Komentari 308

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    damac
    Iskreno, nikad nisam koristila prirodnu kozmetiku jer za nju nikad nisam imala novaca, baš kao i sad. Zato bi jako voljela osvojiti ovaj paket, pa da mogu usporediti i reći cijelom svijetu koliko je to bolja kozmetika. Što ima bolje …prikaži još!
  • Default avatar -
    Manaze
    Nema kuna za kremicu, burza malo daje a tu je sin koji uvjek nešto treba, ali rado bi probala nešto prirodno, izgleda jako lijepo.Pozdrav
    amarie66679
    Zdrava kravice, vidjela sam tu svakakvih divnih komentara, nisam sigurna hoću li dobiti ovaj paket, ali uvijek vrijedi pokušati, zar ne? Mislim da imam jako dobar razlog zašto bi upravo moja obitelj trebala dobiti ovaj paket. Kao prvo, željela bih …prikaži još!
  • Default avatar -
    AROMAJASMIN
    molekule prirodnih sastojaka ovih proizvoda ne začepljuju pore na koži kao kemijski izrađeni proizvodi pa su samim time i učinkovitiji. žene u mojoj dobo (45-50 g.) izričito moraju paziti što stavljaju na kožu zbog aktivnijih hormona i gubljenja tonusa kože. …prikaži još!
  • Default avatar -
    kikiii
    Argan,jasmin,badem,muskatna ruza....mmmmmmmmmmm......Bottega Verda radost mojoj kozi pruza:))
  • Default avatar -
    vegecura
    hmmm ... pa ovak imam 16 godina i nisam jedna od onih kaj se sminkaju i to ali volim imati lijepo odrzanu kozu... vegeterijanka sam i ne koristim proizvode koji su testirani na zivotinjama ali moja mama nije pa ona …prikaži još!
  • Default avatar -
    zz
    ...ništa nije taaaako dobro kao blagodati koje nam daje priroda, a nažalost, u zadnje vrijeme, ne znamo u potpunosti se prepustiti i uživati u tome. Zato i postoje ovakvi proizvodi da nas podsjete što propuštamo, te da nas razmaze. Ja …prikaži još!
  • Default avatar -
    malazana
    Dubinska hranjiva krema baš mome licu zaista treba, jer Arganovo ulje sadrži ta izuzetno korisna kremica. Ona odlično kožu regenerira, djelotvorno čak i hidratizira, elastičnost kože podarit će mi bajnu, napokon imala bi kožu zdravu i sjajnu, Spriječila bi ona …prikaži još!
  • Default avatar -
    djemmar
    vrlo sam alergičan tip :-) Naime,moj organizam na većinu preparata ima katastrofalnu alergijsku reakciju i inače se jako mučim kako bih pronašla kozmetičke preparate koje mogu koristiti. Prema svemu što sam čitala o ovoj prirodnoj kozmetici mislim da bi joj …prikaži još!
  • Default avatar -
    malilosinj
    koliko igram na ovoj stranici nikad ništa nisam dobila, ovaj set kozmetike bi me obradovao za Božić.
  • Default avatar -
    Paprikana
    volim sve sto je zeleno i prirodno!!!
  • Default avatar -
    Mimmy27
    Imam vrlo osjetljivu kožu lica, no nemam dovoljno novaca da bi isprobavala i mijenjala razne preparate. Kako živim u vrlo hladnom kraju Hrvatske, zimi mi je koža i izrazito suha. Budem li ja ta koja će dobiti navedenu nagradu, postoji …prikaži još!
  • Default avatar -
    MartaP
    B ottega Verde paket je mirisan i smio O d trenutka objave baš svatko bi ga htio. T oliki opus mirisa i aroma je u njemu T uširati se irisom, pa nanjet' pravu kremu. E sencija badema za blistavu je …prikaži još!
  • Default avatar -
    ikomes11
    Jednostavno želim tu kozmetiku-jasno i glasno :-)! Nemam sad vremena pričati gluposti i izmišljati pjesmice,jednostavno bi mi bilo drago da osvojim kozmetiku,hvala! pozzz
  • Default avatar -
    bene
    Bottege Verde su proizvodi koji su vrlo cijenjeni u mojoj obitelji. Ja sam još mlada i imam kolko-tolko zdravu kožu ,ali ovo radim upravo za svoju majku koja ima stresan i naporan posao s djecom,a čije se lice s godinama …prikaži još!
  • Default avatar -
    magda58
    Ovaj poklon paket prirodne kozmetike je baš ono potrebno mojoj suhoj i netolerantnoj koži . Probala sam neke proizvode na bazi termalnih voda no čini se da prizvodi Bottega Verde sadrže u sebi sve potrebno za moji zrelu kožu. Sa …prikaži još!
  • Default avatar -
    Mama3curicesdeckomnaputu
    Hmmm,ovako,25 mi je godina,imam 3 djece,najstarija curica ima 6,zatim 5,pa 2,5 g,i trudna sam 5 mjeseci,sada zamislite stanje moje kože nakon svih tih silnih napora i odgoja moja tri anđela,dakle zaslužujem li malo dara u obliku prirodne kozmatike za moju …prikaži još!
  • Default avatar -
    smokvica
    @@MartaP po mom mosljenju treba osvojiti ovu nagradu super je slozila rimu :)))
  • Default avatar -
    nefertari
    Kozmetika prirodna, divna, krasna i fina svima nam, vidim, misli obuzima.... :) Tko je ne bi poželio kad je muškatne ruže i pustinjskog jasmina prepuna mirisa, raskošnog arganovoa ulja, slatkih badema i opojnog irisa... Blaga aloe vera i sol iz …prikaži još!
    azra
    Vegetarijanka sam u najboljim godina, čitaj prešla 30-u, i koristim prirodnu kozmetiku iz ljekarne i prodavaonica kozmetike. Definitivno želim probati nešto novo, a podijelila bih nagradu sa svojom sestrom koja nije toliko upoznata s prirodnom kozmetikom kako bih ju privukla …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.