Komentari 228

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    zimmer102
    Zgodan znakić je ova brokulica na majici. Nakon zime, nakon sarme i graha, baš je cool brokulica koja nije proljetnica, ali simbolizira mi procvat prirode i ljudskog organizma nakon zime. Svaka pohvala za sve kvalitetne i originalne proizvode na hrvatskom …prikaži još!
  • Default avatar -
    thomary
    Zbilja me zanima koja je razlika nositi klasičnu pamučnu majicu i majcu od organski uzgojenog pamuka...
  • Default avatar -
    ZAKS
    Uvijek želim nositi ono što je lijepo, ekološko, udobno i trajno, a po prihvatljivoj cijeni.Jako mi je bitna kvaliteta materijala i sam postupak izrade kod odabira bilo kojeg komada odjeće. Jer sve bitno dolazi iznutra! Zato želim nositi samo ono …prikaži još!
    RosseMaria
    Želim imati ovu majicu osim što je moja boja,organski pamuk bi imala na sebi jer je poput majčinoga krila. U njem bi još samo organski pamuk mogao biti između majke i djeteta za cjelovitu ugodu,koju si ovom nagradom želim priuštiti. …prikaži još!
  • Default avatar -
    mirjana15
    pošto sam vegetarijanka brokulica majičica je kao stvarana za mene..organska je...moje omiljene zenene boje (koja bolno nedostaje u ovom kvazi proljeću koje tlače ostatci zime i snijega)...i tamo bi barem nešto zeleno sada...oki ručala brokulu (organski uzgojenu iz vrta pospremljenu …prikaži još!
  • Default avatar -
    sanja11101
    organski pamuk volim ja jer sam s njim uvijek prirodna, prirodu nisam ugrozila a savršeno sam se obukla. brokulice, majčice dođi malo do mene, da i tebe obučem ja da budem prirodna reklama.
    bratic
    Volim brokulu boju zelenu, i odjeću laganu,ležernu. Majica je za mene stvorena, jer je pamuk najudobnija tkanina. …prikaži još!
  • Default avatar -
    jopa09
    Voljela bih nositi organski pamuk jer sam oduševljena ovime što sam pročitala u tekstu. Naime, nisam znala da se proizvodnjom pamuka toliko zagađuje okolina. Ja kao veliki pobornik zaštite čuvanja čovjekova (i ne smao njegova) okoliša ponosno bih isticala svojstva …prikaži još!
    kosee
    Te majice, potkošulje i gaćice su tako mekane da ih uvijek pipkam i gladim u dućanu, mislim da tete prodavačice misle da nisam baš sasvim zdrava. :D Modiana u CC1 West im Brokuline proizvode, a to mi je odmah u …prikaži još!
  • Default avatar -
    vesnaskvorc
    Bok! Željela bi osvojiti majicu od organski uzgojenog pamuka, zbog toga jer inače nosim samo pamučne stvari, al nisam još nosila tak nešto pa bi stvarno željela probati jer sigurno tj.pa definitivno je u njoj jako udobno i naravno ima …prikaži još!
  • Default avatar -
    vocnijogurt
    Sviđa mi se dizajn majce i materijal koji je prozračan. Obožavam brokulu! 22.3. je bio National broccoli day koji sam proslavila juhom od brokule :D Kak bi bilo lijepo da sljedeće godine taj dan dočekam u ovako divnoj majci! :)
  • Default avatar -
    trnje
    hvala !
  • Default avatar -
    coniux
    Organski pamuk nosim ja u snovima, oh, kad bih ga imala i na javi. Sigurno bih bila najsretnija, čuvajući prirodu, čuvala bih sebe. Nije li to prava ekologija, svi u organskom, svi za prirodu!?
  • Default avatar -
    zelenimrav
    Imam 26 godina i povrće sam počeo jesti tek prije 4 godine (tu ne mislim na krumpir i lubenicu). Do tada sam jeo uglavnom nezdravo "junk food". slavonka89 koja je napisala komentar danas u 14:14 mi je djevojka i uz …prikaži još!
  • Default avatar -
    cernat_vg
    Pošto sam kao mali skoro ostao bez jednog organa(slezena) volio bi nositi organski pamuk :)
  • Default avatar -
    Any7
    Zato što se zdravo hranim, pa bi bio red da se počnem i zdravo oblačiti :))
    indica
    Jenostavnost ,minimalizam ,zdravlje , priroda ,zaštita naše planete ,ekologija , svijest o ljepoti svakog pokreta pri vježbanju joge -eto razloga zbog moje lude želje da obučem svakodnevku s povrćem .
  • Default avatar -
    Dansvakidan
    Ova maica će mi pomoći čuvati kožu od toksina i njegovati ju jer je previše osjetljiva. Kao student nutricionizma ću s ponosom nosit brokulu na prsima! Umjesto bog i hrvati- Brokula & Ž!
  • Default avatar -
    Tamia
    Organski pamuk nosit želim, njemu se ja jako veselim. Na prirodan način je uzgojen, da nas čini sretnijima je stvoren. Zdraviji je za tijelo naše, mekoj koži on jako paše. Zelenu boju najviše volim, svemu zelenom ne mogu da odolim. …prikaži još!
  • Default avatar -
    vipera
    Od svojih ranih početaka samostalnog kupovanja odjeće uvijek pamtim kako mi je mama govorila: "Samo gledaj da ima što više pamuka!". Kupovala ja majice, čarape ili donje rublje njena glavna poruka je uvijek bila: "Što više pamuka to bolje." tako …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.