Komentari 308

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    scalia
    slučajno poslala dva puta,zanemarite prvu pjesmu.hvala
    zelenooka_22
    Bottega Verde proizvodi dugogodišnju tradiciju imaju, samo od 100 % prirodnih sastojaka nastaju. Širok spektar proizvoda velik plus je, u njemu svatko nešto za sebe pronaći uspije. Brojni sastojci bogato nasljeđe čine, a patenti samo dokazuju da se o kvaliteti …prikaži još!
  • Default avatar -
    stankica
    Zašto mi je potrebna prirodna kozmetika ova? Pa zato jer želim imati kožu kao iz snova. Treba mi dubinska hranjiva krema za lice od arganova ulja A u njoj je i ekstrakt pustinjskog jasmina koji se brine da krema svoj …prikaži još!
  • Default avatar -
    Mistic
    Nisam neka pjesnikinja u duši ali imam iste potrebe kao i milijuni drugih žena koji drže do svog izgleda i zdravlja svoje kože i tijela pa mi isto tako ne bi loše pao ni ovaj poklončić.Sadrži sve ono što nama …prikaži još!
  • Default avatar -
    Mistic
    I još jedan razlog zašto bi baš ja trebala osvojiti paket prirodne kozmetike je jer mislim da je vrijem da i ja nešto osvojim na Zdravoj kravici,toliko igram nagradnih igara a nakon svake tuga i razočarenje!nadam se da će nakon …prikaži još!
  • Default avatar -
    kakica
    Kako bih ja nazvala svoju kožu? Teška, zahtjevna, nezahvalna... i još ponešto. Od puberteta "nosim" akne i masnu kožu. S godinama stigle su i prve bore kao i djelovi lica koji su postali suhi i koji se često ljuskaju. Svaki …prikaži još!
  • Default avatar -
    Sandich
    evo, opet se javljam za nagradnu igru u "pet do podne", sad sam vidjela ovaj post i zapeo mi je za oko, kozmetika je sigurna sam vrhunska a tako nešto bi mi baš dobro došlo kao pravi poklon za moju …prikaži još!
    oraxx1
    Obožavam prirodne stvari.. od prirodnih materijala za odjeću do prirodne kozmetike, a nažalost često sam zbog svog tankog studentskog budžeta osuđena na umjetne i lošije proizvode, pogotovo (kao sada) kada ponestane svega odjednom :( Ali, vjerujem da kada dobijem vlastitu …prikaži još!
  • Default avatar -
    chelsi
    Ja sam najbolji kandidat za poklon prirode,vjerujte.....zato jer obožavam prirodne preparate,zato jer imam 48 godina,zato jer nikad ništa nisam dobila besplatno.... Definitivno sam ja ta:))))
  • Default avatar -
    blackbutterfly
    Ako su Vaši proizvodi tako dobri kao što ste ih vi nahvalili, pošaljite mi ih da se ja sama uvjerim u to :P ako išta valjaju preporučujem ih frendicama.... a znate da se dobar glas daleko širi :)
  • Default avatar -
    tandina
    Djeda mraz mi dugo doš'o nije A koža mi se sretno ne smije... Volim jesti čokolino al' htjela bih kupaona i ja - da mirišemo fino! A blagdanski užitak bit će veći Ako stan će mirisat po kozmetičkoj sreći Djeca …prikaži još!
  • Default avatar -
    ivankasab
    Odlična i kvalitetna prirodna kozmetika- savršena za svaku ženu :)
  • Default avatar -
    gzelka
    S Bottega Verde kozmetikom se maži i svoju ljepotu svijetu pokaži!
  • Default avatar -
    zagreb86
    Na mladima svijet ostaje :))))))))))) Iskreno!!!!! Mlada sam i jaaaaaaako želim Bottega Verde proizvode jer su na prirodnoj bazi i vjerujem u njihovu kvalitetu.Želim ih preporučiti svim svojim prijateljicama i podjeliti ponešto od nagrade pošto je vrijeme darivanja:) Nama mladima …prikaži još!
  • Default avatar -
    inas
    Koža mi je jako osjetljiva i sklona iritacijama, te bi mi super bile kreme na bazi prirodnih aktivnih sastojaka, Također, i ja vjerujem u prirodnu ljepotu, te zadnjih godina koristim proizvode na bazi prirodnih sastojaka, s prirodom u zdravlje i ljepotu :).
  • Default avatar -
    Tratincica123
    Možda neće biti najkreativniji komentar, ali..... Zašto je baš meni potrebna prirodna kozmetika Bottega Verde ? Zato što sam prošle godine operirala melanom i u daljnjoj borbi mi je izuzetno važno svoju kožu štititi prirodnim preparatima, a ne kojekakvim kemijama... …prikaži još!
  • Default avatar -
    ivana832
    Vjerojatno nije kreativno...ali nemam sreće u nagradnim igrama, pa ću se nadati makar ovakvom prekrasnom paketu.
  • Default avatar -
    stanli
    Želim ovaj dar jako jako, jer naprosto obožavam prirodnu kozmetiku. Samo ju si ne mogu uglavnom priuštiti. I kako do sada, iako redovno igram nagradne igre na Zdravoj kravi, nikad nisam ništa dobila, da ne bih pomislila kako me Zdrava …prikaži još!
  • Default avatar -
    plavatrava
    ovaj paket bio bi odličan božićni dar za moju mamu koja uvijek stavlja sve ispred sebe, koja radi po cijele dane, koja stalno pomaže drugima, koju braća i ja znamo često iznervirati, ali nas i dalje obožava :)! znam da …prikaži još!
  • Default avatar -
    buci_bu
    Uff, ovaj poklon paketić je kao stvoren za mene! zašto? pa, kao mlada mama željela bi nagraditi samu sebe za "dobro" odrađen posao oko trudnoće, poroda i ovih sad 7 mjeseci provedinih sa mojim malim anđelom... Mi mlade mame zaslužujemo …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.