Komentari 308

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lapupa
    Već si dugo nisam poklonila ništa lijepo što bi bilo i korisno za moju kožu i ten, pa bi bilo lijepo da taj poklončić dobijem od Vas ,pogotovo sad za ove blagdanske dane ,sreća bi bila dvostruko veća ! :))
  • Default avatar -
    martica25
    Jer nikad u životu nisam ništa osvojila! :D A i bio bi to stvarno lijep poklon za moju kožu prilikom ovih zimskih dana. :)
  • Default avatar -
    tapkalo
    Jer se moja njega svela na dječje mlijeko koje dijelim sa svojim curetkom. Gotovo dvije godine dojenja iscijedile su sve iz mene pa je tako i moja koža iz divne mladalačke prešla u suhoparnije i beživotno stanje. Ovakav poklon donio …prikaži još!
  • Default avatar -
    petra31415
    Imam izrazito suhu kožu, a pošto dolazi zima treba mi najbolja moguća njega. Nadam se da je to Bottega Verde i da ču konačno i ja nešto osvojiti na portalu Zdrava krava!
  • Default avatar -
    Lida5
    Najbolje i najljepše stvari na svijetu ne mogu se vidjeti ni dotaknuti. Moraju se osjetiti srcem.Istina, ali ipak nakon mojih anđela, neprospavanih noći,zabrinutog lica pitate se zašto bi mi bio potreban paket prirodne kozmetike Bottega Verde?Molim Vas nemojte se pitati,razveselite me. Hvala!
  • Default avatar -
    anabull
    Pozdrav! Ja sam jedna "svježa" trudnica i budući da je posebno važna ispravna njega i prehrana u trudnoći, bazirana na prirodnim sastojcima, smatram da bi ovaj poklon paket bio idealan za mene...Hvala :)
  • Default avatar -
    ninica23
    Draga zdrava krava, Moje lice ima puno problema, zbog toga mi treba Bottega Verde krema. Rješenje je u prirodnoj kozmetici, jer svaka žena rado vodi brigu o estetici. Poklon paket dobro će mi doći, a problem s lica brzo proći. …prikaži još!
  • Default avatar -
    miro333
    nisam čitateljica, već čitatelj koji jako želi svojoj sestri osvojiti ovaj paket jer kuka po cijele dane kako bi Bottega Verde. Nisam znao što je ovo, ali kaže gospodin Google da baš vi dijelite, pa bi bilo lijepo da joj …prikaži još!
  • Default avatar -
    teeaa
    E kravooo moja jedina..bio bi red da i ja osvojim nešto od tebe...DOLAZI BOŽIĆ VRIJEME DARIVANJA!!!!!! SJETI SE TOGA:)))))))))))
  • Default avatar -
    PETRICAKEREMPUH
    Vidim da ima prekrsnih komentara,i da bi svi htjeli ovu kozmetiku,tako i ja. Imam jedan citat iz Malog princa ".Ali ovaj cvijet je iznikao jednog dana iz neke sjemenke donijete neznano otkuda, i mali princ je vrlo brižljivo brinuo o …prikaži još!
    idic
    heej,ovo je super poklon ,inače imam problematičnu kožu,a uz to i jako osjetljivu,prije sam dosta novaca trošila na razne kremice za nečistu kožu,dok nisam skužila da mi više štete nego koriste... Pa pogledajte samo sastojke kakvi se nalaze u proizvodima …prikaži još!
  • Default avatar -
    vrba72
    Nedjelja, 6:44h...a ja na poslu i razmišljam kako bi sad bilo dobro biti ušuškan u toplom krevetu, probuditi se oko 9h....popiti kavu i pročitati novine, otići kod mame na nedjeljni ručak... Ubrzo se budim iz tog lijepog sna i shvaćam …prikaži još!
  • Default avatar -
    ilisina
    Upravo sam pročitala članak i registrirala se. Razmišljam o svojoj užurbanosti i zaposlenosti, a na porodiljnom sam . Život i briga za četvero djece ostavlja trga na mojoj koži i licu. I sjetila sam da već dva tjedna prije spavanja …prikaži još!
  • Default avatar -
    Danijelatopic
    Osmjeh na licu uz arganovo ulje bit će mi prepreka svim sitnim tegobama! Uz umirujući gel za tuširanje, svi će me pitati, pa Danijela,gdje si kupila to prekrasno pakiranje,kad kad tebe prođemo osjetimo božansko svitanje! Pa ljudi ovo je odlična …prikaži još!
  • Default avatar -
    eplan
    Dok se minerali iz mrtvog mora, kokos upijaju u moje tijelo, njihovi mirisi putuju mojim stanom i vode me u svijet njege, ljepote i mira. Baršunasta mekoća moje kože vraća me na moj potajni svijet u ova maglovita jutra dok …prikaži još!
  • Default avatar -
    md
    Meni poklon paket prirodne kozmetike treba kako bi ga poklonila svojoj mami koja je prelijepa žena. Da to tako ostane treba mi Vaša pomoć. :)
  • Default avatar -
    catty
    meni bi dobrodošao poklon da svoje tijelo nagradim jednom posebnom njegom,da ga revitaliziram te u novu godinu zakoračim jednim posebnim sjajem koji će se očitavati na mojoj koži i zračiti iz mene....a ja ću ljubomorno čuvati svoju malu tajnu da …prikaži još!
  • Default avatar -
    Tyhanna
    S obzirom da imam 18 godina, imam dosta problematičnu kožu još od puberteta. Borim se s njom i raznim kremama svaki dan, ali nema pomaka na bolje. Kako bih to napokon promijenila, trebam vašu pomoć i bila bih iznimno sretna …prikaži još!
  • Default avatar -
    amaretica
    ovaj poklon paket odlično bi mi došao jer već nekoliko tjedan tražim prigodan poklon za moju dragu, a budući da je ona doslovce opsjednuta prirodnom kozmetikom i samo to koristi milsim da bi bila oduševljena kada bi u objavi dobitnika …prikaži još!
  • Default avatar -
    viktokog
    .Vau, proizvodi sa prirodnim zaštitnim svojstvima kože! Još kad se tu nađu i bademi koje obožavam, ne mogu a da ne spomenem da će koža u tim mojim godinama biti fantastično elastična kao što je i prijanjajuća prozirna folija. Prirodna …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.