Komentari 228

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    MACAKTOMMY
    Članak koji sam nedavno pročitao na jednom portalu potaknuo me da pazim na odjeću koju kupujem i njezin sastav. Rečenice koje su mi se zauvijek urezale u pamćenje su sljedeće: "Organski pamuk je pamuk uzgojen na prirodan, ekološki prihvatljiv način, …prikaži još!
  • Default avatar -
    LjerkaP
    Jednostavno zato što volim prirodu, obožavam originalne ideje i poštujem ruke koje su ovo izradile s puno ljubavi. Majica je čista pozitiva i zato ju treba nositi i širiti tu pozitivu :-)
  • Default avatar -
    Ljubs
    Kao prvo zato što je organski pamuk uzgojen na ekološki prihvatljiv način i to jako cijenim. Smatram da je puno bolji jer ne nadražava kožu i samim time je super za osobe osjetljive kože. Kada opipavam robu koja je od …prikaži još!
    lu6cka
    osjećam leptiriće u želucu, to je znak da sam zaljubljena! hm, a možda sam se samo najela leptirića??:) proljeće je stiglo, pa što si čovjek više može poželjeti nego nositi majicu od organskog pamuka:) s veseljem bih je nosila jel …prikaži još!
    freya_niky
    Htjela bih osvojiti Brokula&Ž jer mi se sviđa dizajn i kvaliteta majice na koju moram pazit pošto imam osjetljivu kožu. Također bi mi dobro došla nova majica pošto mi nećaci i nećakinje svaki vikend prisvoje nešto iz ormara pa mi …prikaži još!
  • Default avatar -
    ValentinaSG
    Do sada nisam imala prilike nositi bio pamuk pa bih rado nakon ove preduge i preumorne zime svoju kožu nagradila njime. Gle, rima!
    Kiki44
    Pa ovo je super!Evo već neko vrijeme nisam bila na Zdravoj kravi i danas napokon uhvatila vremena,kad ono imam što i vidjeti...ovu nagradnu igru.a što ću sad pisati do besvijesti neke stihove i bla,bla,bla...kad je jednostavnije reći ovako:bila bih presretna …prikaži još!
  • Default avatar -
    vesnaf
    Želim nositi prirodno i ono što je zdravo za mene i moju kožu
  • Default avatar -
    Morphine
    Zapravo je vrlo jednostavno - hodam zamotana u pamuk :) već godinama, jer sve drugo narušava disanje moje kože, a zeleno me asocira na moju uživanciju u vidu irskog stepa i bilo bi predobro imati spojena dva užitka u jednom. :)
    dado78
    Napokon nešto organsko i prirodno a ne ova nekvalitetna i po zdravlje opasna roba "made in china" kojom smo pretrpani.
    ellasky
    Prirodno je uvijek dobrodošlo u moj dom,da li se radilo o hrani,kozmetici ili odijeći.S ponosom i osmijehom na licu bi nosila majicu.Živi brzo-ali zdravo.
  • Default avatar -
    nana64
    Majica je prekrasna! Jako bi voljela dobiti bijelu, traba mi pet bijelih, za pet radnih dana,jer je sastavni dio moje radne odore. Moj sin ima ovakvu zelenu. Oduševila me je.Pažljivo ju perem i peglam. Još da vam kažem da sam …prikaži još!
    malomutavo
    zdrava krava, ispričavam se za 2 komentara,nije mi pokazivalo da je prvi primljen pa sam zato pisala ponovno. molim vas izbrišite prvi komentar!
    Smelly_Cat
    želim podići razinu svjesnosti o očuvanju okoliša te mislim da će ova majica biti pun pogodak. vrijeme je da zaštitimo našu majku Zemlju koja nam je podarila ovaj život <3 majica je predivna i dizajnerski tim je zakon ;)
  • Default avatar -
    herrjura
    Odjeća izrađena od organskog pamuka je primjer kako svako od nas može dati značajan doprinos očuvanju prirode. Organski pamuk je zdraviji, mekši, prozračniji, ugodniji za kožu i ima hipoalergijsko djelovanje. Dovoljno da poželim imati takvu majicu. A ova zelena boja oborila me s nogu.
    TanjaLana
    zašto bih voljela nositi organski pamuk? Ili da pitam zašto ne bi? :)Osjetljiva sam inače na sintetičke materijale, volim prirodu, recikliram, štedim vodu, trudim se koliko je moguće vratiti prirodi sve ono divno što nam bezuvjetno pruža. Voljela bih osvojiti …prikaži još!
  • Default avatar -
    danchi74
    voljela bih postati vlasnica ove fine majice jer vjerujem da se u njoj ne bi oznojila.
    sugonja
    U organski pamuk bih zamotala svojeg komada, samo najbolje za moje najdraže ;)
  • Default avatar -
    tira
    zeleno ! sto je to zeleno? to svi znaju, zelena je trava, zelena je krosnja, zelena je paprika, zeleno je jezero, zeleno je i svijetlo na semaforu, ali zelena je i majca od Brokula&Ž koja skriva malu tajnu u njoj. …prikaži još!
  • Default avatar -
    vipera
    Od svojih ranih početaka samostalnog kupovanja odjeće uvijek pamtim kako mi je mama govorila: "Samo gledaj da ima što više pamuka!". Kupovala ja majice, čarape ili donje rublje njena glavna poruka je uvijek bila: "Što više pamuka to bolje." tako …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.