Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Draga zdrava kravice... istinski me razveselilo vidjeti da se Bottega Verde širi i na hrvatsko tržište. Uz ime ove tvrtke vežem uspomene na prve susrete sa ženstvenošću i senzualnošću. Sa svojih shopping pohoda na sjevernu Italiju, mama je često donosila
…prikaži još! Bottegine proizvode. Sjećam se da bih kao djevojčica, na povratku kući, već u autu otvarala kutijice i potajno mirisala magična ulja i kremice. Mama ih je dijelila ponekoj prijateljici ili rođakinji, što je u meni stvaralo zavist i silnu želju da budem dio te prekrasne sekte. Sjećam se kako bih tada rado bila blizu njih, grlila ih, dodirivala i proučavala, sanjarila svoje prve romantične snove, o muškarcu kojeg, kao i mene tada, zavodi nježnost vječnog ženskog.
Otkako se i ja brinem za svoje tijelo koje je u međuvremenu postalo meko i oblo, biram smo prirodnu kozmetiku, što zbog vrijednosti koje mi je usadila mamina praksa, što zbog duboke uvjerenosti da jedino priroda ima odgovore na pitanja o ljudskom zdravlju. Naša tijela najbolje reagiraju na njene darove jer su i sama dio prirode, a ravnoteža koju pomoću nje zadobivamo održiva je i trajna, za razliku od učinka sintetskih proizvoda. Ljekovitost biljaka djeluje kao poticaj tijelu na samoozdravljenje i samoobnovu, bez agresije i preuzimanja njegovih funkcija, čineći ga snažnim i lijepim.
Osim njege iznutra, zdravom prehranom i tjelovježbom, današnji uvjeti zagađenog zraka i vode, te povećane izloženosti stresu prisljavaju nas na upotrebu dodatnih, vanjskih sredstva za očuvanje optimalne tjelesne forme.
Posljednjih godina, niti ja, uvijek u žurbi i ograničenih financijskih mogućnosti, niti moja bolesna mama ne odlazimo u kupovinu preko granice. Bila bih vam iskreno zahvalna da nas obje podsjetite na čari ove kozmetičke linije, na lijepa vremena u kojima nam je bila dostupna, i tokom kojih je u našoj obitelji postala simbolom kvalitete i autentične ljepote.
Draga moja Zdrava Krava.BUdući da se bliži Božić i stiže nam djedica Mraz..koji će mene NAVELIKOO zaobići(nisam baš bila dobra)..bila bih sretna kad bi me barem tvoj poklon dočekao. Istina ove godine previše sam papala,psovala muža naveliko...derala se na klince,čak
…prikaži još!k sam se sa susjedima isposvađala.Redovito su tulumarili..a ja sam zaboravila kako je to biti mlad i tulumarit,pa sam da im napakostim zaglavila njihovo zvonce u ranu zoru,već u 5 su bili na nogama,šokirani šta se to događa?!?
Drugi susjed mi je redovito ostavljao govanca od peseka ispred kuće,pa sam ga ja jednom pokupila i stavila mu pred otirač..hmhm hm...znam ,da sam zločesta,ali trebali ste vidjeti kako je bio ljut dok je otvorio vrata i stao na drekač...JOOOOOJ...stvarno mi neće DRAGI DJEDA MRAZ donjeti poklon pa pliiiz mogli biste vi jedan za tetu LANU Grincha ??? Jako volim prirodnu kozmetiku i baŠ bi mi to lijepo pasalo i krasilo moju zločestoću...šala,bit ću BOLJA;OBEČAJEM!!!!
jako volim i cijenim prirodu-mislim da priroda ima lijek za sve naše bolesti i da od nas traži samo poštovanje i trud da sva silna bogatsva koja nam daje poštujemo.Obožaavam prirodnu kozmetiku jer znam da smo dio prirode i da
…prikaži još! nam samo prirodna sredstva za njegu mogu pomoći.Pozdravljam Vaš trud da što više ljudi educirate o zdravom životu ,zdravoj prehrani,zdravim preparatima za kožu i zdravom odnosu prema nama samima (he he i zovete se zdrava krava),a istovremeno se i nadam ovoj prekrasnoj nagradi .Lijep pozdrav !
