Komentari 228

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    MARADONA
    Želim nositi Organski pamuk koji je prozračniji, kvalitetniji i zdraviji od tvorničkog ili onog genetski modificiranog. Razlozi su sljedeći: 1. Prije svega zbog svog vlastitog zdravlja, jer Koža je organ koji u većoj ili manjoj mjeri apsorbira ono što se …prikaži još!
  • Default avatar -
    Eistir
    Brokula i ja, druga dva! :-)
  • Default avatar -
    AngelinaN123
    Radi naše djece koji zaslužuju "Zdrav planet",a ne hrpetine smeća!
  • Default avatar -
    meteorka
    Voljela bih nositi organski pamuk, da vidim kakva je razlika između organskog i ovog nama smrtnicima dostupnog :)
  • Default avatar -
    dominikelektricar
    a ja bi rado htio jednu takvu majcu zato sto nisam nikad nosio takvu ekološku majcu, neznam čak ni di se mogu kupit a i vjerojatno su preskupe za mene.. al vrlo bi radno htio isprobat i nosit jednu takvu majcu ;)
  • Default avatar -
    kristina12109
    Jako bih voljela dobiti ovu majicu pošto studiram biologiju i kemiju i osobito volim ono što je uzgojeno na prirodan način bez ikakvih kemikalija i ostalih ekološki štetnih tvari. Osim toga alergična sam na dosta sintetičkih vlakana pa mislim da …prikaži još!
  • Default avatar -
    bumbaloo
    Za rodjendan mi je punica poklonila majicu na cijoj je etiketi pisalo 100% pamut. Ne znam cega je u toj majici bilo, ali to pamuka, pogotovo organskog, nije vidjelo. Taj dan kad sam je obukao nisam se prestao cesati na …prikaži još!
  • Default avatar -
    marina1990
    Želim osvoji organsku majicu, baš bi mi dobro došla, jer sam nedavno počela vježbati pa bi mi trebalo nešto u čemu mi koža diše prirodno i nesputano :) A čim priroda vidi kako se ja brinem za nju i ne …prikaži još!
  • Default avatar -
    Zmijica
    Nosila bih organski pamuk da me grije, jer vani toplo nije! Ožujak u kalendaru, veste u ormaru, za suncem žudim, za proljećem ludim. Ova majica baš bi sjela, k'o melem na ranu, u tmurnom danu, vesela i bijela... <3
  • Default avatar -
    gita50
    Voljela bih ju isprobati čisto da znam kako je to nositi organski uzgojeni pamuk. A i majica je fora tako da je to 2 u 1
    DanijelaVukov
    Boja mi se sviđa. Po mom guštu. Pamuk obožavam.
  • Default avatar -
    Abies
    Draga prijateljice, Brokulice moja! Već dugo niz godina nas dvije se družimo, gotovo svakodnevno. Znaš i sama da sam te redovito uzimala od kumice na placa dok nisam odlučila da ti moj vrt bude dom. Volim te na sve načine, …prikaži još!
  • Default avatar -
    anitaa124
    Brokula&Ž rade zaista izvrstan posao! Mojoj sreci nema kraja jer majcu od organskog pamuka nosim sada! Po cijele dane pjevusim i smijem se dok secem ulicama grada. Organski pamuk mojoj je kozi prijatelj drag, zavodljiv, podatan, mekan kao san!
    gogz
    organski uzgojeni pamuk ce se idealno uklopiti u moj zdravi zivot kojeg se uspjesno drzim jos od nove godine. bravo ja! :D
  • Default avatar -
    majamajchy
    Jako bih voljela nositi organski pamuk jer obožavam prirodne materijale od kojih nema iritacija, češanja i grebanja. K tome su još majice jako slatke i zgodne, pogotovo one s brokulicom, ali su mi super i svakodnevke. Željela bih osvojiti mušku …prikaži još!
    merida
    Moj suprug ima problema s kožom na leđima, pa bi stoga voljeli isprobati ovu majicu od organskog pamuka da vidimo kakave bi bile reakcije kože na njega. Inače nosi samo pamučnu odjeću, koristi sensitive proizvode za tuširanje, ali problem je …prikaži još!
  • Default avatar -
    marali
    Jer znam da je organski pamuk zdraviji, prozračniji, a samim time i kvalitetniji, a i dosta mi je više tih genetski modificiranih koji nam štete! Koža zaslužuje samo najbolje pa bi onda to trebali i poštivati! :)
  • Default avatar -
    vjevevica
    oooopa!ovo mooooora da je ugodno nositi.voljela bih ju testirati na treningu,kada mi se sve majice ,da prostite,usmrde za 10 minuta.ova bi garant mirišiila na pobjedu i brokulu :) i ž :D
  • Default avatar -
    Stella76
    Želim je prije svega zato što je na prvu to lijepa majica,a važniji je to što je takva majica, od organski uzgojenog pamuka puno zdravija za nošenje a to je ipak broj jedan. Želim je da moj sin kad nasloni …prikaži još!
  • Default avatar -
    jasenkakarlo
    nemam komentara ;) HOĆU majicuuuuuuu
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.