Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Bokec kravice:) Frend mi ima takvu sivu majicu i fakat je predobraaaaa...taj pamuk je nekak full prozracan,lagan,leprsav...sto je idealno za toplije dane koji dolaze..4% elastina je taman da mi ne ide na zivce, jer inace kad ga je hrpa onda
…prikaži još!nda se sve izokrene po tijelu i lagano se covjek udjiki brzo:)Uglav.svidja mi se sve sto ima veze s Brokula&Ž odjecom i dizajn i natpis s unutarnje strane i pticicaaaaa i vrhunska fora ambalaza kao slag na kraju...super super supeeeeeeer...sve pohvale za nesto hrvatsko:)
..."vjerujem da se moze zivjeti samo od ljubavi...ako ljubav zna kuhati"::::Brokula&Ž:)
Srdacan pozdrav
U posljednje vrijeme sve je veća potražnja za organskim proizvodima. Razloge tome nije teško dokučiti. Ljudi žele zdrave proizvode koji su ujedno ekološki i koji izvrsno udovoljavaju njihovim potrebama. Prateći trendove, ja kao čovjek koji prije svega izuzetno cijenim svoje
…prikaži još! zdravlje i jako pazim na njega, želim nositi samo provjerenu kvalitetu i prirodne stvari proizvedene na ekološki prihvatljiv način. Budući da jako pazim na našu Majku Prirodu, jako mi se sviđa činjenica da se pri proizvodnji organskog pamuka ne koriste umjetna gnojiva niti bilo kakvi preparati koji zagađuju prirodu niti je takav pamuk genetski modificiran. Želim nositi organski pamuk jer on omogućuje koži da diše, a istovremeno pruža joj osjećaj svježine i sigurnosti.Skroz sam uvjeren da Brokula&Ž odjeća prije svega je skroz udobna za nošenje i izuzetno nježna za kožu i tijelo.
Podržavam organsku proizvodnju,sve vezano za ekologiju,sve što je dobro za ljude i okoliš,a mislim da zaslužujem nagradu jer sam i majka budućeg školovanog ekologa kojem smo kao obitelj usadili ljubav prema prirodnom,zdravom okolišu i boljoj budućnosti planeta
Volio bih nositi organski pamuk,jer je sve sto sam dosad nosio totalna suprotnost,i nekvalitetno.
Ovo je prirodno,zdravo za kožu i nema štetnih kemikalija,
volio bih isprobati bas da vidim kakva je razlika i nadam se tome ;)
Dolazi toplo vrijeme a ja alergična na sve i svašta,od ambrozije do prašine i umjetnih materijala.Mislim da bi mi ovakva majica bila malo olakšanje u vrućim danima koji dolaze.
Zasto bi voljela nositi organski pamuk??Pa ja sam uvijek vise za organske stvari nego one koje su napravljene od razlicitih kemikalija,pesticida,herbicida i slicno.Bitno mi je da moja koza ispod odjece dise,i da znam sta nosim,da mi je vrlo udobno,da nije
…prikaži još! stetno za okolinu,i da sam kupnjom neke organske stvari jos nekome otvorila oci sto je najbolje za udobnost,PRIRODU i svjezinu..
VOLIM BROKULU,VOLIM ORGANSKO,
VOLIM ISTO TAKO SVE STO JE MORNARSKO.
VOLIM PAMUK KOJI NIJE GENETSKI MODIFICIRAN,
PA MOJ DRAGI PO NOCI SPAVA MIRAN.
OBOJE VOLIMO PRIRODNE STVARI,
TO SU NAS JOS NAUCILI KADA SMO BILI MALI.
PRIRODNA TKANINA KOD NAS JE PRAVI HIT,
I SVIMA MOZEMO RECI NE TO NIJE MIT..
Zbog svoje izrazito osjetljive kože želim nositi odjeću proizvedenu od organskog pamuka, no to je nažalost skoro pa nemoguće. većina proizvođača laže da koriste organski pamuk dok se iza tog naziva krije kontaminirani, genetski modificarni pamuk. Mišljenja sam da bi
…prikaži još! kontrola pamuka trebala biti stroža.
Čula sam da je Brokula&Ž odjeća izrazito kvalitetna i voljela bih da se upozna sa mojom kožom. :)
Dobitnici Brokula&Ž majice!
Komentari 228
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.