Komentari 228

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    mallory
    Zato što mi je Orhan Pamuk najdraži pisac!
  • Default avatar -
    Ermossisima
    Voljela bih nositi organski pamuk jer me čini lijepom, pazi na moju kožu o pritom čuva prirodu! :)
  • Default avatar -
    KristinaKvastek
    organski pamuk rulz :)
  • Default avatar -
    nikazanella
    Brokula& Ž odjeća je prava napravljena od organski uzgojenog pamuka. Prirodna tknanina mojoj koži pruža njegu, kao što ju i ja pružam očuvanju prirode. Zato Zdrava krava znaj da dobijem ovu majcu počašćena i sretna bi bila ja.
    bratic
    Volim brokulu boju zelenu, i odjeću laganu,ležernu. Majica je za mene stvorena, jer je pamuk najudobnija tkanina. …prikaži još!
    Rozika
    Htjela bih nositi organski pamuk zato da mogu vikati: "MOJA MAJICA JE OD ORGANSKOG PAMUKA!! VIDI!! IMAM BROKULU NA MAJICI" XD
  • Default avatar -
    meteorka
    Voljela bih nositi organski pamuk, da vidim kakva je razlika između organskog i ovog nama smrtnicima dostupnog :)
    DanijelaVukov
    Boja mi se sviđa. Po mom guštu. Pamuk obožavam.
    RosseMaria
    Želim imati ovu majicu osim što je moja boja,organski pamuk bi imala na sebi jer je poput majčinoga krila. U njem bi još samo organski pamuk mogao biti između majke i djeteta za cjelovitu ugodu,koju si ovom nagradom želim priuštiti. …prikaži još!
  • Default avatar -
    Dansvakidan
    Ova maica će mi pomoći čuvati kožu od toksina i njegovati ju jer je previše osjetljiva. Kao student nutricionizma ću s ponosom nosit brokulu na prsima! Umjesto bog i hrvati- Brokula & Ž!
  • Default avatar -
    katarinamandarina
    prvo bih željela ovu majicu zato što je zanimljivog dizajna .. a drugo što je napravljena od posebnog materijala kojeg bih željela isprobati .. i zato što bih voljela imati nešto posebno i drugačije kao što je ova majica .. :)
  • Default avatar -
    Tamaris111
    želim biti u organskom pamuku svojim zelenim stavom dići buku uzeti brokulu u ruku i skratiti si muku!
  • Default avatar -
    klaudijakranjcec
    20 godina radim u kuhinji i u tih 20 godina očistila sam tone i tone brokule....nemam dečka možda bi uz vašu majicu bila zapažena i našla ga ...a tek kad bi skinuli majicu...hmm,hmmm...♥
  • Default avatar -
    baleta
    Bitna je osoba koja je nosi ali bitna je i majica pa oboje dajemo SUPER SPOJ! Želim tu majicu!
    Smelly_Cat
    želim podići razinu svjesnosti o očuvanju okoliša te mislim da će ova majica biti pun pogodak. vrijeme je da zaštitimo našu majku Zemlju koja nam je podarila ovaj život <3 majica je predivna i dizajnerski tim je zakon ;)
  • Default avatar -
    Mrwa13
    predivna majica =) mislim da mi brokula namiguje. bilo bi super da namiguje i drugima oko mene, možda nekoga zajedničkim snagama preobratimo na zeleno ;)
  • Default avatar -
    tigricamala
    ljubav na prvi pogled. moja boja,moje najdraže povrće,moja svijest da nosim organsko. a najbolje od svega možda mi pruži i leptiriće koje već dugo čekam. u čežnji za tobom da skupa papamo letiriće:)
  • Default avatar -
    kordi
    Volim nositi pamuk i minimalisticke detalje, a ova brokulica mi je skroz super. I jos jako volim jesti brokulu! Zar nije super spoj? Jedem brokulicu i nosim brokulicu :) Brokula & Ž
  • Default avatar -
    ivanadms
    Htjela bih osvojiti ovu majicu jer mislim da je super, osim što je bio, reciklira se i dugo "preživljava", za razliku od onih koje se mogu naći u svakom dućanu koje se brzo unište i uopće "ne dišu". A bilo …prikaži još!
  • Default avatar -
    dario1810
    Volio bi nositi organski pamuk jer je to nesto novo, moze se i reciklirati,znaci pridonosim ocuvanju prirode tj.okoliša. A nošenjem iste siguran sam da bi me svi pitali kakva je to majica pa bih imao priliku i druge informirati o …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.