Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
citajuci clanak o ovoj kozmetici vec sam napravila raspored kome bih sto poklonila- - dubinsku hranjivu kremu za lice -sebi - gel za tuširanje i kupanje s arganovim uljem i mlijekom iris - sinu od 11 god koji ima dermatitis
…prikaži još!titis
- dnevnu kremu za lice s uljem muškatne ruže i vitaminom E - svojoj mamici da i dalje ima sjajnu kozu
- nježan šampon s ekstraktom slatkog badema - svom dragom muzicu koji je polako poceo gubiti kosu
- umirujući gel s 90 posto Aloe vere - sestrici
- kremu za lice 24 sata sa svježim sokom Aloe iz organskog uzgoja - najboljoj prijateljici
- tonizirajuće mlijeko za tijelo sa solima iz Mrtvog mora - svojoj dragoj ravnateljici
- kremu protiv starenja za tijelo s ekstraktom šipka- susjedi koja mi ljeti zalijeva cvijece
- baršunastu kremu za tijelo - svekrvi koja zaista zasluzuje i puuuno vise.....
eto, sad vidite koooooliko biste ljudi usrecili.!!!!!
Volim zujati po internetu i listati ovakve stranice jer znam da uvijek ima nekakva nagradna igra i to baš ovakve tipa: "jednim klikom do auta, laptopa, poklon paketa ili čega već" su mi omiljene. Naravno razočarenje je uvijek prisutno jer
…prikaži još!r nikad ništa ne dobijem. Tako da iskreno ne mislim pisati zašto bih ja to trebala dobiti jer ima sigurno netko kome je to potrebnije. No puno njih će napisati hrpu gluposti tako da bi bilo idealno ovakav paket poklonit jednoj udruzi koja pomaže samohrane majke i siromašne obitelji i da oni to proslijede tim ženama koje tako malo imaju i tako malo pružaju sebi pa da ih jedna takva fina krema za lice razveseli u ove blagdanske dane da se mogu osjećati barem malo posebnije....zar ne?
Činjenica je da se s godinama polako mijenja sve pa tako i naša koža. To je normalan proces i smatram da zbog toga ne treba očajavati. Ipak, treba držati do sebe i potruditi se da iz onoga što nam je
…prikaži još! priroda podarila izvučemo ono najbolje. John Milton je rekao: «Ne optužuj prirodu! Ona je svoje učinila, a sada TI učini svoje!» Pošto je potez na meni, nadam se da će mi se posrećiti i da ću uz Bottega Verde JA moći učiniti svoje. :)
Poštovani, srdačan pozdrav, članak je savršen i poklen je bogovski. Obzirom da sam ja "zdrava kravica" sa kožom kojoj je hitno potreban tretman savršenim kremicama (prirodnih sastojaka), možda sam baš ja potencijalni kandidat za nagradni paket. Moja stara koža nosi
…prikaži još! teret 43-godišnjakinje koju će taj poklon razveseliti više nego išta, zado nadam se i velika pusa od mene, Vedrana!!!!
Draga Zdrava Kravo, izuzetno bi me obradovao ovaj poklon paket:-) , osobito iz razloga što već dvije godine koristim isključivo Seba med kozmetiku. Zaista bi voljela isprobati nešto novo, ali uz toliko proizvoda na tržištu teško se odlučiti:-o Srdačan pozdrav iz Rijeke!
Želim ovaj paket prirodne kozmetike jer je mojoj mami nedavno bio rođendan i stvarno bi joj htjela pokloniti nešto lijepo i mislim bi ovo bio idealan poklon,za sve ono lijepo što je ona napravila za mene,za svu skupu kozmetiku koje
…prikaži još! se odrekla da bi meni nešto kupila,za svaki put kad mi je kuhala čaj dok sam bila bolesna,za svaku lijepu riječ utjehe i ohrabrenja,za svaku suzu koju mi je obrisala,za svaki zagrljaj i poljubac,za svaki skuhani ručak,za svaki put kad je pospremila krevet umjesto mene,za svaku opranu majicu koja još tjednima miriše, a najviše za to što je majka koju bi svatko mogao poželjeti!
