Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Iskreno, nikad nisam koristila prirodnu kozmetiku jer za nju nikad nisam imala novaca, baš kao i sad. Zato bi jako voljela osvojiti ovaj paket, pa da mogu usporediti i reći cijelom svijetu koliko je to bolja kozmetika. Što ima bolje
…prikaži još! od besplatne reklame?
Zdrava kravice, vidjela sam tu svakakvih divnih komentara, nisam sigurna hoću li dobiti ovaj paket, ali uvijek vrijedi pokušati, zar ne? Mislim da imam jako dobar razlog zašto bi upravo moja obitelj trebala dobiti ovaj paket. Kao prvo, željela bih
…prikaži još!h napomenuti kako je cijela moja obitelj ljubitelj prirodnih proizvoda te smo uz to jako ekološki osvješteni. Veliki udio voća i povrća koje koristimo u prehrani je rezultat mukotrpnoga rada i marljivosti svih članova moje obitelji. Onaj preostali udio kupujemo, a pri tome preferiramo prirodno i iz obiteljskog uzgoja. Stariji članovi obitelji savjetuju one mlađe te na taj način održavaju dugogodišnju obiteljsku tradiciju. Također, otkad smo postavili solarne ćelije, što je naš tata učinio jer mu je to dio posla, počeli smo koristiti i alternativne izvore energije. Svoje znanje i iskustvo rado izmjenjujemo s bližnjima te i u njima budimo ekološku svijest. Moja obitelj je sedmeročlana, a od nas sedam tata je jedini zaposleni, mama je prije nekoliko godina ostala nezaposlena, baka i djed s tatine strane primaju mizerne mirovine, a od prošle godine sam počela studirati što je dodatno opterećenje za moju obitelj. Baka, koja je uza sve poslove što uključuje brigu o vrtu, obitelji, pripremanje zimnice, prodaju proizvoda na tržnici, brige o cvijeću, izrade ručnoga rada, sudjelovanja u aktivnostima crkvene zajednice i još mnogo toga, izrađivala i prirodnu kozmetiku! S toplinom u srcu se sjećamo njenih sapunčića i kremica. Ove godine joj zdravstveno stanje onemogućava da se bavi bilo čime te se sada moramo o njoj skrbiti i pomagati joj u svemu. U situaciji koja, budimo realni, već godinama nije "bajna", nikada nismo klonuli duhom. Uvijek smo radili i pomagali drugima s vjerom da će nam se taj trud kad tad isplatiti. No ove godine nas je zadesila teška nesreća. Naime, tuča koja je pogodila naš kraj, potukla nam je voćnjak, vinograd, polje i vrt, a sav naš mukotrpni rad je nestao u trenu i tako smo ostali bez velikog dijela obiteljskog prihoda. Uza sve to, baka se prije nekoliko mjeseci razbolila te joj plaćamo skupe lijekove, a uz to pomažemo i maminim roditeljima jer je djedu nedavno otkriven rak. Uza mizerne mirovine koje baka i djed primaju, sav teret je pao na našega tatu čiji je posao za sada jedini izvor prihoda. On je prošle godine završio u bolnici zbog bubrežnog kamenca, a trebao bi ići na operaciju koju već dugo odgađa jer smo u takvoj situaciji da bi zbog njegovog minimalno jednomjesečnog mirovanja u bolnici naša obitelj ostala bez svih prihoda. Za sada se još držimo nekako, ali smo morali provesti stroge mjere štednje što zahtijeva odricanje svih članova obitelji.
Kravice, nadam se da i sama vidiš kako nam je teško uza sve nedaće koje su nas snašle i da ćeš nas barem malo uveseliti u ovo doba godine s ovim darom koji bi nam mnogo značio budući da sam apsolutno svaku kunu štedimo. Tvoj dar ćemo shvatiti kao božićni dar za cijelu obitelj. :-) Vjeruj mi, ovaj paket bi nam stvarno dobro došao i bilo bismo ti beskrajno zahvalni!
Šaljem Ti jedan veliki srdačni pozdrav od cijele moje obitelji s nadom da ćeš uslišiti naše želje!!!
molekule prirodnih sastojaka ovih proizvoda ne začepljuju pore na koži kao kemijski izrađeni proizvodi pa su samim time i učinkovitiji. žene u mojoj dobo (45-50 g.) izričito moraju paziti što stavljaju na kožu zbog aktivnijih hormona i gubljenja tonusa kože.
