Komentari 216

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    fames20
    Rajčica! Ne znam što me toliko privuklo, ali obožavam rajčice otkad znam za sebe. Kad sam bila mala moji su uzgajali rajčice iza kuće i sječam se kad sam slučajno jednu stabljiku slomila da sam plakala skoro cjeli dan i …prikaži još!
  • Default avatar -
    ivancica2908
    Ja volim sve voće, ali najviše jagode, njihov okus me ponajprije vraća u djetinjstvo i sjeća me na moju baku koja je vrlo brižno pazila na njih u svom vrtu. Onako crvene, fine i slatke, ponajprije su fine same za …prikaži još!
  • Default avatar -
    tarantula
    Špinat i cikla..ne znam zašto ali to dvoje obožavam.Špinat svi vole u mojoj kući kao umak,kao dodatak sa jajima i pire krumpiru,čak i kao namaz uz kakao ujutro.Svoju djecu sam također naučila da nema voća ili povrća koje nije dobro.Od …prikaži još!
  • Default avatar -
    puma
    Rajčica i češnjak, moji su favoriti obožavam jedno i drugo iako to večini izgleda ludo
  • Default avatar -
    ronibiberoni
    U jutro jedna banana da ne brunda baba Stana,u podne mrkva i peršun u sosu od rajčice,jer mi se od sreče tad dignu sve dlačice.Uvečer jabuka il"dvije da se stomak u jutro zadovoljno smije!
  • Default avatar -
    zorkaavonka
    Najdraža mi je rajčica jer ju mogu jesti na 100 načina i u svako doba godine, naravno ljeti svježu, a u ostatku godine iz leda ili u prerađenom obliku. I to prvenstveno iz mog vrta jer domaća ima tako dobar …prikaži još!
  • Default avatar -
    Rattinger
    Voće i povrće obožavam do te mjere da nemože proći dan da ne konzumiram 2-3 vrste voće i puno vise vrsta povrća. Od voćki koje najvise volim nemoguće je izdvojiti samo jedno. Sto se povća tiče rekla bih da su …prikaži još!
  • Default avatar -
    sbotica
    Od svega najviše volim pomidore. Mogu ih non stop jesti, i ljeti i zimi (iako su onda plastične i nisu fine). To je moj ritual. Posebno ih radim sebi, a posebno ostalim ukućanima. Sebi ih narežem na fete, onako okrugle, …prikaži još!
  • Default avatar -
    binkica
    Ovisi o godišnjem dobu!Ljeti obožavam dinju,u jesen jabuke,zimi naravno banane,a momentalno u ovo proljetno vrijeme si volim "priuštiti" matovilac(uglavnom vikendom).Ono što konstantno kroz cijelu godinu konzumiram je blitva,bez nje ne bi mogla:)ali obavezno uz dodatak češnjaka!može biti na lešo ili …prikaži još!
  • Default avatar -
    ascorp69
    krastavac je moj car breskvica iz prirode je dar grožđe puno sočnosti ananas kralj slatkosti rajčica ga s boka gleda jagoda sladja i od meda i paprika i rotkvica meni su k'o rajska smokvica povrća mi nikad dosta ni od …prikaži još!
    kristinka68
    Što sve ne možemo danas pročitati na razniraznim stranicama ovdje na internetu,pa savjeti pršte sa svih strana,stručnjaci nas obasipaju uvijek sa nekim novim istraživanjima što je dobro i poželjno jesti,a što ne.I na kraju ostajemo zbunjeni! Ali ja slušam samo …prikaži još!
  • Default avatar -
    inas
    Obožavam, jabuke, banane, bijelo grožđe, kiwi, naranče, mandarine, od povrća, volim sve povrće, luk, mrkvu, zelenu salatu, špinat, brokulu, papriku, rajčicu, krastavce, mladi luk, češnjak, kelj, gljive, kupus, i organizam mi baš traži unos voća i povrća.
  • Default avatar -
    laura222
    Imam 18 godina i do prije 2 godine voće i povrće nije baš bilo uključeno u moju prehranu, ali pošto sam imala problema s kilogramima odlučila sam to promjeniti. Počela sam konzumirati svo voće i povrće koje sam imala u …prikaži još!
  • Default avatar -
    pepitojaci
    Jabuka je voće pravo svatko zna koliko zdravo A vitamina puna kao rijetko koja voćka druga Bilo da ju je uzgojila baka ili se u trgovini našla Ukoliko tražite voće pravo jabuka je upravo to Kora joj raznih boja, crvena, …prikaži još!
  • Default avatar -
    ruzica_24
    Jednu je veliku činiju voća: Krušaka, jabuka, banana... Snašla vrlo teška samoća, Čami na stolu već tri dana. Rumenu jabuku prekrio prah. Banana tužna lagano truli. Krušku hvata panični strah: Zar maleni za nas nisu čuli? Niko ne zna šta …prikaži još!
  • Default avatar -
    pepytaf
    Najdraže voće mi je limun.Zašto ?Odličan je čistač organizma,sjajan za metabolizam,izvor vitamina C.Limun cijedim,ocijeđen stavljam u toplu vodu,i dodajem naribanu koricu.Koristim ga i u maski za kosu i kožu lica.Savršen!:) Zbog problema sa zeljezom,najdraze povrće postala mi je cikla.Pravim sok …prikaži još!
  • Default avatar -
    kravicaM
    Banana je moje najdraze voce najvise zato jer je najprakticnije kad mi se zuri, a zelim na brzinu dati nesto hranjivo djeci. Za nju ne treba nozic, nije nuzno ni oprati ruke jer se za vrijeme jela ne treba ni …prikaži još!
  • Default avatar -
    mkucinic
    Volim sve što vode mladi :))) Volim svašta ali ne mogu si to svašta priuštiti u prehrani, na poslu radiš 8 sati pauza prođe dok si rekao keks, stvarno bi voljela kad bih uspjela u danu ubaciti 2-3 voćna obroka. …prikaži još!
  • Default avatar -
    ztpromatrac
    wow!!!!! Koliko neki napisaše,ni Krleža se nebi posramio!!! Kratko,jasno i razumljivo! Kao stari zagorac na prvo,drugo i treće mjesto stavljam zelje!!! Bilo svježe,bilo kiselo! Sarma,salata. Svejedno ali zeljiće je zakon i predvodnik povrća!!!
  • Default avatar -
    damac
    Voće: jabuka, povrće: krastavci. Koji mix! Jabuku jedem kao užinu, i kad nemam četkicu za zube sa sobom, a krastavci mi idu uz sve. Jednako volim i svježe i kisele krastavce. To je moje :"Nešto zeleno u danu!"
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.