Bottega Verde je pravo rjesenje za sve žene savrseno njeguje moje lice i tijelo,jedino je pravo rjesenje za mene! Hidrataciju pruza za cas,idealna za mene i moju obitelj, za njegu svih nas! Svojim raskosnim sastojcima savrsenu njegu pruza, moje lice
…prikaži još! lice je mekano i mirisljavo
kao prekrasna crvena ruza!
Osjetiti tu zamamnu mekocu mogu svi,
zahvaljujuci sastojcima bajnim,
taj divan miris i mekoca zavodi me mirisom tajnim
Sva ljepota satkana je u 3 rijeci,
ne postoji savrsenija njega za mene,
to mogu sada reci!
Ljepota moga lica savrseno je Bottega Verdino djelo,
bogatsvo je za moje tijelo cijelo...
Aloe vera,arganovo ulje,mlijeko irisa,slatki badem i vitamin E
moje je rjesenje za sve!
I ove zime je tu uz mene,
da mi savsrenu njegu pruza,
a moje tijelo joj kaze veliko hvala
sto je ljepotu meni pruzila i dala...
Zato joj posvecujem stihove i rime..
Bottega Verde u ♥..ne zaboravi njezino ime!
dajte najte biti taki i dajte meni ovaj poklonek....moja koža ce vam bit zahtjevna do kraja svijeta, svemira, do kraja svega...lice mi se peruta, suho, preckavo i žalim neku kvalitetnu kozmetiku da mi malo obnovi ovo moje lipo ličeko :)))
ja sam i onako već sve osvojila što se osvojiti može a vjerujem da sam među najstarijim "kravicama" pa je red da uz zdravu ishranu,puno sna i hodanja osvojim i ovo!
naravno da bih htjela osvojiti prirodnu kozmetiku, s obzirom da sam u kritičnom godinama kaj se vidi na svim poljima, kosa, zdravlje, koža.... upijam sve inf u svezi održivosti mladolike kože ... da ne velim kak me isto tako privlače
…prikaži još! i razne ambalaže takvih prozvoda, jednostavno se raspametim od tog šarenila, a osim toga volim dobivati poklone (a tko ne voli) i radujem im se ka i malo dijete
Draga zdrava krava! ova nagradna igra nije mogla doći u bolje vrijeme za mene! Nakon početka fakultetske godine i preseljenja u novi grad, moja koža lica i tijela nije ono što je nekad bila! prestala sam koristiti sve proizvode koje
…prikaži još! sam si do tada mogla priuštiti i sada koristim samo nužno! Gradski zrak još uz sve to loše utječe na mene,pa bih se voljela barem kroz ove poizvode vratiti prirodi! Ovaj poklon paket bi me ne samo razveselio nego sam uvjerena da bi na mojoj koži ostavim učinak! U ovo predbožićno vrijeme kada svi kupuju poklone za najmilije ja mogu samo gledati u blještavili izloga! U ovom poklon paketu se svakako nalazi i nešto za njih,iako žudim za ovakvim proizvodima ipak bi se pokojeg i odrekla da uveselim drage osobe! :) Sve u svemu moja koža lica i tijela je željna ovakvih poslastica pa bi ju za promjenu počastila ovim poslasticama,a ne onima koja mi svakodnevno ulaze kroz usta :))
Potrebna mi je ova predivna kozmetika jer mi je koža u promjenjivom stanju, tj. neznam jel suha, masna, ili možda mješovita. Ovo hladno vrijeme loše utječe na moju kožu čineći je suhom i ispucalom pa vjerujem da bi ova kozmetika
…prikaži još! pomogla u obnovi moje kože. A poklon paket tako predivno i primamljivo izgleda, da neznam tko ga ne bi poželio kao poklon od omiljenog portala! Pozdrav!
Možda je došlo vrijeme da i moja koža dobije adekvatnu kremu za njegu. Sve kreme koje sam do sada isprobala, a bilo ih je ... završe kao kreme za cipele. Koža mi reagira jakom alergijom i valjda ću jednom pronači
…prikaži još!či pravu kozmetiku za nju. Možda je baš ovo puni pogodak! Nemam više ni volje ni novaca za sve te divne kreme za cipele. Krema mi na izaziva jaku reakciju u obliku alergije pa je u gorem stanju od mojih fino njegovanih cipela. One su sve mekanije i mekanije a koža mi je sve starija i starija i starija...
