Komentari 216

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    kisaca
    Moj najdraže voće je avokadojer ima nadimak 'krokodilova kruška'.Zbog grube naborane kože, avokado vrlo nalikuje koži aligatora, s time da oblikom jako podsjeća na krušku. Osim toga, kada ga se prereže napola, avokado nevjerojatno nalikuje na krokodilovo oko. A što …prikaži još!
  • Default avatar -
    tom8jerry
    lubenica,krastavci i grožđe
  • Default avatar -
    marianchy08
    od povrća volim sve al najviše brokule, tako ukusne i lagane. Već kad su nam gradovi obasjani bojama ''sivim'' barem na tanjuru da se zelenilu divim ;) nakon ručka ananasa uvijek ima, jer slatko ''legne'' svima :)
    sarafina
    ...na teške muke sad ste me stavili...zvuči tako divno...gomile voća...več ih zamišljam..ali zašto muke pitate se...pa kako da kažem što mi je najdraže...e to su muke...jabuku jedem svako jutro..na dijeti sam i izgubila sam deset kila za 40 dana,dakle jabučice …prikaži još!
  • Default avatar -
    miinii
    Najdraže voće mi je jabuka-čudotvorna mala voćka za sve :). Doslovno je čuvar našeg zdravlja. Jabuko moja mala Ja bih te pojela! Zelene si boje, Takve su oči moje! Ti si voće slatko Jeo bi te svatko. Znam da ti …prikaži još!
  • Default avatar -
    Bezzamiten
    Znate, teško je raditi sve one prefine shakeove od povrca i voca ako ih nemate u frizideru!;)
  • Default avatar -
    nikazanella
    Jabuko moja mala najdraže si moje voće. Ja bih te pojela! Zelene si boje, Takve su oči moje! Ti si voće slatko Jeo bi te svatko. Znam da ti je drago Kad od tebe kolač pravim Kada nešto slavim. Ponekad …prikaži još!
  • Default avatar -
    suzika11
    TREŠNJE! Tako su kratko vrijeme s nama... cijelu godinu moramo čekati da se se družim par tjedana s njima. Kažu da ono što dugo očekuješ najradije očekuješ!!! A njihovo branje je odmah i proljetna gimnastika da me probudi iz zimskog …prikaži još!
    Cupanka
    Moje najdraže voće i povrće je svako koje pridonosi zdravlju jetre na koju nažalost bolujem...priznajem da nisam ljubitelj,nisam bila,i to me koštalo zdravlja,no sad kad sam prisiljena ga jesti,sama sebi spočitavam što mu nisam dala priliku a tako je ukusno...ipak …prikaži još!
  • Default avatar -
    natalijaile
    Čisto i jednostavno...jabuka od voća, zelena, žuta, crvena, bilo kakva, uvijek dostupna i prefina, od jutra do večeri...krumpir od povrća, mladi, stari, crveni, bijeli, pečeni, kuhani, uz svako jelo fino ide. :)
  • Default avatar -
    ZAKS
    Moje omiljeno voće je JABUKA, tako ukusna slatka hrskava zelena osvježavajuća i hranjiva. Odličan međuobrok kojeg već konzumiram dugi niz godina. Volim ju pojesti i navečer prije spavanja,savršeno opere i ispolira moje zube. :-) A uz sve to,smatram da moje …prikaži još!
  • Default avatar -
    vana11
    Što reći volim sve voće i povrće,u svojoj dobi ne mogu dan zamisliti ada ne pojedem 1-2-ejabuke koje me toliko osviježe i uljepšaju dan.Od povrća najviše volim rajčicu,špinati blitvu(pogotovo kada radi juhe od njih).
  • Default avatar -
    tomica11
    Ja sam otac djevojčice s posebnim potrebama i zbog njezinog,a i naseg zdravlja svakodnevno konzumiramo voće i povrće.LIMUN nam je glavna stvar u sprećavanju mokraćnih infekcija.KORJEN PERŠINA,limun,med i maslinovo ulje najbolji su prirodni lijek za sprečavanje bakterije e.colli.ČEŠNJAK je prevencija …prikaži još!
  • Default avatar -
    sierrapahuljica
    Volim papriku,iznimno mi je osvježavajuća,volim ju pojesti kuhanu,pečenu,na salatu,sa češnjakom,ili sirovu samo sa malo soli....sviđa mi se šta postoje različite boje i svaka je totalno drugačija a opet slična jako jako fino....a obožavam i trešnje samo šta nekako brzo prođu …prikaži još!
  • Default avatar -
    mrkvi
    U našoj kući prolazi sve od voća i povrća, a najpopularnije je ono što je crveno i/ili bobičasto. Otimačina je od ranog ljeta za trešnje i višnje, preko malina i kupina, čak do kiselih ribizli i bobica aronije koje stavljamo …prikaži još!
  • Default avatar -
    blagajnica
    Najvise volim lubenice jer kad je vani jako vruce i sparno one me rashlade i vrate u život!
  • Default avatar -
    zara7
    Nisam baš neka ljubiteljica voća, ali zato obožavam povrće. Nemam neku omiljenu vrstu povrća- bitno da je sezonsko i raznoliko, da mi se tanjur šareni od različitih vrsta povrća, a obavezno uz svaki obrok obožavam pojesti zdjelicu salate (razne vrste …prikaži još!
  • Default avatar -
    Lagomera
    Obožavam voće i povrće,ali ako moram izabrati najomiljenije biram MANGO ali ne zato što je sladak, sočan i bogat vitaminima, nego zato jer se uvijek sjetim jedne epizode Seinfelda u kojoj je upravo mango bio glavna tema i koja me …prikaži još!
  • Default avatar -
    dajanaj
    moje najjjdraze voće su jagode trešnje .šljive banane jabuke grožđe i lubenica
  • Default avatar -
    marina33
    Moje najdraze povrce je karfiol.Nekima smeta njegov intenzivan miris kod kuhanja(npr. mojim ukucanima, kad me uhvati pa ga jedem dan za danom),al jednostavno ga obozavam prelivenog vrhnjem,i uvijek uzimam najvecu cvjetacu koju nadjem u ducanu:-)
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.