…prikaži još!.
Jako bi se radovala vašim proizvodima
hmmm ... pa ovak imam 16 godina i nisam jedna od onih kaj se sminkaju i to ali volim imati lijepo odrzanu kozu... vegeterijanka sam i ne koristim proizvode koji su testirani na zivotinjama ali moja mama nije pa ona
…prikaži još! koristi sve i kaze mi da ak ocu nekaj drugo da si i kupim, ali nemam novaca hah -.- pa bi me ovaj paket stvarno veselio i to bi mi bio jedan predivan poklon za bozic ... :*
...ništa nije taaaako dobro kao blagodati koje nam daje priroda, a nažalost, u zadnje vrijeme, ne znamo u potpunosti se prepustiti i uživati u tome. Zato i postoje ovakvi proizvodi da nas podsjete što propuštamo, te da nas razmaze. Ja
…prikaži još!
Ja bih voljela da me malo razmazite (kad nitko drugi neće :)!!)!
Dubinska hranjiva krema baš mome licu zaista treba, jer Arganovo ulje sadrži ta izuzetno korisna kremica. Ona odlično kožu regenerira, djelotvorno čak i hidratizira, elastičnost kože podarit će mi bajnu, napokon imala bi kožu zdravu i sjajnu, Spriječila bi ona
…prikaži još! bi ona sušenje kože, jer kremica ta, to zaista može,
bore na licu više ne želim, niti je želim sa nekime dijelit,
Za dobar tonus kože odlično brine se viamin E,
ali to nije sve, kremica sadrži i antioksidanse koji sprečavaju prijevremeno starenje.
Gel za tuširanje i kupanje moju kožu tijela obnoviti će,
jer sadrži razne antioksidanse, koji spriječavaju prijevremeno starenje,
i uz njih koža moga tijela dugo njegovana i mlada ostati će.
Očaravajuć miris Irisa na kožu tijela djeluje nježno kao čarolija.
Dnevna krema s uljem muškatne ruže jako bi me radovala,
kada bi je osvojila, jer volim mirise nježne sve, a najviše ružine,
uz to za tonus kože brine se vitamin E.
Nježan šampon s ekstraktom slatkog badema, svojoj bi suhoj kosi rado poklonila,
jer bi uz njega divno obnovila, zdravo i sjajno izgledala.
Umirujući gel i krema za lice sa sokom Aloa Vera sve je što moja žedna koža treba,
Soli iz Mrtvog mora na kožu čudesno djeluju, i za odgađanje starenja neophodno trebaju,
jer sadrže bezbroj minerala, baš to mojoj koži treba sada, da opet postane lijepa i mlada.
Kremu protiv starenja sa ekstaktom šipka voljela bih probati, kožu iznenaditi i njome se pomladiti. Štetni vanjski utjecaji mene bi zaobišli, jer antioksidansi bi me štitili.
Još nedostaje mi samo baršunasta krema da moja koža napokon zasja zdrava baš kako treba.
Mlijeko kokosa meni će podariti da, njegovano i lijepo u svakome trenutku osjećam se ja.
Prirodne sastojke sadrži ta, Bottega Verda kozmetika,
i divno je znati da postoji nešto, što našu kožu regenerira vješto i da godine naše divne su sve, jer Bottega Verde brine za sve.
vrlo sam alergičan tip :-) Naime,moj organizam na većinu preparata ima katastrofalnu alergijsku reakciju i inače se jako mučim kako bih pronašla kozmetičke preparate koje mogu koristiti. Prema svemu što sam čitala o ovoj prirodnoj kozmetici mislim da bi joj
…prikaži još!j moj organizam vrlo vrlo rado pružio šansu :-)
Imam vrlo osjetljivu kožu lica, no nemam dovoljno novaca da bi isprobavala i mijenjala razne preparate. Kako živim u vrlo hladnom kraju Hrvatske, zimi mi je koža i izrazito suha. Budem li ja ta koja će dobiti navedenu nagradu, postoji
…prikaži još! mogućnost da dobijete novog korisnika vaših preparata, a mislim da vam je to svakako cilj! ;) :) Lijepi pozdrav iz hladnog i zaleđenog Gorskog kotara!
