Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Uh... Zelim ovaj poklon paket prirodne kozmetike jer nitko nema tako kompliciranu kozu kao ja... MOzda sam opcenito u zivotu komplicirana, ali sigurno necu komplicirati kada mi poklonite ovaj paket vec cu se iskreno razveseliti i nadati da su proizvodi
…prikaži još!i dobri za moju kozu. Tko zna, mozda bas na ovaj nacin napokon pronadem nesto sto mi odgovara.
Moj je tata blažen među ženama. Već dvadeset i tri godine živi u manjini (koja je s godinama dodatno dolazila do izražaja, dolaskom nas 3 kćeri na svijet) ali do sada se nije bunio, a činjenica da se svaka od
…prikaži još! nas, Njegovih Žena, brine za svoju kožu i izgled tome je doprinijela! Pa kako bi ostao sretan, zadovoljan i ponosan, ne bi bio na odmet ovaj poklon paket kojeg ćemo rado podijeliti među sobom a definitivno i s njim :-)
Obožavam prirodna kozmetiku jel ona koristi hladno tiještena biljna ulja, eterična ulja, biljni emulgatore, hidrolate, biljni glicerol i dodatne aktivne tvari,sto je najvažnije od svega kada tražimo proizvode koje ćemo nanositi na svoju kožu!Prirodna kozmetika ne stvara ovisnost kože, koliko
…prikaži još!o puta vam se dogodilo da nakon što kupite kremicu, i budete oduševljeni njezinim djelovanjem, nakon par mjeseci vam taj proizvod više ne odgovara. i ne dovodi do pojave smanjenja namjenjenog učinka kao što se zna dogoditi sa industrijskom kozmetikom koja ima predivno pakiranje da i naravno ambaalžu ali većinu sastava takve kreme čine kemijske i sintetičke supstance, a u manjem dijelu prirodne.!Prirodna kozmetika utječe i na kožu ali i na osmjeh, jel kada smo zadovoljne to se vidi i na našem licu! I da ne zaboravim,nešto što se deklarira kao „prirodno" može ustvari sadržavati samo jedan organski sastojak, pa stoga cure obratite pažnju da proizvod sadrži certifikat! Takav logo na ambalaži jamči sigurnost! Ja bi naglasila da je prednost ove kozmetike u onome sto ne sadrzi,a ne u onome sto sadrzi el sve što na kožu stavimo ima li dovoljno sitnu molekulu apsorbirat će se i ući u krvotok.Najbolji primjer apsorpcije kroz kožu je primjer s češnjakom; utrljamo li ga na unutrašnju stranu stopala,nakon 2 sata osjetit ćemo ga u dahu! zato ponašajte se odgovorno prema se bi i pazite što nanosite na svoju kožu! botegga verde svakako isprobajte jel ljepota leži u prirodi :)!
Jer sam nezaposlena majka dvogodišnjeg sinčića i novce trošim na njegove potrebe radije nego na sebe.Potrebno mi je ovo kako ne,kao i svakoj ženi kojoj koža vapi za malo prirode,svježine i njege... jooj ako ovo dobijem past ću na dupe,obradovat
…prikaži još!t ćete me samo tako...kozmetika mi je luksuz koji si stvarno sada nemogu priuštiti.
Stigla zima, stigli hladni dani... Čini mi se da je zima ove godine malo jače stisnula.... Sa hladnoćom stiglo i zamatanje u debelu odjeću, debele jakne, šalove, kape, rukavice... Sve nešto škaklja, svrbi, grebe i muči jadnu kožu. Kao da
…prikaži još! zima nije već previše za jadnu osjetljivu i već ionako suhu, izmučenu kožu od ljetnjeg sunca!!! E, sad, pripadnice lijepšeg spola, vidim po broju komentara da nas puno ima problema sa suhom kožom lica, tijela, a da ne govorim vlasišta... Prirodno je ipak priiiiroooodnooo.... Bilo bi lijepo osvojiti malo opuštanja za kožu, pogotovo za ove Božićne dane koji nam slijede.... Zašto i mi nebi sebe okitile mirisima i ljepotom?!!!! :)
Studentica sam i do sada nisam toliko obracala paznju na prirodne proizvode. Uvidjela sam da je kozmetika koju koristim puna kemikalija koje nisu zdrave, i sada sam u fazi pronalazenja idealne prirodne kozmetike za sebe te bih rado probala ovu.
