Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Jer živim zeleno,volim zelenu boju,jer mi je dermatolog preporučio da nosim bijeli pamuk zbog jako osjetljive kože,eto zato se želim razmaziti jednom ovakvom super majicom;)
Voljela bih nositi organski pamuk jer sam oduševljena ovime što sam pročitala u tekstu. Naime, nisam znala da se proizvodnjom pamuka toliko zagađuje okolina. Ja kao veliki pobornik zaštite čuvanja čovjekova (i ne smao njegova) okoliša ponosno bih isticala svojstva
…prikaži još! ovakave majice. Uvijek primjerom učim svoju djecu kako što više paziti na naš planet, ovo bi bio još jedan izvrstan način.
Osim navedenog nisam ostala imuna ni na super ideju o skrivenim idejama napisanim u majici, baš simpatično i originalno. ;-) Iskreno bi me razveselio ovakav poklon. :-)
Voljela bih nositi organski pamuk iz vise razloga..prvo, da isprobam nesto novo. Nisam imala priliku prije nositi, a sad kad imam 18 napokon bi voljela malo izorganizirati svoj zivot i srediti ga. Drugo, ovaj tekst me zaintrigirao i kad sam
…prikaži još! pogledala u ormar u njemu je bilo puno "pamuka", koliko vidim stetnog. A i jednostavno zelim majicu sa ovom slatkom brokulicom odnaprijed koja je premedena :D
željela bih ovu preslatku majicu da pokažem i drugima da su organski načinjene majice zdravije i udobnije od ostalih. Usput želim postati vegeterijanka i mislim da bi me to ohrabrilo i dalo mi vjetar u leđa da se bolje izrazim
…prikaži još! i pokažem pravu vrijednost bio proizvoda. :))
To bi pomoglo u promociji zdravlja i vitalnosti među mojim društvom, koje baš i nije zainteresirano. :/ Pa ipak..svi volimo kad netko na nas pozitivno utječe ;)
Već sam se upoznala s ovim majicama i skroz su mi simpatične! A nazivi majica su skroz ludi! :D Nadam se daću biti jedna od sretnica koja će dobiti u vlasništvo ove majice. Ja bi željela osvojiti mušku majicu koju
…prikaži još! bi poklonila dečku i na taj način ga još više približila i zainteresirala za zaštitu ove naše planete. Ja sam pomalo počela mijenjati svoje navike i živjeti ''zeleno'' te nastojim to prenijeti i na njega!
Zapravo je vrlo jednostavno - hodam zamotana u pamuk :) već godinama, jer sve drugo narušava disanje moje kože, a zeleno me asocira na moju uživanciju u vidu irskog stepa i bilo bi predobro imati spojena dva užitka u jednom. :)
Sviđa mi se dizajn majce i materijal koji je prozračan.
Obožavam brokulu! 22.3. je bio National broccoli day koji sam proslavila juhom od brokule :D
Kak bi bilo lijepo da sljedeće godine taj dan dočekam u ovako divnoj majci! :)
Brokula je hrana prava
Volim ju ja i krava zdrava
Ž je zadnje naše slovo
Iznutra je nešto novo
Prirodu živim, prirodu volim
Brokulu&Ž od srca molim
Organsku maju od pamuka bio
Da mi vrući radni dan bude mio
:)
Brokula&Ž rade zaista izvrstan posao! Mojoj sreci nema kraja jer majcu od organskog pamuka nosim sada! Po cijele dane pjevusim i smijem se dok secem ulicama grada. Organski pamuk mojoj je kozi prijatelj drag, zavodljiv, podatan, mekan kao san!
Nosila bih organski pamuk da me grije, jer vani toplo nije! Ožujak u kalendaru, veste u ormaru, za suncem žudim, za proljećem ludim. Ova majica baš bi sjela, k'o melem na ranu, u tmurnom danu, vesela i bijela... <3
Brokula&Ž rade zaista izvrstan posao! Mojoj sreci nema kraja jer majcu od organskog pamuka nosim sada! Po cijele dane pjevusim i smijem se dok secem ulicama grada. Organski pamuk mojoj je kozi prijatelj drag, zavodljiv, podatan, mekan kao san!
Brokula&Ž odjeća to je stvar prava i jako me veseli „Svakodnevka s povrćem“ i osvajanje majice koju mi poklanja Zdrava krava. Drugo ime mi je Mali Zeleni i to je moja nauka, volim sve što čuva našu Zemlju i zato
…prikaži još!
i zato želim nositi odjeću od organskog pamuka.
Prirodna tkanina mojoj koži daje osjećaj blagi,
a veliki plus su i skrivene poruke
koje će osim mene pročitati i moj dragi.
Organski pamuk nije štetan za okoliš i ljude
i ako meni pošaljete jednu majicu
moja malenkost će najsretnija da bude. :)
Dobitnici Brokula&Ž majice!
Komentari 228
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.