Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Zašto baš ja,sad ću vam reći, zato jer ne bi bilo kraja mojoj sreći!! Nisam više baš mlada i krajnje je vrijeme sada, da djed Božićnjak i mene posjeti, da mi pokloni takav paket, kad već obilazi cijeli svijet. Ne
…prikaži još!et.
Ne koristim nikakve kremice,
jer mi do sada nisu trebale,
ali trideseta je prošla
i zato je promjena dobro došla..
zato vas molim paket taj,
da postanem žena zmaj,
da zablistam za djecu i muža
i postanem prekrasna kao ruža!!
Za oko mi je zapelo mlijeko sa solima iz Mrtvog mora, jer to je najbliže Mrtvom moru što mogu biti. A i arganovo ulje, aloe vera i mlijeko irisa mi super zvuče:-)
Nisam stihoklepac,nisam kreativac riječima,ali iskreno ću vam ostaviti komentar,pa iako znam da su mi šanse ravne nuli da osvojim ovako predivan poklon ipak da ostvaim svoje mišljenje...najbolje za sve nas je prirodna kozmetika,da ju talno koristimo naše tijelo bilo bi
…prikaži još! nam zahvalno.Kozmetika Bottega Verde stvarno izgleda posebno i mislim da osoba koja dobije ovaj pokon može biti jako presretna.Ja bih svoje umorno tijelo nagradila sa ovom kozmetikom jer zaslužuje nakon ovog iscrpljujućg života koji je ostavio traga i a mojojkoži mislim da bi moje tijelo svaki ilimetar moga tijela ova kozmetika vratila u život.Uskoro je moj 37-mi rođendan, a osjećam kao da je 57.bila bih sretna...ne lažem mislila bih da je svijet moj i da napokon nešto lijep da se desi u ovoj godini da dobijem takav poklon,ali ipak to je smao san....
Kozmetika je uistinu prekrasna i svakome prijeko potrebna posebno u ove hladne dane. Već vidim kome bi od obitelji što trebalo, a i ja bi se uistinu razveselila ovako prekrasnom predbožićnom poklonu. Čitajući ove komentare uvjerila sam se da nas
…prikaži još! uvijek nagradite s potrebnim i praktičnim, ali i visokokvalitetnim proizvodima i da je konkurencija zbilja velika, pa stoga sretno svima i onaj tko je dobije nek uistinu uživa.
Pomirena sam sa činjenicom da me nitko drugi neće usrećiti, pa preuzimam stvar u svoje ruke;) A najviše sreće mi donosi kada obradujem najbliže i najdraže, tako da bi se u ovom poklonu pronašlo za svakoga po nešto; mamu, baku,
…prikaži još! kumu, prijateljicu, čak i susjedu koja uvijek ima čokoladu u džepu za mog sina:-)
zadnje vrijeme slabo spavam.. puno sam pod stresom ..ali kada dođem kući volim se otuširati i zaboraviti na brige .. obožavam kreme za lice i ruke.. jer imam suhu i ispucanu kožu..
Zašto mi treba? Pokušat ću ne spominjati kako nemam sreće u tim igrama (ali zbilja i nemam) i kako me vesele male stvari... Iskreno, želim ovo jer je besplatno :D i htjela bih isprobati ove proizvode i pritom sebe nagraditi
…prikaži još! za Božić, ali i svojoj jadnoj suhoj koži osigurati kraljevski tretman. Da, ovo je bilo iskreno - ove proizvode želim samo za sebe!
Obožavam kozmetiku, ali si ju nemogu priuštiti jer živimo od jedne plaćice, a igram nagradne igre i nikada ništa ne dobijem, i sad bi bio red da konačno dobijem barem nešto da me razveseli u ovim tmurnim danima...
Potrebna mi je kako ne,...Obožavam kozmetiku i baš sam u godinama kad svim mogućim sredstvima moram zaustavljati prve znakove starenja. Najgore je kad se borice tek počinju pojavljivati i ti je šok za organizam...Najviše vjerujem prirodnoj kozmetici , jer znam
…prikaži još! da za svaku boljku postoji biljka koja ju uspješno sanira. Čim sam vidjela da Bottega Verde radi kremice s arganom, muškatnom ružom, šipkom ili solima iz Mrtvog mora, znala sam da za taj paket valja mantrati i pozitivno razmišljati, a dok sanjam kako se mažem , perem i njegujem s tim divnim proizvodima, već su mi i borice manje, a koža u boljem stanju...
uf, teško je napisati nešto jako originalno, ali ću probati s iskrenim, možda mi se posreći :-) Bila bih neopisivo sretna kad bih mene odabrali za ovakvu predivnu nagradu. Zidamo kuću i svaku kuna odlazi za uređenje. Pločice, sanitarije ....
…prikaži još!.. pokupovali smo na 6 mjeseci do 12 ratai da bi što prije preselili i sad štedim doslovno svaku lipu, od gela za tuširanje pa na dalje....
Od kada sam trudna moje tijelo prolazi kroz mnoge promjene, a definitivno najiritantnije promjene su suha koža i svrbež. Vjerujem da će prirodna kozmetika Bottega Verde otklonoti te iritacije i olakšati mojoj koži put kroz daljnju trudnoću koji je ispred
…prikaži još! mene, a i neka se moja beba u najranijim tjednima života privikne na prirodne satojke i fine mirise.
Mlada sam mama,neispavana,umorna,cijelo mi tijelo "pati" a tako i moja koža,koja je suha,ljuska se,srvbi.Masu kremica i kozmetika za tijelo ne mogu upotrebljavati jer dojim,i ne želim sebe(i bebu)izlagati raznim kemikalijama koje nalazimo u puno preparata.Uistinu mi treba nešto prirodno što
…prikaži još!o ću upotrijebiti bez grižnje savjesti i straha,nešto što će me osviježiti,pružiti mome tijelu potrebnu njegu-jer samo zadovoljna mama je super mama,pa eto pomozite ovoj mami da ponovno "stane" na noge :)
U današnje doba zagađenja okoliša i zraka, već samo čitanje ovog članka djeluje kao melem na ranu. Organska proizvodnja i najbolje iz prirode u meni izazivaju želju da isprobam dio asortimana Bottega Verde koji darujete.
buduci da sam jako mlada studentica Pravnog Fakulteta, shvacate da me izmoria zivot prije nego sam ga i pocela zivjeti punim plucima, a tek sam usla u 20-u godinu. :) zeljela bih dobiti Bottega Verde poklon paket prirodne kozmetike, pritom
…prikaži još!tom necu navoditi nikakve bolesti, probleme, ni razne druge stvari kako bih dobila sazaljenje od vas i ovaj divan poklon paket na dar, vec zelim biti iskrena pa reci: jos sam mlada, lipa, i zgodna, i takva zelim i ostati uz prirodnu kozmetiku, koju zelim i isprobati kako bih je dalje mogla nastaviti koristiti ! :)
Prekrasan poklon. Jako lijepo izgledaju ovi proizvodi ovako dok gledam sličice na vašoj stranici, a još bi ljepše izgledali da stoje na polici u mojoj kupaonici. :) P.S. Napravila sam mjesto na jednoj polici za Bottega Verde proizvode, a vi
…prikaži još!i ga sada lijepo popunite i razveselite me ovim darom. :)
Prirodna kozmetika s mirisom Toskane
Komentari 308
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.