Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
želim paket prirodne kozmetike jer mi je stalo do moje kože i jako teško pronalazim odgovarajući proizvod,a i kada ga pronađem veoma je skup pa si ga ponekad i ne mogu redovito priuštiti :// pošto sam studentica u startu ....pa
…prikaži još! bih željela probati baš tu prirodnu kozmetiku da mogu vidjeti da li je zaista nešto bolje i učinkovitije pa možda bih baš tako pronašla svoje odgovarajuće dermatološke proizvode....također po časopisima prirodna kozmetika ima velike pohvale i jako pozitivne komentare ...i još kad sa vidjela da dijelite poklon paket moja želja za probom prirodne kozmetike postala je sve veća....ljepota i njega kože svakoj ženi treba biti na 1.mjestu..,,,pozz
Kreme? Kupke? Pa još i poklonjene?? Meni nepoznato. Kao majka dvoje djece, od toga jedne male bebe, jedina krema za koju u zadnje vrijeme znam je krema za guzu, a umjesto po parfemu ili mirisnim kupkama mirišim po izbljucanom mlijeku.
…prikaži još!. I nekad mi mrak padne na oči od nemanikiranih noktiju, masne i ispucale kose te podočnjaka koje nebi prekrili svi korektori ovoga svijeta.. al sam sretna i uživam sa svojim princezama..E sad, da dobijem ovaj poklon paket kozmetike, jednostavno bi morala sve isprobati, uživati u kupkama, mazati se kremama, usput ukrasti malo vremena za sebe i probati se malo uljepšati...pozdrav
Poslije dužeg razmišljanja što napisati, čime Vas pridobiti, kakve riječi upotrijebiti, konstrukcije rečenica, kako bi Vas uvijerila da sam baš ja ta koja treba dobiti ovaj divan poklon paket, odlučila sam jednostavno napisati istinu. Nikada nisam ništa osvojila ni na
…prikaži još!a jednoj nagradnoj igri, ali baš nikada! A ako mi se ovaj put posreći napkon ću upoznati i tu vrstu sreće i definitivno potrkrijepiti često spominjane mamine riječi ''Uvijek govori istinu''! :))) Naravno da ću uz to i uživati u svim blagodatima ovih divnih proizvoda koje su naveli ostali čitatelji. POZZ
Rado bih osvojila ovaj poklon paket, jer ove proizvode nisam još probala i imam izrazito osjetljivu kožu. Kreme koje sam koristila i kreme koje sad koristim baš i ne daju očekivane rezultate. Možda bih bila zadovoljna sa prirodnom kozmetikom koju
…prikaži još!u Vi sada poklanjate.
Draga Zdrava krava, prvo sam se namučila da dobijem korisničko ime koje nije zauzeto, a sad se mučim da napišem nekaj da osvojim ovaj paket! :) Zapravo, ja ga ne želim osvojiti za sebe, već želim biti Sveti Nikola svojoj
…prikaži još! sestri kojoj bi ovo itekak dobro došlo! Iako mi nije htjela otkriti koji joj je nick, i kaj vam je napisala, predobro se mi poznamo da ne bi skužila njezine vapaje u pomoć oko ove kozmetike! Mislim da to ona definitivno zaslužuje najviše jer se svakodnevno bavi sa svojim malim curama, od čega jedna ima 5 mjeseci i jedina kozmetika koja se trenutno koristi je ulje za tijelo, krema za guzu, puderi i ostale beba-potrepštine! Mislim da bi sa ovim poklonom mogla odvojiti malo vremena za sebe, a ako ima kakva kremica za masažu.. možemo uključiti i muža u cijelu priču! :)))
Čitavu godinu muku mučim s pretjerano osjetljivom kožom(smeta joj sve i svašta, grrrrr...), a zima mi je naročito teška...pa moooolim Vas, najljepše Vas moooolim budite moj sv. Nikola i Djed Božićnjak, udijelite mi ovaj paketić i razveselite moju depresivnu, tužnu,
…prikaži još! iziritiranu kožu... Puuuno hvala!!!!!Šaljem puse!!!!
Bok zdravakrava,s tim jednim okom na slici koje ti je veće zumiraj i odaberi moj komentar :D Oduvijek sam obožavala kozmetiku,ali nisam nikada koristila prirodnu,pa nebi bilo naodmet sad početi i primjetiti razliku između prirodnosti i "umjetnosti". Vrijeme je darivanja,ljubavi
…prikaži još!vi i dijelenja,pa bih bila najsretnija kada bi baš mene odabrala jer bi jednim udarcem riješila 4 muhe :)).
