Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Imam dosta problematičnu kožu,jako suhu ,i svako malo vodim rat sa aknama,Pa izgledam kao neka tinjeđerka u pubertetu.Pokušavala sam sve razne kozmetičke preparate,ništa nije dalo 100% učinka.Nadam se iskreno da bi mi prirodna kozmetika napokon pomogla da pobjedim rat sa
…prikaži još! aknama i suhom kožom.
za svoju mješovitu kožu još uvijek (24 mi je) nisam našla kozmetičke preparate koji će mi u potpunosti odgovarati! želim isprobati "prirodu" na svom licu!
"Ljubav prema prirodi, u suradnji s znanošću pretvorena u ljepotu!" - to im je slogan i sviđa mi se! Čim je za prirodnu ljepotu, dobrodošlo je!!!! Stoga se potpisujem za potencijalnog dobitnika poklona!!!!
Bottega Verde - hvala unaprijed!!!!
Bottega Verde prirodna kozmetika potrebna je meni jer imam dosta osjetljivu kožu i mislim da bi svi ovi prirodni sastojci vaše kozmetike baš odgovarali meni. Dobili bi i povratnu informaciju koliko sam zadovoljna vašim proizvodima. Zahvaljujem!
Nova godina se blizi.... i mislim da je sada savršeno vrijeme da osvojim ovaj poklon prekrasne prirodne kozmetike.... da pomogne mojoj kozi da bude lijepa, zdrava i da zablista u novogodišnjoj noći... :) Jer ne kazu bez razloga da je
…prikaži još!e zena najljepša kad je prirodna....
Zato što imam suhu kožu koju unatoć svim mojim naporima ne uspjevam nahraniti,a pitam se kako bi i mogla kada si sa svojom plaćom mogu samo priuštiti neke jeftine proizvode koji i nisu od neke koristi,jer sve što je kvalitetno
…prikaži još! i dobro to i košta! Na moju veliku žalost a i na žalost većine žena koje žive prosječni život,odnosno plaća im odlazi na hranu,režije tj.uglavnom domačinstvo teško se nađe za vlastite potrebe jer je sve drugo na prvom mjestu! Zato bi bilo lijepo barem ponekad dobiti nešto tako lijepo,dobro i kvalitetno kao što su Bottega Verde proizvodi i makar nakratko sebi i svojoj koži pokloniti ono o ćemu se mašta listajući časopise,gledajući reklame ili izloge svega onoga što si zbog svih ostalih obaveza uvijek nekako sebi prikratim,jer uvijek je sve drugo bitnije od brige za sebe,nažalost!
U kriznim vremenima Zdrava Krava misli na nas i sarene poklone za pod bor nam sprema :)
Iz Bottege Verde za svakog ponesto da u novoj godini koza nam blista :)
Hvala Zdrava Krava, super ste nam :)
Prije 3 tjedna počela sam redovito vježbati unatoč magli i hladnim danima, svakodnevno si kuham ručak što mi je bilo iznimno teško izorganizirati se (a kvalitetan ručak mi je jedan od osnovnih preduvjeta za izdržati 10-12sati radni ritam) i pazim
…prikaži još! što jedem. Ipak moram priznat da sav taj trud koji ulažem me čini pomalo umornom uz fazu od previše posla u kojoj sam trenutno i ovakav poklon paket bi bio odlična nagrada i motiv, da se natrackam i njegujem i osjećam se još bolje jer brinem o sebi
Mislim da bih ja trebala osvojiti ovaj poklon paket zato što imam jako velikih problema s alergijama koje su uzrokovane kozmetičkim proizvodima, a proizvodi Bottega Verde bi bili pun pogodak za moju osjetljivu kožu.
Studentica sam, knjige su poskupile pa tako i školovanje, pa se bojim da bih prerano mogla dobiti bore od sekiracije. Financijski problemi jedne studentice u državi u kojoj nema posla te tako ne može zaraditi dovoljno novca za kvalitetne proizvode
…prikaži još! dovode do strašnih posljedica na moju kožu te cijelo tijelo. Još sam mlada, ne bih željela tako rano ostariti, pa bih željela sebi pokloniti barem prikladnu njegu za kožu :)
Zato sto sam cijelo djetinjstvo provela na dermatologiji zbog neobjasnjivih problema s kozom. Tad sam jos i mogla kupovati skupe medicinske proizvode za kozu koje su mi preporucivali, ali sada jednostavno vise nemam novaca da ih kupujem, tako da moja
…prikaži još! koza ponovo trpi. Nikada nisam kupila kvalitetne prirodne proizvode jer se vise ne usudim riskirati s tolikim cijenama koje su ipak pre visoke za jednu mladu nezaposlenu hrvaticu. Znam da bi mi ovaj poklon prirodne kozmetike sigurno puno pomogao...
Jedna indijanska poslovica kaže: "U biljkama se može naći sva moć ovog svijeta. Onaj koji spozna njihova tajna svojstva postaje svemoćan! " Bottega Verde ima tu moć i koristi najbolje iz prirode. Svi mi se već previše trujemo (kroz razne
…prikaži još!e kozmetičke preparate, sredstva za čišćenje, pa i hranu) sa raznim konzervansima, sintetičkim mirisima i bojama, genetski modificiranim sirovinama, pesticidima... Trudim se da vodim računa o ispravnosti i sastavu namirnica koje jedem, i isto toliko mi je važana i kvaliteta i prirodnost kozmetike koju koristim. Jer, koža je najveći organ ljudskog tijela i sve što nanesemo na nju prodire u naš organizam. Zbog toga mi je važno koristiti prirodnu kozmetiku, jer moja koža i moje zdravlje to zaslužuju.
Mislim da bi bas ja trebala osvojit ovaj poklon paket jer nikako ne mogu naci prikladne proizvide za moju kožu, svaki izlazak iz tusa rezultira suhom kozom koju je tesko umirit. Mislim da bi mi prirodna kozmetika bila najprikladnija za
…prikaži još! osjteljivu kozu, pogotovo sada u ove zimske dane, jer moja koza zasluzuje vitamine i prirodna ulja :)
I ja i moja mala kćer imamo problema sa suhom kožom. Kako smo se okrenuli zdravoj prehrani baziranoj na sježim namirnicama i prirodnim napitcima, te dužim boravcima u prirodi....pa da probamo i sa prirodnim mazalicama...Hvala!
Prirodna kozmetika s mirisom Toskane
Komentari 308
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.