Komentari 216

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    rhema81
    Vitamina vitamina njih mi dajte, jer bez njih ne mogu znajte, slažem si svakog dana njih na stol, voće i povrće najbolji prijatelj su moj. Bile su mi nedavno jako naranđe fine, vjerovatno što mi je trebalo dosta folne kiseline, …prikaži još!
    wise
    jagoda- aromatična, privlačna izgledom, jaaako ukusna. između ostalog izbjeljuje i zube ;)
  • Default avatar -
    Acorak
    Moje najdraže voće je mango,koje s razlogom zovu i kraljem voća.Ukusan je,punog okusa,zdrav-dobar je i za vid,i za probavu,i za kožu,a čak je i antikancerogen.Asocira me na ljeto,sunce,odmor i zdravlje...Mislim da su to sasvim dovoljni razlozi zašto je mango moj broj jedan!
  • Default avatar -
    DanielaM
    Neznam šta je vama to kreativno ali ja ču iskreno . Od kada znam za sebe volim Jabuke ukusne sočne i domače iz mog vrta koje nikada nisu prskane i te iste jabuke dajem mojoj djeci koja uživaju u okusima …prikaži još!
    kisica
    Za voće zdjela na kuhinji stoji, U njoj stoje voćni zalogaji moji. Jabukica rumena, i kruška neka, Dodir moje ruke spremno čeka. Jabuke volim još od svog djetinjstva, Volim gledati taj plod kako na drvetu blista. Crvena, zelena ili ipak …prikaži još!
  • Default avatar -
    maribel_mama
    Banana je moje voće. Žuta boje koju obožavam, super ukusan okus koji osvaja. Posebno ju volim ljeti, jer i ona mene voli - kad me komarac ubode, protrljam unutrašnjost kore banane po ubodu i barem se nakratko riješim osjećaja svraba. …prikaži još!
  • Default avatar -
    marina1990
    Ja sam pravi mali-veliki ljubitelj voća, rado se na mom tanjuru nađe i porcija povrća. Jednu jabuku pojedem svaki dan, jer ona tjera doktora van. Toga se ja u svom životu držim, i čini mi se djelotvornim. Ujutro uz jogurt …prikaži još!
  • Default avatar -
    novikaa
    Grožđe volim svako crno ili bijelo samo da je slatko Zato kada poželim grožđe u Mercator po njega pođem! :)
  • Default avatar -
    marinalevanic
    Nisam baš neki stvaraoc stihova ali volim papati zdravo samo da mi je novčanik malo puniji pa da kupim sve što je fino i zdravo !!! mrkvica peršin celer luk i kelj nerazdvojna braća za finu juhicu , špinat i …prikaži još!
  • Default avatar -
    lidija_c
    Šparoge - jer su jako fine i zdrave, mogu ih pripremiti na puno načina i svaki put su jednako fine. A koji je tek gušt brati ih, šetati i tražiti ih, ogrebsti ruke, ali i dalje ih tražiti i brati …prikaži još!
  • Default avatar -
    keepsmile
    Sunčano jutro iznad Zagrebačkog gorja. Rajčica polagano gura lišće da upije malo topline. -"Oh, kako divan dan! Tikvice jesi budna?" reče Rajčica. Nakon malo šuškanja zelena ljepotica tiho progovara : -"Dobro jutro Rajčice! Što ćemo danas raditi?" Rajčica se nasmiješi …prikaži još!
  • Default avatar -
    majchi3
    Najdraže voće mi je limun. Od njega radim zdravu limunadu, dodajem ga sitno narezanog u pahuljice za doručak, neizostavan je u voćnoj salati, a odličan je i u pilingu za lice. Od povrća najviše volim - luk! Zdrav je, a …prikaži još!
  • Default avatar -
    renatta
    ...jer svako jutro doručkujem voće, a jedan dan u tjednu "postim" i jedem samo voće i osjećam se odlično!
  • Default avatar -
    veedee
    Kreativna vaše stranice, oduševila me i vrijedna je svake pažnje i pažnjice. Nagrada me uvelike očarala, potrudit ću se kako bi si bar ovu zalihu osigurala! Odlična vam je za nagradnu igru kombinacija, a nagrada vaša prava je atrakcija! Svi …prikaži još!
  • Default avatar -
    msaric5
    Omlet s mladim lukom, špinat na mlijeku, blitva, grašak i mrkvica, berba gljiva nakon kiše, šparoge skrivene u travi, crvene rajčice i zeleni krastavci…kako se opredijeliti samo za jedno kada me sve to podsjeća na djetinjstvo, odrastanje i bakin vrt. …prikaži još!
  • Default avatar -
    BRANKA24
    Na krilima proljeća Puno ranog voća i povrća. Krastavac, salatica, Mladi luk i rotkvica. Rumena jabuka, kruška i banana Plodovi su zreli, sočni i fini. Smiješe mi se na pijaci u malenoj košarici. Da ne dođu bolesti teške, Svima su …prikaži još!
  • Default avatar -
    Ljubs
    Banane! Mogu ih konzumirati u bilo koje doba godine i jednostavno su prefine. Mogu ih jesti kao voće, mogu napraviti shake od njih, svježu voćnu salatu ili pak kolač ili tortu od banana. Osim što su jako ukusne, jako su …prikaži još!
  • Default avatar -
    denino
    Paradajz,rajčica ili pomi najdraže povrće koje mogu jesti kao jabuku ,naravno ako je iz domačeg vrta,na salatu,u raznim jelima ,kuhanog za juhu ili jednostavno kao sok te sušena smokva u kojoj uživam u svakom njenom zalogaju!!!Naravno ima još puno voća …prikaži još!
  • Default avatar -
    MARADONA
    Moje najdraže voće je kivi, jer je savršen za zdravlje i ljepotu moje kože. Obožavam ga jesti samog ili u voćnim salatama, kolačima i tortama. Njegova zelena boja me naprosto opušta i čini sretnim. Kivi je zakon! :-)
  • Default avatar -
    marina33
    Moje najdraze povrce je karfiol.Nekima smeta njegov intenzivan miris kod kuhanja(npr. mojim ukucanima, kad me uhvati pa ga jedem dan za danom),al jednostavno ga obozavam prelivenog vrhnjem,i uvijek uzimam najvecu cvjetacu koju nadjem u ducanu:-)
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.