Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Želim nositi Organski pamuk koji je prozračniji, kvalitetniji i zdraviji od tvorničkog ili onog genetski modificiranog. Razlozi su sljedeći: 1. Prije svega zbog svog vlastitog zdravlja, jer Koža je organ koji u većoj ili manjoj mjeri apsorbira ono što se
…prikaži još!se na njoj nalazi. Pogotovo moja koža koja je jako osjetljiva na kemikalije koje se koriste u konvencionalnoj izradi odjeće.
2. očuvanje prirode u kojoj živimo. Organski uzgoj čuva prirodnu ravnotežu okoliša i djeluje blagotvorno na očuvanje biljnih i životinjskih vrsta.
a ja bi rado htio jednu takvu majcu zato sto nisam nikad nosio takvu ekološku majcu, neznam čak ni di se mogu kupit a i vjerojatno su preskupe za mene.. al vrlo bi radno htio isprobat i nosit jednu takvu majcu ;)
Jako bih voljela dobiti ovu majicu pošto studiram biologiju i kemiju i osobito volim ono što je uzgojeno na prirodan način bez ikakvih kemikalija i ostalih ekološki štetnih tvari. Osim toga alergična sam na dosta sintetičkih vlakana pa mislim da
…prikaži još! bi ova majica bila odlična za mene i moju kožu ;)
Za rodjendan mi je punica poklonila majicu na cijoj je etiketi pisalo 100% pamut. Ne znam cega je u toj majici bilo, ali to pamuka, pogotovo organskog, nije vidjelo. Taj dan kad sam je obukao nisam se prestao cesati na
…prikaži još! poslu, vise me sramota bila. Volio bih nositi organski pamuk da mi je ugodno u vlastitoj kozi.
Želim osvoji organsku majicu, baš bi mi dobro došla, jer sam nedavno počela vježbati pa bi mi trebalo nešto u čemu mi koža diše prirodno i nesputano :) A čim priroda vidi kako se ja brinem za nju i ne
…prikaži još! onečišćujem ju, možda dopusti prirodi da se probudi i da nam napokon dođe proljeće.
Nosila bih organski pamuk da me grije, jer vani toplo nije! Ožujak u kalendaru, veste u ormaru, za suncem žudim, za proljećem ludim. Ova majica baš bi sjela, k'o melem na ranu, u tmurnom danu, vesela i bijela... <3
Draga prijateljice, Brokulice moja! Već dugo niz godina nas dvije se družimo, gotovo svakodnevno. Znaš i sama da sam te redovito uzimala od kumice na placa dok nisam odlučila da ti moj vrt bude dom. Volim te na sve načine,
…prikaži još! a najveće čuđenje i zaprepaštene poglede izazvala sam u pauzi predavanja kad sam te sirovu izvadila iz svoje torbe i uz zvuk mljac, mljac pojela. Pa mislim da je vrijeme i za našu zajedničku prvu šetnju gradom. Doduše, temperature su niske pa ću te zaogrnuti jaknom da se ne prehladiš... ali neće puno vremena proći i već ćeš plijeniti pažnju stanara metropole. Nadam se brzom susretu... pozdrav, tvoja J.
Brokula&Ž rade zaista izvrstan posao! Mojoj sreci nema kraja jer majcu od organskog pamuka nosim sada! Po cijele dane pjevusim i smijem se dok secem ulicama grada. Organski pamuk mojoj je kozi prijatelj drag, zavodljiv, podatan, mekan kao san!
Jako bih voljela nositi organski pamuk jer obožavam prirodne materijale od kojih nema iritacija, češanja i grebanja. K tome su još majice jako slatke i zgodne, pogotovo one s brokulicom, ali su mi super i svakodnevke. Željela bih osvojiti mušku
…prikaži još! majicu, jer nažalost u žensku ne stanem, a ljeto bih htjela provesti u organskom pamuku i ježim se od same pomisli da ljeti moram nositi sintetiku i slične materijale. Svi znamo da je prirodno uvijek najbolje, ali je to teško naći, pogotovo zbog loše kvalitete materijala i lažnih deklaracija u koje smo se vjerujem svi uvjerili.
Moj suprug ima problema s kožom na leđima, pa bi stoga voljeli isprobati ovu majicu od organskog pamuka da vidimo kakave bi bile reakcije kože na njega. Inače nosi samo pamučnu odjeću, koristi sensitive proizvode za tuširanje, ali problem je
…prikaži još! i dalje prisutan. Napravili smo sve pretrage kod dermatologa, nalazi uredni, alergčan nije na ništa, barem tako kažu rezultati alergo testa. Čitali smo dosta o organskom pamuku i čini nam se da je u svakom slučaju kvalitetniji i bolji od obično uzgojenog pamuka, naravno za osobe koje imaju problema s kožom.
Jer znam da je organski pamuk zdraviji, prozračniji, a samim time i kvalitetniji, a i dosta mi je više tih genetski modificiranih koji nam štete!
Koža zaslužuje samo najbolje pa bi onda to trebali i poštivati! :)
oooopa!ovo mooooora da je ugodno nositi.voljela bih ju testirati na treningu,kada mi se sve majice ,da prostite,usmrde za 10 minuta.ova bi garant mirišiila na pobjedu i brokulu :) i ž :D
Želim je prije svega zato što je na prvu to lijepa majica,a važniji je to što je takva majica, od organski uzgojenog pamuka puno zdravija za nošenje a to je ipak broj jedan. Želim je da moj sin kad nasloni
…prikaži još!i glavu na moje rame bude puno sigurniji... i da uživa u mekoći organskog pamuka... Razloga je puno, a prije svega je spoznaja da nosim odjevni predmet bez ikakvog straha od nekih kemikalija... Pozz...:)
Dobitnici Brokula&Ž majice!
Komentari 228
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.