Komentari 216

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    MEAH
    Moje najdraže voće je banana, jer mi je ona uz jogurt početak dana, i daje mi energije tijekom cijelog dana:)
  • Default avatar -
    cemer
    Ja najvise volim kruske i jagode.. Zasluzivam ovu nagradu iz tri razloga:1.RADOST,2.SRECA,3.VESELJE. Nadam se da ce ziri to razumjeti..
  • Default avatar -
    flame76
    Teško pitanje! Voće obožavam i tu mi se teško odlučiti za omiljeno između bresaka, lubenice, jagoda, ananasa i mandarina jer svako ima poseban okus, a najdraže povrće mi je definitivno krumpir zbog tisuću načina na koji ga mogu pripremiti, a …prikaži još!
  • Default avatar -
    zlamara
    Rogač. Ima mi jedinstven okus i ne mogu lako doći do njega te me podsjeća na moje najdraže mjesto na svijetu. Obožavam more, otok Hvar i mali grad gdje provodimo ljeto svake godine. Još više volim ogromno drvo rogača i …prikaži još!
  • Default avatar -
    sambaaa
    Moje najdraže voće i povrće je sve ono koje uzgojim u svom vrtu i voćnjaku (čitaj: uzgojim sve što se uzgojiti da i raste na zagorskoj zemljici) Zašto? Zato jer ga gledam od prvog listića i pupa, zato jer mu …prikaži još!
  • Default avatar -
    sanjaluc
    Nije li najljepši odgovor mog djeteta koje kaže da je to teško pitanje i da jako voli sve voće, a možda su joj malo draže jagode i banane!!!
  • Default avatar -
    commet
    Mahuna mi je prežuta, paprika opet preljuta. Za graškom često nemam volje, za krastavcima još i bolje. Zato je cikla omiljene mi boje, spada u drage zimnice moje. Patlidžane bih jela svakoga dana, uz njih ne treba druga hrana. Rajčica …prikaži još!
    TanjaLana
    Jako volim i voće i povrće. Najdraže voće: jagode, maline, kupine, banane hranjive, mandarine i naranče, jako su zdrave, osvježavajuće, nema puno kalorija. Mango također. I rajčice-njam....Povrće: brokula, cvjetača, paprika (puna vitamina C), tikvice mlade zelene-malo kalorija, neutralan okus, hokaido …prikaži još!
  • Default avatar -
    29martina
    U mojoj obitelji zelena salata i špinat su najdraže povrće. A ono što nas najviše veseli je naša dvogodišnja curica koja uživa u salatama, kako u zelenoj, tako i u špinatu na salatu, a i cikla joj je jako draga. …prikaži još!
  • Default avatar -
    romana90
    Ako netko mudro radi, i o zdravlju brinut hoće, taj će često na meniju, imat voće i povrće. Vrste voća i povrća, na izboru puno ima, al ipak su kao svagdje, neki prvi među njima. Usred voća jabuka je, k'o …prikaži još!
    Lucy552
    Eh Zdrava Krava surfam po tvojim stranicama malo kad sam ugledala ovu igru srce mi je skoro stalo. Koje je moje najdraže voće ili povrće vi hoćete znati, e pa onda ću vam po vašoj želji i kreativan odgovor dati. …prikaži još!
  • Default avatar -
    MamaSBC
    Od voća obožavam lubenicu, ali ona ne voli mene, pa ju jedem u mali količinama. Zato mije broj 1. voćka - banana, hranjiva, puna vitamina, minerala, a kada ju više nitko ne želi pojesti, zbog točkica po njoj, pretvara se …prikaži još!
  • Default avatar -
    giza09
    Žitarice sa kruškama i jabukama volim za početak dana ujutro mi je to najdraža hrana. Za zajutrak volim pojesti naranču i mandarinku i popiti čašu vode s limunom da se protiv toksina osjećam sigurnom. Za ručak mi je tanjur pun …prikaži još!
  • Default avatar -
    ines_14
    voće i povrće <3 jednostavno ga obožavam, ne prođe niti jedan dan a da nešto od voća i povrća nije na mojem tanjuru. Moja dan bez voća i povrća bio bi gotovo nezamislim. Volim jesti zdravo preko zime a pogotovo …prikaži još!
    ellasky
    Jabuke su zdrava hrana njima se hranimo svakog dana. Bilo ljeto ili zima na mom stolu jabuka uvijek ima. Krompir je u mom domaćinstvu osnovna namirnica, kad njega serviram ukućanim su sretna lica. Kuhan,pečen na masti ili ulju kao salatu,pitu …prikaži još!
  • Default avatar -
    mango025
    Zaista obožavam svo voće i povrće, ali kao najdraže voće, odnosno povrće izdvojila bih lubenice, nedvojbeno. Zašto baš lubenice? Zato što su osvježavajuće, jako ukusne, odličan su izvor tekućine, pogotovo za ljetnih vrućina kada moramo biti svjesni da nam je …prikaži još!
  • Default avatar -
    Neliel
    Moje najdraže voće su jagode - možda većinom jer me uvijek podsjete na moju baku koja me naučila puno toga kad sam bila mala pa sam tako uvijek strpljivo i pomno pratila sve njezine trikove oko presađivanja jagoda, stavljanja crne …prikaži još!
    azra
    Najdraže voće.. rajčica! Najdraže povrće.. lubenica! Da dobro sam napisala :)
  • Default avatar -
    miljacmaljevac
    Banana ,ta prekrasna žuta ljepotica Moja draga i slatka prijateljica. Kada sam sretna meni se smiješi Tužna li sam ona me tješi. Moj je gladni stomak toliko voli Kada je nema on me tužno boli. Poslije doručka,ručka,večere uvijek jedna plane …prikaži još!
  • Default avatar -
    marina33
    Moje najdraze povrce je karfiol.Nekima smeta njegov intenzivan miris kod kuhanja(npr. mojim ukucanima, kad me uhvati pa ga jedem dan za danom),al jednostavno ga obozavam prelivenog vrhnjem,i uvijek uzimam najvecu cvjetacu koju nadjem u ducanu:-)
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.