Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Bottega Verde proizvodi dugogodišnju tradiciju imaju, samo od 100 % prirodnih sastojaka nastaju. Širok spektar proizvoda velik plus je, u njemu svatko nešto za sebe pronaći uspije. Brojni sastojci bogato nasljeđe čine, a patenti samo dokazuju da se o kvaliteti
…prikaži još!iteti brine.
Njihovi proizvodi za njegu lica i tijela tržište osvajaju,
dok nam oni svakodnevno novitete pripremaju.
Filozofija koja se temelji na prirodi zaslužna za sve je,
talijanski laboratorij pravi čarobnjak postaje.
Ovaj poklon svakoj ženi mora predmet čežnje biti,
sve mi svojoj koži najbolju njegu želimo priuštiti.
Zašto mi je potrebna prirodna kozmetika ova? Pa zato jer želim imati kožu kao iz snova. Treba mi dubinska hranjiva krema za lice od arganova ulja A u njoj je i ekstrakt pustinjskog jasmina koji se brine da krema svoj
…prikaži još!voj posao radi i da ne mulja.
Treba mi i ovaj gel za tuširanje i kupanje jer mi je koža svakim danom od agresivnih sapuna sve tanja
A i ova baršunasta krema za tijelo pomoći će mi da mi koža više nije za broj manja.
Šampn s ekstraktom slatkog badema je za vlasište nježan
Već vidim pri slijedećoj kupovini on mi je neizbježan.
Gel za aloe verom mi je potreban da moju kožu smiri
Nakon što mi stres moju alergiju raspiri.
Tonizirajuće mlijeko za tijelo sa solima iz Mrtvog mora
Baš bih voljela kad bih na Božić našla ispd bora.
Vani je postalo hladno i moja se kožan od vjetra suši
A osim koži,to ne radi dobro ni mojoj duši.
Prehladno je za svaki vikend u prirodu ići
I zato se nadam da će priroda u ovim bočicama k meni kući stići.
Bottega Verde kozmetiku si toliko želim
Da obećajem da ni sa ljubavi svoga života neću da je dijelim.
Jer Bottega Verde zna da ljubav prema prirodi,u suradnji saznanošću pretvorena u ljepotu
Njeguje našu kožu i kada prođemo godinu stotu.
Nisam neka pjesnikinja u duši ali imam iste potrebe kao i milijuni drugih žena koji drže do svog izgleda i zdravlja svoje kože i tijela pa mi isto tako ne bi loše pao ni ovaj poklončić.Sadrži sve ono što nama
…prikaži još! ženama treba da zablistamo u punom sjaju.Važno da je sve prirodno jer mrzil trackati se nekim umjetnim prerađevinama.
I još jedan razlog zašto bi baš ja trebala osvojiti paket prirodne kozmetike je jer mislim da je vrijem da i ja nešto osvojim na Zdravoj kravici,toliko igram nagradnih igara a nakon svake tuga i razočarenje!nadam se da će nakon
…prikaži još! ove biti osmjeh i veselje!
Kako bih ja nazvala svoju kožu? Teška, zahtjevna, nezahvalna... i još ponešto. Od puberteta "nosim" akne i masnu kožu. S godinama stigle su i prve bore kao i djelovi lica koji su postali suhi i koji se često ljuskaju. Svaki
…prikaži još! novi eksperiment u njezi, rezultira novim osipom. Moje lice treba preporod i možda je baš ovaj vaš paket prirodne kozmetike idealno rješenje. Kamo sreće da ga dobijem i budem u mogućnosti ispričati vam svoja nova iskustva. Ipak, ako ste mislili da je tu kraj mojim mukama s kožom, varate se. Jer i koža na mom tijelu zahtijeva posebnu brigu i njegu zbog svoje preosjetljivosti. A noge? Dijelom su prekrivene sitnim ranama a drugi dio posjeća na kožu od krokodila... Dajte mi šansu i nahranite moju kožu pravim kvalitetnim proizvodima iz prirode! Hvala!
evo, opet se javljam za nagradnu igru u "pet do podne", sad sam vidjela ovaj post i zapeo mi je za oko, kozmetika je sigurna sam vrhunska a tako nešto bi mi baš dobro došlo kao pravi poklon za moju
…prikaži još! jednako vrhunsku mamu koja je zaslužila najbolje :) a to je u ovom slulčaju, sigurna sam Bottega Verde poklon paket :) Love you mam.
Obožavam prirodne stvari.. od prirodnih materijala za odjeću do prirodne kozmetike, a nažalost često sam zbog svog tankog studentskog budžeta osuđena na umjetne i lošije proizvode, pogotovo (kao sada) kada ponestane svega odjednom :( Ali, vjerujem da kada dobijem vlastitu
…prikaži još!u plaću ću postati redovni kupac Bottega Verde proizvoda (te bi me ovaj poklon paket dodatno uvjerio u to :D)
Još sam mlada i htjela bih se već sada pravilno brinuti o svojoj koži dok je još u punom sjaju i čuvati ju maksimalno.. Kada bih dobila Vaš poklon paket mislim da bih vrištala od sreće 15 minuta jer mi je stvarno, ali stvarno potreban. Ne biste samo mene razveselili, nego i moju mamu koju bi ispod bora dočekala krema protiv starenja, sestre koje bi dočekale kreme za lice i prijateljicu koju bi jako obradovalo mlijeko za tijelo ... A ja bih napokon imala potpuno prirodan tretman u Bottega Verde duhu, sve bi započelo sa tuširanjem sa gelom od arganovog ulja i predivnim irisom, osjetljivo vlasište i kosa bi se družili sa šamponom od slatkog badema, a poslije toga točku na i donijela bi krema za tijelo sa mlijekom kokosa koju želim najviše od svega.. Nakon toga slijedila bi dnevna kreme sa aloe verom na upaljeno lice... I tako bi me uveseljavali svaki dan :)
Ja sam najbolji kandidat za poklon prirode,vjerujte.....zato jer obožavam prirodne preparate,zato jer imam 48 godina,zato jer nikad ništa nisam dobila besplatno....
