Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Zelim ovu majicu ponajvise iz razloga sto je to cisti organski pamuk, ne volim umjetne materijale i kemije na odijeci... Za svoju kozu zelim samo najbolje a ova majica to pruza :)
tako su mi fora ove majice i svaka čast dvojcu bruketa i žinić za ovaj projekt! em zeleno em su zaposlili žene koje su se puno napatile u kamenskom. a brokula mi je najdraže povrće i htjela bih šetati zaprešićem
…prikaži još! ovo jedno malo stvorenjce! izaberite mene, izaberite mene, izaberite mene! :)
Na koži mi dodir mekan, cijeli život ja to čekam. Priliku imam za osvojit ga sad, nikako uz naporan rad. Organski pamuk, najbolju stvar, poklonit će mi Brokula&Ž na dar. Čuvat ću okoliš ju noseći, ako mi se na ovoj
…prikaži još!na ovoj igri posreći.
Moja malenkost želi nositi organski pamuk jer želi probati nešto novo, uživati u tome i drugima preporučiti isto! Majice su preslatke, nose super poruku i u njima je nemoguće ostati nezamijećen! A sigurna sam da je osjećaj u njima odličan!
…prikaži još! Svima želim sreću, a ako me put navede u Zagreb svakako ću posjetiti Brokula&Ž. Be green, stay green!
Ove sam noći sanjala jednu lijepu livadu na kojoj su kravice pasle travu, prišla sam jednoj, a ona mi je rekla: "Zdrava krava nosi organski pamuk." Pomislila sam da se jadnoj kravici pomutio razum od silne djeteline koju je žvakala,
…prikaži još! ali kad sam se probudila, prva stvar koju sam na internetu vidjela jest vaša nagradna igra, a ja naprosto obožavam majce od organskog pamuka. Tada sam shvatila da mi je mudra kravica iz sna dala jednu važnu poruku. Ja sam pobjednik vaše nagradne igre. Ne tražite dalje. Ne želite valjda uzrujati sudbinsku kravu iz mojeg sna?
heeeej......majica je bas super,a ja jadan nemam para da je kupim i nosim neko kinesko sintetičko smeće pa bi mi jedna od organskog pamuka uljepšala uskrs....
Moj ručak nikad nije trul,
brokule su zdrave i kul!
Zeleno je fino na tanjuru,
ne zaboravi svoju zdrave hrane turu!
Bitno je što šarenije jesti,
čitaj Zdravukravu i njene vijesti!
Srdačan pozdrav :)
majicu ne bih namijenila sebi već svojoj cimerici koja me izluđuje svojim vegi-eko prohtjevima, a znam da bi ona poludjela od sreće da ju ima! hvala, pozz
Voljela bih nositi organski pamuk jer bih moja koža ponajprije bila najzahvalnija. Vjerujem da današnji svijet mode nam nameće nekvalitetnu garderobu kojoj smo najskloniji. Često viđam odjevne predmete na čijoj etiketi je zapravo oksimoron navedenog predmeta tj. takvi odjevni predmeti
…prikaži još! zapravo su prečesto smrdljivi, nekvalitetni i nadražuju već dovoljno osjetljivu kožu. Baš pomoću ovakve majice može se omogućiti dugoželjeni osjećaj udobnosti i kvalitete za kojom svi tragamo.
Ova majica je suprotnost i vjerujem da ću je ponosno nositi svaki put kada nakon već dobro poznatoga zdravoga ručka prošetam ulicama svoga rodnoga mjesta!
Zato jer je "kineski" pamuk toliko smrdljiv, tvrd, iritira i deformira se nakon pranja. Vjerujem da je ova majčica totalna suprotnost: mirisna, mekana, ne nadražuje i dugotrajna :) a ima i preslatki dizajn. Moja koža bi vam bila veoma zahvalna da ju osvojim.
Od svojih ranih početaka samostalnog kupovanja odjeće uvijek pamtim kako mi je mama govorila: "Samo gledaj da ima što više pamuka!". Kupovala ja majice, čarape ili donje rublje njena glavna poruka je uvijek bila: "Što više pamuka to bolje." tako
…prikaži još! da bi organski pamuk voljela nositi ne samo zato što bi i moja mama bila oduševljena, već i što sama priznajem da je ona (ma koliko god dosadna u tim trenucima bila) ipak bila u pravu - pamuk je zakon!
Dobitnici Brokula&Ž majice!
Komentari 228
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.