Komentari 216

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marie_Stromwick
    Najdraza mi je oduvjek bila naravno,banana.Zute,vesele boje,pomogla mi je kod depresije i kod anemije.Svaki dan pocinjem bananom.Slatkog,bogatog okusa uvjek zasladi moje jelo,bez obzira na koji nacin i kako je spremila.Obozavam smoothie od banane i kiwia.Sladoled od banane i tamne cokolade …prikaži još!
  • Default avatar -
    Ivana3
    Moje najdraže voće je crveni grejp. Pijem ga cijele godine, samo ljeti malo rjeđe jer zabušavam zbog breskvica, jagodica, trešnjica i ostalog voća koje jedva dočekam :) Grejp cijedim svako jutro i pijem ga natašte. Svu pulpu ubacim u čašu, …prikaži još!
  • Default avatar -
    parisien
    moj moto cijeli život je:pogledati u zdjelu sa voćem i reći:dobar dan moje drago rajsko voće,volim svako od vas i ne mogu izabrati najdraže! zato uzimam tebe jabuko!! Otvorim frižider,dođem na tržnicu i nađem se u debelom problemu! što kupiti …prikaži još!
  • Default avatar -
    DDoll
    Malina umjesto konzervansa punih pralina! :D Obavezno ih stavljam na vrhove prstiju i grickam poput djeteta hhh
  • Default avatar -
    jopa13
    Jako je teško odgovoriti na pitanje, berem meni zato što se davim u povrću otkad znam za sebe. Teško mi je odabrati jedno povrće, ali izbor mogu suziti na tri u kojima se uvijek davim i nikada mi ne mogu …prikaži još!
  • Default avatar -
    kmiletic1
    Volim cvjetaču,krumpir........ Volim banane,grožđe..........
  • Default avatar -
    inesplet
    Moje najdraže voće su apsolutno jagode koje obožavam jesti sa šlagom, šlagom i samo šlagom,ma nema boljega.
  • Default avatar -
    mala_i
    Obožavam jesti sve vrste voća, ali najdraže su mi marelice. Male, slatke, žute okruglice odlične su u svim kombinacijama, voćnim salatama, kolačima, džemovima, frapeima itd. Marelice me asociraju na ljeto, miris mora i uživanciju u hladovini terase sa voćnim kupom …prikaži još!
  • Default avatar -
    kokitiki1
    Iako nije voće za kojim biste posegnuli tijekom popodnevnog međuobroka, limun je moje najdraže voće. On je jednostavno moj pokretač kojim počinjem svako jutro. Ocijeđen u čaši vode osvježava me, razbuđuje i zasigurno me čini zdravijom, aktivira moju probavu, čisti …prikaži još!
    lepid
    Obožavam povrće, a među najdražima moram izdvojiti sve vrste tikvi i bundevi! Njih jedem od proljeća do jeseni i stvarno mi pružaju užitak, osvježenje i mnogo mnogo vitamina i minerala! Tikvice jedem tijekom cijele godine, a ljeti se sladim lubenicama …prikaži još!
  • Default avatar -
    remenarka
    Suprug i ja volimo svo voće i povrće pa smo tako naučili jesti starijeg sina (sad će 3g), a nadam se da ćemo učinit isto i s mlađim (5mj) koji će s papicom krenuti upravo ovih dana. Iskreno, javljam se …prikaži još!
  • Default avatar -
    Manja72
    Voće i povrče moja su glavna hrana. Najdraži su mi kaki, avokado i ananas. Od povrća uvijek odaberem brokulu, karfiol i salate...i uz malo začina, obroci nebrojeniih kombinacija voća i povrća postaju božanstveni.
  • Default avatar -
    Sprig
    Jagode sa šlagom,borovnice u sladoledu,višnje u kolačima...su moje omiljene doze sa vitaminima:-) Šalim se naravno,iako i u tom obliku ovo voće volim.Odrasla sa bakom i djedom na selu,u izobilju prirodnog i domaćeg posađenog voća i povrća,nisam ni mogla drugačije nego …prikaži još!
  • Default avatar -
    Tia0101
    I voće i povrće su moji favoriti i najčešće namirnice u mojoj kuhinji. Čak ih i djeca obožavaju jer vole šareno, veselo i zdravo. Termički obrađeno ili ne, u kombinaciji, ma kako god - to su nama najdraže namirnice i …prikaži još!
  • Default avatar -
    sevka
    Nista bez sarenila na tanjuru ili zdjelici pa zato nemogu izvojiti neku vockicu ili povrtlecku,sve za nesto sluze,npr grozde kada gledam neki napeti film pa samo trpam one slasne bobice neznajuci broj koji sam pojela,onda meso nikako bez salate sto …prikaži još!
  • Default avatar -
    desert_rose
    MOje omiljeno voće su sve vrste agruma, naročito naranče i limun. Bogati su vitaminom C,odlični za prirodnu detoksikaciju organizma,imaju malo kalorija, najjeftiniji i najzdraviji saveznici protiv prehlade...i ne manje važno,bitni su za lijepi i zdravi osmijeh s obzirom da nedostatak …prikaži još!
  • Default avatar -
    doroteica
    Prije dvije godine u kuću mi je ušla teška bolest i mojoj obitelji se život promijenio iz temelja. Znala sam da se moramo zajedno boriti protiv bolesti na sve moguće načine. Jedan je bio i promjena prehrane. Napravila sam si …prikaži još!
  • Default avatar -
    mrzim_korisnicko_ime
    Najbolje voce mi je jabuka, osim sto je na trzistu dostupn cijelu godinu, sadrzi 90% vode u kojoj su otopljeni svi ostali sastojci i kroz nas organizam prolazi u roku od 15-20min. Od povrca najdrazi mi je spinat, jer znanstvene …prikaži još!
  • Default avatar -
    MACAKTOMMY
    moje najdraže voće je grožđe, jer me savršeno opisuje kao osobu. Grožđe vole osobe pustolovnog duha koje tokom mladosti stalno trče za užicima. Nestalni su u ljubavnim odnosima i često žive za trenutak, ne vodeći računa o posljedicama. Tokom vremena …prikaži još!
  • Default avatar -
    marina33
    Moje najdraze povrce je karfiol.Nekima smeta njegov intenzivan miris kod kuhanja(npr. mojim ukucanima, kad me uhvati pa ga jedem dan za danom),al jednostavno ga obozavam prelivenog vrhnjem,i uvijek uzimam najvecu cvjetacu koju nadjem u ducanu:-)
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.