Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Zgodan znakić je ova brokulica na majici. Nakon zime, nakon sarme i graha, baš je cool brokulica koja nije proljetnica, ali simbolizira mi procvat prirode i ljudskog organizma nakon zime. Svaka pohvala za sve kvalitetne i originalne proizvode na hrvatskom
…prikaži još! tržištu u vremenima krize i jeftinih kineskih proizvoda. Moram posjetiti vaš dućan.
Uvijek želim nositi ono što je lijepo, ekološko, udobno i trajno, a po prihvatljivoj cijeni.Jako mi je bitna kvaliteta materijala i sam postupak izrade kod odabira bilo kojeg komada odjeće. Jer sve bitno dolazi iznutra! Zato želim nositi samo ono
…prikaži još! što je sigurno, prirodno i 100% provjerenog porijekla, želim nositi organski pamuk i 100% hrvatski proizvod.
Želim imati ovu majicu osim što je moja boja,organski pamuk bi imala na sebi jer je poput majčinoga krila. U njem bi još samo organski pamuk mogao biti između majke i djeteta za cjelovitu ugodu,koju si ovom nagradom želim priuštiti.
…prikaži još!
Hvala majka RoseMaria
pošto sam vegetarijanka brokulica majičica je kao stvarana za mene..organska je...moje omiljene zenene boje (koja bolno nedostaje u ovom kvazi proljeću koje tlače ostatci zime i snijega)...i tamo bi barem nešto zeleno sada...oki ručala brokulu (organski uzgojenu iz vrta pospremljenu
…prikaži još! u zamrzivač)..ali sada bi nešto zeleno na sebi ;-)hvalalala!
organski pamuk volim ja
jer sam s njim uvijek prirodna,
prirodu nisam ugrozila
a savršeno sam se obukla.
brokulice, majčice
dođi malo do mene,
da i tebe obučem ja
da budem prirodna reklama.
Volim brokulu boju zelenu, i odjeću laganu,ležernu. Majica je za mene stvorena, jer je pamuk najudobnija tkanina.
…prikaži još! Majica je za mene stvorena, jer je pamuk najudobnija tkanina.
Voljela bih nositi organski pamuk jer sam oduševljena ovime što sam pročitala u tekstu. Naime, nisam znala da se proizvodnjom pamuka toliko zagađuje okolina. Ja kao veliki pobornik zaštite čuvanja čovjekova (i ne smao njegova) okoliša ponosno bih isticala svojstva
…prikaži još! ovakave majice. Uvijek primjerom učim svoju djecu kako što više paziti na naš planet, ovo bi bio još jedan izvrstan način.
Osim navedenog nisam ostala imuna ni na super ideju o skrivenim idejama napisanim u majici, baš simpatično i originalno. ;-) Iskreno bi me razveselio ovakav poklon. :-)
Te majice, potkošulje i gaćice su tako mekane da ih uvijek pipkam i gladim u dućanu, mislim da tete prodavačice misle da nisam baš sasvim zdrava. :D Modiana u CC1 West im Brokuline proizvode, a to mi je odmah u
…prikaži još! susjedstvu tako da često navratim, fetiš na povrće, što se može ;)
Bok! Željela bi osvojiti majicu od organski uzgojenog pamuka, zbog toga jer inače nosim samo pamučne stvari, al nisam još nosila tak nešto pa bi stvarno željela probati jer sigurno tj.pa definitivno je u njoj jako udobno i naravno ima
…prikaži još! sigurno ugodan miris!!!! Unaprijed se zahvaljujem!!!
Sviđa mi se dizajn majce i materijal koji je prozračan.
Obožavam brokulu! 22.3. je bio National broccoli day koji sam proslavila juhom od brokule :D
Kak bi bilo lijepo da sljedeće godine taj dan dočekam u ovako divnoj majci! :)
Organski pamuk nosim ja u snovima, oh, kad bih ga imala i na javi. Sigurno bih bila najsretnija, čuvajući prirodu, čuvala bih sebe. Nije li to prava ekologija, svi u organskom, svi za prirodu!?
Imam 26 godina i povrće sam počeo jesti tek prije 4 godine (tu ne mislim na krumpir i lubenicu). Do tada sam jeo uglavnom nezdravo "junk food". slavonka89 koja je napisala komentar danas u 14:14 mi je djevojka i uz
…prikaži još! nju sam poćeo jesti povrće i opčenito zdravu hranu. Danas više ne mogu zamisliti ručak bez salate ili nekog povrća.
Zajedno pratimo novosti na zdravoj kravi. Odlućio sam se registrirati i napisati komentar jer sam vidio njen komentar. Ona upravo pere salatu od maslačka :)
Ako osvojim majicu poklonit ću je njoj jer me zaljubila u zdravu hranu.
Jenostavnost ,minimalizam ,zdravlje , priroda ,zaštita naše planete ,ekologija , svijest o ljepoti svakog pokreta pri vježbanju joge -eto razloga zbog moje lude želje da obučem svakodnevku s povrćem .
Ova maica će mi pomoći čuvati kožu od toksina i njegovati ju jer je previše osjetljiva. Kao student nutricionizma ću s ponosom nosit brokulu na prsima! Umjesto bog i hrvati- Brokula & Ž!
Organski pamuk nosit želim, njemu se ja jako veselim. Na prirodan način je uzgojen, da nas čini sretnijima je stvoren. Zdraviji je za tijelo naše, mekoj koži on jako paše. Zelenu boju najviše volim, svemu zelenom ne mogu da odolim.
…prikaži još!a odolim.
Volim zeleno cvijeće, volim zelenu prirodu,
Volim zelenu odjeću, obožavam modu.
Uživam u prirodi, veselim joj se uvijek,
čuvajte prirodu, volite je zauvijek.
Da nema nje, nebi bilo ni nas,
u prirodi divnoj ja nalazim spas.
Najljepše je sjesti na zelenu travu,
uživati u suncu, razbistriti glavu.
Ona nam daje život, daje nam hranu,
Volim biti u prirodi više nego u stanu.
A još kad je oko mene zeleno sve,
to je zaista predivno zar ne? :)
Od svojih ranih početaka samostalnog kupovanja odjeće uvijek pamtim kako mi je mama govorila: "Samo gledaj da ima što više pamuka!". Kupovala ja majice, čarape ili donje rublje njena glavna poruka je uvijek bila: "Što više pamuka to bolje." tako
…prikaži još! da bi organski pamuk voljela nositi ne samo zato što bi i moja mama bila oduševljena, već i što sama priznajem da je ona (ma koliko god dosadna u tim trenucima bila) ipak bila u pravu - pamuk je zakon!
Dobitnici Brokula&Ž majice!
Komentari 228
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.