Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Kako zašto? Sigurna sam da mi ovakav prekrasan i bogat poklon nitko neće staviti pod bor...zato ste mi vi jedina nada, da uživam u ovim prekrasnim stvarčicama.
Mlada sam mama dvogodišnje curice, ... Pošto i ja i moja curica imamo neurodermatitis, svi novci na skupe kremice odlaze za nju. Ponavljam, vrlo skupe! Pošto se radi o prirodnoj kozmetici, vjerujem da je smije koristiti i moja djevojčica. Ovaj
…prikaži još!j bi nas poklon paket uistinu razveselio jer bi mjesečni iznos koji izdvajamo za njegu njene crvene, perutave kože ovaj put bio iskorišten za skuplju igračku pod bor (koji smo nažalost zbog cijene već otpisali) ... Nadam se da će Sveti Nikola ovaj paket donijeti baš nama! :-) Pozdrav od velike i male cure!
... ostvarila bi želju sebi i svojim najdražim prijateljicama baš u ovo vrijeme darivanja nek' sve osjetimo blagodati prirodne kozmetike i prvenstveno budemo žene u svoj svojoj ljepoti i punim plućima udahnemo život...
...... mlada sam,mislim prosjecna današnja cura koja voli kozmetikui biti lijepa (mislim da nas je vecina takva ma koliko god svi pricali svasta kao nije im bitno ful kako izgledaju ).. imam dobre gene kazu :-)) je mi mama mladoliko
…prikaži još!ko izgleda za svoje godine i uvijek mi je govorila da je prirodna kozmetika najbolja iako si bas nije u mogucnosti kupovati..Volim si svasta prirodno isprobati al ovo bi iskreno bio poklon za nju iako bi ga voljela i ja isprobati ,nemogu lagati :-))..mozda se skupa mackamo... no da ne okolisam... obozavam takve proizvode jer savrseni i ovaj poklon u nadi da ga osvojim (drzim fige i na nogama :-)) ) bit ce savrsen za nekog kao moja mama
Prirodna kozmetika s mirisom Toskane
Komentari 308
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.