Ovo je paket za mene. Baš za mene! Trebate dokaz? Darujete nam dubinsku hranljivu kremu za lice - a ja skoro sat vremena pješaćim do posla, nakon par mjeseci takvog pješaćenja ove zime, lice će mi izgledati kao nečija peta.
…prikaži još!ta.
Gel za tuširanje i kupanje. Ooo, da treba mi i to - ne zaboravite, pješaćim ja i pri povratku s posla! :/
Uz to želim i oprati kosicu u nježnom šamponu. Nakon toga bilo bi dobro lice namazati dnevnom kremom, a ritiranu kožicu umirujućim gelom :) Namazati se mlijekom za tijelo i usnuti :) A sljedeće jutro, pretvoriti kožu u baršun kremom za tijelo. I ne zaboravimo, i ja starim o.O, zato kremu za starenje amo, jer utjehe nema u vodi ( i sapunu) :) !
Mislim da su naše bake zdravije živjele jer su upotrebljavale samo proizvode iz prirode. Još pamtim priče moje bake kako se nekad na selu pravio domaći sapun... Fascinira me kako je malo sastojaka potrebno za tako neku prirodnu stvar. Danas
…prikaži još! se ni najobičniji sapun ne može napraviti bez bar 20ak sastojaka (od kojih je većina čista kemija). Primjećujem i sama da mi više odgovaraju prirodni šamponi (od koprive, lavande), kreme za lice (s aloe verom ili kamilicom) i pilinzi... Na njih mi koža puno bolje reagira i nastavit ću upotrebljavati prirodne proizvode. Budući da Bottega Verde proizvoda nema kod nas, rado bi ih probala!
Hej pozdrav! Voljela bih probati kozmetiku na prirodnoj bazi jer do sad nisam imala priliku. Jako sam svijetle puti, skoro prozirne i svaki nedostatak mi se vidi, kako na licu, tako i na tijelu. Što se tiče lica jedino što
…prikaži još!to pali je kamilica: skuham ju ujutro i navečer, pričekam da se ohladi i umijem se. Probala sam raznorazne kreme i emulzije ali moja koža ništa ne podnosi. Jako bi me veselio onaj gel s aloom... mislim da bi mi savršeno odgovarao. A i neke od kremica bih poklonila mami za Božić. To bi bilo idealno!
zato što sam veliki fan zdrave krave. I besplatno vas promoviram offline prijateljicama i poznanicima. Svima vas hvalim, govorim im da svi mogu pronaći razne zanimljivosti na vašem portalu. I da igram sve vaše igre, a vi mi za uzvrat
…prikaži još! nikada niste ništa dali. Baš zato smatram da sam ja vaš pravi glas u offline svijetu, i da se vaš glas čuje tamo gdje i nemožete zaći. Eto to je moj razlog, pa vi sad dajte nagradu nekome drugome. Opet. A ja ću igrati igre i pričati o vama, opet i opet i opet...
Ne znam od kuda bih počela...znam da su kukanja kako loše izgledamo i nemamo novaca već klišej...no zaista je tako. Rodila sam prije 4 mjeseca,neopisiv osjećaj,živjela sam za dan kada ću postati majkom...no trudnoća je ostavila tragove,10kg viška,celulit,strije...kad se pogledam
…prikaži još! u ogledalo dođe mi da plačem...suha koža,prištići,kosa opada,nokti se lome,imam osjećaj da se raspadam!! Zato sam odlučila da ću od 12mjeseca povesti brigu o sebi da u Novu godinu uđem zadovoljna sobom i duhovno i tjelesno,i zato vas molim da mi pomognete u tome! Znam da su moja kukanja bezazlena u kakvom svijetu živimo;očevi ubijaju djecu,majke ostavljaju obitelj,bebe mjesecima leže bolesne u bolnicama,ljudi prose...uvijek kada pomislim da živim u prljavom svijetu pojavi se neka iskra da se isplati gurati dalje i da još ima dobrih ljudi...ja npr. jednom mjesečno učinim neko dobro djelo,ili uplatim bezazlenih 50kn na račun nekoga kome treba ili odnesem robu u Crveni križ,kad ljudi ne bi gledali samo sebe,svijet bi bio lijepše mijesto za život...ne treba poklanjati samo za blagdane!
kao i svaka zena volim njegovati kozu svog lica, izgledati lijepo i privlacno, vecinom koristim kremice na bazi prirodnih sastojaka, nezaposlena sam i jako jako bi me razveselio jedan pokloncic za moj 36. rodjendan koji punim 01.01.2012. HVALA!!!!!!!!