…prikaži još!. Sama ne znam sto je najbolje, a kako sam sa svakim savjetom na zdravoj kravi jako zadovoljna, uvjerena sam da cu biti i s ovim proizvodima ako mi ih darujete te naravno i da cu postati vjerni korisnik Bottega Verde kozmetike ubuduce :)
uh koliko komentara, svi žele ovo,vidim ima i muških. hm prirodna kozmetika,ne vjerujem baš da je sve prirodno, al ajde neka bude... zdravoj kravi će baš biti teško odlučiti, samo zdrava krava nemoj uzeti u obzir i odabrati samo majke
…prikaži još!e a vidim da ih je tu puno koje igraju na tu kartu,djeca ovo djeca ono..., daj priliku i drugima :D. svatko bi želio ovaj poklon paket,a vidim i da je sve to dosta skupo :/. vidim da većina ima i suhu kožu, pa misim da nebi trebalo pretjerivati previše s nanošenjem bilo kakvih kremica,dajte koži da diše! i kozmetika nije toliki lukzuz kako neki pišu, pa ako ste žena i ako si ne možete priuštit neku kremicu za lice,onda stvarno...nemam riječi.... Ja nisam majka da igram na tu kartu, ja nisam tolika sirotinja koja si ne može priuštit nešto od kozmetike ,nemam ni pretjerano suhu kožu,voljela bih ovaj poklon paket ali po svom komentaru vidim da ga neću osvojiti :p, neka ima i boljih svakako :D
Living in a material world, but i am not a material girl because I am an ORGANIC GIRL!!!! U ovom svijetu gdje nas zasipaju sa reklamama nezdravih prehrambenih, dekorativnih i drugih artikala moj izbor je ORGANSKI. Doma pečemo sami kruh,
…prikaži još!uh, radim domaće njoke, štrudle, sokove i pekmeze koji ne sadrže nikakve aditice, štedimo struju čime čuvamo i prirodu i naš džep. Moja mala štrudlica 18 mjeseci pila je samo moje mlijeko, a danas se trudim da joj dajem što više zdravih i organskih proizvoda, Od proizvoda za čišćenje koristim ocat i sodu bikarbonui mog zelenog pratioca Frosch žabicu. Kozmetika je kod nas samo organska kao za curicu tako i za nas. S obzirom da je moj moto ŽIVOT U SKLADU S PRIROSOM koliko je to moguće, vaš mali paketić bi mi pravio društvo ostalim organskim proizvodima u mojoj kući. Pozdrav Zdravoj kravici!
Bottega Verde koristi umijeće dobivanja ulja iz arganovih oraščića dok ostali koriste nehumana testiranja na tri mala praščića... Sviđa mi se ta priča porijeklom iz malog toskanskog gradića... Volim ujutro svježi miris koji daje prirodni iris, a od prirodnog kokosa
…prikaži još!dnog kokosa i vanilije
kreme su mi najmilije...
Zdravi ljudi - zdravakrava
kozmetika to je prava,
jer je prirodna i zdrava,
a djeluje kao enzim
princip - ključ i brava!
Hoće li to bit san il' java
da mi poklon udjeli zdravakrava
Ako da - svaka vam čast i slava :)
Volim prirodu i nastojim živjeti u skladu s njom, no vrijeme ostavlja svoje tragove, poneki ožiljak, bore od smijeha i suza... Otkada sam mama trudim se još i više, vježbam, radim u vrtu, tjerajući loše misli u stalnoj borbi sa
…prikaži još!a realnošću. Sve više pazim na zdravo, zbog moje curice i tate, trudeći se da ona stekne snagu i zdravu osnovu za sutra, na putu na kojem je tek krenula
Imam samo dvije riječi: FILOZOFIJA ZELENOG! Oblikovala je posljednjih par mjeseci moga života, otrgnula me iz vrlo mračnih dubina i sada uživam na slatkom povjetarcu zdravlja i životnog zadovoljstva. Da li bih pritom koristila i prirodnu kozmetiku? Bila ljepša, njegovanija,
…prikaži još! odmornija, u skladu sa prirodom? Uvijek! Zato me se sjetite kada odlučujete kome dati ovaj poklon paket! Sa zadovoljstvom ću ga uklopiti u svoj vrlo zeleni život!
imam suhu kožu i mitesere,k tome sam jako osjetljiva na mnoge kreme i dobijem osip. teško mogu nać kremu a da ne dobijem osip i da me ne peče koža. s arganom sam upoznata jer ga koristim za kosu i
…prikaži još!i izuzetan je,tako da vjerujem i da na kožu djeluje isto. volim sve što je organski i prirodno. voljela bih probat s Bottega Verde možda će mi ta kozmetika odgovarat i nastavila bih ju dalje koristiti,jer zbilja nisam još našla kozmetiku koja mi odgovara :( .pozdrav :)
Bottega Verde je savršena kozmetika za mame dojilice s malim bebicama zbog kojih ne spavaju noćima, a imaju i malo veću bebu zbog koje ne stignu odspavati ni po danu. Vrhunska, kvalitetna i prirodna kozmetika upravo je ono što mi
…prikaži još! treba u trenucima kada se mogu posvetiti sebi, svom tijelu i duhu, a djecu uručiti sretnom tati! ; )
Pravo je vrijeme pred blagdane ove da me osvježe kremice nove, prirodni sastojci glavna su fora zato ovaj paket moj biti mora. Mom veselju neće biti kraja ako mi koža blista od sjaja, prirodnu kozmetiku najviše volim zato vas ovaj
…prikaži još!to vas ovaj paket lijepo molim.
Dolazi zima i hladni hladni dani, Moje tijelo i lice žele znati da nisu sami.. Bottega gel, krema, šampon i mlijeko, Sve što ti treba da koža diše kao da je ljeto. Kravice, Kravice pokloni mi ove super darove, Bottega
…prikaži još!
Bottega Verde, iz prirode samo najbolje.
hahah
bitan je trud!! :P
Prirodna kozmetika s mirisom Toskane
Komentari 308
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.