Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Ovo su proizvodi za pravi mali kućni wellness i još k tome prirodni:))) Pravi lijek za ove zimske i pomalo depresivne dane,grrr. Loccitane,Lerbolario i svi ostali možete se sakriti jer dolazi BOTTEGA VERDE!!!
…prikaži još! Loccitane,Lerbolario i svi ostali možete se sakriti jer dolazi BOTTEGA VERDE!!!
Obožavam losione,kremice, oduvijek se trackam,a ljudi se oko mene čude kako mekanu kožu imam, a ja njima velim pa jeste se sjetili da bi mogli poslije tuširanja cijelo tijelo namazati pa će i vama biti takva koža, mekana. Uglavnom otkad
…prikaži još!d znam za sebe preparativna kozmetika mi je bila na prvom mjestu, to je put do zdrave i lijepe kože ! Meni bi ti proizvodi super došli i bila bi sretna poput malog djeteta, pogotovo jer je u zadnjih par mjeseci suša u čepu :) Veliki pozdrav svima puseee ;)
Moram priznati da do sada nisam bila upoznata sa filozofijom Bottega Verde kozmetike i čitajući ovaj članak sam se ugodno iznenadila. U zadnje sam vrijeme više počela paziti što nanosim na svoju kožu jer sam primjetila da je počela reagirati
…prikaži još! na neprirodne sastojke. Sklona je perutanju, brzo se isušuje, naročito u ovo hladno vrijeme, crvenilo i zatezanje postali su mi glavni problemi. Nadam se da bi mi ova kozmetika mogla pomoći da vratim zdravlje svojoj koži jer ona je, zapravo, privo što pokazujemo, prije no što išta kažemo... Moja bi vam koža bila zahvalna na ovom divnom poklonu :)
zdravlje,zdravlje, zdravlje... kak da budem zdrava kad sam jadni student koji nema novaca za zdravu hranu, prirodnu kozmetiku i sve ostalo... da stvar bude bolja, faks je uskoro gotov, a to ujedno ne znaci da cu pocet zaradivat nego da
…prikaži još! se vracam doma roditeljima pustat korijenje na kaucu (nemaaaa posla za nas ekonomiste jer smo mi krivi za krizu!)... moj jadni otac vec je ocelavio jer financira zene, a nama zenama stalno nesto treba: šminkaaa, cipele, torbaaa, kremaaa (kvragu i zenska djeca)...nikad niceg dosta... pomognite mom ocu da nemora slusat dosadnu kcer koja kuka jer je u poststudentskoj depresiji...a meni pomozite da postanem malo vise zdrava, a malo manje krava...falaaa
Lijep pozdrav, Kako se nalazim u godinama kada trebam voditi računa prvenstveno o svom zdravlju što uključuje i vanjski izgled, svakako bih željela isprobati prirodnu kozmetiku. Kako je konkurencija svakodnevno jaka te se ne može pratiti, jer kozmetiku treba isorobati
…prikaži još!i a to je financijski nemoguće, svakako bih voljela isprobati Bottega Verde kozmetiku s obzirom na njezinu obećavajuću prezentaciju.
Čim sam pročitala naslov članka znala sam da trebam igrati igru jer moja mama obožava kozmetiku, a posebno poštuje onu prirodnu. Kao i većina žena, voli se brinuti o sebi i svom izgledu, ali mi joj nažalost ovakav poklon ne
…prikaži još!e možemo priuštiti.
Dakle, kako se bliži Božić, a time i Božićno darivanje , ako osvojim poklon paket, on ide ispod bora, u ime sestre, tate i mene, za našu dragu mamu i ženu!
Isprobala sam mnoge proizvode, te na neke dobila alergijske reakcije. Htjela bih isprobati nešto novo na prirodnoj bazi da mi se koža više ne ljušti i da nije suha, pogotovo sad kad dolazi zima:)
volim i koristim samo prirodnu kozmetiku, a ovaj bi kompletic podjelila sa svojom kcerkom koja je rodila prije 3 mjeseca i jako bi joj dobro dosla prirodna njega !
Voljela bih jedan dan živjeti i jednu noć odsanjati kao vilinska princeza umotana u plašt Majke Prirode. Otpočinuti od ovoga svijeta neprirodnog u njenom toplom i mirisnom naručju. Vratiti se svojim korijenima i probuditi uspavana osjetila, nešto na što smo
…prikaži još!o zaboravili na brzoj traci života - smijeh, igru, čulnost života. Kažu da je osjetilo mirisa upravo ono koje nam vrati sjećanje, a što bolje miriše nego Priroda. I kome se na kraju uvijek vraćamo, ma gdje god bili- Majci!
