Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Htjela bih biti sretnica koja će dobiti poklon paket, jer ću taj poklon paket darivati svojoj snahi . Ona čeka bebu, a prirodna njega kože je uvijek bitna, najviše trudnici za izgled i održavanje zdrave kože , te prirodnim sastojcima
…prikaži još!jcima koji neće naštetiti još tako malenom biću . Mislim da ću joj maznuti kremu protiv starenja, pa netko mora i pričuvati bebu kada se rodi , a da se beba ne preplaši !!!
Hvala i pozdrav svima,
redovito igram nagradne igre kod vas i još me redovitije zaobilaze... pa idem probati još jednom. kozmetika Bottega Verde je nešto što bih svakako voljela probati,jer do sada nisam. čula sam puno dobrih kritika, a najviše me zainteresiralo to što
…prikaži još! se radi o prirodnoj kozmetici jer imam velikih problema sa kožom,kao i moja nećakinja (jedine u obitelji ne podnosimo "svakakve teške kreme", pa bi u svakom slučaju podijelila nagradu sa svojom ljubimicom ,koja mi uskoro slavi i rođendan...
Mislim da bih trebala osvojiti ovu nagradu jer ću uskoro postati majka i vjerujem da će mi biti potrebna sva kozmetika da izgledam dobro zbog ne spavanja, drugačijeg ritma itd ... A i znate onu foru ako ne ispunite trudnici
…prikaži još!i želju dobiti ćete čmičak ili ječmenac XD
moja kćer je luda za ovom kozmetikom, pa iskreno ovo igram za nju jer u svojim godinama mogu možda još popraviti koju boru,ali ne nadam se čudu. s obzirom na njen naporan posao, troje djece, šlampavim i nedoraslim mužem (bez
…prikaži još! brige,kažem mu to i u facu) i vremenom koje za sebe NEMA ,znam koliko bi ju ovo oborilo s nogu i možda bi se ponovno pokrenula i zasjala starim sjajem...neću joj reči da sam igrala..pssssst, možda bude lijepo iznenađena.
Dani u knjiznici, noci nad knjigom, lice podbuhlo, koza izmorena. Novaca za ovakve peparate, naravno, nemam, pa se nadam da ce me Zdrava Krava razveseliti darom :)
Najbolja prijateljica mi je poklonila Bottega Verde gel za tuširanje, mlijeko za tijelo i kremu s mirisom kokosa. Nakon korištenja ovih divnih stvarčica shvatila sam što znači "prirodno". Često čitamo i čujemo "prirodna kozmetika", ali od prirodnog ni "p", ali
…prikaži još! ovaj puta doista sam pozitivno iznenađena. Pošto mi je koža tijela izrazito suha i poslije svakodnevnog tuširanja imam osjećaj neugodnog zatezanja ovo je bio pravi melem za moje tijelo. Posebno sam oduševljena kremom za tijelo s mirisom kokosa. Osjećaj poslije mazanja je vrhunski. Eto, ja sam se preporodila i svakom bi preporučila čarobnu Bottega Verde kozmetiku. Da, zaboravila sam reći da bi jako, jako željela ovaj poklon paket.
Ovaj poklon paket je doista prekrasan. Moja unuka, brucošica jako puno uči i pod velikim je stresom. Dobiva petice iz položenih kolokvija. Baka je najsretnija na svijetu, ali se i jako boji za svoju ljubimicu. Stres je vidljiv na njenom
…prikaži još! licu. Ja mislim da bi joj ova divna kozmetika pomogla. Ja bi bila najsretnija baka na svijetu kada bi dobila ovaj poklon paket kao božićni poklon za moju unuku, jer, vjerujte zaslužila je ona nešto tako dobro... Pusa
Imam jako slabu i tanku kosu i to mi predstavlja jako velik problem. Susjeda mi je rekla da ima za mene nešto nježno i dobro. Dala mi je šampon za kosu Bottega. Nakon pranja kose imala sam onaj jako dobar
…prikaži još! osjećaj, kosa mi je bila nježna i mirisna, osjećala sam se lako i zadovoljno. Pošto velik dio godine provedem u Njemačkoj i tamo sam probala puno šampona, shvatila sam da je ovaj šampon mooj favorit. Vratila sam susjedi šampon. Trebala bi opet oprati kosu, ali me sram opet tražiti ovaj čarobni šampon. Vjerujem da je kompletna kozmetika Bottega isto tako dobra i kvalitetna, jer kada je nešto tako dobro, to se ne ispušta. Voljela bi dobiti ovaj paket.
