Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Bok! Uskoro će Božić i svi želimo nšto darovati najbližima. Najčešće se radi o malim znacima pažnje, kojima želimo pokazati da nam je stalo do njih. Voljela bih dobiti ovaj poklon, jer bi ga darovala majci.
Pa, pošto sam nedavno zbog članka o kemikalijama u kozmetici pobacala veći dio kremica i sl. proizvoda u smeće ovo bi bio pravo oduševljenje za moju kožu.. Kravice moje tijelo i lice te mole da im daruješ ove divne proizvode..sigurna
…prikaži još!a sam da bi to bila ljubav na prvi pogled..
:))
Danas je vrijeme krize i recesije, kako za svačiji đep, tako i za svačiju kožu...Obzirom da se radije odričem svega za sebe da bi svom sinu kupila autić, bager ili slikovnicu, tako sam se odrekla i svega za svoju kožu
…prikaži još! da bi bila njegovana. Ovo bi mii bilo pravo osvježenje da napokon i moje lice i tijelo osjeti dašak prirode koju nema prilike često osjećati... :)
A ne znam šta reći... Svima nam treba nešto tako dobro i prirodno. Neka ode onoj kojoj će uistinu najviše trebati. Ja obožavam sve prirodno, i ovakve me stvari oduševljavaju. No neću se žaliti kako nemam novaca ili sam bez
…prikaži još! posla... preživljavam na druge načine, otkrivam druge dragocjenosti u životu i veselim im se. Male stvari ti postanu velike pa im se tako i raduješ... A najljepša 'kozmetika' za kožu je PUNO SMIJEHA. Jer kao što kaže Charlie Chaplin: " Dan bez smijeha je izgubljen dan" :) Stoga ga nemojte gubiti na brigu (koja vam stvara bore), već se smijte i bit ćete vječito mlade! :))
Željela bih ovaj poklon prirodne kozmetike jer već par mjeseci pokušavam pronaći kozmetiku na prirodnoj bazi koja će mi odgovarati (ne peči me, izazivati crvenilo ...) obzirom da sam postala jako svjesna što stavljamo i unosimo na/u sebe i ozbiljno
…prikaži još! sam zabrinuta, pogotovo za žensku populaciju kojoj to šteti na više "polja u tijelu". A i voljela bih napokon nešto dobiti, pa uskoro je sv.Nikola, Božić :)
Raditi 8 do 10 sati, nakon toga se strčati u prometni kaos i dočepati se svojih 4 zida...ući u kupaonicu...pustiti vodu i uroniti u nezaboravno tuširanje i njegu prekrasnom prirodnom kozmetikom...mmm
Zadnjih nekoliko mjeseci nisam si priuštila kvalitetnu i mirisnu njegu za kožu jer većina budžeta odlazi na potrepštine za bebicu; pelene, odjeća, baby kremice i ulja... tako da poslije tuširanja "posudim" bebinu kremicu ili bademovo ulje. Htjela bih za promjenu
…prikaži još! mirisati kao žena a ne kao golema beba :-)
Od kuda da počnem kad sve je tako jednostavno da me od toga zaboli glava kad se sjetim. Živim u malom mjestu gde je pojam kozmetike za njegu lica nešto ravno NLO-u,toga kod nas nema pogotovo tako raskošne i mirisne
…prikaži još!e (A JA BI JE TAKO RADO DA ME OPET BOLI GLAVA).Kod nas ima najobičnije kreme pa kom paše kom nepaše to je to.Ja imam blizu 50 i mislim da bi bilo vrijeme da tako nešto priuštim svojoj koži koja se patila sve ove godine.AJDE DA SE I JA JEDNOM OSJEĆAM I MIRIŠEM KAO DAMA. JER NISAM JOŠ ZA ODBACITI
imam problematičnu, masnu kožu koja često reagira na kozmetičke proizvode. i onda, kupujem kremice, ulja, emulzije na koje potrošim novaca i novaca kako bi mojoj koži bilo bolje. i zato mislim da bi mi ovaj poklon dobro došao. da se
…prikaži još! oporavi moja koža i novčanik :) ali isto tako, uvijek sam za prirodnu kozmetiku. ima nešto u tome :)
Ukratko..prirodnu kozmetiku koristim još od mladih dana.. imam izraziti suhu i osjetljivu kožu, borila sam se godinama s psorijazom i zahvaljujući prirodi i raznim pripravcima na biljnoj bazi stanje se ponekad poboljša. Tako da sam gotovo pa ovisna o prirodnoj
…prikaži još!j kozmetici, a dobru kozmetiku bez teške kemije je danas jako teško naći. Alou obožavam, u svakakvom obliku odlično dođe tako da bih stvarno poželjela ovaj paket da vam ja, moja koža i kosa kažemo jedno veliko HVALA! <3
hmmm..kao i svi imam dosta problema s kozom lica i tijela i tesko nalazim rijesenje a zeljela bih to osvojiti jer si uz troje male djecice tesko ponekad mogu priustiti neki skuplji tretman za kremu ili slicno...
a pa ovako.. stvarno ovo hoću, pa nemam pojma bi li se žalila kako nemam love, ili kako sam student, pa štedim na svemu, loša financijska situacija u obitelji i to.. ali kad bolje promislim možda je najbolje da samo
…prikaži još! lijepo zamolim. moolliimm te kravice, pokloni mi ovo. smatrat cu to božićnim darom, darom za sv. nikolu i lucu. i objećajem da cu bit bolja (a i bit cu definitivno ljepša)..plliizzz kravice.. ;(
Tvoje malo tele!!!
S obzirom da nemam nikog da mi stavi nešto pod bor i razveseli, a stezanje remena mi nedozvoljava takvu blagodat sama sebi priuštim, bilo bi ljepo da me kravica iznenadi darom pod borom i bar ona malo razmazi!
Voljela bih da u ove hladne zimske dane ovi čarobni prirodni proizvodi nađu mjesto u mome kupaonskome ormariću.Želim se osječati posebnom,a ovi krasni proizvodi su dio čarolije koja je potrebna mome tijelu:
Moja koža je "koma", suha i dehidrirana, mislim da bi to bilo pravo osvježenje za nju!!! Ma ako ništa drugo važno je družiti se sa vama,a ja imam sinčića Rudija (8 mj.) koji mi svakodnevno napravi novu boru-smijalicu, pa do
…prikaži još! do idućeg druženja pozdrav iz Dalmacije.
Prirodna kozmetika s mirisom Toskane
Komentari 308
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.