Komentari 308

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamahana
    Zašto baš ja,sad ću vam reći, zato jer ne bi bilo kraja mojoj sreći!! Nisam više baš mlada i krajnje je vrijeme sada, da djed Božićnjak i mene posjeti, da mi pokloni takav paket, kad već obilazi cijeli svijet. Ne …prikaži još!
  • Default avatar -
    zara7
    Za oko mi je zapelo mlijeko sa solima iz Mrtvog mora, jer to je najbliže Mrtvom moru što mogu biti. A i arganovo ulje, aloe vera i mlijeko irisa mi super zvuče:-)
  • Default avatar -
    bramasole
    Nisam stihoklepac,nisam kreativac riječima,ali iskreno ću vam ostaviti komentar,pa iako znam da su mi šanse ravne nuli da osvojim ovako predivan poklon ipak da ostvaim svoje mišljenje...najbolje za sve nas je prirodna kozmetika,da ju talno koristimo naše tijelo bilo bi …prikaži još!
  • Default avatar -
    MOPSGIZMOTAZ
    Kozmetika je uistinu prekrasna i svakome prijeko potrebna posebno u ove hladne dane. Već vidim kome bi od obitelji što trebalo, a i ja bi se uistinu razveselila ovako prekrasnom predbožićnom poklonu. Čitajući ove komentare uvjerila sam se da nas …prikaži još!
    balalayka
    Pomirena sam sa činjenicom da me nitko drugi neće usrećiti, pa preuzimam stvar u svoje ruke;) A najviše sreće mi donosi kada obradujem najbliže i najdraže, tako da bi se u ovom poklonu pronašlo za svakoga po nešto; mamu, baku, …prikaži još!
  • Default avatar -
    ivanika
    treba mi nešto jače od sna,da moje lice uzburka,bore i sivilo pobjedi,treba mi treba Bottega!
  • Default avatar -
    pehorvatek
    zadnje vrijeme slabo spavam.. puno sam pod stresom ..ali kada dođem kući volim se otuširati i zaboraviti na brige .. obožavam kreme za lice i ruke.. jer imam suhu i ispucanu kožu..
  • Default avatar -
    ivanaiva
    heej, nemojte biti smješni, kad biste me samo vidjeli odmah biste shvatili da je meni taj poklon očajnički potreban.....
  • Default avatar -
    saanya
    Zašto mi treba? Pokušat ću ne spominjati kako nemam sreće u tim igrama (ali zbilja i nemam) i kako me vesele male stvari... Iskreno, želim ovo jer je besplatno :D i htjela bih isprobati ove proizvode i pritom sebe nagraditi …prikaži još!
  • Default avatar -
    latica87
    Sreća je u sitnicama, učinite me sretnom!
  • Default avatar -
    daca2
    Obožavam kozmetiku, ali si ju nemogu priuštiti jer živimo od jedne plaćice, a igram nagradne igre i nikada ništa ne dobijem, i sad bi bio red da konačno dobijem barem nešto da me razveseli u ovim tmurnim danima...
  • Default avatar -
    kandina
    Potrebna mi je kako ne,...Obožavam kozmetiku i baš sam u godinama kad svim mogućim sredstvima moram zaustavljati prve znakove starenja. Najgore je kad se borice tek počinju pojavljivati i ti je šok za organizam...Najviše vjerujem prirodnoj kozmetici , jer znam …prikaži još!
  • Default avatar -
    zaza23
    jer, vjerujem Prirodi :)
  • Default avatar -
    jopa09
    uf, teško je napisati nešto jako originalno, ali ću probati s iskrenim, možda mi se posreći :-) Bila bih neopisivo sretna kad bih mene odabrali za ovakvu predivnu nagradu. Zidamo kuću i svaku kuna odlazi za uređenje. Pločice, sanitarije .... …prikaži još!
  • Default avatar -
    tincicaf
    Od kada sam trudna moje tijelo prolazi kroz mnoge promjene, a definitivno najiritantnije promjene su suha koža i svrbež. Vjerujem da će prirodna kozmetika Bottega Verde otklonoti te iritacije i olakšati mojoj koži put kroz daljnju trudnoću koji je ispred …prikaži još!
    manuella777
    Mlada sam mama,neispavana,umorna,cijelo mi tijelo "pati" a tako i moja koža,koja je suha,ljuska se,srvbi.Masu kremica i kozmetika za tijelo ne mogu upotrebljavati jer dojim,i ne želim sebe(i bebu)izlagati raznim kemikalijama koje nalazimo u puno preparata.Uistinu mi treba nešto prirodno što …prikaži još!
  • Default avatar -
    tasha1
    U današnje doba zagađenja okoliša i zraka, već samo čitanje ovog članka djeluje kao melem na ranu. Organska proizvodnja i najbolje iz prirode u meni izazivaju želju da isprobam dio asortimana Bottega Verde koji darujete.
  • Default avatar -
    cosmo_as_style
    buduci da sam jako mlada studentica Pravnog Fakulteta, shvacate da me izmoria zivot prije nego sam ga i pocela zivjeti punim plucima, a tek sam usla u 20-u godinu. :) zeljela bih dobiti Bottega Verde poklon paket prirodne kozmetike, pritom …prikaži još!
  • Default avatar -
    Mina8
    Prekrasan poklon. Jako lijepo izgledaju ovi proizvodi ovako dok gledam sličice na vašoj stranici, a još bi ljepše izgledali da stoje na polici u mojoj kupaonici. :) P.S. Napravila sam mjesto na jednoj polici za Bottega Verde proizvode, a vi …prikaži još!
  • Default avatar -
    coldplay
    .. : ) .. i samo čitanje sadržaja poklon paketa razbuđuje maštu i osjete okusa i mirisa .. kako tek djeluje na kožu? : )
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.