Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
U proteklih 6 mjeseci sam svoju kilažu izregulirao sa 96 kilograma na 78, moje skromno mišljenje je da definitivno kao trofej zaslužujem jednu majicu od organski uzgojenog pamuka :)
Brokula&Ž odjeća to je stvar prava i jako me veseli „Svakodnevka s povrćem“ i osvajanje majice koju mi poklanja Zdrava krava. Drugo ime mi je Mali Zeleni i to je moja nauka, volim sve što čuva našu Zemlju i zato
…prikaži još!
i zato želim nositi odjeću od organskog pamuka.
Prirodna tkanina mojoj koži daje osjećaj blagi,
a veliki plus su i skrivene poruke
koje će osim mene pročitati i moj dragi.
Organski pamuk nije štetan za okoliš i ljude
i ako meni pošaljete jednu majicu
moja malenkost će najsretnija da bude. :)
ljubav na prvi pogled.
moja boja,moje najdraže povrće,moja svijest da nosim organsko.
a najbolje od svega možda mi pruži i leptiriće koje već dugo čekam.
u čežnji za tobom da skupa papamo letiriće:)
jako su mi fora ove majice i svaka čast dečkima iz dvojca bruketa i žinić za ovaj projekt! em zeleno, em su zaposlili napaćene radnice iz kamenskog. a brokula mi je najdraže povrće i htjela bih šetati zaprešićem jedno ovo
…prikaži još! njihovo malo stvorenjce kad nam zasja sunce! + u udruzi mladih zelenih sam i pokušavam živjeti zeleno pa tako i birati odjeću koja je od prirodnih i organskih materijala i koju ne proizvode moderni robovi za 3 lipe po danu. izaberite mene, izaberite mene, izaberite mene! :)
MIslim da nemam šanse osvojit majcu pored brda dobrih komentara...ako ne osvojim ostaje mi zdravo papati i što više namirnica iz svog vrta uvrstiti u svakodnevnu prehranu;)
Zašto bih voljela nositi organski pamuk? Hmm..već ga nosim, tako da bi mi bolje odgovaralo pitanje zašto voliš nositi organski pamuk :) Volim nositi organski pamuk zato što je prirodan, ugodan, a i kako sama riječ kaže organski :) Kada
…prikaži još!
Kada idem po trgovinama i kada na etiketi vidim da je taj komad odjeće organski, prirodan, bez kemije, da nije štetan za prirodu... kupujem ga, nije bitno što je možda skuplji od onog od "plastike", jer za kvalitetan i prirodan proizvod uvijek valja potrošiti malo više :)
A ove majice su mi tako fora, da bih voljela imati jednu na sebi :)
Imam 71 godinu i puno životnog iskustva, ali nikada nisam čula za bio pamuk i jako bi voljela dobiti ovu bio majicu (a i veličina mi odgovara), pa da se pohvalim mojoj susjedi da nosim ZDRAVU MAJICU.
Voljela bih nositi organski pamuk na sebi zato što želim pokazati drugima svojim primjerom da mi je stalo do okoliša u kojem živim i do prirode u kojoj svakodnevno provodim većinu vremena.Jedino mi možemo osigurati svojoj djeci svjetliju budućnost time
…prikaži još! da ne uništavamo planet na kojem živimo.HVALA
Jedem zdravo, pijem puno vode (čak sam si kupila i ''Flašku'', jer ju nisam osvojila na prijašnjoj nagradnoj igri:)), zelenog čaja, redovito vježbam, vozim bicikl, planinarim, pa je red da se počnem i ''zdravo'' odijevati kako bih zatvorila vlastiti prirodni krug.
... zato jer volim biti ko od majke rođena. Iz nekog razloga ne daju mi da se takva krećem po svijetu. A ovak bi bila prilično blizu, ne? Ko od majke Zemlje rođena.
Voljela bih nositi organski pamuk,jer vjerujem Zdravoj kravi i Brokula&Ž da ovo DOISTA i jest organski pamuk.Znamo svi sve one silne deklaracije na kojima je moš´ mislit sve 100% pamuk,a ono od pamuka ni P;pa ona sitna slova i sve
…prikaži još! drugo,a ništa istinito!Ima još jedan razlog;kad osvojim ove majice i budem ih ponosno nosila,a onda skužim da onih 1% nisu organski pamu,nego samo 99%-a skužit ću ja to;ne brinite;onda prvo jurim u Teslinu 9 u Zagreb,a ako ih ne nađem tamo,onda ću ih tražit na prodajnim mjestima na linku-pa ću ja već njima pokazati!!!;-)ha,ha,ha! A recite mi kako da naganjam Kineza kad mi proda majicu pod 100% pamuk,a ono podvala-pa tko će ić do Kine!??! ;-)
Želim nositi organski pamuk jer nemam pojma kako je to odjenuti majicu od organskog pamuka, kakav je osjećaj na koži, kakav je materijal pod rukom. Doma nemam ništa od organskog pamuka, a znam da materijal mora biti predobar jer je
…prikaži još! i puno skuplji od običnog pamuka. Jednostavno želim doživjeti organski pamuk na koži i uživati u njemu, jer do sad nisam imala tu priliku.
Eto iako nam vremenske prilike ne pokazuju da nam stiže proljeće,no svakog dana čekam da sunce obasja naše vrtove pa da krenem u akciju.A kako bi moje povrće i voće bolje raslo voljela bih dobiti majicu tako da mogu u
…prikaži još! njoj još bolje raditi u vrtu i veselo pozdravljati svoje biljke koje isto tako organski proizvodim i znam što jedem.
Od svojih ranih početaka samostalnog kupovanja odjeće uvijek pamtim kako mi je mama govorila: "Samo gledaj da ima što više pamuka!". Kupovala ja majice, čarape ili donje rublje njena glavna poruka je uvijek bila: "Što više pamuka to bolje." tako
…prikaži još! da bi organski pamuk voljela nositi ne samo zato što bi i moja mama bila oduševljena, već i što sama priznajem da je ona (ma koliko god dosadna u tim trenucima bila) ipak bila u pravu - pamuk je zakon!
Dobitnici Brokula&Ž majice!
Komentari 228
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.