Komentari 216

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    GogoVz
    Liječnici tvrde i znam da ne lažu, jabuku treba jesti, to svakom oni kažu. Rajsko to je voće, pitajte Evu i Adama, to znam i ja, a zna i Barrack Obama! Sva su voća zdrava, ukusna i slasna, al' jabuka …prikaži još!
  • Default avatar -
    didi042
    Najdraze voce u mojoj obitelji su jabuke I to zlatni delises. Cak je i nasa labradorica luda za njima. Volimo zapoceti dan sa svjeze iscjedjenim sokom od jabuke i zavrsiti ga sa jabukama za veceru. To je bilo prvo voce …prikaži još!
  • Default avatar -
    kamilica1
    Volim jesti svo voće i povrće i stalno je u mojem jelovniku. Najomiljenije voće mi je kivi iz jednog jako zanimljivog događaja i baš zato ga naprosto obožavam jesti, jer me podsjeća na djetinjstvo. Kada sam imala 4 godine završila …prikaži još!
    wicked007
    Ja imam svoju priču u vezi voljenja voća i povrća, ali pošto je mrvicu dugačka, a fakat nisam mogla smanjiti neki dio, napisala sam vam u pisamcu, koje možete pročitati klikom na ovaj link: http://tiny.cc/natjecajklik P.s. pliz, nemojte mi zamjeriti, …prikaži još!
  • Default avatar -
    mayakoo
    Cikla je moj favorit !!! Od lišća do ploda. Prava bombica. Njezina intezivna boja često mi posluži kao tempera, tako da moj tanjur uvijek bude veseli i šareni. Od kada u meni živi mali zloćud, voće i povrće uvijek je …prikaži još!
    melabila
    Moje omiljeno voće je definitivno jagoda! Voljela sam ga od malih nogu i svaki put kad bi tata išao na tržnicu pitala bih ga da mi kupi jagoda bez obzira da li im je bila sezona ili ne. I prije …prikaži još!
  • Default avatar -
    fljeki
    Moje omiljeno voće je banana jer mi od nje raste snaga.Bilo ljeto bilo zima ona je uvijek jednako fina.Može u kolač,sladoled,smoothie i nitko nece da se zbog toga ljuti.Ah,kad bi barem banane u mom vrtu rasle ne bih skladala ove …prikaži još!
  • Default avatar -
    voceipovrce
    kiša pada, grmi, sijeva, ali voća i povrća nema da nema. Obožavam proljeće, boje svih vrsta i nijansi i zato volim povrće i voće koje me uvijek podsjeća na ovo prekrasno godišnje doba koje nas budi i diže iz zimskoga …prikaži još!
    Veggies
    Povrće, povrće, jede tko hoće, al voće slatko jede svatko! Kalija puna, banana žuta meni najdraža, voćna ruta. Pet na dan, pet na dan to je recept za dobar dan!🍌
    sarajaa
    Ja sam djevojka sa sela.Odrasla sam u čistoj prirodi gdje sam jela najzdravije voće i povrće.Od malena su mi voće i povrće omiljeni i nezamisliv mi je dan bez njih.Najdraže su mi jabuke jer je to voće koje me osvježava …prikaži još!
  • Default avatar -
    tamamama
    Draga moja kravice, Nema tu velike filozofije,ako želiš biti zdrav,jesti jabuke svaki dan..Obožavam zelene ,i to one najkiselije..Mogu proći i slatke,kao iz Snjeguljičine bajke..
  • Default avatar -
    ninanesto
    Moje najdraže voče je jabuka.Ima je tokom cijele godine i uvijek je u mojoj kuhinji. Savršeno mi služi kao međuobrok, ili kad sam gladna...a ono baš sam na dijeti i nesmijem puno jesti, od jabuke sam uvijek sita.Također moram spomenuti …prikaži još!
  • Default avatar -
    spetrovic
    Boje svakog dana za zdravlje Za početak dana - banane i jagode Za ručak - zelena salata, paprika, rajčica,grožđe Za večeru - tikvice, brokula, šampinjoni, jabuka
  • Default avatar -
    555
    Reći ću iskreno; nisam neki veliki ljubitelj voća,tome sluzi moj muž,tata,deda..ali povrće jednostavno OBOŽAVAM..zelena salata,cikla,poriluk,rajcica,paprika,krastavci ajmeeee.moj dorucak nikad ne prolazi bez salate,a da o rucku ne govorim,,u stanju sam sama bez pardona pojesti zdjelu salate,pogotovo one svjeze ukusne u sezoni …prikaži još!
  • Default avatar -
    silna
    Volim MATOVILAC. Predivan, mekan, ukusan i ZDRAV. Sigurna sam da ga voli i KRAVA. A sa ''M'' počinju i neke prekrasne riječi: Majka, Mašta, Maldivi, More, Maženje... i naravno Mercator!
  • Default avatar -
    dadoitea
    Imam 72 godine i već desetak godina bolujem od dijabetesa. Obožavam raditi u vrtu i uvijek sam ponosna na povrće koje sama uzgajam. Prošle godine otkrila sam jedno za mene posebno povrće - MUŠKATNU TIKVU. Sama sam je posijala i …prikaži još!
  • Default avatar -
    jela27
    Brokula! Moje najomiljenije i najzdravije povrće! Još kad ju spremi mama - njam !
  • Default avatar -
    maljevacdjurdja
    Mrkva je uvijek u centru moje pažnje.Mogu je "smazati" samo očišćenu,naribanu pa pošećerenu,skuhanu u juhama,varivima i umacima,u kolačima i tortama,pitama...Da ne nabrajam dalje,mrkva se u mom jelovniku nalazi svakodnevno i kako kažu moji dečki:Tebi je lako jer mrkva nije skupa …prikaži još!
  • Default avatar -
    marijaodzic
    Banana je idealna namirnica za trenutke kada osjećam želju za slatkim, primjerice čokoladom ili kolačima. Budući da imam problema sa želučanim ulkusom, Banana je pravi lijek za moj želudac i borac protiv prekomjernog stvaranja želučane kiseline. Također u danima kad …prikaži još!
  • Default avatar -
    marina33
    Moje najdraze povrce je karfiol.Nekima smeta njegov intenzivan miris kod kuhanja(npr. mojim ukucanima, kad me uhvati pa ga jedem dan za danom),al jednostavno ga obozavam prelivenog vrhnjem,i uvijek uzimam najvecu cvjetacu koju nadjem u ducanu:-)
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.