Aha... znači opet ja fulala... ne na face ovdje :)) Volim prirodnu kozmetiku i volila bi imat priliku isprobati i prirodnu kozmetiku Bottega Verde. Ovaj poklon paket toliko primamljivo zvuči da točno ne znam što bi od svega izdvojila. Potrebno
…prikaži još! mi je nešto tako za lice, tijelo da se konačno osvježi i preporodi kad nit stignem nit mogu po tretmanima okolo...
Imam jako osjetljivu kožu s dosta nepravilnosti na licu. Probala sam dosta toga i nije mi ništa pomoglo. Probala sam jeftine preparate, a za skupe nemam novaca, pa se nadam da bi mi ovi proizvodi pomogli. Ako bi mi pomogli
…prikaži još! rado bi ih preporučila drugima!
Ja bih jako jako rado jedan Vaš paket, molim lijepo :) iako, ne razlikujem se baš puno od svih drugih dobrih žena na ovom portalu, zdrav i zeleni život, organska kozmetika, prirodna sredstva za čišćenje, puna kuća smućkanih kremica, gline
…prikaži još! koja se uvukla svugdje, ne uvijek lijepih mirisa...ups, kad malo bolje promislim, imam ja i sestru, njoj kuća miriše na airwick, od jabuke, stvarno gadno...jel mogu ja za nju želit jedan? lijepo molim...:)
Kozmetika je pomalo strana za moj pojam iz razloga sto je samo jedna krema pomagala mom licu i tijelu da bolje izgleda, bila je medicinska te se mogla koristiti samo 6 mj, nakon puno prekida i dugotrajnog/ dugogodisnjeg koristenja presla
…prikaži još! sam na cistu vodu, al unatoc tome posljedice su vidljive... Mozda je ovo prava stvar za moje tijelo i vrijeme je da isprobam novitet <3
Imam izuzetno osjetljivu kožu na sastojke iz kozmetike koja se prodaje svuda (parabeni, aluminijeve sloli...). Sama istražujem po internetu kakvih sve proizvoda ima i uvijek prvo moram imati tester zbog reakcije. Rado bi probala nešto novo jer prirodna kozmetika je
…prikaži još! dosta skupa i ne mogu si uvijek priuštiti da probam sve .
Dobar dan, prvo htjela bih Vam zahvaliti na pruženoj prilici da osvojimo ove korisne i njegujuće proizvode.Vjerujem da svaka žena voli izgledati lijepo i njegovano no uz današnji užurbani život, posao, stres, brigu o djeci nikom baš ne preostaje puno
…prikaži još!o vremana za samog sebe..Ako uspijemo otići u mjesec dana kod frizera i to nam se čini kao dobitak na lutriji..Pošto nas je eto zapala i ova kriza, velika nezaposlenost, rijetke su sretnice koje si mogu priuštiti redovite odlaske u kozmetičke tretmane i zato smo veoma zahvalne kada dobre i obećavajuće proizvode za njegu možemo kupiti ii u dućanu.Uvijek i vječno težimo dobroj kvaliteti, odličnom rezultatu i naravno prihvatljivoj cijeni.Ja osobno također volim isprobavati novacije na tržištu.Kao budući make up artist i style expert obožavam uređivati ljude i pomagati im da pronađu svoj vlastiti stil koji će najbolje izražavati njihovu ljepotu..Ovim proizvodima voljela bih razveseliti bližnje i darovati svakom ono što bi im od toga najviše trebalo.Kao netko kome je najdraži posao pomoći, nema ljepše nagrade nego vidjeti zadovoljne osmjehe na licima!!!.:-)
Hvala lijepa što ste me primili u Zdravu kravu i omogućili da uz mnoštvo zanimljivih članaka sudjelujem i u nagradnoj igri. Imam trideset i nešto sitno godina, atopijski dermatitis kojim se borim godinama, dvoje prekrasne dječice u dobi od 3,5god.
…prikaži još!. i 6mjeseci i muža, naravno....i nekako sam zaboravila na svoje zdravlje,na njegu svoje kože..blago rečeno - u komi sam!!! :-)
znam da bi me ovaj poklon paket preporodio!!! hvala
Prirodna kozmetika s mirisom Toskane
Komentari 308
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.