Voljela bih se razmaziti u čarima prirodne i mirišljave kozmetike, da moja koža doživi ekstazu nježnosti. I zbilja mislim da zaslužujem taj poklon jer sam mama 24 sata,žena,kućanica,poslovna žena,najbolja prijateljica,ljubavnica i savjetnica i svi samo traže,traže,traže...a ponekad poželim samo 5
…prikaži još!5 minuta za sebe i malo pažnje. Uz poklon paket prirodne kozmetike i to kratko vrijeme bi bilo dovoljno da ponovno napunim baterije i bilo bi to moje Božanstveno vrijeme.
Jako me vesele nagrade zdrave krave, želim ovu prirodnu kozmetiku Bottega Verde. Pitate me zašto, reći ću Vam sada, koja žena ne želi biti lijepa, njegovana i mlada? Važnost ljekovitog bilja poznata nam je svima, koliko samo kvalitetnih proizvoda u
…prikaži još!ih proizvoda u paketu Bottega Verde ima.
Koža mi je hrapava i suha u ovo hladnije doba,
pošaljite mi proizvode iz Toskane, pa da i njih isprobam.
Svi ovdje idealni su kandidati,
ja se ipak nadam da baš mene sreća prati :)
Lijep pozdrav, sretno svima!
Sandra
Biti lijepa to je san svake žene, a Zdrava krava ima riješenje, ovaj tjedan zastao mi je dah, kada sam vidjela čime dariva nas. prirodna kozmetika Bottega Verde priželjkujem ju potajno za sebe. Moja koža bi se tad razmazila ,
…prikaži još! razmazila ,
jer bi na nju kozmetika pazila,
Krema, šampon, gel i losioni,
dobili bi posebno mjesto u mojoj kupaoni,
mojoj sreći ne bi bilo kraja,
jer njihovi mirisi kao da su iz raja.
badem, muškatna ruža ne znaš šta je bolje,
s ovom kozmetikom odmah sam bolje volje,
podiže raspoloženje to nije šala,
nakon tuširanja gelom slađe se spava,
jer umiruje tijelo i kožu hrani
predivni su s Bottega Verde svi dani.
Zato želim za sebe paketić jedan,
da mi predivan bude svaki tjedan.
Zašto ja? Možda da pitam a zašto ja ne? Mlada sam (čitaj: relativno mlada) i takva želim ostati. Volim prirodnu kozmetiku , a sad mi se pruža prilika da ju osvojim bolje rečeno dobijem na poklon, jer uskoro ulazimo u
…prikaži još! mjesec darivanja, a ja bi sa dobitnikom ovog dara skinula jedan popis mojih želja. Mogu samo zamisliti kak bi guštala s tim poklonom, moje tijelo bi bilo njegovano od glave do pete, a ja nikad sretnija.
I sad svečano obećajem da će kozmetika u mojim rukama biti dobro čuvana i da će ispuniti svoju funkciju. Ona će biti moja pratilja , moja najbolja prijateljica... Zar to nije dovoljan razlog? Ne, nije, ja ju trebam osvojiti da konačno mogu ispuniti jednu praznu policu u kupaonici koja čeka posebnu prirodnu kozmetiku o kojoj danima pričam.
zato što mojoj koži je potrebna kvaliteta, ašta ima bolje od prirodnekozmetike i još kad je to prirodna kozmetika Bottega Verde,protkana mirisnim notama...samo ime pustinjski jasmin me odvodi u mslima nčari putinje i ručeg pijeska tko ne bi volio da
…prikaži još! mu to hrani kožu lica i još sve protkanao arganovim uljem....nema bolje..pa kd navečer umorna odem pod tuš šta ima bolje od mirisa irisa i arganovog ulja,da legnem u krevet i sapvam ko mala beba,ka da je cijeli svijet moj....pa šampon nježnog badema...predivan miris,koji me asocira a rozu boju,na nježan cvijet bademovg drveta....a budući da u snovima kad sanjaš bademovo dvo znači da će se ostvariti želja odoh ja sada spavati i usnut badem, pa dame v obraujete ovim predivnim poklonom!
Prirodna kozmetika s mirisom Toskane
Komentari 308
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.