Možda uspije , možda ne, ja ne znam , a Vi?
Mo
Za zdravu i lijepu kožu nije važno samo hrana iznutra, već i izvana. Upravo ovdje dolazi u pomoć kozmetika Bottega Verde. Budući da svoju kožu pravilno hranim zdravim i ukusnim receptima s kravice, sada mi za potpuno zdravlje moje kože
…prikaži još! samo nedostaje poklon paket Bottega Verde, iliti hrane izvana.
s obzirom da sam bila dobra,ovo bi bio naj poklon za moj imendan...a kremice bi podijelila naravno s mamom,kao i svako dobro dijete..može zdrava kravice? :)
Kupovala sam njihove proizvode u Italiji i jako sam zadovoljna! Meni su odlični. Preporučujem svima! ! Proizvode su na prirodnu bazu, i neophodne su za zene koje zele da ostanu ljepe i sveze tokom celog dana i noci. Osobeno u
…prikaži još! zimskim danima koji dolaze.
Zašto Bottega Verde kozmetiku volim Zato jer ne postoji način da joj odolim. To je kozmetika kvalitete prave U njoj se nalaze sastojci od biljnih ulja pa sve do ljekovite trave. Proizvodi su to na bazi ljekovitog bilja i eteričnog
…prikaži još!teričnog ulja
Uz njih nemam osjećaj da me kože zateže i žulja. .
Bottega Verde ima kolekcije za njegu lica i tijela
I kolekciju kojom se njeguje kosa cijela.
Bottega Verde kožu vlaži,njeguje i hrani
Od starenja i bora ju uspješno brani.
Treba mi tonizirajuće mlijeko za tijelo sa solima iz Mrtvog mora. Jer imati opuštenu kožu i nije baš neka fora.
Umirujući gel s 90 posto Aloe vere
Čini mi se idealnim da moju kožu nakon depilacije umiri.
A ove kreme za lice koje se bore protiv bora
Jednostavno svaka cura imati mora.
A tek ova baršunasta krema za tijelo
Ona mi uz kožu pristaje kao najbolje odijelo.
I zašto kozmetiku Bottega Verde volim eto ima
još razlog jedan
To sam shvatila tek prošli tjedan
Jer Bottega Verde je shvatila da sve što nam treba,priroda je već odavno dala
I zato prirodi i Bottegi Verde jedno veliko HVALA.
Zašto Bottega Verde kozmetiku volim Zato jer ne postoji način da joj odolim. To je kozmetika kvalitete prave U njoj se nalaze sastojci od biljnih ulja pa sve do ljekovite trave. Proizvodi su to na bazi ljekovitog bilja i eteričnog
…prikaži još!teričnog ulja
Uz njih nemam osjećaj da me kože zateže i žulja. .
Bottega Verde ima kolekcije za njegu lica i tijela
I kolekciju kojom se njeguje kosa cijela.
Bottega Verde kožu vlaži,njeguje i hrani
Od starenja i bora ju uspješno brani.
Treba mi tonizirajuće mlijeko za tijelo sa solima iz Mrtvog mora.
Jer imati opuštenu kožu i nije baš neka fora.
Umirujući gel s 90 posto Aloe vere
Čini mi se idealnim da moju kožu nakon depilacije umiri.
A ove kreme za lice koje se bore protiv bora
Jednostavno svaka cura imati mora.
A tek ova baršunasta krema za tijelo
Ona mi uz kožu pristaje kao najbolje odijelo.
I zašto kozmetiku Bottega Verde volim eto ima
još razlog jedan
To sam shvatila tek prošli tjedan
Jer Bottega Verde je shvatila da sve što nam treba,priroda je već odavno dala
I zato prirodi i Bottegi Verde jedno veliko HVALA.
Prirodna kozmetika s mirisom Toskane
Komentari 308
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.