Komentari 216

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    tince
    špinat - jer me podsjeti na moj omiljeni crtić iz djetinjstva - Mornar Popaj
  • Default avatar -
    Shema
    Najdraže povrće...teško se odlučiti jer mi je svako posebno na svoj način. Odlučit ću se za tikvice. Ukusne su, lako dostupne, brzo se pripremaju i to na 101 način. Predobre su mi pečene na roštilju, a začinjene samo sa češnjakom, …prikaži još!
  • Default avatar -
    kora40
    najdraže voće su mi jabuke jer volim njen okus, miris,oblik...Jabuka mi obilježava svaki dan jer prvi obrok u danu svakako ima jabuku, najčešće narezanu sa narančom i bananom. i da se razumojemo svaka jabuka nije dobra;ako ne miriše nije dobra;ako …prikaži još!
    irenazd
    jel treba rime pisati ili što? ovo čitam sve nešto se rime pišu, skladaju ode voću i povrću. ma meni nema naj voća ili povrća - ja volim sve jesti a dnevno su tu jabuke, naranče, grejp, banane, a da …prikaži još!
  • Default avatar -
    Sabriel
    Najdraže povrće su mi brokula i paprika. Znam da bih se trebala odlučiti za jedno od to dvoje ali jednostavno ne mogu. Brokulu volim jer je jako ukusna i zdrava i jer ju mogu konzumirati na bezbroj načina: od juhe, …prikaži još!
  • Default avatar -
    Olja2
    U mom hladnjaku uvijek voća i povrća ima bilo da je proljeće, ljeto, jesen ili zima najviše ih konzumiram naravno ja to je moja opsesija. Prije sam jela svakakvo smeće pa skužila tako dalje neće u pitanju su bile masnoće, …prikaži još!
  • Default avatar -
    mmira
    Najdraže voće mi je JABUKA,kada sam bila trudna s drugim djetetom tjedno sam jela doslovce cijelu gajbu jabuka, rodila sam zdravog dječaka koji sad također voli jabuke. jednostavno ih obožavam. A što se tiće povrća tu je na prvom mjestu mrkva
  • Default avatar -
    ellica19
    S obzirom da bolujem od autoimune bolesti koju prati loša krvna slika i željezo, trebala bih jesti sve što mi dođe pod ruku, ali nažalost nemam tu naviku. Od povrća volim svježe paprike i rajčicu koje nasječem i pomiješam s …prikaži još!
    Katy23
    Koje povrće odabrati sada Razmišljam, a ništa mi na pamet ne pada Ali sjetih se jednog koji mi život spašava Svojim osvježenjem postaje poslastica prava Tako ga jedem ljeti u obliku svježem A zimi ga ravno iz teglice kiselog režem …prikaži još!
  • Default avatar -
    Carmen2
    Moje najdraže voće i povrće počinje sa najvažnijim slovima koja kada se spoje u jedan pojam daju odgovor zašto mi je najdraže. Z - zelena salata D - dinja R - rajčica A - avokado V - višnja Lj - …prikaži još!
  • Default avatar -
    jelena2108
    Vjerovali ili ne, naše najdraže povrće su prokulice. Moji klinci obožavaju to povrće. To su za njih male zelene loptice koje mogu jesti svaki dan. Ono što je najvažnije, prokulice su, kako ste i vi naveli u jednom vašem članku, …prikaži još!
  • Default avatar -
    kelj i grejp kelj koji meni i sestri uvijek spašava tjedni studentski budžet, varivo, složenac, polpete, salata, kelj kelj kelj :) grejp koji suprotno djeluje na budžet, ali je zločesto fin da ne možemo odliti, kisel i gorak, poseban, specifičan …prikaži još!
  • Default avatar -
    Ecume
    Vjerojatno bih lakše riješila najsloženiju matematičku jednadžbu nego dala odgovor na ovo pitanje. Naime iz pristojnosti prema toj podcijenjenoj superhrani - voću i povrću kojeg obožavam, iz inata i poštovanja neću izabrati samo jednu voćku ili povrćku jer ih volim sve.
    xxshygirlxx
    Moje najdraže povrće je zelena salata.Jako je ukusna i puna je vlakana.Jedno je od povrća koje većina ljudi voli i super je korisno za naš organizam.Može se pripremati na razne načine kao predjelo uz mnoga jela. A najdraže voće mi …prikaži još!
  • Default avatar -
    tagasparic
    Moje najdraze voce je ananas jer je vrlo zdrav i bogat enzimima vaznim za sintezu proteina :) To mi je vrlo vazno jer se bavim sportom :)
  • Default avatar -
    kata88
    Zelena je boja moja Dan je odmah bolji Rado povrće jedem A sve mi je po volji. Voće volim jako A kako i ne bi Kad je jako zdravo Radim u vrtiću A djeca trebaju znati Voće i povrće treba …prikaži još!
  • Default avatar -
    alantea
    Najradije jedemo mrkvu jer je puna vitamina d, zdrava je daje nam zaštitu od sunca i nadasve je prefina, a voćejabuke jer ih ima kroz cijelu godinu mogu se pripremiti na jako načina, iako je svježa najzdravija, a uostalom uz …prikaži još!
  • Default avatar -
    zvone38
    Od voća najradije jedem breskve! Kasno ljeto, one fino hladne iz podruma, ma nema bolje! No priznam da ih jako malo jedem, a i voce opcenito. Jednostavno nemam tu naviku, zato i imam 100+ kg. u 4mj ove godine sam …prikaži još!
  • Default avatar -
    ayvanna
    Moje najdraže voće su dinje,kad je sezona jedem ih svaki dan. Moja susjeda je dvije godine uzgajala dinje za daljnju prodaju i naravno ja sam radila kod nje... spojila sam ugodno s korisnim...kada smo imali pauze za odmor jeli smo …prikaži još!
  • Default avatar -
    teica89
    Voće i povrće(ViP), najbolje je koje?! Odabrati ne znam ni sama, obožavam sve po redu, svih oblika, veličina, boja, slatkih, gorkih, kiselih i slanih aroma. Kupujem i kuham rado sama, bez povrća ništa, zdjela salate uvijek se druži s nama! …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.