Definitivno sam ja ta:))))
Ako su Vaši proizvodi tako dobri kao što ste ih vi nahvalili, pošaljite mi ih da se ja sama uvjerim u to :P ako išta valjaju preporučujem ih frendicama.... a znate da se dobar glas daleko širi :)
Djeda mraz mi dugo doš'o nije A koža mi se sretno ne smije... Volim jesti čokolino al' htjela bih kupaona i ja - da mirišemo fino! A blagdanski užitak bit će veći Ako stan će mirisat po kozmetičkoj sreći Djeca
…prikaži još!
Djeca me pitat neće: «Mama, zašto si stara?»
Jer godine će izbrisat esencija nara
Rad' dječjeg veselja kolače ću peći,
al' se i ja nadam kozmetiku steći!
Od verde bottega htjela bih dobit svega
Jer želim biti prava
Lijepa Zdrava krava !
Na mladima svijet ostaje :))))))))))) Iskreno!!!!! Mlada sam i jaaaaaaako želim Bottega Verde proizvode jer su na prirodnoj bazi i vjerujem u njihovu kvalitetu.Želim ih preporučiti svim svojim prijateljicama i podjeliti ponešto od nagrade pošto je vrijeme darivanja:) Nama mladima
…prikaži još!ima je nešto takvo potrebo da bi se otkačili od svakojakih, bezveznih i umjetnih proizvoda koji štete nama i našoj koži,te bi trebali isprobati Bottega Verde prirodne proizvode kako bi ostali zdravi,mladi i lijepi :D Ne samo isprobati, već se uvijeriti kako je to ono što mi treba te i dalje nastaviti koristit Bottega Verde proizvode tijekom cijelog života ! Nema ništa lijepše kada mlada cura šeta gradom i miriše mmmmmmmmmmmmm na Bottega Verde mlijeko od kokosa mmmmmmmmmmmmmmm....:))
Zima, zima e pa šta Botega Verde kremu imam ja :D Hohohohohohohoooooo
Koža mi je jako osjetljiva i sklona iritacijama, te bi mi super bile kreme na bazi prirodnih aktivnih sastojaka, Također, i ja vjerujem u prirodnu ljepotu, te zadnjih godina koristim proizvode na bazi prirodnih sastojaka, s prirodom u zdravlje i ljepotu :).
Možda neće biti najkreativniji komentar, ali..... Zašto je baš meni potrebna prirodna kozmetika Bottega Verde ? Zato što sam prošle godine operirala melanom i u daljnjoj borbi mi je izuzetno važno svoju kožu štititi prirodnim preparatima, a ne kojekakvim kemijama...
…prikaži još! A kao svaka žena, i ja želim da moja koža izgleda svježe, njegovano, mirisno, živo!!!
Želim ovaj dar jako jako, jer naprosto obožavam prirodnu kozmetiku. Samo ju si ne mogu uglavnom priuštiti. I kako do sada, iako redovno igram nagradne igre na Zdravoj kravi, nikad nisam ništa dobila, da ne bih pomislila kako me Zdrava
…prikaži još!va krava ne voli, moja iskrena preporuka je da me odaberete za dobitnicu.
ovaj paket bio bi odličan božićni dar za moju mamu koja uvijek stavlja sve ispred sebe, koja radi po cijele dane, koja stalno pomaže drugima, koju braća i ja znamo često iznervirati, ali nas i dalje obožava :)! znam da
…prikaži još!a bi uživala koristeći te proizvode koje si nikad ne bi mogla priuštiti,a i ja bi uživala u njezinom zbunjenom i skeptičnom izrazu lica kad bi vidjela paket ispod drvca.
Uff, ovaj poklon paketić je kao stvoren za mene! zašto? pa, kao mlada mama željela bi nagraditi samu sebe za "dobro" odrađen posao oko trudnoće, poroda i ovih sad 7 mjeseci provedinih sa mojim malim anđelom... Mi mlade mame zaslužujemo
…prikaži još! barem ovako malu nagradu, zar ne? :) Koža mi pod hitno preba prvu pomoć, jer uz brigu o mom malom Danielu, mislim da vam ne moram niti spominjati da nisam stigla otići do kozmetičkog salona po toliko potrebne tretmane :) Znam da bi mi ovo bilo idealno riješenje i poklon da se nagradim i razveselim :) Naravno, uz vašu pomoć :)
Prirodna kozmetika s mirisom Toskane
Komentari 308
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.