Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Svi znamo prednosti organskog pamuka, kamo sreće da se i više odjeće proizvodi od ovog materijala. Nažalost, većinom smo prisiljeni trpiti taj plastic (un)fantastic pakao..... Ali osim ove činjenice br.1. (kvaliteta), mene su ove majice privukle jer obožavam jesti brokulu
…prikaži još!u (kao juhu, umak, sa češnjakom, s parmezanom, pohanu...sve verzije). A s druge strane, nositi nešto što su proizveli mozgovi naša dva najveća kreativca, bilo bi mi na veliku radost i ponos!
Moj ručak nikad nije trul,
brokule su zdrave i kul!
Zeleno je fino na tanjuru,
ne zaboravi svoju zdrave hrane turu!
Bitno je što šarenije jesti,
čitaj Zdravukravu i njene vijesti!
Srdačan pozdrav :)
Imam 26 godina i povrće sam počeo jesti tek prije 4 godine (tu ne mislim na krumpir i lubenicu). Do tada sam jeo uglavnom nezdravo "junk food". slavonka89 koja je napisala komentar danas u 14:14 mi je djevojka i uz
…prikaži još! nju sam poćeo jesti povrće i opčenito zdravu hranu. Danas više ne mogu zamisliti ručak bez salate ili nekog povrća.
Zajedno pratimo novosti na zdravoj kravi. Odlućio sam se registrirati i napisati komentar jer sam vidio njen komentar. Ona upravo pere salatu od maslačka :)
Ako osvojim majicu poklonit ću je njoj jer me zaljubila u zdravu hranu.
Želim je prije svega zato što je na prvu to lijepa majica,a važniji je to što je takva majica, od organski uzgojenog pamuka puno zdravija za nošenje a to je ipak broj jedan. Želim je da moj sin kad nasloni
…prikaži još!i glavu na moje rame bude puno sigurniji... i da uživa u mekoći organskog pamuka... Razloga je puno, a prije svega je spoznaja da nosim odjevni predmet bez ikakvog straha od nekih kemikalija... Pozz...:)
Bio bih jako sretan kada bih od zdrave krave dobio majicu koja je od organsko uzgojenog pamuka,što znači da je super zdrava za kožu i tijelo,te ugodna za nositi,bez bojazni da u njoj ima nekakve kemikalije.ŽIVIMO ZDRAVO UZ ZDRAVU KRAVU. :)
Organski pamuk želim nositi zbog toga što je najudobniji i najzdraviji za kožu.. Htjela bih imati jednu takvu majicu čisto da vidim razliku od onih mojih "100%pamuk" majica koje inače kupujem, a znam da nisuuuu, pa eto, žeeelim "ZDRAVU" majicu :-)
Ne izrabljuju se ljudi za proizvodnju.Obožavam zelenu boju a i vegetarijanac sam.Super su mi majice!!!!!!!A kad nosiš organski pamuk ne osjete se mirisi tijela odmah kak se oznojiš,kao što je sa elastinom i umjetnim vlaknima!!!!
Majica je prekrasna! Jako bi voljela dobiti bijelu, traba mi pet bijelih, za pet radnih dana,jer je sastavni dio moje radne odore. Moj sin ima ovakvu zelenu. Oduševila me je.Pažljivo ju perem i peglam. Još da vam kažem da sam
…prikaži još! vrijedno i požrtvovno sedam godina spremala maštovita jela svome sinu vegetarijancu. Volim brokulu, organski pamuk,i pišem ovo u mraku ,jer sam u 8:30 ugasila svjetlo za naš dragi planet ZEMLJU! Eto, nadam se da sam vas uspjela uvjeriti da sam zavrijedila ovu nagradu.
Probudili smo ekološku svijest i pjehe pošli na Mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva. Istu(svijest) smo podigli kulenom, ovčjim sirom, dimljenom ribom, vinom, muštaćonima i ljekovitim rakijicama koje rade trapisti. U nizu nedostaje samo zeleno poduzetništvo, te
…prikaži još! se lijepo preporučamo.
Bokec kravice:) Frend mi ima takvu sivu majicu i fakat je predobraaaaa...taj pamuk je nekak full prozracan,lagan,leprsav...sto je idealno za toplije dane koji dolaze..4% elastina je taman da mi ne ide na zivce, jer inace kad ga je hrpa onda
…prikaži još!nda se sve izokrene po tijelu i lagano se covjek udjiki brzo:)Uglav.svidja mi se sve sto ima veze s Brokula&Ž odjecom i dizajn i natpis s unutarnje strane i pticicaaaaa i vrhunska fora ambalaza kao slag na kraju...super super supeeeeeeer...sve pohvale za nesto hrvatsko:)
..."vjerujem da se moze zivjeti samo od ljubavi...ako ljubav zna kuhati"::::Brokula&Ž:)
Srdacan pozdrav
Htjela bih nosit majicu od organskog pamuka zbog toga sto je prirodna nitko nije ozljeden u proizvodnji majice ,nadam se haha :D a i zbog ovog natpisa iznutra inspirativne misle da me griju a i da ovaj kaj me skine
…prikaži još! sa njime podijelim i misli, među ostalim ;)
Šta da kažem? BILO KOJA MAJICA KOJU DOBIJEM JE DOBRO DOŠLA. Nema smisla pisati o tome kako je majica lijepa, kako bas takvu majicu zelim nositi, kako podržavam ekološku osviještenost i ostale stvari koje idu u prilog ovom načinu proizvodnje.
…prikaži još! Svi mi dobro znamo da sve što je prirodno i nije "umjetno" stvoreno ne šteti našem planetu koji je i onako do sada već jako zagađen. Mislim da se sa ovim slažu svi a proturiječe samo oni koji su svoje bogatstvo stekli ili ga stvaraju na jedan od ne ekoloških načina izrabljivačkog uništavanja prirode ove planete. O ovoj temi moglo bi se pisati u nedogled, ali poanta bi uvijek ostala ista. Nekakav rezime svega toga bio bi da; svaki pojedinac može učiniti nešta da sačuva vrednote koje su nam date na korišenje u vidu prirodnih bogatstava a jedan od načina je kao što vidimo u ovom primjeru da se i od organsko uzgojenih sastojaka može napraviti itekako dobar i kvalitetan proizvod. EVO OVO JE MOJ KOMENTAR PA AKO IZABERETE MENE ZA OVAJ POKLON ZNAJTE DA NISTE POGRIJEŠILI. HA HA,... :-) Aj cujemo se.
POZZ...
Zgodan znakić je ova brokulica na majici. Nakon zime, nakon sarme i graha, baš je cool brokulica koja nije proljetnica, ali simbolizira mi procvat prirode i ljudskog organizma nakon zime. Svaka pohvala za sve kvalitetne i originalne proizvode na hrvatskom
…prikaži još! tržištu u vremenima krize i jeftinih kineskih proizvoda. Moram posjetiti vaš dućan.
Voljela bih nositi tu majicu jer mi se jako sviđa što je napravljena od organskih uzgojenih sirovina a to daje jako lijep osjećaj ugode na tvom tijelu a ja sam jako ekološki osviještena i volim sve što je prirodno jer
…prikaži još! to je najbolje za nas sve...
a ja bi rado htio jednu takvu majcu zato sto nisam nikad nosio takvu ekološku majcu, neznam čak ni di se mogu kupit a i vjerojatno su preskupe za mene.. al vrlo bi radno htio isprobat i nosit jednu takvu majcu ;)
Dobitnici Brokula&Ž majice!
Komentari 228
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.