Komentari 228

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    matanic
    Bila bi to dobra reklama na mojem tijelu,jer zdrav si koliko se zdravo hraniš!
  • Default avatar -
    teica0101
    JEDEM BROKULU SVAKOG DANA, ONA JE MOJA NAJZDRAVIJA HRANA! :D
    idic
    Jer živim zeleno,volim zelenu boju,jer mi je dermatolog preporučio da nosim bijeli pamuk zbog jako osjetljive kože,eto zato se želim razmaziti jednom ovakvom super majicom;)
  • Default avatar -
    vesnaf
    Želim nositi prirodno i ono što je zdravo za mene i moju kožu
  • Default avatar -
    jopa09
    Voljela bih nositi organski pamuk jer sam oduševljena ovime što sam pročitala u tekstu. Naime, nisam znala da se proizvodnjom pamuka toliko zagađuje okolina. Ja kao veliki pobornik zaštite čuvanja čovjekova (i ne smao njegova) okoliša ponosno bih isticala svojstva …prikaži još!
    realka
    Voljela bih nositi organski pamuk iz vise razloga..prvo, da isprobam nesto novo. Nisam imala priliku prije nositi, a sad kad imam 18 napokon bi voljela malo izorganizirati svoj zivot i srediti ga. Drugo, ovaj tekst me zaintrigirao i kad sam …prikaži još!
    sugonja
    U organski pamuk bih zamotala svojeg komada, samo najbolje za moje najdraže ;)
  • Default avatar -
    Tia0101
    Brokula - za zdravlje i vitalnost!!!
  • Default avatar -
    mala_miffy
    želim ovu krasnu, ugodnu i zdravu majicu ali ako osvojim majicu, muž mi se neće niti približiti jer mrzi brokulu :D :D i svo drugo zeleno povrće :D :D
  • Default avatar -
    yasmine
    Organski me asocira na prirodno i zdravo.Zašto i ja ne bih uživala u zeleno bijeloj kombinaciji u nadolazćem proljetnim danima?! :)
  • Default avatar -
    little_m
    željela bih ovu preslatku majicu da pokažem i drugima da su organski načinjene majice zdravije i udobnije od ostalih. Usput želim postati vegeterijanka i mislim da bi me to ohrabrilo i dalo mi vjetar u leđa da se bolje izrazim …prikaži još!
    Josipa_K
    Već sam se upoznala s ovim majicama i skroz su mi simpatične! A nazivi majica su skroz ludi! :D Nadam se daću biti jedna od sretnica koja će dobiti u vlasništvo ove majice. Ja bi željela osvojiti mušku majicu koju …prikaži još!
  • Default avatar -
    Morphine
    Zapravo je vrlo jednostavno - hodam zamotana u pamuk :) već godinama, jer sve drugo narušava disanje moje kože, a zeleno me asocira na moju uživanciju u vidu irskog stepa i bilo bi predobro imati spojena dva užitka u jednom. :)
  • Default avatar -
    deedee1
    želim žensku majicu jer, jer , jeeeeeer... želim biti cool kao brokula i sarkastična kao ž! (a i tijelo bi mi bilo sretno u organskom pamuku...)
  • Default avatar -
    vocnijogurt
    Sviđa mi se dizajn majce i materijal koji je prozračan. Obožavam brokulu! 22.3. je bio National broccoli day koji sam proslavila juhom od brokule :D Kak bi bilo lijepo da sljedeće godine taj dan dočekam u ovako divnoj majci! :)
  • Default avatar -
    shalala
    Brokula je hrana prava Volim ju ja i krava zdrava Ž je zadnje naše slovo Iznutra je nešto novo Prirodu živim, prirodu volim Brokulu&Ž od srca molim Organsku maju od pamuka bio Da mi vrući radni dan bude mio :)
  • Default avatar -
    anitaa124
    Brokula&Ž rade zaista izvrstan posao! Mojoj sreci nema kraja jer majcu od organskog pamuka nosim sada! Po cijele dane pjevusim i smijem se dok secem ulicama grada. Organski pamuk mojoj je kozi prijatelj drag, zavodljiv, podatan, mekan kao san!
  • Default avatar -
    Zmijica
    Nosila bih organski pamuk da me grije, jer vani toplo nije! Ožujak u kalendaru, veste u ormaru, za suncem žudim, za proljećem ludim. Ova majica baš bi sjela, k'o melem na ranu, u tmurnom danu, vesela i bijela... <3
  • Default avatar -
    anitaa124
    Brokula&Ž rade zaista izvrstan posao! Mojoj sreci nema kraja jer majcu od organskog pamuka nosim sada! Po cijele dane pjevusim i smijem se dok secem ulicama grada. Organski pamuk mojoj je kozi prijatelj drag, zavodljiv, podatan, mekan kao san!
  • Default avatar -
    purple7
    Brokula&Ž odjeća to je stvar prava i jako me veseli „Svakodnevka s povrćem“ i osvajanje majice koju mi poklanja Zdrava krava. Drugo ime mi je Mali Zeleni i to je moja nauka, volim sve što čuva našu Zemlju i zato …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.