Komentari 216

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Imutak
    Meni nije važno što je voće ili povrće ,pa čak niti ne bojim se probati neko novo voće i povrće ili nešto egzotično jer otkrivati nove okuse i mirise je pravi dar za naše nepce.Pepino,kumkvata,maracuja,goji bobice,kiwano sve malo neobično za …prikaži još!
  • Default avatar -
    jeloo
    Obozavam jesti voce i povrce. To je moj glavni obrok svaki dan. Najvise volim jesti zelenu-rimsku salatu, mijesanu slavonsku salatu od rajcice, krastavaca, luka...Cak sam bila i netipicno dijete koje je volilo jesti voce i povrce. Jako volim krastavce, jer …prikaži još!
  • Default avatar -
    tinalj
    Najviše volim čili paprike jer što su ljuće to su zdravije
  • Default avatar -
    bogatstvo
    Najdraža voćka oduvijek mi je jabuka-simbol zdravlja,ljubavi i bogatstva.Bogata zdravljem,a tako skromna,jeftina,dostupna,u raznim bojama od žute,zelene do neododljivo crvene sa sjajnom glatkom,napetom kožom ili pak s točkicama i rupicama od crvića. Bilo gmo ili prava domaća,bilo s drveta iz susjedovog …prikaži još!
  • Default avatar -
    maki11
    Moje omiljeno voće je NEKTARINA oduvijek, tako je slatka i sočna, a za razliku od breskve glatka i lako se jede i samo oprane kore... dozrijeva u moje omiljeno godišnje doba - ljeto i kad se sjetim nektarine i njenog …prikaži još!
  • Default avatar -
    Tajchi31
    Mi jako volimo papati špinat i mahunice (sin i ja) to nam spada u najdraže povrće. Što se voća tiće tu nismo izbirljivi, volimo apsolutno sve, iako više prevladavaju banane i naranče. Mi voće, ako ne jedemo, pijemo :-) Svakodnevno …prikaži još!
  • Default avatar -
    dimb
    Iako ga neki u širokom luku zaobilaze, poneki ga čak nazivaju i "biljkom neugodnog mirisa" ne znajući koliko blagodati nosi u sebi ovo povrće. Šta mislite o kojoj biljci je riječ? Kupus, naravno. Ne biram i što se tiče ostalog …prikaži još!
  • Default avatar -
    boarder
    MANGO!!! jer je fin, zdrav, posebnog okusa, pun vitamina... fin je i kao sok, fin je i u salati sa ostalim voćem.. toliko ga volim da ga ponekad pojedem i dva dnevno
  • Default avatar -
    ekser
    Banana definitivno! A najdraže su vjerojatno što se ne uzgajaju u mom vrtu,,ali zato ih nađem u Mercatoru uvjek!!!
  • Default avatar -
    kandina
    O, Bože to je tako teško pitanje!! Ne mogu reći da imam najdraže voće, a teško i povrće. Jedem zato što je zdravo i zato što nema života bez voća i povrća, ali da maštam o njima, to ne mogu …prikaži još!
  • Default avatar -
    foteljica
    Limun- svako jutro u čašu iscijedim jedan limun,u to stavim žlicu meda i popijem.
  • Default avatar -
    555
    Reći ću iskreno; nisam neki veliki ljubitelj voća,tome sluzi moj muž,tata,deda..ali povrće jednostavno OBOŽAVAM..zelena salata,cikla,poriluk,rajcica,paprika,krastavci ajmeeee.moj dorucak nikad ne prolazi bez salate,a da o rucku ne govorim,,u stanju sam sama bez pardona pojesti zdjelu salate,pogotovo one svjeze ukusne u sezoni …prikaži još!
  • Default avatar -
    dudilo
    Držat ću se zadanog pitanja, te odgovoriti da mi je najdraže povrće češnjak, Znam da je to pomalo neobično, jer češnjak nije mnogima ukusan i po volji, no meni je, upravo češnjak izvor zdravlja. Reći ću samo da sam dijabetičar, …prikaži još!
  • Default avatar -
    Dread25
    Ako radim zalihe npr. mermelade za ostala godišnja doba, onda su moj favorit: maginje (plodovi Planike). Ljeto pak bez lubenice ne mogu zamisliti! (A prije je nisam mogla smislit!) Osim toga, volim "klasično" voće: banane, zelene jabuke i kiwi. Uglavnom, …prikaži još!
  • Default avatar -
    TinaNavy
    Bijelo, crno ili rose meni svejedno je! Bobicu po bobicu nestaje grozd za grozdom čim dođe u moje ruke, pojedem ga kilu samo tako bez pol muke! Grožđe bit će broj jedan na listi mog omiljenog voća jer paše i …prikaži još!
    BIK78
    Banana mi je najdraže voće i paše mi u bilokoje doba dana, čak je i vozim u ruksaku na biciklu u slučaju da mi padne šećer. Od povrća najviše volim tikvicu jer paše uz svaku kombinaciju jela i iako je …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.