Teško da ću biti jako kreativna, al prva jutarnja kava uz članak zdrave krave, kud ćeš bolje... A da mi je još malo prirodnog , pa dubinskog, pa baršunastog, pa protiv starenja i još sve na poklon, ma već sam
…prikaži još! ljepša...
Ugodan dan svim ženama sa pozitivnim mislima...
imam 33 godine i jako suhu i netolerantnu kožu.radim noćne smjene što još više iscrpljuje i dehidrira kožu i čitav organizam.voljela bi osvojit botegga verde paket.pusa.pozz
Zašto mi je potrebna prirodna kozmetikaBottega Verde? Vrlo jednostavno, svake večeri voljela bi se kupati s gelom za tuširanje i kupanje s arganovim uljem i mlijekom irisa, oprati kosu nježnim šamponom s ekstraktom slatkog badema, te nanijeti baršunastu kremu za
…prikaži još!za tijelo s mlijekom kokosa i kremu protiv starenja za tijelo s ekstraktom šipka/nara iz organskog uzgoja. Nakon divne provedene noći sa suprugom (i to divne jer sam tu večer pružila sebi nevjerojatan tretman Bottega Verde tretmanima), ujutro bih se opet, ali sad istuširala gelom za tuširanje i kupanje s arganovim uljem i mlijekom irisa, nanijela ovaj put tonizirajuće mlijeko za tijelo sa solima iz Mrtvog mora te kremu za lice 24 sata sa svježim sokom Aloe iz organskog uzgoja i krenula u nove avanture u novom danu, možda i s kojim novim muškarcem :)
Ova mi se kozmetika čini odličnom za moju kožu. Koža lica mi je osjetljiva, pa mi često kreme više odmažu nego pomažu - koža mi reagira na svaki "neprirodni" sastojak u poznatim kremama, dok su neke prirodne kreme toliko teške
…prikaži još! da mi se čini kao da sam našminkana za japansko kabuki kazalište. I koža tijela mi je suha, pogotovo zimi, i to na nogama i trbuhu. Pomažu mi prirodni sastojci iz kuhinje (maslinovo ulje, med i slično), ali previše vremena potrošim na spremanje pripravaka čiji je rok trajanja kratak, pa ih radim u malim količinama. Zbog toga mi se čini da bi mi ova kozmetika pomogla, ako ne i rješila neke probleme.
Lagala bi kad bi rekla da mi je baš baš potrebna, ali neću lagati kad kažem da bi je baš voljela isprobati i da mislim da će učiniti čuda za moju kožu.
Od Bottega Verde sve 100% prirodno je, i zato na kožu stavljati sigurno je.... jel tako? imam osjetljivu kožu, sklonu seboreji prilikom promjene godišnjih doba, u stanjima stresa, također mi se pojavljuju mrlijice (hiperpigmentacija) od sunca, a i borice su,
…prikaži još!su, nažalost, već tu...uglavnom, imam sto problema s kožom, malo toga joj odgovara i možda bi joj baš ovako nešto pomoglo...ukoliko je tako-ostat ću vam vjerna do kraja života! :)
Mnogi proizvodaci preparativne kozmetike hvale se prirodnoscu svojih proizvoda i onda ja naivac nanesem odredenu kremu na lice i zapecka me koza, ili stavim dezic pa dobijem plikove. Pravi sam tester na kemikalije i voljela bih testirati i ovu finu
…prikaži još! liniju Bottega Verde. Zvuci neodoljivo i vjerujem da svatko tko dobije ovaj krasni poklon ce biti presretan. Pozz!
Prirodna kozmetika uvijek je najbolje rješenje za kožu i osobno preferiram upravo takvu kozmetiku. Isto tako, moja je koža prilično nezahvalna za njegu i uglavnom je jedina kozmetika koju podnosi je ona s prirodni sastojcima... tako da bi ove kreme
…prikaži još!e bile pravi spas za moju kožu
Prirodna kozmetika s mirisom Toskane
Komentari 308
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.