Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Nikad nisam koristila prirodnu kozetiku jer je puno skuplja od kemikalija koje inače svakodnevno koristimo u njezi. Nešto sasvim prirodno, bez konzervansa oživilo bi moju kožu!
Imam izrazito suhu kožu, a i problema sa kožom lica. Teško uspijevam naći kremu koja mi savršeno odgovara, donedavno sam koristila Avene emulziju za lice, s time je i cijena relativno visoka.
Zovem se Daniela Vulama i obožavam prirodnu kozmetiku,osobito ako je tako kvalitetna kao Bottega Verde i voljela bih je isprobati.Momentalno sam u nemogučnosti kupiti si kozmetičke proizvode takve vrste jer sam bila na jednoj operaciji i moram mirovati nekoliko mjeseci,pa
…prikaži još! bi mi ovo bio idealan poklon,hvala!daniela.vulama@gmail.com
Draga moja zdrava kravice, jako sam nesretna jer u ovim teškim vremenima ne uspijevam si ništa od kozmetike kupiti jer sam jedna nezaposlena mamica s četverogodišnjim djetetom, kojemu pokušavam pružiti što više i sebe zakidam u nekim stvarima. Tako bi
…prikaži još! bilo lijepo dobiti nešto od prirodne kozmetike da se malo razveselim u ovim tmurnim danima, ali znam da ja nisam te sreće , no pokušavam na sve načine da se iščupam iz bijede, pa mi ovakve nagradne igre daju neku nadu i snagu. Puno te pozdravljam i ostani zdrava i dobra kravica!
Zato što vjerujem da nam upravo priroda daje ono najbolje, bilo kroz prehranu, bilo kroz kozmetiku - kod svih drugih proizvoda nažalost lako nađemo neku zamjerku ili nedostatak, no samo prirodna kozmetika našoj koži daje njegu, zaštitu, ljepotu, ali i
…prikaži još! ono što je najbitnije - zdravlje - bez umjetnih preparata. Samo uz ovaj paket bih mogla reći, uz 100%-tnu istinitost - takvu me Majka Priroda stvorila! :)
baš se gledam u ogledalo i vidim netaknutu prirodu-kosa mi je poput slame,koža hrapava ko hrastova kora,ruke crvene i ispucane ko crljenica nakon dugotrajne suše,..samo iznutra grije me toplina poput malog sunca i nada da ćete baš mene nagraditi prirodnom
…prikaži još! kozmetikom.lijep pozdrav
Draga Zdrava kravo-a, kako se bliži blagdansko vrijeme, i kako nisam pri najboljem imovinskom stanju, voljela bih osvojiti ovaj poklon paket kako bi svojoj dragoj mami poklonila barem mali znak pažnje za sve što je za mene učinila povodom blagdana
…prikaži još! i njenog rođendana, kojeg ima par dana prije Božića.
Znam da u darovima nije sve, i da je najljepši dar nečiji osmijeh i pokazana ljubava, a isto tako znam da će mi mama biti presretna kada bih joj poklonila nešto ovakvo.Ipak je to žena koja je zbog svojih troje djece, zbog nedostatka slobodnog vremena na neki način zanemarila svoj izgled, kako bi uspijela skuhati ručak za svoju djecu..
Željela bih dobiti ovaj paket prirodne kozmetike jer ne vjerujem da se ljepota može očitati samo izvana,ona se očituje izvana jer ju mi tretiramo iznutra,ako je tretiramo.Moja koža je mlada i podložna mngim infekcijama uzrokovanim vanjskim utjecajima.Nadam se da ovakve
…prikaži još! kreme stvarno djeluju u da se rezultati vide naspram onih krema koje ja koristim i sa kojima se mučim da mi lice izgleda čisto.Željela bih biti sretna u svojoj koži,a često sam bez samopouzdanja zbog toga.Kad me ljudi gledaju,to nikad nije izravno u oči već gledaju moje cijelo lice koje nikada ne može biti čisto,zašto ne bi mogla uživati u tome kad mi se upravo sad pruža prilika da ovom porukom vama dadem razlog za ovaj paket sreće koji usrećuje svaku ženu.Ja još nisam postala žena,ali bi htjela razmišljati kao ona.Htjela bih hodati ponosno i pokazivati svoju kožu,a ne prekrivati ju nekim puderima,korektorima i uništavati ju još više.Iskreno ne nadam se ovom paketu jer prvi put ovo radim,ali vrijedi pokušati,da sam barem jedna od njih.
Užasno, ali stvarno užasno jako bi željela dobiti ovaj paket,evo taman za svetog Nikolu, jer tada mi najbolja prijateljica ( Nikolina) ima imendan, a ona je luda za prirodnim stvarima i ovaj paket bi dobro došao za staviti u čizmicu
…prikaži još! s jednom malom šibicom.
ja već nekoliko godina koristim kozmetiku sa isključivo prirodnim sastojcima jer me standardna kozmetika počela smetati, koža mi je bila iritirana i uvijek nešto masna i sl. Nema šanse da stavim na lice nešto drugo.
Prije dva mjeseca prošla sam mukotrpnu operaciju koljena, težak oporavak i terapije za vrijeme kojih nisam imala vremena, mogućnosti ni volje posvetiti se njezi lica i tijela.Moram priznati da je moja koža to itekako osjetila.S obzirom da sljedeći mjeseci idem
…prikaži još! u toplice na tri teška tjedna rehabilitacije, gdje će me drmati struja, magneti, isušivati voda u bazenu ovaj paket kozmetike bi bio sasvim ugodna prtljaga a i vrlo je praktičan jer je u njemu sve što mi je potrebno i ne bih morala brinuti jesam li nešto zaboravila.S obzirom da sam trenutno na četiri noge,čitaj štake, nisam baš spretna trčkarati po dućanima čim mi nešto zafali.S ovim paketom osjećala bih se sigurnije znajući da mi je sve što trebam na dohvat ruke.
Obožavam prirodu,živim na selu i uživam svim čulima,no kozmetika i njega se ne uklapaju u moju životnu idilu jer je teško,gotovo nemoguče pronači preparat koji je na prirodnoj bazi. Stoga bih rado ovaj prirodni paketić tako da upotpunim svoju životnu
…prikaži još!u idilu na svim životnim poljima ;)
Bottega Verde je linija kozmetike za prirodnu ljepotu i to me osvojilo na prvu. Prirodni sastojci na kojem se temelji je veliko blago i stvarno neznam tko si ne bi poželio nešto tako dragocjeno i kvalitetno za svoju kožu koju
…prikaži još! treba čuvati. Moja koža bira Bottega Verde, prirodno i lijepo :))
Prirodna kozmetika s mirisom Toskane
Komentari 308
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.