Komentari 228

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    teica0101
    JEDEM BROKULU SVAKOG DANA, ONA JE MOJA NAJZDRAVIJA HRANA! :D
  • Default avatar -
    Loon
    Bokec kravice:) Frend mi ima takvu sivu majicu i fakat je predobraaaaa...taj pamuk je nekak full prozracan,lagan,leprsav...sto je idealno za toplije dane koji dolaze..4% elastina je taman da mi ne ide na zivce, jer inace kad ga je hrpa onda …prikaži još!
  • Default avatar -
    CIKO
    U posljednje vrijeme sve je veća potražnja za organskim proizvodima. Razloge tome nije teško dokučiti. Ljudi žele zdrave proizvode koji su ujedno ekološki i koji izvrsno udovoljavaju njihovim potrebama. Prateći trendove, ja kao čovjek koji prije svega izuzetno cijenim svoje …prikaži još!
  • Default avatar -
    damac
    Moj muž nije ljubitelj brokule, ali majce obožava. Svih oblika, boja, dužina, pa makar bile i zdrave.
  • Default avatar -
    puli
    Jednostavno želim osjetiti mekoću i udobnost organskog pamuka na svojoj koži:D
  • Default avatar -
    HanaZdravoDijete
    Brokule u mom loncu bi napokon mogle naći savršenu priju. Dok se one krćkaju u želucu,majca brokulica bi ih štitila :)
  • Default avatar -
    marina289
    Voljela bih dobiti ovu majicu od organskog pamuka jer se u vecini drugih materijala znojim ko prase.
    indica
    Čestitke sretnicima ( tako sam si želila jednu majcu, šmrc!)
  • Default avatar -
    trnje
    Podržavam organsku proizvodnju,sve vezano za ekologiju,sve što je dobro za ljude i okoliš,a mislim da zaslužujem nagradu jer sam i majka budućeg školovanog ekologa kojem smo kao obitelj usadili ljubav prema prirodnom,zdravom okolišu i boljoj budućnosti planeta
  • Default avatar -
    mp3david
    Volio bih nositi organski pamuk,jer je sve sto sam dosad nosio totalna suprotnost,i nekvalitetno. Ovo je prirodno,zdravo za kožu i nema štetnih kemikalija, volio bih isprobati bas da vidim kakva je razlika i nadam se tome ;)
  • Default avatar -
    tnada
    Majca je jako lijepa i pamučna je.To je dobar razlog da je svatko poželi.
  • Default avatar -
    carmen885
    Dolazi toplo vrijeme a ja alergična na sve i svašta,od ambrozije do prašine i umjetnih materijala.Mislim da bi mi ovakva majica bila malo olakšanje u vrućim danima koji dolaze.
  • Default avatar -
    Ovca
    Brokula=brokula; Ž=Željka (moje ime); 27.Ožujak=moj rođendan...pa nije se uzalud sve poklopilo!!!!!
  • Default avatar -
    matanic
    Bila bi to dobra reklama na mojem tijelu,jer zdrav si koliko se zdravo hraniš!
  • Default avatar -
    ninashpina
    hoću jaaa! :)
  • Default avatar -
    suzyyy
    Zasto bi voljela nositi organski pamuk??Pa ja sam uvijek vise za organske stvari nego one koje su napravljene od razlicitih kemikalija,pesticida,herbicida i slicno.Bitno mi je da moja koza ispod odjece dise,i da znam sta nosim,da mi je vrlo udobno,da nije …prikaži još!
  • Default avatar -
    deedee1
    želim žensku majicu jer, jer , jeeeeeer... želim biti cool kao brokula i sarkastična kao ž! (a i tijelo bi mi bilo sretno u organskom pamuku...)
  • Default avatar -
    anchy0607
    Organski pamuk rado nosi svatko, ali do njega ne dolazi se lako. Odlično bi mi došla jedna Brokula&Ž majica, nosila bih ju kao kraljica.
  • Default avatar -
    ljkukucka
    Zbog svoje izrazito osjetljive kože želim nositi odjeću proizvedenu od organskog pamuka, no to je nažalost skoro pa nemoguće. većina proizvođača laže da koriste organski pamuk dok se iza tog naziva krije kontaminirani, genetski modificarni pamuk. Mišljenja sam da bi …prikaži još!
  • Default avatar -
    talija7
    ..zakorači u proljeće sa BROKULOM-zdrava zelena bomba :)
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.