Komentari 216

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    mazaluna
    Najdraže voće ide sa godišnjim dobom.JAGODE,TREŠNJE,LUBENICE GROŽĐE JABUKA KESTEN ISTO I POVRĆE MLADI LUK ŠPINAT,SALATA CVJETAČA GRAH
  • Default avatar -
    depikolina
    Obožavam zelenu salatu! Mogla bih ju jesti za svaki obrok, i to samo nju. Ipak, iz straha da se ne pretvorim u kravu, konzumiram i drugo voće i povrće. Mu mu
  • Default avatar -
    gogg
    Najukusnija, crvena i zelena, sočna i osvježavajuća, tako velika i teška, a opet tako lagana i slatka, puna vitamina i minerala, štiti, hrani, jača i čisti tijelo, osvježenje u vruće ljetne dane – hrana i piće u jednom, prereži, nareži, …prikaži još!
  • Default avatar -
    smokvica
    ja ovu nagradnu naj radije nebi igrala jer mi je ponižavajuča,zašto smo došli u takvu situaciju da moramo igrati nagradnjaču da osvojimo voče oče li tako uskoro biti za kruh i mlijeko?večina bi vas se složila ma nečemo sad o …prikaži još!
  • Default avatar -
    sia789
    Ugledah na polici, kako se narančasti krasno, odlučih da ga probam - oho, pa još k tome je i slasno! Bilo je tako slatko - kao med, i odjednom shvatih da nađoh dostojnu zamjenu za sladoled! Da to nije ni …prikaži još!
    balalayka
    Dud!! Voće mog djetinjstva, voće mog rodnog kraja gdje se moja ulica još uvijek zove Dudinjak jer je za vrijeme Austrougarske bilo obavezno da svaka kuća ima posađen bar jedan dud zbog proizvodnje svile. Jer je sjećanje na okus i …prikaži još!
  • Default avatar -
    kola
    Jedna jabuka na dan doktor iz kuce van! Iskreno,svakodnevna konzumacija olaksala mi puno toga- npr.savrsena je kod koznih bolesti,narocito psorijaze,ali cesto je zanemarena! Uz jabuke kao dio svakodnevnice obozavam naravno i sve sezonsko- njami- sezona jagoda na vratima- taman dolazi …prikaži još!
  • Default avatar -
    renatta
    ..i naravno volim sve vrste voća i povrća ;)
  • Default avatar -
    sanja50
    lubenica,naravno najbolja!možeš se napiti(kao sok)i najesti(kao jelo).i jako osvježava u ljetnim danima,još i kad je mirisna sve OK!!!u mojoj velikoj obitelji(ima nas 2 odraslih i 4 djece)svi je volimo i obožavamo.
  • Default avatar -
    KSrsic
    najdraže su mi jabuke i plave šljive, raskaljane, starinsko voće, a ne moderno uvozno voće i povrće za koje ne znam ni kako se jede
  • Default avatar -
    MARINAANTONIC
    dobar sam ko sunčan vrtni dan predstavljam se ja sam paradajz udvaram se izdaleka tko čeka - dočeka lubenice moja sočna sva si glatka slatka debeljuca za tobom mi crveno srce sve brže i brže kuca nevažno je što sam …prikaži još!
  • Default avatar -
    cuco
    Nemam omiljeno voće i povrće,zato što volim SVE-tajna zdravlja i ljepote i jest u raznovrsnosti!Bilo bi idealno kada bih mogla imati samo sezonske namirnice;zato što su u to vrijeme najbogatije hranjivim tvarima,ali kao i uvijek u životu ali,uvijek nešto fali! …prikaži još!
  • Default avatar -
    CIKO
    Moje omiljeno voće je lubenica koja je moje najbolje idealno osvježenje i savršeno oružje protiv ljetnih vrućina, zaista je kvalitetno rješenje. Mislim da lubenicu volim i zbog svoje osobnosti, jer sam optimist, baš kao što su i njezine boje (crvena …prikaži još!
  • Default avatar -
    pesobleso
    lubenica- jer je, naravno, zdrava, ukusna i izvrsno osvježenje u sve toplijim danima koji dolaze :)
  • Default avatar -
    LucijaLuci98
    Moje najdraže voće je lubenica. Moja ljubav prema njoj je beskonačna. Cijelu zimu čekam ljeto,kupujem prvu koju vidim,cijena mi nije važna. I jedeš ju i piješ,sitna na kalorijama,a beskrajno zdrava. :)
  • Default avatar -
    Ursulaa
    Moje omiljeno povrće je mrkva. Smiješnog je oblika, vesele narančaste boje i uvijek je ima. Može se jesti kuhana i sirova, za doručak i večeru, na poslu i kod kuće. Volim ju stavljati u lonac, u jutarnje shake-ove čak i …prikaži još!
    DAJANAA
    Mogla bi reći da sam ovisna o KUPUSU, MRKVI i LIMUNU! Stotine recepata koji se mogu iskombinirati.. prvo kupus koji je dostupan u svako doba godine, bio kao kiseli ili svježi. Umaci, variva, prženje, sarmica, polpetice, pite..i na posljetku name …prikaži još!
  • Default avatar -
    gita50
    Svakodnevna konzumacija voća i povrća kod nas je obavezna. Tu naviku sam stekla u trudnoći kad više nisam jela sam za sebe nego i za jedno maleno biće koje se razvijalo u meni. Sada imam dvoje djece koje su pravi …prikaži još!
  • Default avatar -
    beauty_pill
    Moja je kuharska filozofija prilično jednostavna, vodim se time da mi obroci budu šareni, tj. da se sastoje od barem tri-četiri različite boje. Zato se na mom tanjuru uvijek nađe svakojakog povrća, a da i ne pričam o tome što …prikaži još!
    lu6cka
    Moje najomiljenije voće su breskve, od običnih vinogradarskih do finih i sočnih kalanki:) i njih bi mogla jesti uvijek, dok sve ostalo voće mi je nažalost nužno zlo, ono jede mene ja njega... ali zato moj nećak Petar, dakle... taj …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.