Ako me odabereš usreći ćeš jako nas tri sestre i plus mamu jer znam da će mi svi malo pomalo uzimati i koristiti ove preparate,kao i uvijek što čine,
ali neka jer i one tj. svi zaslužujemo samo prirodno :)!
Ajde zdravakrava na tebi je red,izaberi nekoga... znam da će ti bit teško jer ima puno dobrih komentara... sretno svima,a najviše meni , haha :)
Kvalitetna kozmetika cini da se zena osjeca seksipilnom, zenstvenom i samouvjerenom; nesto sto svaka zena treba. Bila bih vrlo zahvalna kad biste mi svojim kompletom kozmetike priustili te osjecaje! Zasto bas meni? Zato da si dokazem da se mogu osjecati
…prikaži još! tako tijekom cijelog dana bez obzira na svakodnevne obveze i probleme. Trebali biste podijeliti ne samo 3, nego 3 tisuce takvih poklona jer svaka zena zasluzuje osjecaj da je lijepa.
Prirodna kozmetika Bottega Verde treba baš meni, Da ne živim više ja u sjeni. Da ovog Božića ne darujem samo ja druge, Da i ja nešto dobim, da se riješim tuge. Lice da mi sja, koža bude čista, Kosa da
…prikaži još!osa da mi miriši i ove zime blista.
Bottega Verde nagrada je prava,
Tako nešto može da nam ispuni samo naša Zdrava Krava!!!
Do sada još nisam ni znala za ove Bottega Verde kozemetičke proizvode.Ne koristi ih nitko ni od mojih poznanica,Pa bilo bi mi veliko veselje da se upoznam i počinjem koristiti ove sigurna sam vrijedne proizvode. Jer dobra kometika san je
…prikaži još!je svake žene,jer je čini ženom ,poželjnom i lijepom.
I šta reči-Tko nebi poželio ovaj prekrasan i vrijedan poklon!
baš takvo nešto čisto, prirodno mi treba. Od prije nekog vremena sam se odselila iz grada i sad živim na otoku., u skladu sa prirodom, morem, maslinama, šetnjama
Meni je potrebna ova kozmetika zato što ću sigurno iskoristiti gel za tuširanje. Kremu za lice nikako da nađem koja mi u potpunosti odgovara tako da bih rado probala ovu. A nešto bih sigurno ostavila i za svoje frendice kao
…prikaži još! idealan poklon za Božić.
Potrebna mi je bas ta kozmetika jer sam mlada, zgodna ali imam vrlo osjetljivu i masnu kožu zato su mi potrebni proizvodi na izuzetno prirodnoj bazi. Vjerna sam posjetiteljka zdrave krave svakodnevno pa se nadam da ce zdrava krava omoguciti
…prikaži još! i meni jedan poklon paket! ;)
Potrban mi je ovaj paket kozmetike jer se selim u Australiju i nemam pojma kakvu kozmetiku oni tamo imaju pa bi mi jako dobro došlo da imam sa sobom zalihu nećega što mi je poznato i provjereno kvalitetno.
U današnje vrijeme sve je zagađeno, počevši od zraka, prirode i svega ostaloga. Osim toga, sve je danas kemija, skoro svaki proizvod. Malo je danas prirodnih proizvoda, a i oni su skupi jer su najbolji! Želim si priuštiti i podariti
…prikaži još!i svojoj koži bar mali tračak lijepog i od prirode!
Još uvijek se pravim da sam nevjerojatno mlada te da mi ne trebaju kozmetički praparati, al ako bih išta isprobala na svojoj osjetljivoj koži bili bi prirodni proizvodi.
Potreban mu je ovaj paket jer mi treba nesto za potpuno obnavljanje koze. Naime, imala sam prilicno cistu kozu sve dok ovo ljeto nisam zavrsila u vojnom kampu. Tri tjedna znojenja u odori i uzivanja u prirodi su unistile moju
…prikaži još! kozu, osobito lice. S vremenom su kreme, tonici i razni preparati prestali djelovati, i zato mislim da bi kozmetika na prirodnoj bazi mogla imati bolji ucinak. Jos jedan razlog je to sto sam studentica, a opce je poznata stvar da studenti bas i nisu najbolje financijski "opremljeni" :D pa si ja ne mogu priustiti jako kvalitetnu kozmetiku za ciscenje koze. I zato se nadam da ce mi Zdrava Krava pokloniti jedan paket. :))
Prirodna kozmetika s mirisom Toskane
Komentari 308
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.