Komentari 216

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    mamakarmen
    Moje najdraže voće su trešnje. Pričala mi mama .....Imala sam 3 godine i s tatom sam išla posjetiti upravo rođenog bracu u Zajčevu bolnicu.Mama je dala tati kroz prozor bebu.Ja sam ga poljubila i dok nisu gledali, dala sam mu …prikaži još!
    Katy5
    Moje omiljeno povrće je mrkva jer to zaista zdrava grickalica,dobra je za naše zdravlje,a sok i juha su ono što je neizostavno u mojoj kuhinji i među mojom obitelji jer je ukusna i fina :)
  • Default avatar -
    Andrijana0801
    Hm, voće i povrće je savršenstvo prirode. Teško je izabrati jednu vrstu jer je svaka posebna na svoj način i iznimno korisna za organizam. Ali ako već moram birati, od voća bih izabrala kraljicu voća odnosno jabuku koja je iznimno …prikaži još!
  • Default avatar -
    Pauline
    Ja volim svo voće i povrće,al ako baš moram birat najdraža mi je banana od voća i mrkva od povrća,a usto su i pune dobrobiti,banana je poznati lijek protiv mnogih bolesti poput depresije,mamurluka,jutarnjh mučnina,štiti od raka bubrega,dijabetesa,osteoporoze...sadrži vitamin B koji …prikaži još!
  • Default avatar -
    andromaha
    Teško se odlučiti za najdraže voće i povrće jer volim sve, ali kad se već moram odlučiti reći ću jabuke, bilo koja vrsta. Jer ne samo da su ukusne nego su i korisne, za zube, za desne, a i naravno …prikaži još!
  • Default avatar -
    margot023
    J edra imam kao brod, A crveno moj je obavezni dress code. G rmić mali moj je dom, O dlična sam s čokoladom! D a imam pjege znaju svi A tko sam, pogodit ćeš ti!
  • Default avatar -
    lunka
    Stvarno mi se tesko odluciti koje bi to voce i povrce bilo kada volim apsolutjerno sve.Sportasica sam koja voli zdravu prehranu, i uvijek uz sebe voce i povrce moram imati.Sretna sam sto mi mama ima vrt i povrce koje mi …prikaži još!
  • Default avatar -
    Mia64
    Kad me pitate za najdraže voće i povrće to je kao kad su pitali mornara da li najviše voli crnke, plavuše ili brinete, on je odgovorio:DA. tako i ja odgovaram; da sve zeleno, žuto naranđasto, crveno, bijelo, slatko, gorko, kiselo, …prikaži još!
  • Default avatar -
    scalia
    Moje omiljeno povrće je krastavac i to još od najmlađih mojih dana.Djed je imao vrt i sjećam se kao danas uz brojno voće i povrće tu su bili i krastavci.Ima jedna anegdota vezanu uz moje omiljeno povrće,kada sam išla u …prikaži još!
  • Default avatar -
    anak123456
    U ovim teškim vrmenima o voću mogu samo sanjati.Kao samohrana majka koja je u vračanju kredita i duga koji mi je bivši suprug napravio,ono novaca što mi ostane vrlo teško potrošim na voće,a i kad ga kupim ono je samo …prikaži još!
  • Default avatar -
    MaryJane31
    Moje najdraže jagode.Da to bi bio moj odgovor. Jagode me vraćaju u moju najraniju mladost, jer kako moja majka kaže, tamanila sam ih kao luda već sa par mjeseci života, odkuda je i potekao nadimak, koji mi je mama dala, …prikaži još!
  • Default avatar -
    midge
    Mogu biti svih boja i nijansi, raznih oblika, mirisa i okusa. Ja sam neodoljivi sastojak gotovo svih jela, bile to salate, predjela, glavna jela, deserti. Bile to posebne prigode ili svakodnevni obroci. Mogu biti poslužena za zajutrak, doručak, ručak ili …prikaži još!
    YellenaBM
    Moje najdraže voće su datulje. Smatraju se najzdravijim voćem na zemlji, iznimno su ukusne i fine, tako da su mi uvijek pri ruci kada me uhvati želja za slatkim. Izvor su prirodnih vlakana i pridonose normalnom radu crijeva. Bogate su …prikaži još!
  • Default avatar -
    allexsis
    Moje omiljeno voće je kivi , pun vitamina , željeza , ma da ne pričam koliko je dobar, uz njega sve drugo voće dolazi u obzir na drugo mjesto . Povrće : mrkva i cikla . Dnevno obavezno imam jedan …prikaži još!
  • Default avatar -
    Danci89
    Moje omiljeno povrće koje jedem u abnormalnim količinama, pogotovo u sezoni su tikvice. Zbilja ih volim na kojekave načine; krem juhicu, sa rižom, pohane, polpete, na roštilju, sa tjesteninom... Pojedem ih ko mali prašćić :P zasadimo ih i u vrtu …prikaži još!
  • Default avatar -
    Cathy_r
    Moje najdraže povrće je češnjak- tako malen i neugledan, često zanemarivan, a tako moćan i pršti od zdravlja! Volim ga jer se koristi u malim količinama i služi kao prirodni antibiotik (zamišljam ga kao malog žilavog ratnika koji se bori …prikaži još!
  • Default avatar -
    Zvjerkica
    Moje nadraže povrće je špinat. Volim ga od malih nogu. Za to je i zaslužan Popaj, voljela sam ga gledati. I još kada sam vidjela da je jak pomoču špinata dao mi je jaču volju za špinatom. Obožavam špinat, mogu …prikaži još!
    eleja
    Obožavam papriku, jednostavnu je volim u svakom jelu, sirovu kao dio raznih salata ili pečenu,kuhanu u tradicionalnim jelima, zakiseljenu za zimnicu ili osušenu kao začin.Pogotovo volim crvenu papriku, njezin slatkasti okis, tako da sam se jednom usudila napraviti čak i …prikaži još!
    tamaruska
    Trbuščiću moj, gladan li si oj! Jedna porcija jagoda za te je malo, ma sto bi porcija u te stalo! Jedna porcija jagoda više, i moj trbuščić već lakše diše! A uz povrće i voćne delicije fine, rast će moj …prikaži još!
  • Default avatar -
    Stellara
    od povrca obozavam cvjetacu :) ukucani mi bas nisu odusevljeni mirisom kada je kuham, ali ja je volim pohanu, zapecenu, na salatu, na bilo koji nacin a od voca su mi definitivno najdraze jagode cim ugledam prve jagode u ducanu …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.