Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Brokula& Ž odjeća je prava
napravljena od organski uzgojenog pamuka.
Prirodna tknanina mojoj koži pruža njegu,
kao što ju i ja pružam očuvanju prirode.
Zato Zdrava krava znaj da dobijem ovu majcu
počašćena i sretna bi bila ja.
Volim brokulu boju zelenu, i odjeću laganu,ležernu. Majica je za mene stvorena, jer je pamuk najudobnija tkanina.
…prikaži još! Majica je za mene stvorena, jer je pamuk najudobnija tkanina.
Želim imati ovu majicu osim što je moja boja,organski pamuk bi imala na sebi jer je poput majčinoga krila. U njem bi još samo organski pamuk mogao biti između majke i djeteta za cjelovitu ugodu,koju si ovom nagradom želim priuštiti.
…prikaži još!
Hvala majka RoseMaria
Ova maica će mi pomoći čuvati kožu od toksina i njegovati ju jer je previše osjetljiva. Kao student nutricionizma ću s ponosom nosit brokulu na prsima! Umjesto bog i hrvati- Brokula & Ž!
prvo bih željela ovu majicu zato što je zanimljivog dizajna .. a drugo što je napravljena od posebnog materijala kojeg bih željela isprobati .. i zato što bih voljela imati nešto posebno i drugačije kao što je ova majica .. :)
20 godina radim u kuhinji i u tih 20 godina očistila sam tone i tone brokule....nemam dečka možda bi uz vašu majicu bila zapažena i našla ga ...a tek kad bi skinuli majicu...hmm,hmmm...♥
želim podići razinu svjesnosti o očuvanju okoliša te mislim da će ova majica biti pun pogodak. vrijeme je da zaštitimo našu majku Zemlju koja nam je podarila ovaj život <3
majica je predivna i dizajnerski tim je zakon ;)
predivna majica =)
mislim da mi brokula namiguje. bilo bi super da namiguje i drugima oko mene, možda nekoga zajedničkim snagama preobratimo na zeleno ;)
ljubav na prvi pogled.
moja boja,moje najdraže povrće,moja svijest da nosim organsko.
a najbolje od svega možda mi pruži i leptiriće koje već dugo čekam.
u čežnji za tobom da skupa papamo letiriće:)
Volim nositi pamuk i minimalisticke detalje, a ova brokulica mi je skroz super. I jos jako volim jesti brokulu! Zar nije super spoj? Jedem brokulicu i nosim brokulicu :) Brokula & Ž
Htjela bih osvojiti ovu majicu jer mislim da je super, osim što je bio, reciklira se i dugo "preživljava", za razliku od onih koje se mogu naći u svakom dućanu koje se brzo unište i uopće "ne dišu". A bilo
…prikaži još! bi i zanimljivo otkriti poruke skrivene na njezinoj unutrašnjosti. ;)
Volio bi nositi organski pamuk jer je to nesto novo, moze se i reciklirati,znaci pridonosim ocuvanju prirode tj.okoliša. A nošenjem iste siguran sam da bi me svi pitali kakva je to majica pa bih imao priliku i druge informirati o
…prikaži još! odjeći od organskog uzgojenog pamuka i praviti se važan :D
Vjerujem da će mnogi prvi puta čuti za takav pamuk od mene,možda uspijem potaknuti još nekog da kupi sličnu majicu :)
Dobitnici Brokula&Ž majice!
Komentari 228
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.