanih kremica, gline …prikaži još!
  • Default avatar -
    clarsy
    Kozmetika je pomalo strana za moj pojam iz razloga sto je samo jedna krema pomagala mom licu i tijelu da bolje izgleda, bila je medicinska te se mogla koristiti samo 6 mj, nakon puno prekida i dugotrajnog/ dugogodisnjeg koristenja presla …prikaži još!
  • Default avatar -
    cvrcakli
    Imam izuzetno osjetljivu kožu na sastojke iz kozmetike koja se prodaje svuda (parabeni, aluminijeve sloli...). Sama istražujem po internetu kakvih sve proizvoda ima i uvijek prvo moram imati tester zbog reakcije. Rado bi probala nešto novo jer prirodna kozmetika je …prikaži još!
  • Default avatar -
    AJIVLIS
    Dobar dan, prvo htjela bih Vam zahvaliti na pruženoj prilici da osvojimo ove korisne i njegujuće proizvode.Vjerujem da svaka žena voli izgledati lijepo i njegovano no uz današnji užurbani život, posao, stres, brigu o djeci nikom baš ne preostaje puno …prikaži još!
  • Default avatar -
    LoDi
    Hvala lijepa što ste me primili u Zdravu kravu i omogućili da uz mnoštvo zanimljivih članaka sudjelujem i u nagradnoj igri. Imam trideset i nešto sitno godina, atopijski dermatitis kojim se borim godinama, dvoje prekrasne dječice u dobi od 3,5god. …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.