B ottega Verde paket je mirisan i smio O d trenutka objave baš svatko bi ga htio. T oliki opus mirisa i aroma je u njemu T uširati se irisom, pa nanjet' pravu kremu. E sencija badema za blistavu je
…prikaži još!u je kosu,
G el Aloa Vere podsjetit će na rosu,
A mirisna će ruža zablistati na nosu.
V oljela bih jasmin jutrom mazati na lice,
E legancijom mirisati sa uredske stolice,
R ješiti se starenja s ekstraktom šipka ili nara
D anju tijelo prekrit' kokosom uz pomoć vašeg dara
E vo, Zdrava Kravo, malo pjesničkoga dara
Jednostavno želim tu kozmetiku-jasno i glasno :-)! Nemam sad vremena pričati gluposti i izmišljati pjesmice,jednostavno bi mi bilo drago da osvojim kozmetiku,hvala! pozzz
Bottege Verde su proizvodi koji su vrlo cijenjeni u mojoj obitelji. Ja sam još mlada i imam kolko-tolko zdravu kožu ,ali ovo radim upravo za svoju majku koja ima stresan i naporan posao s djecom,a čije se lice s godinama
…prikaži još! istrošilo. Željela bi je iznenaditi da ispod bora ove godine umjesto bombonjere nađe Vaše proizvode-da se proljepša uz arganovo ulje koje hidratizira kožu,te da se opusti u kupci s vašim preparatima i umirujućim gelom,te da konačno počne intenzivnije koristiti Bottege Verde proizvode. :)
Ovaj poklon paket prirodne kozmetike je baš ono potrebno mojoj suhoj i netolerantnoj koži . Probala sam neke proizvode na bazi termalnih voda no čini se da prizvodi Bottega Verde sadrže u sebi sve potrebno za moji zrelu kožu. Sa
…prikaži još!a velikim zadovoljstvom bih probala a nadam se i oduševila ovom kozmetikom.
Hmmm,ovako,25 mi je godina,imam 3 djece,najstarija curica ima 6,zatim 5,pa 2,5 g,i trudna sam 5 mjeseci,sada zamislite stanje moje kože nakon svih tih silnih napora i odgoja moja tri anđela,dakle zaslužujem li malo dara u obliku prirodne kozmatike za moju
…prikaži još! suhu kožicu,moje mišljenje je da,ali naravno na vama je da o tome odlučite! čestitke pobjednici tko god ona bila !!! :*
Kozmetika prirodna, divna, krasna i fina svima nam, vidim, misli obuzima.... :) Tko je ne bi poželio kad je muškatne ruže i pustinjskog jasmina prepuna mirisa, raskošnog arganovoa ulja, slatkih badema i opojnog irisa... Blaga aloe vera i sol iz
…prikaži još! sol iz Mrtvoga mora,
pa još malo sočnog nara i egzotičnog kokosa...
Zvuči baš kao savršen bio-koktel za moju žednu kožu u ovim prohladnim nadolazećim blagdanskim danima! :D
Voljela bih da me iznenadite svojim luksuznim poklončićem jer kada bi me zaveli svi ti divni proizvodi,
bila bih se spremna obvezati na dugogodišnju vjernost Botega Verde-u! :D :*
Vegetarijanka sam u najboljim godina, čitaj prešla 30-u, i koristim prirodnu kozmetiku iz ljekarne i prodavaonica kozmetike. Definitivno želim probati nešto novo, a podijelila bih nagradu sa svojom sestrom koja nije toliko upoznata s prirodnom kozmetikom kako bih ju privukla
…prikaži još! u taj po meni najbolji svijet prirode. Obje smo čitateljice vašeg portala, stoga Zdrava kravice, ako želiš jednim udarcem (čitaj: poklonom) ubiti dvije muhe (čitaj: darivati dvije sestre) ovo je super prilika da nagradiš jednu poklonicu prirodne kozmetike i jednu koja će to tek postati. Drži fige!
Prirodna kozmetika s mirisom Toskane
Komentari 308
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.