Komentari 308

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    thomary
    Uh... Zelim ovaj poklon paket prirodne kozmetike jer nitko nema tako kompliciranu kozu kao ja... MOzda sam opcenito u zivotu komplicirana, ali sigurno necu komplicirati kada mi poklonite ovaj paket vec cu se iskreno razveseliti i nadati da su proizvodi …prikaži još!
  • Default avatar -
    krawica
    ta bottega meni stvarno treba da se mazim i pazim tim divnim proizvodima !!!
  • Default avatar -
    njus
    Moj je tata blažen među ženama. Već dvadeset i tri godine živi u manjini (koja je s godinama dodatno dolazila do izražaja, dolaskom nas 3 kćeri na svijet) ali do sada se nije bunio, a činjenica da se svaka od …prikaži još!
  • Default avatar -
    kravica2011
    Obožavam prirodna kozmetiku jel ona koristi hladno tiještena biljna ulja, eterična ulja, biljni emulgatore, hidrolate, biljni glicerol i dodatne aktivne tvari,sto je najvažnije od svega kada tražimo proizvode koje ćemo nanositi na svoju kožu!Prirodna kozmetika ne stvara ovisnost kože, koliko …prikaži još!
  • Default avatar -
    Blaza85
    Jer sam nezaposlena majka dvogodišnjeg sinčića i novce trošim na njegove potrebe radije nego na sebe.Potrebno mi je ovo kako ne,kao i svakoj ženi kojoj koža vapi za malo prirode,svježine i njege... jooj ako ovo dobijem past ću na dupe,obradovat …prikaži još!
  • Default avatar -
    mayika
    Stigla zima, stigli hladni dani... Čini mi se da je zima ove godine malo jače stisnula.... Sa hladnoćom stiglo i zamatanje u debelu odjeću, debele jakne, šalove, kape, rukavice... Sve nešto škaklja, svrbi, grebe i muči jadnu kožu. Kao da …prikaži još!
  • Default avatar -
    Alonixica
    Studentica sam i do sada nisam toliko obracala paznju na prirodne proizvode. Uvidjela sam da je kozmetika koju koristim puna kemikalija koje nisu zdrave, i sada sam u fazi pronalazenja idealne prirodne kozmetike za sebe te bih rado probala ovu. …prikaži još!
    suzanadumbovic
    Zar je potreban još neki razlog osim onog da želim biti lijepa i njegovana a ovi preparati nam stvarno to omogučuju. Predivni su i kvalitetni.
  • Default avatar -
    viktorijacabo
    to je to,kao stvoreno za mene :)
    hippoxx
    uh koliko komentara, svi žele ovo,vidim ima i muških. hm prirodna kozmetika,ne vjerujem baš da je sve prirodno, al ajde neka bude... zdravoj kravi će baš biti teško odlučiti, samo zdrava krava nemoj uzeti u obzir i odabrati samo majke …prikaži još!
  • Default avatar -
    Living in a material world, but i am not a material girl because I am an ORGANIC GIRL!!!! U ovom svijetu gdje nas zasipaju sa reklamama nezdravih prehrambenih, dekorativnih i drugih artikala moj izbor je ORGANSKI. Doma pečemo sami kruh, …prikaži još!
  • Default avatar -
    zdravapotocnica
    Bottega Verde koristi umijeće dobivanja ulja iz arganovih oraščića dok ostali koriste nehumana testiranja na tri mala praščića... Sviđa mi se ta priča porijeklom iz malog toskanskog gradića... Volim ujutro svježi miris koji daje prirodni iris, a od prirodnog kokosa …prikaži još!
  • Default avatar -
    ifreskur
    Želim uljepšati sebi dan, poklonite mi paket za moj rođendan!! (doduše prošao je prije 2 tjedna,ali neću se ljutiti što kasnite!)
  • Default avatar -
    solej
    Volim prirodu i nastojim živjeti u skladu s njom, no vrijeme ostavlja svoje tragove, poneki ožiljak, bore od smijeha i suza... Otkada sam mama trudim se još i više, vježbam, radim u vrtu, tjerajući loše misli u stalnoj borbi sa …prikaži još!
  • Default avatar -
    bobsi5
    Imam samo dvije riječi: FILOZOFIJA ZELENOG! Oblikovala je posljednjih par mjeseci moga života, otrgnula me iz vrlo mračnih dubina i sada uživam na slatkom povjetarcu zdravlja i životnog zadovoljstva. Da li bih pritom koristila i prirodnu kozmetiku? Bila ljepša, njegovanija, …prikaži još!
  • Default avatar -
    Teyich
    imam suhu kožu i mitesere,k tome sam jako osjetljiva na mnoge kreme i dobijem osip. teško mogu nać kremu a da ne dobijem osip i da me ne peče koža. s arganom sam upoznata jer ga koristim za kosu i …prikaži još!
  • Default avatar -
    vitoana
    Bottega Verde je savršena kozmetika za mame dojilice s malim bebicama zbog kojih ne spavaju noćima, a imaju i malo veću bebu zbog koje ne stignu odspavati ni po danu. Vrhunska, kvalitetna i prirodna kozmetika upravo je ono što mi …prikaži još!
  • Default avatar -
    suziqu
    Pravo je vrijeme pred blagdane ove da me osvježe kremice nove, prirodni sastojci glavna su fora zato ovaj paket moj biti mora. Mom veselju neće biti kraja ako mi koža blista od sjaja, prirodnu kozmetiku najviše volim zato vas ovaj …prikaži još!
  • Default avatar -
    lora_ri
    Dolazi zima i hladni hladni dani, Moje tijelo i lice žele znati da nisu sami.. Bottega gel, krema, šampon i mlijeko, Sve što ti treba da koža diše kao da je ljeto. Kravice, Kravice pokloni mi ove super darove, Bottega …prikaži još!
  • Default avatar -
    ivanika
    Želim obnovu svoje kože ali samo prirodno dolazi u obzir stoga...
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.