Komentari 308

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    vennera
    citajuci clanak o ovoj kozmetici vec sam napravila raspored kome bih sto poklonila- - dubinsku hranjivu kremu za lice -sebi - gel za tuširanje i kupanje s arganovim uljem i mlijekom iris - sinu od 11 god koji ima dermatitis …prikaži još!
  • Default avatar -
    Tinilajn
    Volim zujati po internetu i listati ovakve stranice jer znam da uvijek ima nekakva nagradna igra i to baš ovakve tipa: "jednim klikom do auta, laptopa, poklon paketa ili čega već" su mi omiljene. Naravno razočarenje je uvijek prisutno jer …prikaži još!
  • Default avatar -
    visvitalis
    Činjenica je da se s godinama polako mijenja sve pa tako i naša koža. To je normalan proces i smatram da zbog toga ne treba očajavati. Ipak, treba držati do sebe i potruditi se da iz onoga što nam je …prikaži još!
    ataner
    stalno igram neke igre,pa niš! e,onda sam dobila pilates loptu od zdrave krave,ali se probušila! :( sad bi me mogli utješiti s ovom kozmetikom! :)
    Vedrana4
    Poštovani, srdačan pozdrav, članak je savršen i poklen je bogovski. Obzirom da sam ja "zdrava kravica" sa kožom kojoj je hitno potreban tretman savršenim kremicama (prirodnih sastojaka), možda sam baš ja potencijalni kandidat za nagradni paket. Moja stara koža nosi …prikaži još!
  • Default avatar -
    RainaLynn
    Draga Zdrava Kravo, izuzetno bi me obradovao ovaj poklon paket:-) , osobito iz razloga što već dvije godine koristim isključivo Seba med kozmetiku. Zaista bi voljela isprobati nešto novo, ali uz toliko proizvoda na tržištu teško se odlučiti:-o Srdačan pozdrav iz Rijeke!
  • Default avatar -
    chelsea
    Želim ovaj paket prirodne kozmetike jer je mojoj mami nedavno bio rođendan i stvarno bi joj htjela pokloniti nešto lijepo i mislim bi ovo bio idealan poklon,za sve ono lijepo što je ona napravila za mene,za svu skupu kozmetiku koje …prikaži još!
  • Default avatar -
    marijankaaa
    Bottega Verde je pravo rjesenje za sve žene savrseno njeguje moje lice i tijelo,jedino je pravo rjesenje za mene! Hidrataciju pruza za cas,idealna za mene i moju obitelj, za njegu svih nas! Svojim raskosnim sastojcima savrsenu njegu pruza, moje lice …prikaži još!
  • Default avatar -
    ljubica04
    dajte najte biti taki i dajte meni ovaj poklonek....moja koža ce vam bit zahtjevna do kraja svijeta, svemira, do kraja svega...lice mi se peruta, suho, preckavo i žalim neku kvalitetnu kozmetiku da mi malo obnovi ovo moje lipo ličeko :)))
  • Default avatar -
    marci
    ja sam i onako već sve osvojila što se osvojiti može a vjerujem da sam među najstarijim "kravicama" pa je red da uz zdravu ishranu,puno sna i hodanja osvojim i ovo!
  • Default avatar -
    kerempuh
    naravno da bih htjela osvojiti prirodnu kozmetiku, s obzirom da sam u kritičnom godinama kaj se vidi na svim poljima, kosa, zdravlje, koža.... upijam sve inf u svezi održivosti mladolike kože ... da ne velim kak me isto tako privlače …prikaži još!
  • Default avatar -
    bad_angel
    Draga zdrava krava! ova nagradna igra nije mogla doći u bolje vrijeme za mene! Nakon početka fakultetske godine i preseljenja u novi grad, moja koža lica i tijela nije ono što je nekad bila! prestala sam koristiti sve proizvode koje …prikaži još!
    xenia64
    Draga Zdrava krava, mislim da je poklon kozmetike meni jaaako potreban jer su mi djeca rekla da ličim na baku, tj. da sam ista kao moja mama.
  • Default avatar -
    fliska
    Potrebna mi je ova predivna kozmetika jer mi je koža u promjenjivom stanju, tj. neznam jel suha, masna, ili možda mješovita. Ovo hladno vrijeme loše utječe na moju kožu čineći je suhom i ispucalom pa vjerujem da bi ova kozmetika …prikaži još!
  • Default avatar -
    biserkas
    Možda je došlo vrijeme da i moja koža dobije adekvatnu kremu za njegu. Sve kreme koje sam do sada isprobala, a bilo ih je ... završe kao kreme za cipele. Koža mi reagira jakom alergijom i valjda ću jednom pronači …prikaži još!
  • Default avatar -
    icq_altalena
    Za zdravu i lijepu kožu nije važno samo hrana iznutra, već i izvana. Upravo ovdje dolazi u pomoć kozmetika Bottega Verde. Budući da svoju kožu pravilno hranim zdravim i ukusnim receptima s kravice, sada mi za potpuno zdravlje moje kože …prikaži još!
  • Default avatar -
    nicole1995
    s obzirom da sam bila dobra,ovo bi bio naj poklon za moj imendan...a kremice bi podijelila naravno s mamom,kao i svako dobro dijete..može zdrava kravice? :)
  • Default avatar -
    Meriroza
    Kupovala sam njihove proizvode u Italiji i jako sam zadovoljna! Meni su odlični. Preporučujem svima! ! Proizvode su na prirodnu bazu, i neophodne su za zene koje zele da ostanu ljepe i sveze tokom celog dana i noci. Osobeno u …prikaži još!
  • Default avatar -
    scalia
    Zašto Bottega Verde kozmetiku volim Zato jer ne postoji način da joj odolim. To je kozmetika kvalitete prave U njoj se nalaze sastojci od biljnih ulja pa sve do ljekovite trave. Proizvodi su to na bazi ljekovitog bilja i eteričnog …prikaži još!
  • Default avatar -
    scalia
    Zašto Bottega Verde kozmetiku volim Zato jer ne postoji način da joj odolim. To je kozmetika kvalitete prave U njoj se nalaze sastojci od biljnih ulja pa sve do ljekovite trave. Proizvodi su to na bazi ljekovitog bilja i eteričnog …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.